Δε θέλω να πεθάνει η Kurisu!

Τι καλό που ήταν αυτό το επισόδειο, δε το περίμενα

.
Απ'ότι κατάλαβα στο τέλος κάτι δε πήγε καλά στο όλο σχέδιο αφου μιλάμε για WW3 πια. Βέβαια αυτό έχει μια λογική :
So it's either WWIII or SERN's dystopia, one for Alpha Line and one for Beta Line.
8.] Door opens, Okabe blindly stabs without even thinking. Okabe screams.
9.] Okabe opens his eyes, his palms are red, he did not stab the killer.
He stabbed kurisu.

Δε θα το αντέξω αν γίνει αυτό. Αν και πάλι έχει μία λογική.

Απ'το να σε μπερδεύει άλλο τίποτα αυτό το anime.
Και βασικά παραξενεύτηκα που τη "θυσίασε", μιας και ο ίδιος παραδέχτηκε πως είναι το άτομο για το οποίο νοιάζεται περισσότερο. I guess αυτό του φαινόταν σωστό, μιας και όπως έχω ξαναπεί, φταίει εν μέρει ο ίδιος για το θάνατο της Μαγιούρι, αλλά όχι της Τίνα.
Και εγώ γιαυτό πιστεύω ότι το έκανε, μιας και αν δεν έφτιαχναν ποτέ τα d-mails η Mayuri δε θα πέθαινε. Βέβαια αν τελικά το speculation για το θάνατο της Kurisu βγει αληθινό, αυτός θα φταίει και γι'αυτό

. Πόσο να αντέξει πια αυτός ο ανθρωπος?

παλεύει για ένα καλύτερο καθολικό μέλλον, ή για ένα καλύτερο μέλλον στο οποίο θα ζει αυτή η εκδοχή του;
Αυτό είναι και δική μου απορία. Γιατί αν είναι να συνεχίζετε κανονικά η ζωη στα υπόλοιπα world lines, κάτι σαν παράλληλος κόσμος, τότε όλο αυτό δεν είχε νόημα. Εννοώ η Mayuri θα πεθαίνει ούτως ή άλλως σε εκείνον τον κόσμο. Απλα ο συγκεκριμένος Okarin δε θα το βλέπει.

Αρκετά μπερδεύτικα για σήμερα, άντε να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο να λυθούν μερικές απορίες..