Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ago Nashi Gen to Ore Monogatari

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 December 2010 - 20:08

Ago Nashi Gen to Ore Monogatari
アゴなしゲンとオレ物語

Posted Image

Πρόκειται για μιά σειρά βασισμένη πάνω στο ομώνυμο manga του Akira Hiramoto (Me and The Devil Blues) η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται χτες στο BeeTV (υπηρεσία για mobile streaming). Θα αποτελείται από 24 επεισόδια.

H ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τον Gen έναν 32χρονο manager σε μια ναυτιλιακή εταιρία. Έναν άνθρωπο χωρίς ενδιαφέρονται, ιδιαίτερες δεξιότητες, ταλέντο, κοινωνική αναγνώριση και γενικότερα αρετές. Το μοναδικό πράγμα για το οποίο ξεχωρίζει είναι οι πυκνές τρίχες που καλύπτουν το σώμα του. Οι σύντομες ιστορίες θα περιγράφουν τις απελπισμένες του προσπάθειες να προοδεύσει στην ζωή του οι οποίες θα αποτυγχάνουν κάθε φορά.

Το manga εκδιδόταν από το 1998 έως το 2009 και περιλαμβάνει 32 volumes.

Δεν έχω πολλά να πω πέρα από το "DO WANT!" και "subs f*cking where?" :hahaha: Φαίνεται τόσο μα τόσο επικά καμμένο.....

~ΑΝΝ~
~Αnidb~
~Official Page (+trailer)~

Edited by iristella, 21 December 2010 - 20:14.

#2 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 December 2010 - 20:14

Χαχχαχαχαχαχαχαχαχααα
Ήμουνα σίγουρη ότι θα έκανες θρεντ για αυτό το καμένο, αλλά εσύ είσαι πιο γρήγορη και από τον ίσκιο σου! xD

Τι να πω κ εγώ, απλά FUCKEN WANT!

Δεν έχω διαβάσει το μάνγκα, οπότε δεν ξέρω αν είναι όσο επικό ακούγεται, αλλά ας ελπίσουμε για καλό καϊδοδιαμάντι γιατί οι τελευταίες σεζόν είχαν μια έλλειψη από τέτοια.

Αλήθεια θα είναι κανονικά επεισόδια 20-25 λεπτών ή μικρότερα;

Posted Image

#3 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 December 2010 - 20:20

:hahaha: Ναι έτρεξα να μοιραστώ το εύρημά μου και με άλλους. Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να περνάνε απαρατήρητα.

Όσο για την ερώτηση σου δεν ξέρω... Προσπαθώ να βρώ και άλλες πληροφορίες αλλά μάλλον δεν το έχουν πάρει πρέφα ακόμη. Λογικά δεν θα πρέπει να είναι μεγάλα σε διάρκεια .

Δίνω και νεφρό (όχι απαραίτητα δικό μου XD) για να το υποτιτλίσει κάποιος.

#4 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 21 December 2010 - 20:28

αν μιλαμε για αυτο το Me and The Devil Blues, με ποιο τροπο σχετιζεται η παραπανω ιστορια?:hmmm:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#5 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 December 2010 - 20:31

^ ίδιος mangaka. Το manga πάνω στο οποίο βασίζεται το anime έχει τον ίδιο τίτλο aka Ago Nashi Gen to Ore Monogatari (εξού και το επίθετο ομώνυμο) ^^

Περιττό να πώ ότι έχω ήδη ερωτευτεί τον Gen XDDDDDDDDDDDDDD. Kαι δεν είναι καν bishounen (omg the world is coming to an end)

#6 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 21 December 2010 - 20:32

Τα μάνγκα τους τα έχει κάνει ο ίδιος άνθρωπος, το εξηγεί και η Ιρι στο ποστ της.

Και για του λόγου το αληθές..
http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-12-06/ago-nashi-gen-to-ore-monogatari-manga-gets-anime

Posted Image

#7 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 21 December 2010 - 20:35

α σορρυ! απο την κουραση οτι να 'ναι διαβαζω.
νομιζα πως βασιζεται στο Me and the Devil Blues... τσαμπα χαρηκα κιολας!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg