Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

γνωστες ιαπωνικων καντε ενα κλικ παρακαλω!

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 22:32

χρειαζομαι επειγοντως να μαθω τι σημαινει η παρακατω λεξη!προσπαθησα να
ψαξω μεσα απο βικιπαιδεια να βρω τα γραμματα αλλα δεν μπορεσα να βρω το τεταρτο!
μεχρι στιγμης εχω μεταφρασει ka so ga ... ki
μπορει καποιος να βοη8ησει??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 22:49

Το προ τελευταίο είναι καντζι γι αυτό δεν το βρήκες. Βασικά, καντζι να το κανει ο θεός, όπως και όλα τους παραπάνω, Ιαπωνικά. Εγώ το βγάζω ως: uso ga suki --> Mου αρέσουν τα ψέματα. Βρήκα όμως ότι uso λέγεται και το: Eurasian bullfinch (Pyrrhula pyrrhula); Japanese bullfinch:hihi2: Οπότε μπορεί να του αρέσει το συγκεκριμένο ψάρι.

Ας πει και κανείς αλλος.

Btw υπάρχει ήδη θέμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 22:54

Με αρκετή δόση φαντασίας, το διαβάζω κι εγώ ως 好. Για το πρώτο, αν είναι ウ ή カ, σηκώνω τα χέρια (αλλά από το μήκος της οριζόντιας μολυβιάς, μάλλον u είναι).

#4 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 23:51

lol nighteyes!:laugh:

ευχαριστω πλ για τη βοη8εια παιδια!