Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Fractale

• Please log in to reply
98 replies to this topic

#91 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 March 2011 - 06:44

Πραγματικα κακη αξιοποιηση του ομορφου κοσμου που εχουν δημιουργησει.

είδα το πρώτο επεισόδιο όταν πρωτοβγήκε, σκέφτηκα αυτό ακριβώς ότι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο setting, φοβήθηκα ότι για άλλη μια φορά θα το ξεφτυλίσουν και το παράτησα για να κόψω αντιδράσεις προς το τέλος. και τελικά τα κατάφεραν.

δηλαδή, να μην το δω? κρίμα.
η μόνη μου ένσταση Hanzo είναι ότι έχουμε ακριβώς αντίθετα γούστα.:hahaha:
btw, I sense great mad in you lately.
relaaaaaaaaax mate, this is not srs bzns.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#92 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 March 2011 - 10:08

Spoiler:

Πάντως τη σειρά αξίζει να τη δεί κανείς ακόμα και με τα μειονεκτήματά της. Βέβαια τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι και τα καλλίτερα δυνατά.

http://extrovertedotaku.blogspot.com/2011/01/fractale-noitamina-television-ratings.html

#93 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 March 2011 - 13:48

Μονο για το πρωτο επεισοδιο εχω σχολιασει εδω περα.

Οκ με την ευκαιρια του 10 ας γραψω την αποψη μου

Spoiler:

Πάνω κάτω συμφωνώ μπορώ να πω...Εντάξει έχει την πλάκα του να το βλέπεις on going αλλά μετριότητα στην καλύτερη...

Spoiler:

Η σειρά παραμένει να έχει μια παιδιάστικη αφέλεια παρόλο που προσπάθησαν να της προσθέσουν "σοβαρότητα" με περιττό bloodbath...Άντε να δούμε το τελευταίο επισόδειο να δούμε πώς θα το τελειώσουν.

xbJ3b2w.jpeg

#94 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 01 April 2011 - 21:24

Spoiler:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#95 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 April 2011 - 21:41

Καλούλι τέλος, αδιάφορο μεν, αλλά τουλάχιστον δεν έκλεισε άσχημα...

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#96 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 April 2011 - 00:28

Πραγματικά όμως πιο απογοητευτικό τέλος δεν έχω ξαναματαδει! Η χαζομάρα αυτού του anime ειδικά στο τελευταίο επισόδειο χτύπησε κόκκινο!

Spoiler:

Character development του κώλου, εκνευριστική μουσική, ιστορία γεμάτη τρύπες, αφέλεια μέχρι αηδίας και αυτιστικοί διάλογοι. Αυτοί που του δίνουν υψηλά ratings στο anidb καπνίζουν ληγμένες μπανανόφλουδες στάνταρ!

Αν είστε πάνω από 5 χρονών μην τη δείτε.

xbJ3b2w.jpeg

#97 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 April 2011 - 01:26

Cool, το έχω stalled στο 4 και απ'ό,τι φαίνεται δε θα το συνεχίσω ποτέ.

Αυτοί που του δίνουν υψηλά ratings στο anidb καπνίζουν ληγμένες μπανανόφλουδες στάνταρ!

Μα γιατί; Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν δώσει 9.40 στο FMAB... εγώ τους εμπιστεύομαι.

Πάντως τα permanent ratings είναι αισθητά χαμηλότερα από τα temporary.

#98 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 April 2011 - 01:35

Πάντως τα permanent ratings είναι αισθητά χαμηλότερα από τα temporary.

Γιατί άραγε? Αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά χαμηλά...

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως (σχεδόν ποτέ) δεν κοιτάω τα ratings στο anidb και τώρα μετά από αυτά που είδα για το fractale δεν παίζει να τα ξανακοιτάξω.

Αυτή η σειρά με τσάτισε γιατί ενώ ξεκίνησε σχετικά καλά κατάφερε να γίνει ηλίθια και ενοχλητική ακόμα και για μένα που δεν είμαι παράξενη και έχω ανοχή στη βλακεία. Κατόρθωμα!

xbJ3b2w.jpeg

#99 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 May 2011 - 20:24

Καταπληκτικό OP, από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία. Το να βλέπεις sets να ξεδιπλώνονται ενώ περνάνε και από το παραμορφωτικό φακό μιας από τις πρώτες εκδόσεις του G-force ήταν τα μάλα πρωτότυπο. :lovulovu:

...γιατί από τα υπόλοιπα...χέσε μέσα.
Δυστυχώς η σειρά κατέρρευσε κάτω από το βάρος των production values της, ενώ τα λάθη στο plot (και ιδιαίτερα στο exposition) έδωσαν την τελευταία μαχαιριά.

Ο κόσμος/δυστοπία που προσπάθησε να αναπτύξει το αγροτεμάχιο σίγουρα δεν ήταν πρωτότυπος. Είχε όμως αρκετά καλά στοιχεία για να εμβαθύνει και να μας δώσει ένα seinen αντάξιο του slot του στην noitaminA, όπως και της τηλεθέασης που το αυτό slot έφερνε.

Η αποτυχία δε, μεγεθύνεται όχι από τα αντικειμενικά σημεία που την απαρτίζουν, αλλά από αυτά που θα μπορούσαν να την αποτρέψουν. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να έχεις ένα χλιαρό anime, αυτό είναι το να έχεις ένα χλιαρό "could have been" anime.

Κρίμα. :run:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.