Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#541 Tsunade

Tsunade

地の獣

• Members
  • 36 posts

Posted 09 June 2008 - 16:23

Εμένα οι γόνείς μου δεν μου λένε τίποτα που βλέπω ανιμέ γιατί απο μικρή οτι
ανιμέ και μη τα έβλεπα .
Και μάλιστα οταν έιχαν το Fma στην ερτ την πρώτη φορά με φωνάζει ο πατέρας μου και μου λέει στο σινε παίζει Naruto δεν θα το δείς :hmmm: πάω και έγω να δώ τελικά είδα οτι δεν ήταν Νaruto ηταν το FMa αλλά επειδή είχα κόλημα με το Νaruto ήταν το μόνο που ήξερε και το έιπε έτσι τουλάχιστον ο πατέρας μου ξέρει και άλλα ανίμε , η περισσότεροι γονείς γνωρίζουν μόνο τα Πόκεμον και το Yu-gi-oh!.
Στo μονο που μου λένε διάφορα είναι για το κόλημα που έχω με τα Ιαπωνικά.
"Nightmare in a world of death , A note to erase all criminals from the human sight"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Τhere are many worlds but they share the same sky ,one sky , one destiny
"Ι know now without a doubt Kingdom Heart is Light"

:respect:~Kingdom Hearts~:respect:

#542 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2008 - 22:30

Τους γονείς μου βασικά δεν τους ενοχλεί τι κάνω και δε μου λένε τίποτα. Ο αδερφός μου μοιράζεται την τρέλα μου και όσοι φίλοι και γνωτοί ξέρουν για την πόρωσή μου, ή είναι κι εκείνοι φαν ή απλά δεν το συζητάνε καθόλου. Μόνο μια φίλη μου μου λέει διάφορα κατά καιρούς αλλά μετά ττο βουλώνει. :stubborn:

15fkk04.jpg

#543 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 June 2008 - 23:00

Εγω με την μητερα μου βλεπαμε μαζι death note(ναναι καλα η animeclipse) και επομενος ειναι ο μεγαλος μου αδερφος(μονο golden boy εχει δει ακομα:hehe:):joyful:

#544 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 09 June 2008 - 23:03

αρκετοι φιλοι μου βλεπουν anime και δεν υπαρχει κανενας τους που να μην εχει δει εστω και ενα anime στην ζωη του εστω και στα ελληνικα και γενικα οσους ξερω, κανεις δεν τα θεωρει παιδικα και "micky mouse".

οι γονεις μου δεν μου λενε τιποτα και ουτε τους ενοχλει. ο bro παλι αρχιζει και κοροιδευει αλλα απλα δε με νοιαζει και μετα το βουλωνει κανονικα.
Posted Image

#545 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 12 June 2008 - 14:18

οι γονεις ειναι "διανοούμενοι" να το πω ευγενικά δηλαδη εχουν τρελα με τις ξένες γλωσσες τα ταξιδια τα βιβλια κ.τλ και με ξερουν απο μικρη οτι εχω τρελα οχι αστεια με την ιαπωνια και γενικα χαιρονται μαζι μου η μαμα μου καθεται καμια φορα και βλεπει μαζι μου βεβαια ποτε ολοκληρωμενη σειρα αλλα βλεπει ,ο μπαμπας μου εεεε............. οχι τοσο ανιμε :nanteee:αλλα ταινιες και λιγο μουσικη με το ζορι εχει δει και ακουσει κατα καιρους. Ολο το φιλικο μου περιβαλλον δε λεει τιποτα εκτος απο εναν φιλο μου που του αρεσουν επισης τα ανιμε σε γενικες γραμμες ηρεμα πραγματα:drink:

α ο αδερφος μου τρελενεται για ανιμε τυπου blood+,vampire hunter,vampire knight,hellsing και μου φαινεται λιγο καπως γιατι ειναι μονο 10 αλλα απ την αλλη χαιρομαι γιατι εχουμε το ιδιο γουστο χεεεε......
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#546 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 June 2008 - 17:03

Εμένα χθες ο πατέρας μου μου είπε να ελλατώσω λίγο τα anime γιατί δεν είναι καλό να παθιάζεσαι.
Μπορεί και να έχει δίκιο αλλά who cares ?

#547 Mererfin

Mererfin

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 12 June 2008 - 20:08

Εμένα η μαμά μου γελάει όταν της λέω ότι ακόμη βλέπω τις παλιές κλασικές σειρές anime και μου λέει ιστορίες του τύπου "ακόμη θυμάμαι που ήσουν μωρό και μου έλεγες μαμά πεινάω πότε θα φάμε? και εγώ σου έλεγα κάνε λίγη υπομονή μέχρι να τελειώσει η Κάντυ ή η Χάιντι''.
Γενικά οι φίλοι μου δεν βλέπουν anime. Οι περισσότεροι τα σνομπάρουν ή τα θεωρούν σκουπίδια (καθώς τα βλέπουν όλα σαν πόκεμον).

#548 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 June 2008 - 22:05

Πριν από καιρό η μάνα μου είχε προσπαθήσει να καταλάβει την πόρωσή μου διαβάζοντας ένα από τα μάνγκα μου. Τα παράτησε όμως γιατί δε μπορούσε με τίποτα να βρει πως να το διαβάσει. :hahaha:

15fkk04.jpg

#549 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 12 June 2008 - 22:35

ατακες χμμμμ
μαμακα:εγινες 20 χρονον βαζι παντα μερικα... και ακομα βλεπης κουκλες(ετσι λει οτι ειναι cartoon anime...)
φιλος μου:εισαι πολλυ καφρος κα8εσαι και βλεπις ολι μερα ανιμε εντομεταξη αφτος λιονι ολι μερα MMO RPG
αμμα το ξερε ολο το σοι 8α με βριζε ειναι πολλυ οπισ8οδρομικη αλλα οπως ειπε ο aboumonkey Who Cares
Posted Image
Spoiler:

#550 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 12 June 2008 - 22:36

Εμένα χθες ο πατέρας μου μου είπε να ελλατώσω λίγο τα anime γιατί δεν είναι καλό να παθιάζεσαι.
Μπορεί και να έχει δίκιο αλλά who cares ?

QFT!
Αυτό νομίζω είναι κάτι κλασικό που το έχουμε ακούσει όλοι κατά καιρούς από γονείς. ^^

PS : Βέβαια εγώ έχω και προχωρημένη μάνα, έχει δει πολλά Miyazaki αλλά και DeathNote χεχε. :)

ατακες χμμμμ
φιλος μου:εισαι πολλυ καφρος κα8εσαι και βλεπις ολι μερα ανιμε εντομεταξη αφτος λιονι ολι μερα MMO RPG

Χαχα τι μου θυμίζει.
Ότι νάναι είναι ο τύπος τότε.

Κι εγώ κάποτε έπαιζα MMO-Rpgs αλλά το συμπέρασμα είναι ένα, αν και ναι άργισα να το πάρω πρέφα:
Anime watching >>>>> ΜΜΟ-Rpg playing
Για τον απλούστατο λόγο πως το πρώτο είναι και τέχνη (σαν να βλέπεις ταινίες-οπότε καλλιεργείς και σκέψη-συναισθήματα)
αλλά και ο πιο κύριος λόγος είναι πως ΜΜΟ=καταστροφή του reallife ενός ανθρώπου και όχι δε λέω υπερβολές το έχω ζήσει και ξέρω πως είναι. Είναι συνώνημο του ελεύθερος χρόνος 000 για οτιδήποτε άλλο.
ενώ anime μπορείς να βλέπεις και χωρίς να χάσεις την επαφή με το reallife πολύ άνετα κιόλας και κάνοντας τα πάντα στη ζωή σου ταυτόχρονα.

Edited by Radagast, 12 June 2008 - 22:44.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#551 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 13 June 2008 - 14:10

Συμφωνω με τα RPG που λεσ Radagast ΝΟ REALLIFE!!!!!!

Μερικοι απο σας ειστε τυχεροι γιατι τουλαχιστον εχετε και 1-2 ατομα που βλεπουν anime εγω κανεναν!!!:nanteee:

#552 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 posts

Posted 14 June 2008 - 11:55

Συμφωνω με τα RPG που λεσ Radagast ΝΟ REALLIFE!!!!!!

Μερικοι απο σας ειστε τυχεροι γιατι τουλαχιστον εχετε και 1-2 ατομα που βλεπουν anime εγω κανεναν!!!:nanteee:

Ευτυχώς που υπάρχει και το anime.gr!! :wis::wis:

Εγω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως...στο σχολείο έχουμε τουλάχιστον 5-6 animefans μόνο στην τάξη μου :P Φέτος ξεκίνησε η επιδημία... :D:D

Όσον αφορά τους γονείς μου ο πατέρας μου δεν ασχολείται ιδιαίτερα, η μάνα μου φωνάζει καμια φορά όταν δεν κάνω τίποτα όλη μέρα και κάθομαι στο pc λιώνοντας στα anime!

#553 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 14 June 2008 - 21:33

Η μανα μου δεν βλεπει anime (ως κλασικη μανα) αλλα τις προαλλες μου πεταξε κατι του τυπου "Μου αρεσουν αυτα που βλεπετε, αυτα που δε μου αρεσουν ειναι κατι με ρομποτ που πολεμανε"
:hahaha:
Μικρη εβλεπε τον Godzilla και διαφορες σειρες φαντασιας στην τοτε τηλεοραση, αλλα τωρα τα εχει κοψει παντελως. Τελειως ασχετη δεν ειναι παντως... ευτυχως.

#554 KataraXAang

KataraXAang

Ohayou minna!!!

• Members
  • 6 posts

Posted 16 June 2008 - 21:17

Τους γονεις μου δεν τους πειραζει να βλεπω anime,το μονο που λενε ειναι οταν το παρακανω και πρεπει να παω να διαβασω και λιγο...
Οσο για φιλους???εβαλα τις κολλητες μου σ'αυτον τον εθισμο και τωρα κανουν σαν τρελες!!!ακομα ξερω και καποια ατομα που παρακολουθουν anime!οι υπολοιποι,δυστυχως ή ειναι αδιαφοροι ή μου σπανε τα νευρα κανοντας τους εξυπνακηδες!:mad2:
*anime and manga,my anti-drug,'cause when you are addicted to manga,you can't afford drugs!!!*
:OMG3:
-Avatar:the last airbender RULES!!!:wooi2:

#555 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 June 2008 - 11:12

Εμένα δεν δίνουν σημασία οι γονείς μου (είμαι και μεγάλος βλέπετε..), μιας και αυτοί βλέπουν καρτούν (τα κλασσικά disney, looney tunes κλπ),και ο πατέρας μου λατρεύει τους simpsons και το futurama. Aπo την άλλη με ενθαρρύνουν να ασχολούμαι με άλλους πολιτισμούς. Όταν είπα στην μητέρα μου ότι σκέφτομαι (λέμε τώρα..) να ξεκινήσω Ιαπωνικά, της φάνηκε πολύ καλή ιδέα.
Οι φίλοι μου πάλι, είναι ο λόγος που ασχολούμαι με τα anime (κοινώς αυτοί με κόλλησαν!).
Τι στο yaoi συμβαίνει?