Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sentou Yousei Yukikaze

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 19:50

Sentou Yousei Yukikaze

Posted Image

Thirty-three years ago, an alien force known as the "JAM" invaded Earth through a dimensional portal over Antarctica. Earth's forces managed to drive the JAM back through the portal to their home planet designated as "Fairy." While majority of Earth's population is unaware of the JAM's presence, the war continues on Fairy.

Sentou Yousei Yukikaze chronicles the life of Rei Fukai, an SAF (Special Air Force) pilot assigned to pilot "Yukikaze" - an advanced reconnaisance fighter plane equipped with a near-sentient A.I. that detects the presence of the JAM within its path.

5 ova διαρκειας 30 εως 50 λεπτων απο το studio Gonzo... οχι μην σταματησετε να διαβαζετε ακομα, η σειρα αποδειχτηκε πολυ καλη... σιγουρα ειναι ιδιαιτερη παντως.

αρχιζω με τα απλα. τα γραφικα και το animation. εντυπωσιακα οσο δεν παει, με τις CGI αερομαχιες να κλεβουν την παρασταση φυσικα... και για να μην σας αφηνω σε αγωνια, που ξερω πως εχετε, να ενα μικρο παραδειγμα...

Youtube Video

και μετα την πρωτη γευση του εντυπωσιακου animation, μπορουμε να περιμενουμε ενα anime που θα προσφερει μπολικη δραση και ενα σεναριο στο οποιο καθε προβλημα θα λυνεται με μια εκρηξη... τη δραση καταφερνει και την προσφερει με εναν ιδιαιτερο τροπο, αλλα το σεναριο, προς μεγαλη μου εκπληξη, δεν καταληγει στα γνωστα κλισε. τουλαχιστον ετσι μου φανηκε...

το σεναριο ειναι λιγο μπερδεμενο, εξηγει τα βασικα, μας αφηνει να δουμε τις σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρως ( παλι καλα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου ), και δημιουργει μια περιεργη ατμοσφαιρα, αρκετα αβολη. το setting μου φανηκε πρωτοτυπο αλλα οχι η γενικοτερη ιδεα. δεν επικεντρωνεται στις μαχες... παιζει ψυχολογικα παιχνιδια με το μυαλο του πρωταγωνιστη, δειχνει εναν πολεμο που καθε μερα ειναι ιδια, ζωες χανονται, ενω η ανθρωποτητα δεν εχει ιδεα τι συμβαινει πλεον, εχει ξεχασει, και φοβαται οσους εχουν σχεση και παιρνουν μερος σε αυτον τον πολεμο... ειδικη σημειωση στους "κακους" της ιστοριας, τους JAM ( μη δω αστεια με μαρμελαδες... ) οι οποιοι παραμενουν τυλιγμενοι στο μυστηριο σε ολη τη διαρκεια της σειρας. θα ηθελα να δω περισσοτερα απο αυτους.

τη μεγαλυτερη εντυπωση, παντως, μου την εκανε η ατμοσφαιρα που δημιουργουσε. ακομα και στις μαχες μεγαλης κλιμακας ενιωθα τοσο στεναχωρα και πιεσμενος οσο ο πιλοτος μεσα στο αεροσκαφος... δεν ξερω γιατι ειχα αυτη την αισθηση, δεν ειχα πιει και τιποτα...

παντως ενω το ανιμε εχει τελος, αφηνει παρα πολλα ερωτηματα κατα τη διαρκεια του... αποκορυφωμα η αρχη του 5ου ova... κοιταγα στο 4ο να δω τι εχασα... δεν βρηκα κατι...
αξιζει να το δει κανεις, εχει αρκετο ενδιαφερον, ειναι εντυπωσιακο, παει να γινει ψαγμενο αλλα κατι του λειπει, αλλα οπως και να εχει ειναι διασκεδαστικο! ^^

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

anidb link
[KAA]@Bakabt
Ελληνικοι υποτιτλοι@Anime.Awmn

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 20:16

Μεταφορτώνω, παρακολουθώ μετα πατατακίων και μπύρας, σχολιάζω.

#3 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 20:23

ειδικη σημειωση στους "κακους" της ιστοριας, τους JAM ( μη δω αστεια με μαρμελαδες... )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lTJduIBHDRo[/youtube]

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ συγγνώμη :hahaha:

Οκ, σοβαρεύομαι :P

Πολύ καλή παρουσίαση, με έψησες να το αρχίσω...Γενικά τρελαίνομαι για αερομαχίες οπότε πιστεύω να μου αρέσει...Ελπίζω να μην μας ταράξουν στα ακαταλαβίστικα ψυχολογικά χωρίς νόημα γιατί μετά το Rahxephon η υπομονή μου έχει εξαντληθεί...Πάω για κατέβασμα και θα επανέρθω με εντυπώσεις :P

xbJ3b2w.jpeg

#4 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 21:53

Αγαπημένος τίτλος το Yukikaze, ένα από τα λίγα anime μαζί με το Karas και το Macross Zero που περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει σε Blu Ray ώστε να το απολαύσω με την ποιότητα που του αρμόζει.

Συγχαρητήρια και στους AWMN που το έκαναν release στα ελληνικά με βάση το Blu ray. Αν ο υπολογιστής σας δε βαστάει High Definition πετάξτε τον σε κάνα ρέμα κατεβάστε την έκδοση των White Base που αποτελούν εγγύηση για anime τέτοιου είδους.

E5VV38U.jpg

#5 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 22:09

Xμ...Εμένα δεν με είχε ενθουσιάσει όταν το είχα δει. Αν και στην αρχή είχα εντυπωσιαστεί με τα γραφικά και το σενάριο(Στην αρχή της υπόθεσης. Είχε και ωραίο κόσμο:hehehe:). Αλλά στην συνέχεια με απογοήτευσε. Οι χαρακτήρες ξύλινοι, ο πρωταγωνιστής εκτός κόσμου(ναι εντάξει ήθελαν να τον περάσουν ως τον cool αμίλητο τύπο, αλλά το παρακάνανε. Πιο συναισθηματικό βρήκα το αεροπλάνο παρά αυτόν για να καταλάβετε:P), στο σενάριο πέρα από αυτά που δεν εξήγησε εντέλει, κάτι δεν μου κολλούσε που δεν θυμάμαι τώρα. Και σ' όλη την διάρκεια αναρωτιόμουν τι σκατά ασχολούνταν τόσο ο ξανθός με τον πιλότο. Ε μέχρι και yaoi ιδέες περνούσαν από το μυαλό μου που είναι κάτι που δεν συνηθίζω(σε non yaoi anime:P).

Εντέλει, ένα ακόμα anime με καλές προοπτικές και ιδέες, που για μένα ναυάγησε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 23:32

Και σ' όλη την διάρκεια αναρωτιόμουν τι σκατά ασχολούνταν τόσο ο ξανθός με τον πιλότο. Ε μέχρι και yaoi ιδέες περνούσαν από το μυαλό μου που είναι κάτι που δεν συνηθίζω(σε non yaoi anime:P).

δεν ξερεις ποσο χαρουμενο με κανεις... δεν ημουν ο μονος...
*βαθια ανασα...*

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#7 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 14:37

Απλά μέτριο, υπερβολικά καλά γραφικά και σχέδιο αλλά λίγο η υπόθεση με άφησε κάπως αδιάφορο με τάσεις υπνηλίας. Το τελευταίο επεισόδιο είναι υπερβολικά καλό αλλά στα μάτια μου δεν σώνει το σύνολο. Go watch Blue Submarine No 6 :3
rsrGbGx.gif

#8 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 19:49

Spoiler: Επεισόδιο 1

#9 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 01:23

Αγαπημένος τίτλος το Yukikaze, ένα από τα λίγα anime μαζί με το Karas και το Macross Zero που περίμενα πως και πως να κυκλοφορήσει σε Blu Ray ώστε να το απολαύσω με την ποιότητα που του αρμόζει.

Συγχαρητήρια και στους AWMN που το έκαναν release στα ελληνικά με βάση το Blu ray. Αν ο υπολογιστής σας δε βαστάει High Definition πετάξτε τον σε κάνα ρέμα κατεβάστε την έκδοση των White Base που αποτελούν εγγύηση για anime τέτοιου είδους.

Εγω ισα ισα την εκδοση των wb ειδα και ο υπολογιστησ τοτε ηταν στα ορια.

Παντως απο τα (φου)καρας και (η βαρεμαρα τραβα σε) mαcrοss, το yυκι-κάζο το βρηκα καλύτερο, αν και μετριο γενικα. Και εγω συμφωνω,δειτε το blυe submαrιne αλλα και το skycrαwlers.

Παντως το ovα της αreα 88, αν και του 80, το βρηκα πολυ καλυτερο και με καλυτερες αερομαχιες αλλα και με ψυχη.

Στους τεχνικους τομεις δε λεω, παιρνει αριστα. Δειτε το περισσοτερο σαν το επιστεγασμα της ποιοτητας της gοnzο πριν φαληρησει. Και αν βρισκετε τους μιζερους και κουρελιασμενους ψυχικα χαρακτηρες cοοl. Μουντο οvα. Αν βγηκατε βολτα μετα απο ηλιολουστη μερα, ευκαιρια να επανελθετε στα συνηθισμενα βλεποντας την.

#10 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 01:56

Εγω ισα ισα την εκδοση των wb ειδα και ο υπολογιστησ τοτε ηταν στα ορια.

Παντως απο τα (φου)καρας και (η βαρεμαρα τραβα σε) mαcrοss, το yυκι-κάζο το βρηκα καλύτερο, αν και μετριο γενικα. Και εγω συμφωνω,δειτε το blυe submαrιne αλλα και το skycrαwlers.

Παντως το ovα της αreα 88, αν και του 80, το βρηκα πολυ καλυτερο και με καλυτερες αερομαχιες αλλα και με ψυχη.

Στους τεχνικους τομεις δε λεω, παιρνει αριστα. Δειτε το περισσοτερο σαν το επιστεγασμα της ποιοτητας της gοnzο πριν φαληρησει. Και αν βρισκετε τους μιζερους και κουρελιασμενους ψυχικα χαρακτηρες cοοl. Μουντο οvα. Αν βγηκατε βολτα μετα απο ηλιολουστη μερα, ευκαιρια να επανελθετε στα συνηθισμενα βλεποντας την.

Θα συμφωνήσω μάλλον σε όλα.

Σε κάθε περίπτωση εξαιρετικό στον τεχνικό τομέα, αλλά αδιάφορο σε χαρακτήρες και σενάριο, καθώς και στα μάτια μου ήταν φίσκα στις "τρύπες". Το area 88 πράγματι κλάσεις ανώτερο.

Έχω ακούσει πως το original read του Yukikaze είναι πολύ πιο άρτιο και βγάζει κανονικότατα νόημα. Κοινώς όσοι το έχουν διαβάσει, ίσως να τους φανεί καλό και το ova. (μιας και δεν θα έχουν ιδιαίτερα κενά)

Για μας τους φουκαράδες όμως που δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω, μας άφησε για άλλη μια φορά η Gonzo με το γνωστό "π****" στο χέρι... μα τι πρωτότυπο...

PS : Όχι δεν θα χαράμιζα χρόνο για να το ξαναδώ, έστω κι αν ξέρω πως βγήκε πλέον σε bluray. Απλά δεν με τραβάει.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#11 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 07:00

1) Το Macross Zero τα σπαγε.
2) Η συγκεκριμένη σειρά βγήκε όταν η Gonzo ήταν στα πολύ πάνω της
* 3) Before the Gonzo rage, και το Blue Submarine No 6 είναι από το ίδιο στούντιο συν Gankutsuou και γενικά άλλες καλές σειρές
rsrGbGx.gif

#12 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 22:16

1) Το Macross Zero τα σπαγε.

Το μονο που εσπαγε ηταν τα νευρα μου. Ενω στα πρωτα λεπτα εντυπωσιαστικα απο τις dοgfιghts (ωραια ειπα, θα ειναι καλυτερη του yυκικαζε), απο τη στιγμη που ναυαγησε ο πρωταγωνιστης στο νησι ενιωσα πως λαθος σειρα διαλεξα.
Ξεγελαστηκα. Εντελως ασχετη.

Ναι η gοnzο ηταν στα πανω της, οπως και μεις. Ξοδευε αβέρτα μεχρι που καταχρεωθηκε και κυρηξε πτωχευση

#13 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 22:58

Το μονο που εσπαγε ηταν τα νευρα μου. Ενω στα πρωτα λεπτα εντυπωσιαστικα απο τις dοgfιghts (ωραια ειπα, θα ειναι καλυτερη του yυκικαζε), απο τη στιγμη που ναυαγησε ο πρωταγωνιστης στο νησι ενιωσα πως λαθος σειρα διαλεξα.
Ξεγελαστηκα. Εντελως ασχετη.

Ναι η gοnzο ηταν στα πανω της, οπως και μεις. Ξοδευε αβέρτα μεχρι που καταχρεωθηκε και κυρηξε πτωχευση

Θα συμφωνήσω κι ας είμαστε minority.
Ούτε εμένα με ξετρέλανε το zero, μάλλον περίμενα κάτι παραπάνω, μετριότατο μου φάνηκε, και βαρετό, πέρα απ'τον αρτιότατο τεχνικό τομέα δλδ που όσο καλός και να 'ταν δεν έσωζε το σύνολο όπως και στην περίπτωση των περισσοτέρων της gonzo, μαζί με το yukikaze.

Ίσως αν είχα δει όλο το macross franchise να το εκτιμούσα παραπάνω, αλλά σαν σκέτο δεν μου έκανε καθόλου κλικ.
Απλά κάποιες όμορφες εικόνες, κάτι μάχες και από κει και πέρα το ξέχασα ήδη. Αδιάφορο.

To Yukikaze μου άρεσε λίγο περισσότερο κι ας ήταν πιο obscure.

PS1 : Κράξτε όσο θέλετε, δεν αρέσουν σε όλους μας τα ίδια. (στη συγκεκριμένη περίπτωση τα macross. Κρατώ επιφυλάξεις για το sdf που δεν το είδα ακόμη)
PS2 : Το monte cristo και το blue submarine ήταν όντως απ'τα λίγα αξιόλογα της gonzo. (αν και σε submarine πάλι προτιμώ το 707R)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 03 Μάιος 2010 - 23:04

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#14 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 08:32

Το 707r που είναι ας πούμε δύο επεισόδια και δεν προλαβαίνει να σου δείξει τίποτα. Επίσης ναι το Zero είναι ας πούμε μόνο για τους SDF fans αλλά νομίζω μπορεί να σταθεί σα σειρά. Τέλος σχετικά με τη Gonzo, δεν είναι ότι μου αρέσει σαν εταιρία, αν και έχει κάνει ωραίες σειρές που τις έχω ευχαριστηθεί, απλά δεν μου αρέσει το όλο το Gonzo bash trend που διακατέχει το φόρουμ. Υπάρχουν χειρότερες εταιρίες εκεί όξω.
rsrGbGx.gif

#15 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 08:46

Γκουχ, γκουχ.:smokingg:
Yukikaze thread είναι εδώ. Αν θέλετε να το συνεχίσετε για το macross ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...:thatsit:

Αν πάλι θέλετε να μιλήσετε για την Gonzo φτιάξτε ένα thread και θάψτε την με την ησυχία σας, εκεί.:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα