Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

7ο Pre-'Japan, Anime & Cosplay Party' Photoshooting - 23.04.10 - Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 16:45

Με την έλευση του επόμενου Sakura Syndrome Japan & Anime Party ήρθε και πάλι η στιγμή για την ανακοίνωση του 7ου Cosplay Photoshooting το οποίο θα γίνει:

Μέρα: Παρασκευή, 23.04.2010
Μέρος: Λευκός Πύργος (Μεριά Παραλίας)
Ώρα: 19:00

Ως σημείο συνάντησης ορίζεται η πίσω μεριά του Λευκού Πύργου από την μεριά της θάλασσας στην αναγραφόμενη ώρα (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, για όσους προσπερνάνε την ανακοίνωση στα γρήγορα). Στη συνέχεια θα πάμε απευθείας για το πάρτι όλοι μαζί όπως γίνετε κάθε φορά:).

Οπότε παιδιά βάλτε τα καλά σας (κουστούμια:lovulovu:) και βουρ όλοι για photoshooting στην φύση και στον ήλιο πριν το πάρτι:8):. Το θέμα είναι να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι cosplayers παρόντες, πράγμα για το οποίο δεν αμφιβάλλω με το ομαδικό One Piece και ορισμένα θεματικά άλλα cosplays υπό δημιουργία. Οποιοιδήποτε φωτογράφοι είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι και πιστεύω θα χρειαστούμε αρκετούς:wis:.See you there:thatsit:!!!

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#2 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 12:53

Οπότε παιδιά βάλτε τα καλά σας (κουστούμια:lovulovu:) και βουρ όλοι για photoshooting στην φύση και στον ήλιο πριν το πάρτι:8):.

Και ειναι γνωστη η φυση που εχουμε στην πολη και ειδικα στο λευκο τον πυργο :P

Επισης... Ποιον ηλιο βρε? 7 η ωρα θα εχει αρχισει ηδη να δυει ο ηλιος:canthelp:

ΥΓ: Οχι πως εχω προβλημα, αλλα γιατι αλλαξε ο τοπος διεξαγωγης του photoshooting?
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#3 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost In Translation

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 20:47

Πειράζει να έρθω κατά τις 7:30, γιατί έχω μάθημα νωρίτερα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"

#4 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 21:29

γιατι αλλαξε ο τοπος διεξαγωγης του photoshooting?

Κυριως επειδη πολλα απο τα cosplay θα ειναι απο το One Piece οποτε θα ειναι καλες οι φωτογραφιες με φοντο τη θαλασσα.

Πειράζει να έρθω κατά τις 7:30, γιατί έχω μάθημα νωρίτερα?

Θεωρητικα οχι, αλλα πρακτικα μπορει να εχουμε μετακινηθει απο εκει. Καλο θα ειναι να εχεις το τηλεφωνο καποιου για παν ενδεχομενο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost In Translation

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 21:42

Θεωρητικα οχι, αλλα πρακτικα μπορει να εχουμε μετακινηθει απο εκει. Καλο θα ειναι να εχεις το τηλεφωνο καποιου για παν ενδεχομενο.

Βασικά, δεν έχω κανενός το τηλέφωνο:sigh2:...άμα μετακινηθείτε, προς τα που θα πάτε?

Δημοσιευμένη  εικόνα

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"

#6 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 17:06

Βασικά, δεν έχω κανενός το τηλέφωνο:sigh2:...άμα μετακινηθείτε, προς τα που θα πάτε?

Για κρασια σε καποιο κρασαδικο

Tiger-stock-blog-header.jpg

#7 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 14:21

Badboy,ο ήλιος δεν έχει δύσει πριν της 8 και βάλε XD.Απλά πέφτει:P.Ε πιο νωρίς θα έπεφτε πολύ πάντως.Καλά ρε συ το χόρτο γύρω από τον Πύργο δεν το βλέπεις:kakaka:;

Δεν πάμε σπίτι του Tenshi λέω εγώ.Να γλιτώσουμε και το χρήμα για τα κρασιά:hehehe:.Vampire Princess check your pms.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#8 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 14:26

Badboy,ο ήλιος δεν έχει δύσει πριν της 8 και βάλε XD.Απλά πέφτει:P.Ε πιο νωρίς θα έπεφτε πολύ πάντως.Καλά ρε συ το χόρτο γύρω από τον Πύργο δεν το βλέπεις:kakaka:;

Δεν πάμε σπίτι του Tenshi λέω εγώ.Να γλιτώσουμε και το χρήμα για τα κρασιά:hehehe:.Vampire Princess check your pms.

Leave me wine's aloneee!!!

Posted Image

Tiger-stock-blog-header.jpg

#9 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 20:51

βασικα η ωρα ειναι τελεια, μεχρι τις 8.15 βαρια-βαρια μπορουμε να βγαζουμε φωτος.
οποτε μην γκρινιαζετε

επισης, αν λεγαμε πιο νωρις θα γινοταν το κλασσικο οτι αλλοι σηκωνονται και φευγουν και αντε μετα χαλαει η ολη φαση.

btw, το μερος ηταν δικια μου επιλογη για να εχουμε θεα την θαλασσα (one piece, θαλασσα...) :hero:

#10 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 21:00

@tenshi, εχω στο δωματιο μου ενα μπουκαλι κρασι, αν θες θα στο φερω, δεν ξερω ομως αν ειναι ακομα καλο..

originaly this was a double post but who cares?

#11 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 13:46

Και στη νέα παραλία πάλι θάλασσα έχει.Εκεί που έγινε το photoshooting πέρσι τον Ιούνη ειναι ιδανικό το μέρος για όλους τους cosplayers.Εγώ προτείνω να μαζευτούμε
ΕΔΩ και ύστερα να μετακινηθούμε προς τον Λευκό για να συνεχίσουμε το session μας εκεί.Κρίμα είναι να μην αξιοποιήσουμε τα ωραία παρκάκια και φόντα που υπάρχουν στην νέα παραλία (+ ο χαβαλές με τους έκπληκτους περαστικούς )Όσο για την ώρα δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα για τους λόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

#12 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 15:28

Την απόσταση και τον χρόνο μετακινήσεων είναι που πρέπει να λάβει κανείς υπόψην.Με ουσιαστικά 1 ώρα με ήλιο στην διάθεση μας δεν νομίζω ότι σηκώνει μακρινές τοποθεσίες και μετακινήσεις από μέρος σε μέρος.Και άλλωστε βρε Funky αύριο είναι,δεν γίνετε να το αλλάξουμε τώρα.Δεν μπαίνουν όλοι στο aNiMe//GR και μην καταλήξουν σε άλλο μέρος οι μισοί και σε άλλο οι άλλοι.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#13 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 16:36

και ασε που δεν θα μαζευτουν ολοι στις 7. εγω ας πουμε 7 θα φυγω απτο σπιτι, 7μιση θαμαι κατω (εχω να βγαλω το 3ο κεφαλαιο αοδε μεχρι την κυριακη)

ασχετο, γιαννη, σκεφτηκες ποτε να κανεις το ονομα σου το αλλο FUNKY???!!
EEELA καλε γιαννη!! ^^:bike::fromabove:

#14 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 21:27

Τότε ελπίζω να ληφθεί υπόψιν στο μέλλον.Κρίμα είναι γιατί έχει πολλές φανταχτερές και ωραίες τοποθεσίες για photoshooting.Εκτός αν αρχίσουν να οργανώνονται photoshoots ανεξάρτητα από άλλα event!(Hint Hint : Θα αρχίσουν οπωσδήποτε)
Πάντως όντως το θέμα ενημέρωσης είναι δύσκολη υπόθεση.

Όσο για την ώρα καντορος,είναι τελείως δυσυπολογίσιμος παράγοντας.Ο καθένας έχει τα σχέδια του και ποτέ δεν πρόκειται να οργανωθεί 1 event έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλοι στο έπακρο.Πάντα επιδιώκουμε την ικανοποίηση της πλειοψηφίας!

Και επειδή έχω καιρό να <strike>spammarw</strike> ποστάρω εδώ για άλλους λόγους,ΟΧΙ ΚΑΝΤΟΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ISHIDA ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ TOY SADO (για να μην πω κάπου αλλού...)

P.S mods
Spoiler:

#15 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 21:46

κακούργοι όλο θεσσαλονικη κάνετε συναντήσεις:mador2::mador2: άλλα που θα μου πάει θα περάσω και εγώ εκεί φέτος δεν θα περάσω θα δειτε θα με χετε εκει συνέχειά :if::if::if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList