Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

1st Anniversary Cosplay Party 1η Μαΐου @ Dasein (by Akai Panda) - Αθήνα

• Please log in to reply
64 replies to this topic

#31 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 11:50

Έκανα & τι σάουνα μου με τη μάσκα. ;)

εγω εκανα & τα μπρατσα μου με τον γαντζο :deadga6:.
χρονια πολλα akai.

#32 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 12:42

χρονια πολλα ΑΚΑΙ,,,παντα τετοια ,,,τρομερο το παρτυ αν και ειμαι ακομα πιασμενος απο το pac-man αλλα ακσιζε το κοπο.
Υ.Γ. kakashi και yo μη μιλατε καθολου γιατι εγω εκανα μπρατσα τρικεφαλους και σαουνα ταυτοχρονα...:P

#33 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 13:19

kronia bola, το party ήτανε πολύ ωραίο, χάρηκα πολύ που είδα πόλους γνωστούς αν και μου έλειψε ο six winged angel και ο moboros. ήμουν εκεί με την Goregasm, η οποια χάρηκε πολύ που ο namida έβαλε το Period των Chemistry (FMAB OP), τον mibu, Τον Zauk και άλλους φίλους εκτος forum και περάσαμε μια ευχάριστη βραδια με άπειρη guinness βαρέλι

Miku polka ftw! θέλω να μάθω ποιοι ήτανε αυτοί οι δυο με τους οποιους χόρεψα για λίγο σε εκείνη την φάση

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Azathoth: 02 Μάιος 2010 - 13:51
hate my copy pasta skills

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#34 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 13:47

kronia bola,

το party ήτανε πολύ ωραίο, χάρηκα πολύ που είδα πόλους γνωστούς αν και μου έλειψε ο six winged angel και ο moboros.

το party ήτανε πολύ ωραίο, χάρηκα πολύ που είδα πόλους γνωστούς αν και μου έλειψε ο six winged angel και ο moboros.

Miku polka ftw! θέλω να μάθω ποιοι ήτανε αυτοί οι δυο με τους οποιους χόρεψα για λίγο σε εκείνη την φάση

dude το καταλαβαμε!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#35 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 15:10

το party απλα τα σπασε!!!! :if:
happy birthday akai!!!!!!!!!!!!!!!!:riiight::respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#36 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 15:33

Να πω κι εγώ ότι το πάρτυ ήταν κορυφαίο. Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσετε και πάντα τέτοια!!! Περάσαμε πολύ καλά (φάγαμε και τούρτα) και είδα γνωστούς.

Υ.Γ.:Εγώ έκανα σάουνα ολόκληρος με μια βαριά μπέρτα και μια μάσκα (παρόλα αυτά νομίζω ο pac-man μας κερδίζει).
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#37 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 15:47

Πολύ ωραίο πάρτι, το playlist ήταν πολύ καλό από ότι πρόλαβα να ακούσω. Χρόνια σας πολλά και πάντα τέτοια!

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#38 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 23:23

Το πάρτυ ήταν αντάξιο του επιπέδου που έχουν θέσει οι akai panda έδω και ένα χρόνο. Η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη, παρόλο που συνέπεσαν τόσα πράγματα μαζί: Πρωτομαγιά, η συναυλία των James, η καθιερωμένη απεργία των ΜΜΜ για την μέρα, και τα (καθιερωμένα πλέον) επεισόδια στην Στουρνάρη και τις γύρω περιοχές.
Τα cosplay αν και δεν ήταν πολλά όπως τις άλλες φορές, ήταν αρκετά προσεγμένα. Ο sailormoon ήταν όλα τα yen (χαράς το κουράγιο για το παλικάρι..) όπως και το pacman, μιας και η κατασκευή ήταν αρκετά βαριά .
Επίσης, θεωρώ πως ο Yo!master έπρεπε να είναι στην επτάδα, μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία που πέρασε φορώντας την μάσκα και την καμπαρντίνα μια κάπως ζεστή μέρα!!
Last but not least, η απουσία της tomodachi ήταν αρκετά φανερή. Αν και υποσχέθηκε πως θα έρθει στο πάρτυ για να κάνουμε το ντουέτο akira-shiroshi από το Lucky Star, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αρκετά από τα παιδιά που ήξεραν για αυτό το cosplay με ρωτούσαν για την απουσία της...
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#39 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 00:23

azazthoth ειμουν εγω με εναν αλλον φιλο μου,και ειχα ζητησει το κομματι λογο του cosplay μου με εναν αλλον φιλο μου που το καναμε,μπορει να ξαναπαιξει το κομματι στα παρτυ τον akai panda οποτε ξαναριχνουμε χορο οπoιος γουσταρει!!!btw ι βραδια τα εσπασε πρεπει να πω!!ολα τα λεφτα
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 21:45

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τα καλά σας λόγια, και για τη συμμετοχή παρά τις δυσκολίες της ημέρας.

Πολύ σύντομα θα ανέβουν και τα αποτελέσματα του κοσπλέι.

#41 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 19:37

Οι φοτογραφοι αν μπορουνε ας ανεβασουνε εδω το πακετακι με τοις φοτο π τραβηξαν για να τοις εχουμε μαζεμενες.

#42 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 08:48

Ναι, κι εγώ τους παρακαλώ :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#43 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 20:11

ναι και γώ θέλω να δώ φωτό σας...
Είμαι περιεργη να δώ τα μέλη με τις στολές τους ... ΧαΧαχ :P

#44 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2010 - 23:24

Αποτελέσματα cosplay έχω λέμε

1. Sailormoon [Sailormoon] - Denis Tsukino
2. Hinamori [Bleach] - Child Pray
3. Hawkeye [One Piece] - Adam Blade
4. Zero [Code Geass] - Getekid
5. Ada Wong [Resident Evil 4] - ?
5. Pacman [Pacman] - Atridis
7. Ulquiorra [Bleach] - Sotos-Protos

8-9
Aine [Soul Calibur 4] - Mikaella Fuyutsuki
Crocodile [One Piece] - Gtp

10-16
Crocodile [One Piece] - Asaph
Ichimaru [Bleach] - Flexxxy
Mr. 3 [One Piece] - Akihisa
Monkey D. Luffy [One Piece] - Inkynebula
Sailormars [Sailormoon] -
Silk Spectre -
Urahara [Bleach] -

17- 26
Buggy [One Piece] - Neuro
Hitler [?] - ?
Hitsugaya [Bleach] - ?
Majan
Metro 2330 [Metro 2330] - George Hunter/Alex Akuma
Miss Doublefinger [One Piece] - Vegetasmate
Yoko [?] - ?
Yuki Nagato [Haruhi] - Evelina
Zabuza [Naruto] - Chiroto
Kazundo Gouda [Ghost in the Shell] - Yo Master

Δεν είναι όλα τα cosplay που ήταν στο πάρτι, μόνο όσοι πήραν κάποιους ψήφους

Και μια τελευταία κουβέντα για την ψηφοφορία. Ο λόγος που αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο διανομής των κουπονιών (με το ποτό που παραγγέλνατε, και όχι στην είσοδο) ήταν για να μην αναγκαστούμε να βάλουμε και μεις είσοδο. Έτσι σκεφτήκαμε μια μέση λύση, επιτρέποντας σε όλους να διασκεδάσουν, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν αν δεν το ήθελαν, αλλά ταυτόχρονα στερώντας τους και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις επιμέρους δραστηριότητες (ψηφοφορία, κλήρωση).

Η κατανάλωση που γίνεται σε κάθε πάρτι είναι ο παράγοντας από τον οποίο εξαρτάται το πόσο ευχαριστημένο είναι το κάθε κατάστημα από αυτό. Μεγάλη κατανάλωση σημαίνει ότι θα μας ξαναδώσουν το μαγαζί με τους ίδιους όρους, μεσαία προς χαμηλή σημαίνει ότι οι όροι αυτοί θα αλλάξουν. Και φυσικά λέγοντας κατανάλωση δεν εννοούμε να γίνετε αλκοολικοί, και ένα αναψυκτικό να πάρετε με 3 ευρώ, είναι πολύ σημαντικό για την κάθε ομάδα που διοργανώνει ανάλογες εκδηλώσεις.

Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να έχουν δωρεάν είσοδο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, αλλά αυτό δυστυχώς είναι αδύνατον να συμβεί. Για αυτό το λόγο προσπαθούμε να βρούμε κάποιον τρόπο που να τους ευχαριστεί όλους, αλλά και αυτό φαίνεται ότι είναι αδύνατον να συμβεί...

Τέλος, για το επόμενο σκεφτόμαστε ένα πάρτι στα μέσα με τέλη Ιουνίου, το Schools Out με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς, και τα school outfits που θα σας ζητήσουμε να φοράτε

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 09 Μάιος 2010 - 20:31

#45 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 01:32

8-9
Aine [Soul Calibur 4] - Mikaella Fuyutsuki
Crocodile [One Piece] - kakashi sensei

:thatsit::riiight: