Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Psyren

• Please log in to reply
46 replies to this topic

#1 looser

looser

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 12:43

Posted Image

One day while heading home, Ageha Yoshina finds a public pay phone ringing by itself. He picks it up, receiving no answer except a calling card with the word "Psyren" printed on it.

Δεν λέω περισσότερα για την υπόθεση γιατί είναι κρίμα να σας τη χαλάσω.'Εχει πολύ μυστήριο και δράση.Η πλοκή ξετυλλίσεται με πολύ καλό ρυθμό,η σκιαγράφηση των χαρακτήρων είναι αρκετά καλή και φυσικά έχουμε ήρωες με δυνάμεις.Ναι,το ξέρω,έχει ''δανειστεί'' αρκετά στοιχεία απο άλλα manga αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι εντελώς ''δικό'' του.Κατά τη γνώμη μου,είναι το επόμενο μεγάλο manga.Μαζί με το naruto και το one piece,είναι στο top 3 μου τώρα.Διαβάστε το και θα καταλάβετε...:kill4u:

#2 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 14:24

τα σπαει το μανγκα.. διαβασα 94 τσαπτερ σε 3 μερες...O.o
ειναι shonen-μυστηριο-world's destruction... εχει ποικιλια απο coolatους χαρακτηρες , ωραιο plot και η δραση ειναι περα για περα ικανοποιητικη... το συστηνω ανεπιφυλακτα...:)

2bbd14fc.jpg

#3 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 15:08

Tι γινεται ρε παιδαι? γτ δεν το διαβαζει κανεις αυτο? ειναι απ τα λιγα μη-mainstream..εχει προτοτυπια στις δυναμεις και ειναι γενικα ολα τα $$... δειτε ενα fan-made MMV trailer μπας και σας αρεσει...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=65txaWH4R-k&playnext_from=TL&videos=hae5rzYUuWo[/media]

2bbd14fc.jpg

#4 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2010 - 22:56

τ διαβασα ολο κ ειναι περα για περα καλυτερο απο κατι αλλα(π.χ Bleach)......αναμενω περισσοτερα!!:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 00:58

Είναι "σονενική" αντιγραφή Gantz, δεν είναι κακό όμως.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 13:52

Είναι "σονενική" αντιγραφή Gantz, δεν είναι κακό όμως.

Ναι στην ιστορια οντως μοιαζει...ενας λογος παραπανο για να το διαβασουνε...^^

τ διαβασα ολο κ ειναι περα για περα καλυτερο απο κατι αλλα(π.χ Bleach)......αναμενω περισσοτερα!!:kill4u:

Ι'm glad i'm not alone :)

2bbd14fc.jpg

#7 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 19:01

θα το εχω στα υποψιν κ αυτο ελπιζω να αξιζει

^^

#8 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 19:05

Eιναι πολυ καλο αλλα κατι του λειπει ισως λιγη περισσοτερη δραση αλλα το στορυ ειναι τελειο

#9 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 08:49

Καταπληκτικο manga!!! Πολυ ωραια πλοκη, ενδιαφερον χαρακτηρες, ωραιες δυναμεις, ενα απο τα καλυτερα manga που εχω διαβασει...

#10 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2010 - 11:48

http://www.onemanga.com/Psyren/126/01/
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#11 Kagemaro

Kagemaro

Darkness Incarnate

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 05:53

Ω ναι πολυ ωραιο manga και νομιζα οτι μονο εγω το διαβαζα!
Τωρα νταξει ειναι υπερβολη να λεμε οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το bleach (βεβαιως ο καθενας εχει την αποψη του η οποια ειναι απολυτως σεβαστη) αλλα εγω το bleach το θεωρω shonen επος!

Η σειρα μετραει γιατι εκτος απο τον πρωταγωνιστη πολυ και ωραιο ξυλο ριχνουν και οι υπολοιποι καλοι,υπαρχει και το ρομαντικο ειδυλλιο με την συμπρωταγωνιστρια και εχει πρωτοτυπο σκεπτικο στις δυναμεις.Μην ξεχναμε επισης το post-apocalyptic setup.
Μονο αρνητικο στοιχειο για μενα στην σειρα ειναι οτι εκτος απο τους 2 αρχικακους ολοι οι υπολοιποι κακοι μου φαινονται λιγο "underpowered" και "incompetent" (ελληνιστι αδυναμοι και ανικανοι).

Κριμα που την διαβαζουν πολλοι λιγοι αυτην την σειρα γιατι πραγματικα αξιζει!:riiight:
Sanity? Sorry, but I don't remember having such a useless thing in the first place.:burningbe3:

#12 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 10:44

πολυ καλο μανγκα και δυστυχως δεν παει καλα στα rankings του Jump
ολο στο πατο ειναι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2010 - 21:15

127 chapters in a day....ουφ...

Όντως τα σπάει και απορώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό αυτό το διαμαντάκι...
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#14 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 00:12

127 chapters in a day....ουφ...

Όντως τα σπάει και απορώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό αυτό το διαμαντάκι...

καλλιο αργα παρα ποτε...

#15 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2010 - 13:04

Με έχει πραγματικά πορώσει αυτό το μάνγκα! Το προτιμώ χίλιες φορές παρά το Bleach που γίνεται όλο και χειρότερο.
Για το 128:
Spoiler: