Είχα την εντύπωση ότι βάλανε και από άλλες χώρες γι αυτό το είπα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dorama Pictures Trivia
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 23:14
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 06:49
Ε αμα δεν ειναι αυτο... Aπο το συγκεκριμενο 2 επεισόδια είδα και βαρεθηκα. Παντως αν και απιστευτα κουλο, οταν ειδα τη foto λεω "λες να'ναι ο Kenichi? μπαα σιγα..." Τελικα ειμαι genius!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 11:48
Εκτός αυτού είχα πει, πολύ γνωστός, 8 χρόνια μεγαλύτερος του Jun, στη σειρά υποδύεται τον δικηγόρο και είναι του 2006.
Πάω να φάω το παπούτσι μου τώρα.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:01
Bengoshi no Kuzu.
Lol! Όντως είχες δώσει πολλά Hints!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:08

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:27
Δεν με θέλει...Τελικά είναι της μοίρας μου μόνο εσύ να τα βρίσκεις. Ναι κι εγώ έτσι νομίζω έδωσα πολλά.Μην το φας άσε! Απαντάω εγώ!
Bengoshi no Kuzu.
Lol! Όντως είχες δώσει πολλά Hints!
Kirenahana, λέει. Αν και δυστυχώς δεν ολοκληρώνεται. Λόγω αυτοτελή χαρακτήρα των επεισοδίων όμως, δεν ενοχλεί αυτό αλλά ήθελα να δω τι θα γίνει τελικά. Κάτι λέει στο τέλος για συνέχεια αλλά μάλλον είναι αστείο. Είναι βασισμένο σε manga btw. Κι εγώ λόγω συμπάθειας την ξεκίνησα, αλλά γενικά είναι καλή σειρά όχι μόνο ο Hideaki, που τον βρήκα πολύ γλυκό στον ρόλο αυτό.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:29

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:37

Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο. Είναι και παλιά σειρά.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 14:19
Όχι ρε συ.
Αφού είπα ότι δεν είναι πρωταγωνιστής στο Kamui gaiden. Δεν είναι ο Kenichi. Κοιτάξτε την λίστα των ηθοποιών είπα. http://asianmediawiki.com/Kamui_gaiden
Εκτός αυτού είχα πει, πολύ γνωστός, 8 χρόνια μεγαλύτερος του Jun, στη σειρά υποδύεται τον δικηγόρο και είναι του 2006.
Πάω να φάω το παπούτσι μου τώρα.Πέδιλο ή μπότα; (Ά ρε Τσάρλι...Ήταν οι αρβύλες καλές; )
Oπως φανηκε και απο προηγουμενο post μου αρχιζω να αποκτώ ενα θεματάκι με τα "δεν". Δυο συνεχόμενες φορες διάβασα το αντίθετο...
Φταίει αυτή η νέα μέθοδος αναγνωσης που προσπαθω να εφαρμοσω τις τελευταιες μέρες μπας και βγάλω τη μικροβιολογία... Αλλα μάλλον θα μου εχουν ξεφύγει και εκεί ΠΟΛΛΑ δεν... Κλαφτα χαραλαμπε δλδ θα γραψω.
Και μην παραπονιεστε με αυτό το pictures trivia που τα βρισκετε μονο 2-3 ατόμα. Ειναι νέα μοδα και κάποιοι απο εμας κανουμε περισσότερο χρόνο να γίνουμε γνώστες τόσων σειρων.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 15:48
Βασικά μόνο με την εικόνα δεν βρίσκονται. Μόνο αν το έχεις δει. Αυτά που βρήκα, πως τα βρήκα εδώ που τα λέμε; Καλά να είναι η βοήθεια του κοινού και το 50-50.
Αυτό πάει για το Bengoshi no Kuzu;さてさて続きは...
Το πρόβλημα με την μυωπία παραμένει: Τι κρατάει τώρα αυτή στο χέρι της; Δεν ξέρω ποια είναι βέβαια, ούτε ο κύριος στο βάθος. Πάντως για να έχει κάνει κρεβάτι τις καρέκλες φαίνεται πως την βγάζουνε καιρό στο δωμάτιο. Ένορκοι είναι;
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 16:01
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 21:24
Οκ συνέχιζεις!
Και όχι το Bengoshi no Kuzu απ΄ότι ξέρω δεν έχει ακουστεί τίποτα για σίκουελ!