Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Until death do us part

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 19:16

Λοιπόν μετά από καιρό έχω ενθουσιαστεί με ένα υπέροχο μανγκα(πράγμα σπάνιο για εμένα).

Ανήκει στην κατηγορία action, adventure, seinen.
Η υπόθεση έχει ως εξής έχουμε έναν τυφλό και ένα κορίτσι που βλέπει το μέλλον. Το κοριτσάκι είναι στα χέρια μιας εταιρίας που θέλει να την εκμεταλευτεί για οικονομικούς σκοπούς(τι προτότυπο οι εταιρίες να εκμεταλεύονται για οικονομικούς σκοπούς....αχμμμ) και θέλει να ξεφύγει από τα χέρια της εταιρίας όσπου μια μέρα συναντάει τον τυφλο και του λέει να την προστατεύσει....

Παιδιά καταπληκτικό να το διαβάσετε.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#2 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 16:40

Thread moved. :drink:

Το είχα ξεκινήσει κι εγώ πριν μερικούς μήνες, έπειτα από προτροπή συναδέλφου. Ξεκινάει υπέροχα, αλλά επαναλαμβάνεται ελαφρώς σε επόμενα chapters. Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 18:00

Και το παιδι που την προστατευει ειναι τυφλο?????Και πως την προστατευει??
Ο τιτλος ειναι το until death do us apart??(λιγο μεγαλο δν ειναι για τιτλος??)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 18:22

Ο τιτλος ειναι το until death do us apart??(λιγο μεγαλο δν ειναι για τιτλος??)

τι θα ελεγες να διαβασεις το 1ο κεφαλαιο...? συνηθως κατι τετοια θεωρουνται spoiler... :nosey:

το ειχα αρχισει και εγω με ενδιαφερον.
Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#5 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 18:31

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 17:05

Μετά από έναν σχεδόν εξαντλητικό μαραθώνιο κατόρθωσα και εφτασα up to date.

Γενικά πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Σε σχέση με αυτό που ειπώθηκε παραπάνω ότι επαναλαμβάνεται ελαφρώς θα έλεγα ότι έχει μεν ένα μοτίβο αλλά δεν ήταν τόσο επαναλαμβανόμενο όσο σταδιακά εξελισσόμενο.
Spoiler: γενικό spoiler στην σειρά
Δηλαδή, φαίνεται να πηγαίνει κάπου η ιστορία δεν είναι απλά arc after arc.

Οι χαρακτήρες είναι πάρα πολύ καλά σχεδιασμένοι.
Spoiler: general spoilers on series

Για το σχέδιο θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι καταπληκτικό. Ιδίως κάποια covers είναι για να τα πάρει κανείς έτσι όπως είναι και να τα κάνει wallpaper.

#7 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 18:17

Self-quoting from the "Currently Reading Manga" thread...

Untill Death Do Us Part.

Τί cheezy τίτλος, ε; Και σίγουρα θα περιμένατε να είναι κανένα shoujo με γλυκανάλατη ιστορία αγάπης. Well, think again, 'cause you couldn't be more wrong about this. Διαμαντάκι κρυμμένο καλά ανάμεσα σε σκουπίδια, το manga αυτό διηγείται την ιστορία της μικρούλας Haruka, η οποία έχει το χάρισμα (ή μάλλον την κατάρα) να βλέπει το μέλλον. Καλά κρατημένη από μια οργάνωση που τη χρησιμοποιεί, η Haruka καταφέρνει να το σκάσει και να συναντήσει έναν τυφλό άντρα με τον οποίο κάνει μια συμφωνία: σε αντάλλαγμα ό,τι του ζητήσει, θα την προστατεύει "μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος".

Όσο cliche κι αν ακούγεται εξαρχής, ο Mamoru, ο τυφλός άντρας δίνει ρέστα badassness με ένα μικροτσίπ που του επιτρέπει να "βλέπει" περιγράμματα και ένα μπαστούνι-σπαθί ικανό να κόψει όπλο σα βούτυρο. Κι από σχέδιο... σαπίλα σκέτη και πώρωση στο maximum. Η ιστορία, αν και αρχίζει απότομα, σιγά-σιγά δίνει πολύ πιο πηγμένο σενάριο στη δράση. Κι αυτός ο Mamoru... Σκέεεεετη πώρωση! Ώπα, το ξανάπα αυτό...

Ως τώρα έχω διαβάσει το 1ο volume. Εάν συνεχίσει έτσι, με βλέπω με ακόμα ένα favourite.

Προτείνεται, mangaholics! Τρεχάτε!

Και να συμφωνίσω με την Iri για το υπόλοιπο... η ιστορία έχει χάσει το αυστηρό arc-ιστορία στοιχείο της. Πλέον τα πράγματα έγιναν χαοτικά...:wet2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 01:10

Χαίρομαι που υπάρχει thread για το συγκεκριμένο manga γιατί ειναι από τα αγαπημένα μου! Αν κ πιστεύω οτι έχει όλα τα προσόντα να γίνει talk of the town μεχρι τωρά το ενδιαφέρον εμφανίζεται μειωμένο (εκτος απο τους συνήθεις ύποπτους).
Γι αυτό κ παραθέτω μερικά από τα πολύ ωραια covers του, με σκοπό να θέλξω τους υποψηφιους αναγνώστες .......... join the club!!!!!!!!!!
Spoiler:

και μια ιδεα για τι επίπεδο σχέδιου μιλάμε (από τις αγαπημένες μου)

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shihama-ru: 27 Αύγουστος 2009 - 01:41

#9 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 01:06

Ναι ναι το ήξερα ότι έχω καλό γούστο ακόμα και αν δεν το πιστεύεουν οι άλλοι :P

Πάντως έχει πολύ εξέλιξη και πολύ background για έναν, δύο, τρεις αρκετούς χαρακτήρες τέλος πάντων....

Χαίρομαι που σας αρέσει....
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#10 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 12:14

Μου κινήσατε την περιέργεια και ξεκίνησα να το διαβάζω στο onemanga και μου αρέσει μέχρι στιγμής που είμαι στο 4ο chapter. Βέβαια ξεκινώντας μου θύμισε έντονα ο πρωταγωνιστής το Daredevil.
Τώρα που θέλω να διαβάσω ότι έχει βγει ψάχνω να το κατεβάσω αλλά δεν έχω βρει κάπου ένα torrent ή ένα DDL που να έχει μαζεμένα αρκετά chapters για να μην κάθομαι να σώζω ένα ένα τα chapters από κάπου που τα πέτυχα έτσι. Κάποια βοήθεια anyone;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 12:15

Ε, το MangaTraders, κλασσικά. Εγώ από εκεί τα κατεβάζω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 17:11

86 is out!
http://www.mangafox.com/manga/until_death_do_us_part/v10/c086/

Spoiler:

#13 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 10:01

Μια απο τις λιγες sheinen σειρες που με τρελαναν απο την πρωτη στιγμη... η αποδοση των χαρακτηρων οσο προχωραει το μανγκα γινεται ολο και πιο λεπτομερης καθως και η μεταξυ τους σχεση και με τις μυστικες υπηρεσιες στις οποιες ειναι μπλεγμενοι...
το σχεδιο παρα πολυ καλο αν και θα προτιμουσα να βαζανε λιγο παραπανω φωτοσκιαση στο προσωπο της haruka...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#14 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 18:03

Chapter 87 is out!

Spoiler:

#15 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 17:33

Είμαι στο 17ο chapter και κάπου μου φαίνεται ότι η ιστορία έχει κολλήσει ή έχει παρατραβήξει.
Γενικά έχω χάσει αρκετό από το αρχικό ενδιαφέρον μου. Αλλά παρόλ' αυτά θα το συνεχίσω.
Βελτιώνεται παρακάτω;

Το διαβάζω και στην 32" τηλεόραση μου μέσω του ps3 και είναι τελείως άλλη φάση. Αλλάζω τις σελίδες, ζουμάρω και γενικά τα κάνω όλα γρήγορα και απλά με το χειριστήριο του από το κρεβάτι μου. Επιτέλους, γιατί στην καρέκλα του γραφείου και στην 17" οθόνη του pc κουραζόμουν αρκετά γρήγορα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα