Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Until death do us part
Posted 25 March 2009 - 19:16
Ανήκει στην κατηγορία action, adventure, seinen.
Η υπόθεση έχει ως εξής έχουμε έναν τυφλό και ένα κορίτσι που βλέπει το μέλλον. Το κοριτσάκι είναι στα χέρια μιας εταιρίας που θέλει να την εκμεταλευτεί για οικονομικούς σκοπούς(τι προτότυπο οι εταιρίες να εκμεταλεύονται για οικονομικούς σκοπούς....αχμμμ) και θέλει να ξεφύγει από τα χέρια της εταιρίας όσπου μια μέρα συναντάει τον τυφλο και του λέει να την προστατεύσει....
Παιδιά καταπληκτικό να το διαβάσετε.
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Posted 26 March 2009 - 16:40
Το είχα ξεκινήσει κι εγώ πριν μερικούς μήνες, έπειτα από προτροπή συναδέλφου. Ξεκινάει υπέροχα, αλλά επαναλαμβάνεται ελαφρώς σε επόμενα chapters. Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 March 2009 - 18:22
Και το παιδι που την προστατευει ειναι τυφλο?????Και πως την προστατευει??
Ο τιτλος ειναι το until death do us apart??(λιγο μεγαλο δν ειναι για τιτλος??)
τι θα ελεγες να διαβασεις το 1ο κεφαλαιο...? συνηθως κατι τετοια θεωρουνται spoiler...
το ειχα αρχισει και εγω με ενδιαφερον.
Posted 26 March 2009 - 18:31
Και το παιδι που την προστατευει ειναι τυφλο?????Και πως την προστατευει??

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 August 2009 - 17:05
Γενικά πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Σε σχέση με αυτό που ειπώθηκε παραπάνω ότι επαναλαμβάνεται ελαφρώς θα έλεγα ότι έχει μεν ένα μοτίβο αλλά δεν ήταν τόσο επαναλαμβανόμενο όσο σταδιακά εξελισσόμενο.
Οι χαρακτήρες είναι πάρα πολύ καλά σχεδιασμένοι.
Για το σχέδιο θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι καταπληκτικό. Ιδίως κάποια covers είναι για να τα πάρει κανείς έτσι όπως είναι και να τα κάνει wallpaper.
Posted 26 August 2009 - 18:17
Untill Death Do Us Part.
Τί cheezy τίτλος, ε; Και σίγουρα θα περιμένατε να είναι κανένα shoujo με γλυκανάλατη ιστορία αγάπης. Well, think again, 'cause you couldn't be more wrong about this. Διαμαντάκι κρυμμένο καλά ανάμεσα σε σκουπίδια, το manga αυτό διηγείται την ιστορία της μικρούλας Haruka, η οποία έχει το χάρισμα (ή μάλλον την κατάρα) να βλέπει το μέλλον. Καλά κρατημένη από μια οργάνωση που τη χρησιμοποιεί, η Haruka καταφέρνει να το σκάσει και να συναντήσει έναν τυφλό άντρα με τον οποίο κάνει μια συμφωνία: σε αντάλλαγμα ό,τι του ζητήσει, θα την προστατεύει "μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος".
Όσο cliche κι αν ακούγεται εξαρχής, ο Mamoru, ο τυφλός άντρας δίνει ρέστα badassness με ένα μικροτσίπ που του επιτρέπει να "βλέπει" περιγράμματα και ένα μπαστούνι-σπαθί ικανό να κόψει όπλο σα βούτυρο. Κι από σχέδιο... σαπίλα σκέτη και πώρωση στο maximum. Η ιστορία, αν και αρχίζει απότομα, σιγά-σιγά δίνει πολύ πιο πηγμένο σενάριο στη δράση. Κι αυτός ο Mamoru... Σκέεεεετη πώρωση! Ώπα, το ξανάπα αυτό...
Ως τώρα έχω διαβάσει το 1ο volume. Εάν συνεχίσει έτσι, με βλέπω με ακόμα ένα favourite.
Προτείνεται, mangaholics! Τρεχάτε!
Και να συμφωνίσω με την Iri για το υπόλοιπο... η ιστορία έχει χάσει το αυστηρό arc-ιστορία στοιχείο της. Πλέον τα πράγματα έγιναν χαοτικά...

Posted 27 August 2009 - 01:10
Γι αυτό κ παραθέτω μερικά από τα πολύ ωραια covers του, με σκοπό να θέλξω τους υποψηφιους αναγνώστες .......... join the club!!!!!!!!!!
και μια ιδεα για τι επίπεδο σχέδιου μιλάμε (από τις αγαπημένες μου)
Edited by Shihama-ru, 27 August 2009 - 01:41.
Posted 28 August 2009 - 01:06
Πάντως έχει πολύ εξέλιξη και πολύ background για έναν, δύο, τρεις αρκετούς χαρακτήρες τέλος πάντων....
Χαίρομαι που σας αρέσει....
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Posted 29 August 2009 - 12:14
Τώρα που θέλω να διαβάσω ότι έχει βγει ψάχνω να το κατεβάσω αλλά δεν έχω βρει κάπου ένα torrent ή ένα DDL που να έχει μαζεμένα αρκετά chapters για να μην κάθομαι να σώζω ένα ένα τα chapters από κάπου που τα πέτυχα έτσι. Κάποια βοήθεια anyone;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 30 August 2009 - 17:11
Posted 03 September 2009 - 10:01
το σχεδιο παρα πολυ καλο αν και θα προτιμουσα να βαζανε λιγο παραπανω φωτοσκιαση στο προσωπο της haruka...

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 20 September 2009 - 17:33
Γενικά έχω χάσει αρκετό από το αρχικό ενδιαφέρον μου. Αλλά παρόλ' αυτά θα το συνεχίσω.
Βελτιώνεται παρακάτω;
Το διαβάζω και στην 32" τηλεόραση μου μέσω του ps3 και είναι τελείως άλλη φάση. Αλλάζω τις σελίδες, ζουμάρω και γενικά τα κάνω όλα γρήγορα και απλά με το χειριστήριο του από το κρεβάτι μου. Επιτέλους, γιατί στην καρέκλα του γραφείου και στην 17" οθόνη του pc κουραζόμουν αρκετά γρήγορα.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org