Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 05:56
Όποιος ασχολείται με τα βρόμικα κόλπα (δες ειδικές μονάδες 731, Josef Mengele πάρε πίσω τα παιδία σου) του β΄ παγκόσμιου θα τη βρει άκρος ενδιαφέρουσα
Aν και ο Tenma ώρες-ώρες θυμίζει έντονα Black Jack
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 19:20
Κορυφαία σειρά από κάθε άποψη,ίσως all time classic!
Αγαπημένος χαρακτήρας;
Johan φυσικά.Ο πληρέστερος κακός χαρακτήρας.
Johan...
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 23:45
Το παραπονο μου ομως ειναι που δυστιχως δεν ειναι διαδεδομενο σαν ανιμε και ετσι δεν υπαρχουν καλα artworks around και οσο υπαρχουν ειναι πολυ μετρια.ελαχιστα εχω βρει που να αξιζουν...
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 00:53
Fixed! ^__^
Αγαπημένος χαρακτήρας;
Johan φυσικά.Ο πληρέστερος παρεξηγημένος κακός χαρακτήρας.
Another monster? Δεν το έχω ξανακούσει. Infos?

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 17:26
το ειχα πετυχει καπου, καπως, καποτε αλλα απ οτι φαινεται δεν εχω το link.προσπαθησε μηπως βρεις κατι μεσω google.
ειναι η υποθεση γραμμενη σαν γεγονοτα σε diary καπως.και αναφερει διαφορα για την mansion κλπ.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 18:40
Καλό ακούγεται, thanks για τις πληροφορίες.ειναι picture book απο τον δημιουργο.το εβγαλε αφοτου τελειωσε το μανγκα και το ανιμε.
το ειχα πετυχει καπου, καπως, καποτε αλλα απ οτι φαινεται δεν εχω το link.προσπαθησε μηπως βρεις κατι μεσω google.
ειναι η υποθεση γραμμενη σαν γεγονοτα σε diary καπως.και αναφερει διαφορα για την mansion κλπ.

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 20:12
Τελος παντών τοτε είμαι με την αλκοολική μουρλέγκα την Eva.
Καταχωρήθηκε 17 Ιανουάριος 2008 - 00:42
Την συγκεκριμένη ήθελα να μπω στην οθόνη να τη πνίξω αλλάΓιατί δεν ειναι και ο Roberto στο poll?

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 02:40
Ε όχι και μουρλέγκα η Eva το μόνο που έκανε ήταν
Πάντως πέρα απ την πλάκα τρομερή αναπτυξη χαρακτήρα. και όχι μόνο στην Eva αλλα γενικα
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 03:03
Εγώ δε μπορώ να διαλέξω καθώς είχε γενικά ΠΟΛΥ καλούς χαρακτήρες! Πάντως απο τους αγαπημένους μου ήταν ο Grimmer. Μεγάλη συμπάθεια μιλάμε! Τι άτομο!
Τώρα πορώθηκα! Θα το ξαναδώ το καλοκαίρι!
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 17:28
+1 Tenma. Μακράν ο πιο ανθρώπινος χαρακτήρας που έχω δει σε anime. Αν όλοι οι γιατροί ήταν σαν αυτόν, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.
Spoiler:
Mega spoiler(μονο για οσους εχουν δει ολοκληρο το monster)
Spoiler:
Οντως, αλλα και εσυ θα ελεγα πως εχασες την ουσια του post μου που ηταν το χιουμορ
Εκτος αν αναφεροσουν στο προηγουμενο post μου περι αυτου οποτε θα ηθελα να ξερειςSpoiler: Monster spoiler
Όσον αφορα την αναποφασιστηκοτητα εχεις δικιο.
Απλως εμενα δεν με ενοχλησε. Αλλα αν ηταν σιγουρος απο την αρχη δεν θα μπορουσε να υπαρξει και πλοκη...
Και μην ξεχνας το οτι ήταν-δεν ηταν χιουμορ αυτο που ειπες δεν μετραει!
Εδω εχουμε να κανουμε με σοβαρες εκστρατιες υπερ ή κατα του Tenma!
Εγώ αυτό που έχω να αναφέρω είναι ότι έχω παρατηρήσει πως όσοι ασχολούνται με ιατρικά-παραϊατρικά θέματα, τρέφουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Tenma. Τον οποίον παρεμπιπτόντως και ψήφισα στο Poll.
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 10:05
ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ.
ΤΟ MONSTER ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΡΙΛΕΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΕΝΤΡΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2008 - 17:05
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 00:02
Τριλογία, ε;
Και εγώ τον ψηφίζω το Tenma για ότι και αν ψηφήζατε! Χα χα! Διαμάντι ο άνθρωπος!
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 10:48