Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2007 - 10:56

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 11:46
Μου την έσπασε στα νεύρα. Μου την έσπασε στα νεύρα που σε κάθε επισόδιο σκεφτόμουνα τι άλλο μπορεί να συμβεί και πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Τί άλλο θα βγει στην επιφάνεια.
Γενικότερα για μένα πάρα πολύ καλό ανίμε, πρέπει να είναι η πρώτη σειρά με πολλά επισόδια (74 έχει), που δεν με κούρασε καθόλου, αλλά με είχε δεμένο. Συν όπως λέει και η αγαπητή Matsu, κάνενας από όλους τους χαρακτήρες δεν είναι τυχαίος και το πώς ο κάθε χαρακτήρας που εμφάνιζεται έχει κάποιο ρόλο να παίξει μέσα στην ιστορία.
Ότι και να πω για την σειρά είναι λίγο, αλλά η φωνή του Johanh πραγματικά τα σπαέι.
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2007 - 12:53
Κι εμένα αυτή την εντύπωση μου δημιούργησε στα τελευταία επεισόδια!Spoiler:
Γενικά είναι μοναδική σειρά και για αυτό τον λόγο, σε βάζει συνέχεια σε σκέψεις για το ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης, ποιος είναι ο εγκέφαλος και ποιος το πιόνι!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2007 - 18:13
Ιδανικά, αποφασιστικότητα, έχει τα πάντα για τα οποία στοχεύω IRL.
- Shigeru Miyamoto
Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2007 - 20:28
Επίσης ο Johan έχει και μια από τις πιο ατμοσφαιρικές φωνές που έχουν ακουστεί σε anime.
Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2007 - 10:46
Η σειρα ηταν αρκετα διακεδαστικη ,η αληθεια ειναι βεβαια πως σε καποια επισοδεια στη μεση ψιλο κουραστικα επειδη πολλες φορες επαναλαμβανοταν...
Οντως η φωνη του johan ηταν τελεια για τον ρολο!
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2007 - 01:46
και ο johann είναι απο τους ποιο καλογραμμένους και καλοπαιγμένους χαρακτήρες που εχω ποτε δει....και το κυριότερο παιζει σε πολλα επίπεδα δεν είναι απλα ο κακος σε ένα τυχαίο ανιμε...

I shall conquer the universe...
Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2007 - 13:11

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 14:31
Grimmer-san...Grimmer-san... Θυμισέ τον μου please ή βάλε κάποια εικόνα γιατί δεν θυμάμαι!Οι περισσότεροι χαρακτήρες στο Monster είναι ενδιαφέροντες και έχουν κάτι το ξεχωριστό! Ο αγαπημένος μου όμως είναι ο Grimmer-san! Απλά τέλειος!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 15:07
Grimmer-san...Grimmer-san... Θυμισέ τον μου please ή βάλε κάποια εικόνα γιατί δεν θυμάμαι!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 22:26
Ο θεικός αυτός τυπάς!Grimmer-san...Grimmer-san... Θυμισέ τον μου please ή βάλε κάποια εικόνα γιατί δεν θυμάμαι!

[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://imageshack.us%5D%5Bimg=http://img140.imageshack.us/img140/1191/51vvbdvebglss500ry0.jpg%5D%5B/url%5D[/IMG]

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 20:43
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 22:27
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 23:38
QFT.-Ο Δόκτωρ Tenma είναι ο πιο ανθρώπινος χαρακτήρας που έχω δει και ίσως ο μονος που έχω ταυτιστεί μαζί του. Αυτήν την στιγμή είναι ο ΤΟΡ των ΤΟΡ χαρακτήρας στην λίστα μου με τους αγαπημένους μου ήρωες

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 18:08