Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2007 - 09:33
Δεν αμφιβάλω όμως ότι η σειρά λογικά μετά θα ανεβάζει πολύ ρυθμούς αλλά δεν είχα την υπομονή και το κουράγιο να κάτσω να την δω.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2007 - 10:04
Βαρέθηκα γύρο στο επισώδιο 7 και το σταματίσα
Το ίδιο έπαθα και τη δεύτερη φορα που αποπειράθηκα να το δώ ομως με το που είδα το ογδοο κόλισα και είδα το υπόλοιπα 66 επεισόδια σε 3μισι μέρες

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2007 - 00:30
I am Tenma... I am Johan...
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 13:27
Το γεγονος βεβαια οτι τοσοι πολλοι το βρισκουν εξαιρετικο μου κινει την περιεργεια... Θα το δω μονο αν βρεθει στα χερια μου μεσω καποιας αλυσιδας ή καποιου φιλου....Βαριεμαι να κατεβασω καμια 60αρια επεισοδια που μου λειπουν!
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2007 - 20:20
Η σειρά είναι χαλαρά κορυφαία! Πριν 2 μέρες την τελείωσα και στο τέλος είπα WTF?!!!
Γίνεται να διατηρεί μία σειρά το σενάριο στα ίδια κορυφαία επίπεδα σε κάθε επεισόδιο για 74 επεισόδια?
Με το Monster γίνεται!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2007 - 17:35
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2007 - 18:18
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2007 - 18:56
Oh holy torrent, bless thy download!!!μια ερωτηση!εγω τα εχω διαβασει εσεις π τα βρκατε κ τα ειδατε?
Εμείς τα βρήκαμε κάπου (δεν σου λέμε που γιατί μόνο λίγα εκλεκτα μέλη μπορούνε να ξέρουνε

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2007 - 19:02
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 13:06
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 13:10
Oh holy torrent, bless thy download!!!
Εμείς τα βρήκαμε κάπου (δεν σου λέμε που γιατί μόνο λίγα εκλεκτα μέλη μπορούνε να ξέρουνε) και τα είδαμε, εσύ όμως που τα βρήκες και τα διάβασες, οεο;
κ εγω δεν σου λεω απο π τα διαβασα γιατι ειναι το μυστικο τησ μυστικης οργ. π ειμαι μελος!!!!!ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!!!!
υ.γ:τα βιβλια τα πουλανε παντου!!!!!!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 13:42
Ναι του urasawa είναι, πάρε και τορρεντ
http://isohunt.com/download/10733995/monster
χμμμμμ.........σορρυ μην με βρισεις αλλα τι κανω με αυτο?ειμαι λιγο noobaki με τορρεντ κ δεν καταλαβαινω!
ευχαριστω!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 14:48
Κατεβάζεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού το κάνεις εγκατάσταση, κλικάρεις στο τορρεντ που σου έδωσα και αρχίζει να κατεβαίνει η σειρά, αν έχεις adsl πάντα.