Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Poll: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 member(s) have cast votes)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 votes [18.60%] - View)

Percentage of vote: 18.60%

2. Johan Liebert (52 votes [15.12%] - View)

Percentage of vote: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 votes [7.27%] - View)

Percentage of vote: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 votes [18.31%] - View)

Percentage of vote: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 votes [17.15%] - View)

Percentage of vote: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 votes [4.07%] - View)

Percentage of vote: 4.07%

7. Dieter (19 votes [5.52%] - View)

Percentage of vote: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

9. Roberto (3 votes [0.87%] - View)

Percentage of vote: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 votes [3.20%] - View)

Percentage of vote: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 votes [1.74%] - View)

Percentage of vote: 1.74%

12. Richard Braun (7 votes [2.03%] - View)

Percentage of vote: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 votes [1.16%] - View)

Percentage of vote: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

15. Martin (13 votes [3.78%] - View)

Percentage of vote: 3.78%

Vote Guests cannot vote

#301 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 March 2009 - 15:06

Συμφωνώ πως μερικές σκηνές ηταν περιττές οπως τότε που
Spoiler:
. Ομως σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως υπήρχαν περιττά επεισόδια. Κάθε ενα είχε κάτι να προσφέρει στην εξέλιξη του σεναρίου ή στην καλύτερη γνωριμία με τον κόσμο/χαρακτήρες της σειράς.

#302 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 29 March 2009 - 18:56

Μπά. απο τη στιγμή που είναι ολόιδιο με το manga δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ούτως η άλλως ο χρόνος αντίληψης είναι διαφορετικός όταν διαβάζεις ένα manga απο όταν βλέπεις ένα anime. Και τις πραγματικά περιττές σκηνές που ηπήρχαν στο manga τις έχουν αφαιρέσει (2-3 σελίδες το πολύ να είναι συνολικά)

#303 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 March 2009 - 19:23

Ναι,αναφερόμουν γενικά στην σειρά,ανεξαρτήτως anime-manga,μίλησα εδώ γιατί μόνο το anime έχω δει.

Αφού όμως είναι πιστή μεταφορά και του manga,μιλάω και γι'αυτό επίσης.

Αναφερόμουν σε επεισόδια όπως πχ:

Spoiler:
Μερικά τέτοια σημεία απλά θεώρησα θα μπορούσαν άνετα να έλειπαν από την σειρά,και με το που υπήρχαν όμως δεν με έκαναν να την θάψω,μια άποψη εξέφρασα,η σειρά παραμένει άρχοντας κι έτσι.;)

#304 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 29 March 2009 - 19:23

Ακόμα να το τελείωσω....Έχω κολλήσει στο 30ο επεισόδειο..Δουλεύω μόνο 4 ώρες τώρα λόγω της κρίσης(καταραμένη κριση!!!)και δεν έχω και πολύ χρόνο να το παρακολουθήσω...και στο σπίτι δεν έχω την πολυτέλεια ¨(
Posted Image

#305 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 29 March 2009 - 20:36

Μου είχε πάρει κάπου 4 μήνες να τη δω (επειδή έβλεπα κάποια επεισόδια, κουραζόμουν, έπιανα να δω τίποτα άλλο, μετά την ξανάπιανα, έβλεπα άλλα λίγα επεισόδια και πάει λέγοντας). Σε σημεία δε μπορούσα να σταματήσω να βλέπω, γιατί η πλοκή έπαιρνε μια εντυπωσιακή στροφή και έπρεπε να δω παρακάτω. Αλλά κάπου αργότερα σου έβγαζε 4-5 επεισόδια με ένα subplot και δευτερεύοντες χαρακτήρες και μπλαμπλαμπλα και σε ξενέρωνε. Mixed eggs σειρά, δυνατή κεντρική πλοκή αλλά πολλά derails από αυτή και υπερβολικό decompression.

#306 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,819 posts

Posted 29 March 2009 - 21:55

Μου είχε πάρει κάπου 4 μήνες να τη δω (επειδή έβλεπα κάποια επεισόδια, κουραζόμουν, έπιανα να δω τίποτα άλλο, μετά την ξανάπιανα, έβλεπα άλλα λίγα επεισόδια και πάει λέγοντας). Σε σημεία δε μπορούσα να σταματήσω να βλέπω, γιατί η πλοκή έπαιρνε μια εντυπωσιακή στροφή και έπρεπε να δω παρακάτω. Αλλά κάπου αργότερα σου έβγαζε 4-5 επεισόδια με ένα subplot και δευτερεύοντες χαρακτήρες και μπλαμπλαμπλα και σε ξενέρωνε. Mixed eggs σειρά, δυνατή κεντρική πλοκή αλλά πολλά derails από αυτή και υπερβολικό decompression.

heh δέστο μέχρι το τέλος, αν και πλέον δεν θυμάμαι και πολύ καλά γιατί πάει καιρός, ότι βλέπεις αργότερα εξηγήτε, κάτι σα puzzle καλύτερα.
rsrGbGx.gif

#307 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 30 March 2009 - 15:18

Ακόμα να το τελείωσω....Έχω κολλήσει στο 30ο επεισόδειο..Δουλεύω μόνο 4 ώρες τώρα λόγω της κρίσης(καταραμένη κριση!!!)και δεν έχω και πολύ χρόνο να το παρακολουθήσω...και στο σπίτι δεν έχω την πολυτέλεια ¨(

αυτη ειναι δουλεια ! :kakaka:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#308 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 30 March 2009 - 15:38

heh δέστο μέχρι το τέλος, αν και πλέον δεν θυμάμαι και πολύ καλά γιατί πάει καιρός, ότι βλέπεις αργότερα εξηγήτε, κάτι σα puzzle καλύτερα.

Την έχω δει μέχρι το τέλος (Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2007 από ότι θυμάμαι) . Αν ήταν η μισή σε μέγεθος θα ήταν γαμάτη σειρά.

#309 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 31 March 2009 - 12:06

Πάντως μέχρι στο σημείο που είμαι και επιτέλους βλέπω τον JOHAN δεν μου φαίνεται καθόλου για κάποιον που θα έκανε τόσους φόνους...αλλά είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι ένα μυστήριο τον περιτρυγιρίζει,..
Posted Image

#310 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 31 March 2009 - 12:26

Συμφωνώ ότι δεν φαίνεται για κάποιος που θα έκανε τόσους φόνους . Σου δημιουργεί την αίσθηση όμως , σιγά-σιγά , ότι είναι ένα άτομο που είναι ικανός για όλα , ότι δεν βρίσκει τίποτα ουσιώδες στον κόσμο μας και σαν να βρίσκετε μονίμως μέσα σε ένα συνονθύλευμα από θλίψη , μελαγχολία και ανία ( προσωπική άποψη πάντα)
Posted Image

#311 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 31 March 2009 - 12:46

και μάρεσε εκεί που δάκρυσε για τον άλλο....όντως...είναι συνέχεια σε μια μελαγχολία..Πιο πολύ μου μοιάζει με κορίτσι πάντως στα χαρακτηριστικά παρά με αγόρι :orly: αλλά φαίνεται πολύ γαλήνιος...
Posted Image

#312 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 April 2009 - 01:00

και μάρεσε εκεί που δάκρυσε για τον άλλο....όντως...είναι συνέχεια σε μια μελαγχολία..Πιο πολύ μου μοιάζει με κορίτσι πάντως στα χαρακτηριστικά παρά με αγόρι :orly: αλλά φαίνεται πολύ γαλήνιος...

Στο επεισόδιο 54 θα 'χεις εγγυημένο jawdrop,θυμήσου με τότε.:wis:

#313 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 01 April 2009 - 02:45

Στο επεισόδιο 54 θα 'χεις εγγυημένο jawdrop,θυμήσου με τότε.:wis:

Spoiler:

#314 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 01 April 2009 - 04:08

Γενικα εχει πολλα jawdrops η σειρα.Σαν το lost ενα πραγμα (καλα οχι και τοσο).:wooi2:
Posted Image

#315 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 01 April 2009 - 08:00

?????? αλήθεια??? χαχαχαχα πρεπει να βρω χρόνο στη δουλειά να το δω!!
Posted Image