Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 ψήφοι [18.60%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.60%

2. Johan Liebert (52 ψήφοι [15.12%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 ψήφοι [7.27%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 ψήφοι [18.31%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 ψήφοι [17.15%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 ψήφοι [4.07%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.07%

7. Dieter (19 ψήφοι [5.52%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 ψήφοι [0.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.58%

9. Roberto (3 ψήφοι [0.87%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 ψήφοι [3.20%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 ψήφοι [1.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.74%

12. Richard Braun (7 ψήφοι [2.03%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 ψήφοι [1.16%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 ψήφοι [0.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.58%

15. Martin (13 ψήφοι [3.78%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.78%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#241 Hajate_Raborosu

Hajate_Raborosu

Monster

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 16:32

δε θα μπορούσα να διαφωνώ πιο κάθετα, οριζόντια, διαγώνια και προς όλες τις κατευθύνσεις με την εξής δήλωση

Spoiler:

Και εγώ διαφωνώ με αυτό που έγραψες.Σε καμιά περίπτωση δεν τους εξισώνω.
Ο Johan έχει μεγάλη διαφορά από τον Light.
Καταρχήν μιλάμε για διαφορετικό είδος ευφηείας.
Μετά έχουμε τεράστια διαφορά στα κίνητρα και τους σκοπούς.
Ο Light έχει αποφασίσει από νωρίς ότι θέλει να γίνει ο "θεός" αυτού του κόσμου ενώ ό Johan τον βρίσκει τόσο ανιαρό που προτιμά να εξαφανιστεί εντελώς και να σβήσει και ότι ίχνη θα αποδύκνυαν ότι κάποτε υπήρξε.
Ο Light από την αρχή έχει ένα άξιο αντίπαλο(τον Λ) τον οποίο θεωρεί μεγάλη πρόκληση
και η νίκη εις βάρος του Λ σημαίνει άλλη μια απόδειξη της ανωτερότητας του.
Ο Johan ουσιαστικά δεν παίζει με κανένα αντίπαλο.Δεν έχει καμιά πρόκληση.Αλλη μια ένδειξη ότι ο κόσμος που ζει είναι βαρετός.
Βέβαια ο μόνος που θα μπορούσε να παίξει το ρόλο της πρόκλησης για τον Johan είναι ο
Inspector Runge, αλλά αυτός πάλι δεν πιστεύει καν ότι ο Johan υπάρχει...( και ευτυχώς δηλαδή γιατί θα βλέπαμε ένα άλλο anime...)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#242 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 22:16

Και εγώ διαφωνώ με αυτό που έγραψες.Σε καμιά περίπτωση δεν τους εξισώνω.
Ο Johan έχει μεγάλη διαφορά από τον Light.
Καταρχήν μιλάμε για διαφορετικό είδος ευφηείας.
Μετά έχουμε τεράστια διαφορά στα κίνητρα και τους σκοπούς.
Ο Light έχει αποφασίσει από νωρίς ότι θέλει να γίνει ο "θεός" αυτού του κόσμου ενώ ό Johan τον βρίσκει τόσο ανιαρό που προτιμά να εξαφανιστεί εντελώς και να σβήσει και ότι ίχνη θα αποδύκνυαν ότι κάποτε υπήρξε.
Ο Light από την αρχή έχει ένα άξιο αντίπαλο(τον Λ) τον οποίο θεωρεί μεγάλη πρόκληση
και η νίκη εις βάρος του Λ σημαίνει άλλη μια απόδειξη της ανωτερότητας του.
Ο Johan ουσιαστικά δεν παίζει με κανένα αντίπαλο.Δεν έχει καμιά πρόκληση.Αλλη μια ένδειξη ότι ο κόσμος που ζει είναι βαρετός.
Βέβαια ο μόνος που θα μπορούσε να παίξει το ρόλο της πρόκλησης για τον Johan είναι ο
Inspector Runge, αλλά αυτός πάλι δεν πιστεύει καν ότι ο Johan υπάρχει...( και ευτυχώς δηλαδή γιατί θα βλέπαμε ένα άλλο anime...)

Καλά όλα αυτά αλλά κάπου χάνεται η ουσία. Αυτά είναι μόλις η επιφάνεια της λίμνης.
Δε μας ενδιαφέρει τόσο το "τι" σκέφτονται αλλά "γιατί" το σκέφτονται.
Υπάρχει μια άλλη τεράστια και πολλή μεγάλη διαφορά μεταξύ Light/Johan που τους κάνει παντελώς διαφορετικούς κατά την άποψή μου, και το ίδιο ισχύει για όλους τους χαρακτήρες σε αυτές τις 2 σειρές. Κι αυτό καθιστά τη σύγκριση άκυρη.

Spoiler:

PS : Στη μια περίπτωση το char development είναι ανύπαρκτο, οπότε why bother comparing?

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#243 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 22:29

Ακολουθεί τρομαχτικό spoiler μόνο για αυτούς που τελείωσαν τη τελείωσαν τη σειρά.Spoiler πιο τρομαχτικό και από τον Johan.... :terror2:

Spoiler:

Καλά όλα αυτά αλλά κάπου χάνεται η ουσία. Αυτά είναι μόλις η επιφάνεια της λίμνης.
Δε μας ενδιαφέρει τόσο το "τι" σκέφτονται αλλά "γιατί" το σκέφτονται.
Υπάρχει μια άλλη τεράστια και πολλή μεγάλη διαφορά μεταξύ Light/Johan που τους κάνει παντελώς διαφορετικούς κατά την άποψή μου, και το ίδιο ισχύει για όλους τους χαρακτήρες σε αυτές τις 2 σειρές. Κι αυτό καθιστά τη σύγκριση άκυρη.

Spoiler:

PS : Στη μια περίπτωση το char development είναι ανύπαρκτο, οπότε why compare?

+9000 και στους 2 σας,Hajate και Radagasto-sensei,πολύ καλές αναλύσεις περί Johan:tensai:
Spoiler:

#244 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 01:41

Για να ειπωθει και τιποτα επι της ουσιας...
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από somnium: 18 Νοέμβριος 2008 - 01:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#245 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 21:07

Πριν από κάποιο καιρό έπεσε σε αυτό το thread δια στόματος Raziel666 η είδηση της ύπαρξης ενός Monster DVD project στα σκαριά (τότε) με subs από Α-Keep (βασικά είχε μάλλον αποκλείσει των Α-Kraze)

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε λοιπόν και OMFG

[A-Keep_moo-shi] Monster 1 2 και 3 is here (TT)

Arigato moo-shi and Α-Keep

Πάω κατευθείαν για dl

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 01:28

Πριν από κάποιο καιρό έπεσε σε αυτό το thread δια στόματος Raziel666 η είδηση της ύπαρξης ενός Monster DVD project στα σκαριά (τότε) με subs από Α-Keep (βασικά είχε μάλλον αποκλείσει των Α-Kraze)

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε λοιπόν και OMFG

[A-Keep_moo-shi] Monster 1 2 και 3 is here (TT)

Arigato moo-shi and Α-Keep

Πάω κατευθείαν για dl

Πράγματι πολύ καλά νέα. Επιτέλους ένα αξιόλογο dvd release για αυτή τη κορυφαία σειρά, είχαμε μπουχτίσει στα tvrips.
(Ελπίζω να καταφέρουν πάντως εξίσου καλή δουλειά με Anikraze από πλευρά μετάφρασης.)
Μακάρι να έχουν και το κουράγιο να το τελειώσουν όλο πάντως. 74 επεισόδια δεν είναι λίγα.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#247 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 09:10

Και τα τρία ιστορικά group που μετέφρασαν την σειρά (soldats, a-keep και anikraze) είχαν κάνει φοβερή δουλειά (με διάσπαρτα λαθάκια φυσικά γύρω γύρω), Βουρ, μην φοβάστε την μετάφραση. Θα είναι πολύ καλή.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#248 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 15:37

Εγώ έχω των Soldats και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

#249 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 21:55

Δεν πιστευα οτι θα καταφερω να τελειωσω μια σειρα με τοσα επισοδεια αλλα τελικα και τα 74 κυλησαν σαν νερο...Ηταν τοσο ενδιαφερουσα που παρολο που βαριεμαι ευκολα καταφερε να με κρατησει στην τσιτα μεχρι το τελος!σε μερικες σκηνες νομιζα οτι σταματουσε να χτυπαει η καρδια μου η ξεχνουσα να παρω ανασα...απορω πως ζω ακομα!

Επιτελους μια σειρα που δεν υπαρχουν αμοιγως καλοι χαρακτηρες η αμοιγως κακοι αλλα αναλυεται η σχεση αιτιου και αιτιατου,μας δινονται τα κινητρα των πραξεων,οι χαρακτηρες ειναι πολυδιαστατοι και οι εμπειριες του καθενα παιζουν το ρολο τους στην εξωτερικευση του τερατος που κρυβεται μεσα του...Η χειραγωγηση της ανθρωπινης θελησης,η μεταπτωση του θυματος σε θυτη, η αναζητηση της προσωπικης ταυτοτητας και μνημης διαχεουν απο ακρη σε ακρη τη σειρα καθηλωνοντας σε!

Επισης
Spoiler:

Οσον αφορα το τελος
Spoiler:

Ακομα δεν μπορω να αποφασισω για το ποιους χαρακτηρες συμπαθησα περισσοτερο αν και δε νομιζω να μοιραζομαι την λατρεια αρκετων εδω μεσα για το johan...προτιμω τα παθη και τα λαθη απο την ψυχροτητα...

xbJ3b2w.jpeg

#250 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 22:03

Omedetto που το τελείωσες τόσο γρήγορα mono-chan...εμένα μου πήρε περίπου 2 μήνες(καταραμένα παν/μια T.T) και,όπως τα πες,η σειρά είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν,ειδικά όσο αφορά τις ψυχολογήσεις των χαρακτήρων;)

Indeed +1 στα τελευταία επεισόδια,που έφτιαξαν ένα κλίμα όλο δικό τους...μακάρι να γίνουν ποτέ ταινία(ειδικά ο Runge ήταν ο star του τέλους για μένα).

Επισης

Spoiler:

qft:hahaha:

Δεν το σκέφτηκα,αλλά τώρα που το λες όντως αυτόν θύμιζε...αν και ο Travis(de niro) ήταν πιο καλούλης έχω να πω...ο άλλος ήταν πέρα για πέρα psycho:frozen:

#251 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 22:17

qft:hahaha:

Δεν το σκέφτηκα,αλλά τώρα που το λες όντως αυτόν θύμιζε...αν και ο Travis(de niro) ήταν πιο καλούλης έχω να πω...ο άλλος ήταν πέρα για πέρα psycho:frozen:

+1 , πολύ καλός παραλληλισμός :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 00:55

Επιτέλους έφτασε η ώρα να δω και εγώ ο παραδόπιστος το "χτήνος" . Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα το έβλεπα εάν δεν υπήρχαν DVD-Rips . ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ . Δεν ξέρω εάν εχει ξαναποσταριστεί πουθενά, αλλά είναι αλήθεια!!! Οι anime-keep σε συνεργασία με ένα από τα αγαπημένα μου groups , τους moo-shi άρχισαν από την αρχή το MONSTER με source DVD !!!!!

Ήδη έβγαλαν τα 6 πρώτα και πάνε παρακάτω. τρέξτε λέω , τρέξτε .

Μήπως γίνεται κάθε φορά που βγάινουν νέα επς από τους παραπάνω να αντικαθιστούμε αυτά που υπάρχουν στο server από τους a-Kraze που είναi eye -cancer με αυτά ; Ε φανταστικοί τύποι του anime.gr ?

EDIT
Eίμαι λίγο καθυστερημένος . Χρονικά μιλώντας . Τώρα είδα τα παραπάνω ποστ....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 18 Δεκέμβριος 2008 - 01:23

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#253 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 05:34

Μήπως γίνεται κάθε φορά που βγάινουν νέα επς από τους παραπάνω να αντικαθιστούμε αυτά που υπάρχουν στο server από τους a-Kraze που είναi eye -cancer με αυτά ; Ε φανταστικοί τύποι του anime.gr ?

Η έκδοση που βρίσκεται στον Direct DownLoad server είναι των Anime-Kraze ενώ οι υπότιτλοι που χρησιμοποιούν τα DVD rips είναι των Anime-Keep. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν διαφορές σε ορισμένες ονομασίες και ωρολογίες σε κάποια σημεία της σειράς από το ένα group στο άλλο.

Πάντως όταν με το καλό ολοκληρωθεί η σειρά, εννοείται πως θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα έκδοση (θα ξεπατωθούμε στο upload πάλι αλλά χαλάλι).

E5VV38U.jpg

#254 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 06:00

Αυτος ειναι ο σκοπος του duck αλοστε..Να ικανοποιει τις ορεξεις του καθενα μας...Πλακα Πλακα πως την παλευετε ρε παιδες με καθε νεο Episode....??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#255 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2008 - 17:36

Τα DVD rips των [moo-shi] έχουν θολούρα του κερατά, και η μετάφραση των [A-Keep] είναι κατώτερη αυτής των [a-kraze]. Δεν ξέρω για σας, εγώ είμαι πανευτυχής με τα "eyecancer" fansubs μου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||