Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 23:59
Να πω την αλήθεια,φοβερό το character development,πιθανόν από τα καλύτερα που υπάρχουν και οι χαρακτήρες αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να δείχουν πιο αληθινοί από τόσο,αλλά όπως και να το κάνουμε μου έπεσε λιγάκι βαρύς ο αριθμός των επεισοδίων,με την έννοια όχι να τα κάνουν 20,αλλά αντί 74,άνετα το έκοβαν στα 60 πχ αν θέλανε πιστεύω και επιτυγχάνονταν παρόμοια αποτελέσματα.
Κατά τ'άλλα,από τότε που
Ήδη μπήκε στα faves,φοβερή σειρά.
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 00:18
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 00:27
πάντως τι είναι αυτό στο 44 ?!?
Spoiler:
Όντως,το έγραψα και στο thread "σκηνές από ανιμε που άφησαν εποχή",στο τέλος από κάθε επεισόδιο σε άφηνε με suspense αλλά εκείνο ήταν το τοπ όλων και με είχαν προειδόποιησει κιώλας!
Αλλά μιας και δεν είχε γίνει τπτ το τόσο συνταρακτικό μέχρι το τελευταίο λεπτό,είπα πως μάλλον με προετοίμασαν για λάθος επεισόδιο,μέχρι που είδα κι έμεινα
Από τις καλύτερες ανατροπές της σειράς!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 15:20
Spoilers για τη σκηνή
Ανεκτίμητη αντίδραση... Να'χα κάμερα ανοικτή τότε...
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 15:28
Ακόμα θυμάμαι τη δική μου αντίδραση και της μητέρας μου... Τη πρώτη φορά που την είδα μόνη που αυτή τη σκηνή, έπεσα απο το κρεβάτι μου (πρόλαβα και έβαλα το χέρι δηλαδή οπότε μισο-έπεσα). Μετά το είδα με τη μητέρα μου και η αντίδρασή της ήταν η εξής:
Spoilers για τη σκηνή
Spoiler:
Ανεκτίμητη αντίδραση... Να'χα κάμερα ανοικτή τότε...
θεϊκή η μητέρα σου !
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2008 - 21:07
Bravo προχωρημένη μητέρα!Χα χα. Το μόνο anime που τη κατάφερα να δεί... Αν εξαιρέσουμε βέβαια τα Mononoke Hime και Howl's Moving Castle...
Στην Eva είχε ρίξει μεγάλο βρίσιμοΤη θάβαμε μαζί στην αρχή. Χα χα χα.
Το είδε παρότι ήταν μεγάλο και παρότι ήταν και στα αγγλικά!
Εγώ την δικιά μου την κατάφερα μόνο σε Death note/Seirei no moribito/Miyazaki movies αλλά αυτά μόνο με ελληνικά subs φυσικά.
Πολύ σπάνιο να δει μητέρα anime πόσο μάλλον στα αγγλικά.
Πάντως για να είμαι και λίγο ontopic, το Monster είναι απ'τα anime που θα μείνουν "απλά" για πάντα στο top5 μου.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 15:54
Το Monster είχα κάτσει να το δω το καλοκαίρι και μου είε αρέσει πάρα πολύ. Το μόνο επεισόδιο στο οποίο βαρέθηκα ήταν εκείνο
Δεν κατάλαβα όμως πολύ καλά το κομμάτι με την ιστορία της Νίνα στο τέλος...
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 20:24
Βασικά
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:10
Spoiler:
Μια στιγμή, μπερδεύτηκα...

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:24
Τώρα που το λέει αυτό δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε που είδα το Monster.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Alexiel: 29 Οκτώβριος 2008 - 21:31