Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 ψήφοι [18.60%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.60%

2. Johan Liebert (52 ψήφοι [15.12%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 ψήφοι [7.27%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 ψήφοι [18.31%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 ψήφοι [17.15%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 ψήφοι [4.07%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.07%

7. Dieter (19 ψήφοι [5.52%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 ψήφοι [0.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.58%

9. Roberto (3 ψήφοι [0.87%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 ψήφοι [3.20%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 ψήφοι [1.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.74%

12. Richard Braun (7 ψήφοι [2.03%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 ψήφοι [1.16%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 ψήφοι [0.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.58%

15. Martin (13 ψήφοι [3.78%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.78%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#181 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:23

Όντως κάποια σημεία θα θέλανε περισσότερη επεξήγηση, αλλά μη ξεχνάς οτι την ιστορία τη βλέπουμε απο τη πλευρά του Tenma. Για αυτόν τελείωσε το όλο θέμα εκεί. Τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Επίσης, μου αρέσει πολύ σα πρωταγωνιστής γιατί "αφήνει χώρο" για να λάμψουν οι υπόλοιποι συναρπαστικοί χαρακτήρες χωρίς όμως να είναι και ρηχός ή "μη αρκετός" με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να μη προκαλεί τη συμπάθεια του θεατή.

Πολύ προσεγμένο έργο. Πραγματικό αριστούργημα και ελπίζω, αν ποτέ βγεί αυτή η ρημάδα η ταινία, να do this masterpiece justice.

#182 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 15:02

έχω μία απορία

Spoiler:

#183 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:03

Δε θυμάμαι πολύ καλά, αλλά

Spoiler:

Έψαξα

Spoiler:

Καθόλου δε τα θυμάμαι, αλλά there you have it.

#184 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2008 - 02:48

Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει και εγώ.
Θυμάμαι με είχε βάλει πέρισυ να την δω σχεδόν με το ζόρι ένα παιδί. Είδαμε 2-3 επεισόδια μαζί και μετά σταμάτησα. Δεν ήθελα να βλέπω τότε πολλά anime λόγω του ότι ένιωθα πως χάνω τον χρόνο μου.
Τελικά έκατσα και το είδα. Άξιζε πιστευώ. Μέσα από κάθε επεισόδιο μάθαινες κάτι.
Ως χαρακτήρα είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν έβλεπες εξιδανικεύσεις χαρακτήρων, δεν υπήρχε ο τέλειος. Ήταν όλοι άνθρωποι με τις αδυναμίες τους και τα κολλήματα τους.
Μα στην τελική όμως αυτό δεν σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Εξαιρετική ιστορία, με τρομερό character development.
This is my way of the ninja.

#185 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 11:53

Για όσους δεν το έχουν ψάξει, το Another Monster: Another Monster by Werner Weber, Naoki Urasawa and Takashi Nagasaki
Δεν έχουν μεταφραστεί όλες οι σελίδες, αλλά αξίζει να το διαβάσετε :riiight:

#186 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 13:38

Το είχα πετύχει, αλλά δε το είχα ψάξει παραπέρα. Είναι δηλαδή κάπως σα guidebook για τους χαρακτήρες και το τι έγινε ή σα συνέχεια;

#187 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 17:30

Οντως τρομερο ανιμε,το βλεπω αυτη την στιγμη και εχω φτασει στο επεισοδιο 18...

Πολυ ρεαλιστικο και με εχει κολλησει,αν και εχω και 1-2 μικροπαραπονα που θα γραψω αλλη φορα,μαζι με το τι μ'αρεσε στην σειρα...

Για την ωρα εχω μια απορια,θυμαται κανεις να μου πει προς επεισοδιο 15 και πανω,εκει με τον
Spoiler:

Τυχαιο ηταν ή εχασα κατι??

#188 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 18:33

Το είχα πετύχει, αλλά δε το είχα ψάξει παραπέρα. Είναι δηλαδή κάπως σα guidebook για τους χαρακτήρες και το τι έγινε ή σα συνέχεια;

Ποιό πολύ σαν συνέχεια. Ή όπως διάβασα σε ένα άλλο forum, "σαν να γράφει fanfiction του Monster ο ίδιος ο Urasawa". Αν και είναι canon, όχι non-canon όπως τα fanfictions.

#189 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 05:47

Και συνεχιζω...εφτασα στο ep 25!

Τα τελικα σχολια μου για την σειρα μαλλον θα περιμενω να την τελειωσω πρωτα,για να μην φτασω σε λαθος συμπερασμα και να βαλω ετσι την ολοκληρωμενη αποψη μου!

Το μονο που θελω να σχολιασω ειναι το επεισοδιο 24:παρα πολυ ωραιο επεισοδιο και με ειχε κολλημενο στην οθονη μερικες στιγμες!

Spoiler:

Και ετσι,μου αρεσε ιδιαιτερα που απο δω
Spoiler:

καταληξαμε εδω
Spoiler:

Ευχομαι τα πραγματα να εξελιχθουν προς το καλυτερο πιο κει και για τους 2,εστω και στο φιλικο επιπεδο μονο:):):)

[and no spoils plz!]

PS:Τα απο πανω screenshots του 2ου spoiler ειναι απο rmvb επεισοδιο μολις 35 mb!!:hahaha:...τελικα αυτη η μορφη διατηρει απιστευτη ποιοτητα για τον χωρο που καταλαβανει!

#190 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 12:40

Θα τη συμπαθήσεις κι'αλλο την Εύα... Αυτό θα πω μόνο... Πω πω... πρέπει να το ξαναδώ... να δω πότε θα βρώ χρόνο... και πως θα ξαποστείλω τη μητέρα μου στο δωμάτιό της να βλέπει ρομαντικές για να το ευχαριστηθώ στο σαλόνι.:orly:

#191 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 12:43

Χεχε αν την συμπαθησα ηδη σε bitch state μπορω να φανταστω στην συνεχεια...και η anna μ'αρεσει επισης σαν χαρακτηρας,ξεχασα να την αναφερω!!Εξυπνη,γλυκουλα και δραστηρια!

[I have a thing for blondes as u can see XDD]

#192 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 14:01

Yay. Μόλις το τέλειωσα. Πολύ καλό ηταν.

#193 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 16:00

Εγω εχω δει 18 επεισοδεια μεχρι στγμης και γι αυτο δεν ξερω αν μπορω να κρινω τη σειρα επαρκως. Ως εδω παντως με εχει καταπληξει με την πλοκη και τους χαρακτηρες και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη. Το μονο πραγμα που με χαλαει(ως εδω γιατι μετα δεν ξερω) ειναι οτι ο Γιοχαν εχει εμφανιστει πολυ λιγο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 18:04

Το μονο πραγμα που με χαλαει(ως εδω γιατι μετα δεν ξερω) ειναι οτι ο Γιοχαν εχει εμφανιστει πολυ λιγο.

Μην ανυσηχείς,κάθε άλλο παρά ο τυπικός "αόρατος" κακός είναι,που δεν βλέπουμε τον τρόπο δράσης του και πως πετυχαίνει τους σκοπούς του.

Πιο κει αναλύεται αρκετά ένα περιστατικό που δείχνει πως πλησιάζει τα θυματά του.

Έπιτελους ένας κακός χωρίς υπερδυνάμεις ή μαγικά αντικείμενα και με ένα καλό character development/λογική στις σκέψεις του.

Άντε κι εγώ να το τελειώσω...στο 47 σταμάτησα :S

#195 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 01:39

Eγώ είμαι στο 18,ενδιαφέρων φαίνεται,μέχρι στιγμής δεν με έχει καθηλώσει,αλλά εντάξει είμαι σχετικά αρχή,αντιλαμβάνομαι οτί έχει πολύ ζουμί ακόμα.Ο dr.Tenma πολύ respect τύπος,τέρμα αλτρουιστής.