Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Shangri-La
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 10:33
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 19:41
Κυκλοφορησε στο boxtorrents ένα artbook με τον τιτλο [form|code] του Renji "Range" Murata, deisgner του Shangri-la, και απο τις preview images του torrent ειδα οτι περιεχει και εικονες απο Shangri-l.
Οπως και να χει φαινεται ενα ενδιαφερον artbook.
Περισσοτερα προσεχως...
EDIT: whoops! sorry! Τελικα δεν εχει images απο Shangri-la... still a good artbook though.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 16 Ιούνιος 2009 - 23:38
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 22:55
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:03
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:14
subgroup? O-L or Nekosubs ?
O-L αν και τους Nekosubs δεν τους εχω
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:44

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 12:35
Έχω δει μέχρι 5 από Νekomimi και ακόμη είμαι σε δίλημμα για το τι εντύπωση έχω γιατί η υπόθεση ακόμη είναι μπερδεμένη. Η Nekomimi βγάζουν καλούς subs αλλά δυστυχώς έχουν μείνει στο 5. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες μάλλον θα βγάλουν 2-3 επεισόδια μαζεμένα.
wat? θα σε στεναχωρησω αλλα δε προσεχεις αρκετα. Σημερα οι neko βγαλαν το 12v2 + 13 (loaded στον δασκαλο). Kανουν αρκετα καλη δουλεια. Βασικα μετα τους inferno ειναι οι καλυτεροι (inferno = eclipse) (menclave kltp που ειναι στο επ2 δε τους υπολογιζω)
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 14:36
wat? θα σε στεναχωρησω αλλα δε προσεχεις αρκετα. Σημερα οι neko βγαλαν το 12v2 + 13 (loaded στον δασκαλο). Kανουν αρκετα καλη δουλεια. Βασικα μετα τους inferno ειναι οι καλυτεροι (inferno = eclipse) (menclave kltp που ειναι στο επ2 δε τους υπολογιζω)
Μπέρδεψες λιγάκι τα ανιμε. Γισ το Shangri-La μιλάμε όχι το Phantom. Πάντως και στο Phantom μπορεί inferno = eclipse αλλά δεν σημαίνει ότι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν εξίσου καλή δουλεία ή και καλύτερη. Εγώ προτιμώ Neko και εκεί. Δεν είναι καλύτεροι οι Inferno.

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 14:48
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 16:04
Το animation καθολη την διαρκεια της σεζον ειχε μεταπτωσης με μερικες φορες να ειναι σχετικα αθλιο σιγουρα οχι αυτοπου περιμενα βλεποντας τις φωτοργαφιες στην αρχη η μουσικη τιποτα το ιδιαιτερο ενω η μεγαλυτερη απογοητευση ηταν το σεναριο που ενω ειχε καποιο ενδιαφερον οσο περνουσαν τα επ τοσο μειωνοταν.
Ενω τη σειρα δεν την σωζη ουτε το fanserving παρολο που εχει αφθονο κα εχει για ολα τα γουστα,μια μεγαλη απογοητευση κριμα για το στουντιο το οποιο παρολο που πολυ απο εδω δεν το πολυ συμπαθουν εμενα οι σειρες που ειχε κανει μου αρεσαν αρκετα(ROSARIO+VAMPIRE/TOWER OF DRYAGA) εως πολυ(FMP/SAIKANO/GANTZ/NHK)πρωσοπικα ελπιζω να συνελθουν και να συνεχισοιυν να κανουν καλα ανιμε οχι οπως αυτο.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 14:01
Ti σχεση εχει αυτο με το τελος της σειρας.Όσον αφορά το τέλος, δε μπορούμε να τους κρίνουμε χωρίς να έχουμε διαβάσει τα novels στα οποία βασίστηκε η σειρά. Εγώ δεν τα διάβασα πάντως.
Πέρα από αυτό, μέτριο ήταν και για εμένα, δυστυχώς.
Πως θα φτιαξη το τελος αν διαβασης τα novels η ειτε ειναι καλυτερο ειτε ειναι ιδιο το τελος του ανιμε δεν αλλαζη αυτο ειναι και δεν εχει αλλο.
Αν τωρα τα novels ειναι καλα θα πιασω να τα διαβασω απο την αρχη αλλα αυτο δεν φτιαχνη τη σειρα αν παλι εχουν το ιδιο τελος δεν παει να πει οτι ειναι καλο επειδη εμεινε πιστο στο υλικο που βασιστικε ισα ισα παει να πει οτι και τα novels εχουν κακο τελος.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 09:07
Αυτο που ήθελα να πω είναι οτι ίσως απλά μείναν πιστοί στα αρχικά novel. Πολλές φορές κατηγόρουνται τα studio οτι δεν μείναν πιστά στα original manga η light novels κλπ κλπ. Αν εδώ το τέλος είναι έτσι χάλια και στο novel, πάλι φταίει η Gonzo αν το ακολούθησε ακριβώς? Όπως και να έχει όμως, το τελικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει, δεν ξεφεύγει απο την μετριότητα σαν anime. Μακάρι να βγάζαν το Pumping Scissors 2 και οχι αυτές τις τρίχες.Ti σχεση εχει αυτο με το τελος της σειρας.
Πως θα φτιαξη το τελος αν διαβασης τα novels η ειτε ειναι καλυτερο ειτε ειναι ιδιο το τελος του ανιμε δεν αλλαζη αυτο ειναι και δεν εχει αλλο.
Αν τωρα τα novels ειναι καλα θα πιασω να τα διαβασω απο την αρχη αλλα αυτο δεν φτιαχνη τη σειρα αν παλι εχουν το ιδιο τελος δεν παει να πει οτι ειναι καλο επειδη εμεινε πιστο στο υλικο που βασιστικε ισα ισα παει να πει οτι και τα novels εχουν κακο τελος.