Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Shangri-La

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#46 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 10:33

Το τριτο επεισοδιο ηταν και το πιο ενδιαφερον μπορει να μην ειχε τιποτα φοβερο αλλαειχε καλυτερο ρυθμο ενω βοηθησε και το γεγονος οτι ασχοληθηκε κυριως με την Kuniko εξελισοντας λιγο τον χαρακτηρα της.

#47 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 19:41

*bump*

Κυκλοφορησε στο boxtorrents ένα artbook με τον τιτλο [form|code] του Renji "Range" Murata, deisgner του Shangri-la, και απο τις preview images του torrent ειδα οτι περιεχει και εικονες απο Shangri-l.
Οπως και να χει φαινεται ενα ενδιαφερον artbook.

Περισσοτερα προσεχως...

EDIT: whoops! sorry! Τελικα δεν εχει images απο Shangri-la... still a good artbook though.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 16 Ιούνιος 2009 - 23:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

#48 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2009 - 22:55

Aπο τα αρχικα αγευστα επ η σειρα εχει προχωρηση και εχει συμαζευτη εστιαζοντας περισοτερο στην υποθεσηπου εχει καποιο ενδιαφερον παντως μεχρι τωρα επ 10 δεν ξεφευγη απο την μετριοτητα.

#49 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2009 - 12:02

Στην αρχή η σειρά μου φάνηκε απαίσια αλλά, ως πορωμένος με τα anime, όφειλα να την τελειώσω! Ευτυχώς, γιατί σιγά σιγά τα επεισόδια γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:03

subgroup? O-L or Nekosubs ?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#51 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:14

subgroup? O-L or Nekosubs ?

O-L αν και τους Nekosubs δεν τους εχω

#52 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:44

Έχω δει μέχρι 5 από Νekomimi και ακόμη είμαι σε δίλημμα για το τι εντύπωση έχω γιατί η υπόθεση ακόμη είναι μπερδεμένη. Η Nekomimi βγάζουν καλούς subs αλλά δυστυχώς έχουν μείνει στο 5. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες μάλλον θα βγάλουν 2-3 επεισόδια μαζεμένα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 12:35

Έχω δει μέχρι 5 από Νekomimi και ακόμη είμαι σε δίλημμα για το τι εντύπωση έχω γιατί η υπόθεση ακόμη είναι μπερδεμένη. Η Nekomimi βγάζουν καλούς subs αλλά δυστυχώς έχουν μείνει στο 5. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες μάλλον θα βγάλουν 2-3 επεισόδια μαζεμένα.

wat? θα σε στεναχωρησω αλλα δε προσεχεις αρκετα. Σημερα οι neko βγαλαν το 12v2 + 13 (loaded στον δασκαλο). Kανουν αρκετα καλη δουλεια. Βασικα μετα τους inferno ειναι οι καλυτεροι (inferno = eclipse) (menclave kltp που ειναι στο επ2 δε τους υπολογιζω)

#54 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 14:36

wat? θα σε στεναχωρησω αλλα δε προσεχεις αρκετα. Σημερα οι neko βγαλαν το 12v2 + 13 (loaded στον δασκαλο). Kανουν αρκετα καλη δουλεια. Βασικα μετα τους inferno ειναι οι καλυτεροι (inferno = eclipse) (menclave kltp που ειναι στο επ2 δε τους υπολογιζω)

Μπέρδεψες λιγάκι τα ανιμε. Γισ το Shangri-La μιλάμε όχι το Phantom. Πάντως και στο Phantom μπορεί inferno = eclipse αλλά δεν σημαίνει ότι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν εξίσου καλή δουλεία ή και καλύτερη. Εγώ προτιμώ Neko και εκεί. Δεν είναι καλύτεροι οι Inferno.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 14:48

χεχε δικιο εχεις, κοιταγα και τα 2 threads γτ σκεφτομαι αν αξιζει να τις συνεχισω (ειμαι και στις 2 στο επ2-3) και μπερδεψα τα threads .... αρα καποιος αλλος πρεπει να προσεχει παραπανω ^^

#56 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 13:24

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 16:04

Αν υσχηει οτι εγραψε στην αρχη του trhead ο dante τοτε η gonzo παει για φουντο τι να πω μια μετριοτητα ηταν η σειρα και πολλα λεω.
Το animation καθολη την διαρκεια της σεζον ειχε μεταπτωσης με μερικες φορες να ειναι σχετικα αθλιο σιγουρα οχι αυτοπου περιμενα βλεποντας τις φωτοργαφιες στην αρχη η μουσικη τιποτα το ιδιαιτερο ενω η μεγαλυτερη απογοητευση ηταν το σεναριο που ενω ειχε καποιο ενδιαφερον οσο περνουσαν τα επ τοσο μειωνοταν.
Spoiler:

Ενω τη σειρα δεν την σωζη ουτε το fanserving παρολο που εχει αφθονο κα εχει για ολα τα γουστα,μια μεγαλη απογοητευση κριμα για το στουντιο το οποιο παρολο που πολυ απο εδω δεν το πολυ συμπαθουν εμενα οι σειρες που ειχε κανει μου αρεσαν αρκετα(ROSARIO+VAMPIRE/TOWER OF DRYAGA) εως πολυ(FMP/SAIKANO/GANTZ/NHK)πρωσοπικα ελπιζω να συνελθουν και να συνεχισοιυν να κανουν καλα ανιμε οχι οπως αυτο.

#58 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 12:32

Όσον αφορά το τέλος, δε μπορούμε να τους κρίνουμε χωρίς να έχουμε διαβάσει τα novels στα οποία βασίστηκε η σειρά. Εγώ δεν τα διάβασα πάντως.

Πέρα από αυτό, μέτριο ήταν και για εμένα, δυστυχώς.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#59 melkior

melkior

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 14:01

Όσον αφορά το τέλος, δε μπορούμε να τους κρίνουμε χωρίς να έχουμε διαβάσει τα novels στα οποία βασίστηκε η σειρά. Εγώ δεν τα διάβασα πάντως.

Πέρα από αυτό, μέτριο ήταν και για εμένα, δυστυχώς.

Ti σχεση εχει αυτο με το τελος της σειρας.
Πως θα φτιαξη το τελος αν διαβασης τα novels η ειτε ειναι καλυτερο ειτε ειναι ιδιο το τελος του ανιμε δεν αλλαζη αυτο ειναι και δεν εχει αλλο.
Αν τωρα τα novels ειναι καλα θα πιασω να τα διαβασω απο την αρχη αλλα αυτο δεν φτιαχνη τη σειρα αν παλι εχουν το ιδιο τελος δεν παει να πει οτι ειναι καλο επειδη εμεινε πιστο στο υλικο που βασιστικε ισα ισα παει να πει οτι και τα novels εχουν κακο τελος.

#60 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 09:07

Ti σχεση εχει αυτο με το τελος της σειρας.
Πως θα φτιαξη το τελος αν διαβασης τα novels η ειτε ειναι καλυτερο ειτε ειναι ιδιο το τελος του ανιμε δεν αλλαζη αυτο ειναι και δεν εχει αλλο.
Αν τωρα τα novels ειναι καλα θα πιασω να τα διαβασω απο την αρχη αλλα αυτο δεν φτιαχνη τη σειρα αν παλι εχουν το ιδιο τελος δεν παει να πει οτι ειναι καλο επειδη εμεινε πιστο στο υλικο που βασιστικε ισα ισα παει να πει οτι και τα novels εχουν κακο τελος.

Αυτο που ήθελα να πω είναι οτι ίσως απλά μείναν πιστοί στα αρχικά novel. Πολλές φορές κατηγόρουνται τα studio οτι δεν μείναν πιστά στα original manga η light novels κλπ κλπ. Αν εδώ το τέλος είναι έτσι χάλια και στο novel, πάλι φταίει η Gonzo αν το ακολούθησε ακριβώς? Όπως και να έχει όμως, το τελικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει, δεν ξεφεύγει απο την μετριότητα σαν anime. Μακάρι να βγάζαν το Pumping Scissors 2 και οχι αυτές τις τρίχες.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews