Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Shangri-La

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#31 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 April 2009 - 23:30

ΠΑΛΙ ΦΑΝΣΕΡΒΙΣ ΡΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ ΜΟΥ ; ΠΑΛΙ ΦΑΝΣΕΡΒΙΣ ; Και ήθελα να την δω αυτή τη σειρά ....

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#32 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 April 2009 - 00:18

Άλλο ένα project της GONZO το οποίο περίμενα με αρκετή ανυπομονησία να το δώ γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον ως υπόθεση αλλά και από άποψη σχεδιου και το οποίο μάλλον θα είναι τρελή απογοήτευση (τουλάχιστον σε σχέση με αυτό το οποίο υπόσχεται). Θα ξεκινήσω να το βλέπω είναι η αλήθεια αλλά μετά από τα παραπάνω είμαι ελαφρώς προετοιμασμένη για τα χειρότερα.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κλείσει το συγκεκριμένο studio να ησυχάσουμε από τις απογοητεύσεις (κρίμα για τους ανθρώπους που θα μείνουν άνεργοι αλλά τουλάχιστον κάποιοι πολύ ταλαντούχοι επαγγελματίες θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν αλλού).

Από την άλλη αν αυτή η σειρά πουλήσει δεν θα πρέπει να μας παραξενέψει κιόλας :wet2:
phmava.php

#33 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 05 April 2009 - 02:32

Δείτε κανένα επεισόδιο και μετά το θάβετε.Είπαμε χαμηλές οι προσδοκίες λόγω Gonzo αλλά όχι και να το καταδικάζουμε πριν ακόμη το δούμε.
Έγω κρατάω μικρό καλάθι αλλά ίσως και να μας εκπλήξει ευχάριστα...

#34 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 April 2009 - 04:21

εκατσα και ειδα το πρωτο επισοδιο σε raw απο anime-media (και ενοειτε θα το ξαναδω μολις το βλαλει καποιο group, καθως δε καταλαβα και πολλα πραγματα).Αν και η υποθεση απο οταν την ειχα διαβασει σε αυτο το Thread δε μου πολυαρεσε, ειπα για να εχουν γραφτει 3 σελιδες πριν ακομα αρχισει το πρωτο επισοδιο, μια ματια πρεπει να του ριξω.

Το charachter design για μενα ηταν ικανοποιητικο.Η μουσικη δε μου αρεσε καθολου.Fanservice υπηρχε μπολικο, και με την ξανθια στο μπανιο, και με τη πρωταγωνιστρια.

Δε με τρελανε γενικα το επισοδιο.
Πιο group θα το αναλαβει?

qzMHWHd.png

#35 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 April 2009 - 06:54

Τα eps θα υπάρχουν στο crunchyroll (και πιθανώς στο site της FuNI) με translation από GONZO. Λογικά αργότερα, αν η σειρά έχει appeal κάποιος θα το αρπάξει για σοβαρό release (πριν ή μαζί με τα DVD sources ~ εγώ θα την δω όταν τελειώσει έτσι και αλλιώς)...μέχρι τότε, απλά θα έχουμε OCR+RAW treatment από κανένα fan...^^

Κρίμα για τον Range, φαίνεται τελικά πως ο Kumi Ishii ήταν κατώτερος των περιστάσεων. 'Η τουλ, αυτή την εντύπωση μου δίνουν τα stills που έχουμε. Το fanservice προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, εξάλλου το έχω προβλέψει από το OP ακόμα (είπαμε, make or break τίτλος). To θέμα είναι να μην χεστούνε κιόλας, scifi έργο υποτίθεται πως διασκευάζουν...XD

Ενδιαφέρον πάντως το αλλήθωρο loli, όπως και η παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιούν...για να δούμε..:smokingg:

Edited by Dante80, 05 April 2009 - 07:12.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#36 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 April 2009 - 07:52

RAWS look like shit me to me... δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα υπαρχουν καλα HD για αυτη τη σειρα. Ελπιζω να κανω λαθος.
Posted Image

#37 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 April 2009 - 02:10

To εχουν βγαλει οι [Desire] and it's up ™.

Δε καταλαβα τα παντα απο το σεναριο (δεν εχουν εξηγησει πολλα ακομα), αλλα το τα περισσοτερα εως το τελος του επισοδειο τα πιανεις. Το OP + ED ηταν πολυ καλα.

Σχεδιο, γραφικα σε αρκετα καλα επιπεδα (μου αρεσε οτι οι περισσοτεροι βασικοι χαρακτηρες δεν ηταν στο γνωστο 'anime' στυλ), οι χαρακτηρες δεν ηταν τπτ το φοβερο εως τωρα.

Αρνητικα? εχω το boomerang μου και την λεω σε ολους, in αλανι mode, ακομα και στα τανκς.
Σχετικα καλο για αρχη το επισοδειο, να δουμε πως θα συνεχισει.

ps. Σιγα το fanservice ρε παιδια, ενταξει εδειξε τη ξανθια να βγαινει απο το μπανιο (χωρις να δειξει κατι συγκινητικο..) και το βρεγμενο μπλουζακι στην αρχη της πρωταγωνιστριας? (ασχετα αν μου τραβηξε τη προσοχη :D ).

#38 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 08 April 2009 - 09:17

Όχι εντάξει το fanservice ήταν αμελητέο ειδικά για Gonzo anime...

Κατά τα άλλα μέτρια πράματα. Θα του δώσω μερικά επεισόδια ακόμα αλλά μάλλον για drop πάει.

#39 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 14 April 2009 - 17:33

Απο δυο πρωτα επεισοδια φαινεται μετριο το animation ειναι καλο αλλα τιποτα φοβερο με το αδυναμο στοιχειο την χωρις ενταση δραση του και καλυτερο στοιχειο τον post apocaluptic κοσμο του αλλα τιποτα που δεν εχουμε ξαναδει το ιδιο υσχιει και για τη μουσικη ενω η υποθεση δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αν και ειναι νωρις ακομα για να βγαλουμε συμπερασματα γενικα αν η σειρα δεν βελτιωθει στα επομενα επεισοδια δεν νομιζω να αντεξει σε μια σεζον με πολυ δυνατες σειρες.

#40 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 April 2009 - 01:20

Ρε παιδιά,εντάξει είπαμε GONZO fails, αλλά εδώ έχει πέσει τρελό θάψιμο πριν καν ξεκινήσει η σειρά:frozen:

Τελοσπαντων είδα το πρώτο επισοδειο μολις και τι να πω, μάλλον ήμανε πολύ κουρασμένη γιατι δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα...Μας πέταξε χίλιους δυο άσχετους χαρακτήρες με το καλημέρα σας και κάπου έχασα τη μπάλα...Θα δείξει στο μέλλον...Το σχέδιο δεν με τρέλανε, τώρα για την υπόθεση, θα δω μερικά επισοδεια ακόμα, τουλάχιστον να καταλάβω που το πάει...

xbJ3b2w.jpeg

#41 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 April 2009 - 00:23

In b4 edit: βγηκε το 2ο επισοδειο απο [Desire], ανεβαινει.

#42 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 April 2009 - 22:08

newhalf 4 ever!
Nα χαρω εγω τραβ3|1 εχμ ερμαφροδιτη με τις τελειες αναλογιες! (ε ενταξει για 2 ποντους)
Posted Image

#43 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 17 April 2009 - 23:20

momoko.
τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα.
μεχρι τωρα σε anime (οχι hentai) ειχα δει μεχρι crossdressing καταστασεις, αλλα εγχειρισμενο/η ποτε.
και δε ξερω αν υπαρχει τετοιο σκηνικο σε αλλη σειρα.
καταλαβα σε τι οικονομικη κατασταση πρεπει να ειναι το studio για να βαζει τοσο fanservice (loli,domina,trans) σε μια σειρα, αλλα δε με χαλαει καθολου :kill4u::tensai:.

#44 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 April 2009 - 16:18

χαχα tranny's powah! δε με ενοχλει παντως, ειναι αλλο ενα κωμικο στοιχειο. Καλυτερο το 2ο επισοδειο και μαθαμε και το main plot της σειρας
Spoiler:

ps. Ασχετο αλλα οταν βγηκαν στη ζουγκλα μου θυμισε half life φαση :D ( where's my HL2:E3 ffs? :S )

Edited by Loke, 18 April 2009 - 18:05.

#45 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 April 2009 - 15:02

Πέραν του ότι δε μ'άρεσε το σχέδιο (που το περίμενα δυνατό λόγω των τελείως διαφορετικών artwork), δε νιώθω από οικονομικά = δεν ένιωσα απολύτως τίποτα scenario-wise. :joyful:

Ίσως να δω καναδυό επς ακόμα, αλλά μάλλον πάει για ντροπ.

Επίσης, ο ηθοποιός του τραβελιού είναι επιοικώς άθλιος σε ημι-κωμικούς ρόλους.
Αντιθέτως, είναι θεούλης σε σοβαρούς.
Δε θα μπορούσα να σκεφτώ πιο ταιριαστό voice actor για τον θεϊκό Monte Cristo π.χ.. :love:

HnH5aB0.jpg