Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Shangri-La

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#16 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 March 2009 - 09:33

That guy wrote Noein... thats enough for me.
Posted Image

#17 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 March 2009 - 18:10

Μέχρι τώρα δεν έχω αναφέρει καν τη λέξη "ecchi"... βλέπω όμως ότι σας καίει το ενδεχόμενο pantsu shots, οπότε ας μπω κι εγώ στον χορό.

Νομίζω ότι υπερβάλλετε. Εγώ δεν είμαι τόσο φανατικά εναντίον των pantsu shots. Αν δεν χάσουν το μέτρο, και δεν το κάνουν all-out ecchi (ΑΝ, λέμε, για την GONZO μιλάμε), εμένα δεν θα με ενοχλήσει, πόσο μάλλον να με αποθαρρύνει από το να το δω. Έλεος, μέχρι και το Evangelion είχε pantsu shots, πρόκειται για ένα από τα staples των anime τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια (OK, τώρα ακούγομαι σαν τον Madarame από το Genshiken, το βουλώνω. :P).

Βασικά λίγο πολύ όλοι αυτό εννοούμε φαντάζομαι. Δεν είπαμε ότι πρέπει να το κάνουν να φοράνε τραπεζομάντιλο για να μην φαίνεται τίποτα. Απλά να μην το γ*******ε. Ίσα ίσα μου αρέσουν τα ecchi στοιχεία, απλά το θέμα είναι να μην προβάλεις σε μια σειρά που δεν θα έπρεπε να είναι κατά κύριο λόγο ecchi, μόνο ecchi.

Oh well... Θα δούμε :wooi2:
phmava.php

#18 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2009 - 19:42

Fail ξε-fail, προσωπικά μου φαίνεται ενδιαφέρον enough to give it a spin.

Aν μη τι άλλο, έχει πιασάρικο στυλ (ειδικά η εικόνα που αρχίζει το thread, η οποία ήταν & η πρώτη που jumped out at me στο thread του Dante για τις καινούργιες σειρές).
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#19 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 15 March 2009 - 05:54

Update, έχουμε περισσότερες pics...^^

Spoiler: Char Scans

Spoiler: Πρωταγωνίστρια

Spoiler: In-anime Landscapes

Spoiler: In-anime Screenshots (still in production, not finalized)

Από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ενδιαφέρον για το fansubbing της σειράς έχουν δώσει οι Jade Fansubs και οι Corona. Φαίνεται πάντως πως το GONZO θα δώσει το ίδιο υπότιτλους μέσω live streaming (όπως εξάλλου έγινε με strike witches και Druaga).

Edited by Dante80, 15 March 2009 - 06:05.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#20 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2009 - 11:23

Update, έχουμε περισσότερες pics...^^

Spoiler: Char Scans

Spoiler: Πρωταγωνίστρια

Spoiler: In-anime Landscapes

Spoiler: In-anime Screenshots (still in production, not finalized)

Από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ενδιαφέρον για το fansubbing της σειράς έχουν δώσει οι Jade Fansubs και οι Corona. Φαίνεται πάντως πως το GONZO θα δώσει το ίδιο υπότιτλους μέσω live streaming (όπως εξάλλου έγινε με strike witches και Druaga).

thx man! it looks great! i hope it wont let us down in the longrun.
Posted Image

#21 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 March 2009 - 04:57

Επίσης, αν τα παιδιά στο GONZO φτάσουν έστω και λίγο στο επίπεδο των visualization concepts που έχουμε για το βιβλίο και το manga, θα χεστούμε στο eye candy...

Δεν το βλέπω να γίνεται... :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#22 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 March 2009 - 07:44

Well, μετά τα τελευταία screenshots, ούτε εγώ το βλέπω...:cry5:

Βασικά είναι και περίεργο που δεν παίρνει καθόλου μέρος στο project o Kenichi Yoshida (για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι βετεράνος key animator με συμμετοχή από το Eureka7 μέχρι το Porco Rosso, και από το Diebuster μέχρι το Dennou Coil και το Planetes), ο οποίος και έχει ήδη φτιάξει τα illustrations για το βιβλίο (του οποίου και είναι οπαδός).

Για παράδειγμα...

sha01_03
sha05_06
sha07_08
sha09_owarii

...βέβαια, με το GONZΟ έχουμε να κάνουμε, άντε να βγάλεις άκρη. Ο Hajime Satou είναι επίσης πεπειραμένος art director (με καλύτερη δουλειά του το φαντασμαγορικό Karas), αλλά μου φαίνεται πως απλά μπήκε γιατί ήταν in house staff ήδη...:smokingg:

Πάλι καλά που έχουμε range πάντως, και απλά περιμένω προσωπικά τον Ohnogi να σώσει την σειρά. Γιατί αν πάει το scripting στο GDH...θα κλάψουν μανούλες πάλι...:canthelp:

Jh0Lmx3.png

#23 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 01 April 2009 - 06:28

Bump, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς ανέβασαν promo video.

Επίσης, κυκλοφόρησε και το OP της σειράς.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kfl2ykS8Bg0[/youtube]

Πρώτες εντυπώσεις: ΠΟΛΥ πιο otaku-oriented απ' ότι θα ήθελα... :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#24 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 April 2009 - 07:31

Τάπαμε, δεν τάπαμε?....θα πέσει κλάμα...XD

Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το OP, πάμε παρακάτω...:smokingg:

Jh0Lmx3.png

#25 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 April 2009 - 07:55

πέραν των αρχικών τοπίων που ήτανε φανταστικά το OP μου φαίνεται ψιλοαδιάφορο
άντε να βγει το 1ο επεισόδιο να δούμε τι θα δούμε

Posted Image

#26 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 April 2009 - 14:46

Συγγνωμη που ρωταω... αλλα επειδη απο σχεδιαστες ειμαι ασχετος... το team εχει καμια σχεση με last exile? γιατι το σχεδιο μου φερνει λιγο προς τα εκει.
Posted Image

#27 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 02 April 2009 - 14:58

Character designer και στα δύο είναι ο θεούλης Range Murata, και ομολογώ ότι αυτό είναι ο λόγος που θα του δώσω μια ευκαιρία παραπάνω.

:sleepy:

2112.gif

#28 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 02 April 2009 - 17:34

Έχω καιρό που φωνάζω σε αγγλόφωνα forums για τις τελευταίες παραγωγές τις Gonzo, κοινώς οτι είναι πατάτες ολκής. Δυστυχώς κανείς δεν ακούει μια και το κοινό σε τέτοια sites είναι στην πλειοψηφία του κάτω των 20 και κάνουν "κρα" για pantsu shots.

Μεγάλο κρίμα αν κλείσει το studio πάντως, στο παρελθόν έβγαλε καλές σειρές, παραθέτω μερικές:
Kiddy grade
Full metal panic
Saikano
Pumkin Scissors
Welcome to N.H.K.

και πολλές άλλες. Οι καιροί είναι δύσκολοι όμως και η ποιότητα δε φέρνει τα πολλά λεφτά εύκολα στην βιομηχανία των anime. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#29 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 04 April 2009 - 22:59

News update:

Το πρώτο επεισόδιο προβάλλεται αύριο στην Ιαπωνία, αλλά σήμερα έγινε ιδιωτική προβολή σε 500 άτομα μέσω Internet, και ένας από αυτούς ήταν αρκετά ευγενικός για να μοιραστεί screnshots και εντυπώσεις. You saw them here first. :tensai:

Spoiler: Ep 1
Συμπέρασμα: Μέτρια πράγματα... Το σχέδιο, όπως αναμενόταν, απογοήτευση σε σχέση με τις εικόνες του Murata. Το fanservice, δυναμικά παρόν. Το σενάριο, meh προς το παρόν. Αχ βρε GONZO. :frozen:

2112.gif

#30 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 April 2009 - 23:27

Άλλο ένα project της GONZO το οποίο περίμενα με αρκετή ανυπομονησία να το δώ γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον ως υπόθεση αλλά και από άποψη σχεδιου και το οποίο μάλλον θα είναι τρελή απογοήτευση (τουλάχιστον σε σχέση με αυτό το οποίο υπόσχεται). Θα ξεκινήσω να το βλέπω είναι η αλήθεια αλλά μετά από τα παραπάνω είμαι ελαφρώς προετοιμασμένη για τα χειρότερα.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κλείσει το συγκεκριμένο studio να ησυχάσουμε από τις απογοητεύσεις (κρίμα για τους ανθρώπους που θα μείνουν άνεργοι αλλά τουλάχιστον κάποιοι πολύ ταλαντούχοι επαγγελματίες θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν αλλού).