και εγω θελω να δω το Bloody Monday !! ειδικά γιατί παίζει ο Narimiya Hiroki
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 13:35
και εγω θελω να δω το Bloody Monday !! ειδικά γιατί παίζει ο Narimiya Hiroki
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 14:22
ερώτηση το untouchable που το βρίσκω;
Το εχουν πιασει οι Sars μαζι με τους Heiwa σε HD και SD...
Υπαρχει στο irc των Sars με πολυ καλες ταχυτητες...
νομιζω τους μενει ενα επ για να ολοκληρωσουν τη σειρα
p.s. Ασχετο λιγο... ξερει κανενας καποιο καναλι irc ή ddl site αντιστοιχο με το irc//news που ειναι για ανιμε? δηλαδη που να εχει τα τελευταια releases?
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 15:05
Ρε παιδιά, είναι εξ αίματος συγγενείς με τον Tetsu-chan ή απλά είναι στην ίδια συμμορία/"οικογένεια"; Γιατί αν δεν υπάρχουν τέτοια βιολογικά και ηθικά εμπόδια, είναι κρίμα! Είναι σκέτη γλύκα το βλακόμουτρο. Δε λέω, ωραίος ο μπάτσος, αλλά εγώ με τον Tetsu είμαι. He's adorable.
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 15:39
και όχι δεν είναι εξ'αιματος....
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:02
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:17
Με πολλά διαλείμματα για διάβασμα και χαρτομάντηλα βλέπω εδώ και κάτι μέρες το Α love to kill. Μικρή πρόοδο έχω κάνει στιγμής, αλλά καλό μου φαίνεται -και η σειρά κι ο Rain:nbleed:-. Πριν την εξεταστική είδα το Pride, και αν και είχε όλα εκείνα τα πράγματα που φυσιολογικά θα με απωθούσαν σε σειρά, το βρήκα πάρα πολύ καλό. Και μετά πόνου και αυτοτραυματισμού με πηρούνια, κατάφερα -ω ναι- να τελειώσω το RESCUE. Ένα πράμα έχω μόνο να πω. Θέλω και γω να γίνω σούπα ρέιντζα!!!

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:20
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:42
Αυτή την περίοδο βλέπω το Kamen Rider W κάθε εβδομάδα και το Kamen Rider Kabuto. Μ' αρέσουν και τα δύο αλλά το Kabuto έχει κάποια τελείως άκυρα επεισόδια και χαρακτήρες, που χαλάνε την όλη σκοτεινή ατμόσφαιρα που είχε στα πρώτα επεισόδια. Το W έχει τα κωμικά στοιχεία καλύτερα διασκορπισμένα και είναι γενικά πιο ανάλαφρο, αλλά έχει απίστευτο στυλ και χαρακτήρες, ενώ και το σενάριο εξελίσσεται πιο γρήγορα από του Den-O.
Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 21:44
το έχει δει κανεις??
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 15:22

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 07:35
Αν και μου άρεσε τελικά, απογοητεύομαι πολύ που αλλάζουν έτσι χαρακτήρες σε κάθε σεζόν. Ο μπάτσος στα τσακίδια, αλλά τα 5 παιδιά απο τη 3D δε θα ήθελα να φύγουν. Ειδικά τσαντισμένη είμαι για το Shin. Αν και είμαι με τον Tetsu, δε θα είχα πρόβλημα να τη κλέψει αυτός τη Yankumi. Κρίμα....
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 15:20
εμένα μου αρέσει που αλλάζουν τα παιδιά σε κάθε σειρά
επειδή βλέπεις τις γενιές των ηθοποιών.
πχ. στο gokusen1 έχουμε το ξεκίνημα του ratpack : Narimiya, Oguri, Matsujun και του άλλου που παίζει και αυτός στο hana kimi... (να δεις και το stand up)
στο 2 έχουμε την νέα γενιά των Johnies και ηθοποιών όπως ο Hiro και
στο 3 έχουμε την πιο πρόσφατη γενιά και καθόλου Johnies...
επίσης όσο πιο παλιά η σειρά τόσο πιο διάσημοι οι κομπάρσοι
και στην ταινία που θα βγει έχουμε την εξέλιξη όλων.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 19:02
στο 3 έχουμε την πιο πρόσφατη γενιά και καθόλου Johnies...
This is where you're wrong! 3 είναι στο 3! Takaki, Kiriyama, Nakama. O πρώτος από τους Hey!Say!JUMP (και Jin wannabe LOL, τα έχει με την κοπελιά που κάνει την Αγγλικού και του ρίχνει 6 χρόνια) και οι άλλοι 2 είναι οι B.A.D. (Kansai Johnnys Jr).
Στο Tokujo Kabachi ποιος εντόπισε τον Igo Akun και τον Uesato Ryota? Έμεινα λίγο κάγκελο όταν τα είδα τα παιδιά! Άντε και εις ανώτερα!
Επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έσκασαν τα RAW του Hidarime Tantei EYE! Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί πάντα είχα αδυναμία στα αστυνομικά που είχαν μέσα και το supernatural στοιχείο. Και ο Yoko είναι απίστευτα κακός το χρυσό μου!
Αλλά το αγαπημένο μου drama αυτή τη σεζόν είναι κορεάτικο... Chuno και ξερό ψωμί! Κλάσης Iljimae και ίσως καλύτερο (έτσι όπως εξελίσσεται τουλάχιστον). Από εδώ και πέρα θα βλέπω κυρίως ιστορικά γιατί εκεί το έχουν οι γείτονες της Ιαπωνίας. :333
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 20:46
επεσε βεβαια πολυ nosebleed με τη γλυκια φατσουλα του massu σε καθε πλανο και ο gonta ειχε τρομερο γελιο! ΟΙ!