Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#331 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 13:10

T_T
Εγώ τώρα τελευταία δεν έχω χρόνο να βλέπω πολύ και έχω μείνει πίσω.
Κατάφερα κουτσά στραβά να δω και το πρώτο επισόδειο της δεύτερης σεζόν του Koshonin.
Good stuff. Εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα αστυνομικά (αν όχι το καλύτερο) έχω δει. Η Yonekura Ryoko είναι μια θεά και guess who comes for the 2nd season... Yagami Ren! And he's called Ouji to boot! :awww:
Spoiler:

Phew με τη νέα εκπομπή των NewS να έρχεται δεν ξέρω κατά πόσο θα προλαβαίνω να βλέπω παλιά dramas. Μπορεί και να μη μου αρέσει αλλά... Koyashige και Tegomass! Πόσο πιο WIN? (μακάρι να χε και τον Pi βέβαια...)

#332 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 13:58

:hi:
well αυτήν την περίοδο βλέπω:
My Girl ~ γλυκούλα ιστορία αν και ο κύριος λογος που το βλέπω ειναι ο Aiba
Tokyo Dogs ~ very good but , πως ειναι ετσι ο Hiro?? >.< sorry δεν μου κολλάνε τα facial hair. αλλά σαν χαρακτήρας είναι φοβερός!!
Otomen ~ eάν αποφασισουν ποτε να συνεχισουν subs
και Yoiko no Mikata

#333 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 20:35

Παιδιά το You are Beautifull είναι μια ΘΕΙΚΗ κορεάτικη σειρά :respect:
Απίστευτο cast , υπέροχες φωνες ..πολύ γέλιο κ' ''δακρυ'
κοινώς ¨ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ!!!

#334 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 23:42

αυτό περιμένω να τελειώσω το words within για να το δω.
ήθελα να ροτίσω το summer snow το έχει δει κανείς;
αξίζει;

#335 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 13:20

currently watching xD

Ξανάπιασα το Kamen Rider Kabuto που το είχα αφήσει στη μέση, και βλέπω παράλληλα το Faiz και τελειώνω το Decade~ Ξεκίνησα επιτέλους το Utahime και βλέπω για πολλοστή φορά το Yasuko to Kenji [ah Tacchon <3]

Το ROMES όμως με έχει καθηλώσει~ Το βλέπω χωρίς υπότιτλους και μ'αρέσει που τα καταλαβαίνω, γι'αυτό και δεν με πειράζει που αργούνε να τους βγάλουν.

a2a, δεν ξέρω από πού το βλέπεις εσύ, αλλά εγώ το κατεβάζω από την kanjani8 comm. στο livejournal που το ανεβάζει μια κοπέλα που το γράφει κάθε βδομάδα...Έχει αρκετά καλό quality, MQ λέει αλλά είναι μια χαρά [εγώ το βλέπω fullscreen και δεν αλλοιώνεται].

Ato, Ohitorisama [αυτός ο Teppei ρε παιδί μου, μέρα δεν περνάει από πάνω του!] Zero Goushitsu, Tokyo Dogs [OGURI 1RST LOVE = LAST FOREVER <33] Shokojo Seira [όσο κι αν suck η πλοκή είμαι φαν της Mirai σχεδόν από τότε που ξεκίνησα να βλέπω drama, plus I get UVERworld thrown in too <333]...

Eπίσης ξεκίνησα τα πανάρχαια των Κ8, κάτι SP και κάτι άλλα από τότε που ο Ryo ήταν 15...Τα οποία δεν βγαίνουν σε καλύτερη ανάλυση από αυτή που προσφέρει το realplayer [μιλ'αμε για φοβερή επιδείνωση της μυωπίας μου >.>] αλλά it's worth chibi Tsubasa + Ryuhei + Shingo <333 Also starting My Girl~

Είδα και το Uta no Oniisan, and currently backing up on Hissatsu Shigotonin [μή μου πετάτε μαζί Matsuoka Masahiro και Ohkura, Με στέλνετε!]

...Τις τελευταίες δυο βδομάδες έχω δει τόσα πολλά που έχω χάσει το λογαριασμό και σίγουρα ξεχνάω κάποια, αλλά θα επανέλθω στα νερά μου κάποια στιγμη xD

A, και όποια είχε ζητήσει πληροφορίες για το Summer Snow, εδώ, εδώ~ Ήταν το πρώτο drama που είδα και τρελάθηκα, από 'κει μου ξεκίνησε το κόλλημα με τον Oguri plus o Tsubasa και ο Domoto παίζανε καταπληκτικά <333 Βέβαια αν δεν ψήνεσαι για μελόδραμα και "η ζωή μου για τη δική σου" φάση, δε θα'ταν καλό να το δεις, ακόμα κι εμένα [που βλέπω drama ακόμα και να τα βαριέμαι μέχρι θανάτου] με έκανε κάποια στιγμή να θέλω να το παρατήσω.

Anyone knows where I can find Yasuko to Kenji RAWs???
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#336 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 00:51

Posted Image

Finally subs are out for episode 1!:wooi2::wooi2: So excited~ Μονο με το πρωτο επ και ηδη περιμενω πως και πως να φτασουμε στο final face-off of the season. XD

oh and...soundtrack gimme,gimme,gimmeeeee!:nanana:

#337 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2009 - 16:23

^ Ditto! Είχα ξεχάσει το excitement του να βλέπεις LIAR GAME! Από το πρώτο κιόλας επισόδειο σε τράβαει ξανά! Και οι subbers έκαναν εξαιρετικούς υπότιτλους! Αποφάσισα να το ακολουθώ με τους υπότιτλους γιατί αφενός δεν προλαβαίνω οπότε θα με προλαβαίνουν εκείνοι και αφεταίρου δεν είναι να χάνεις στιγμή από τα τρομερά κόλπα που βλέπεις να εκτυλίσσονται μπροστά σου.

Αυτή την ταινία τώρα μαύρα μάτια θα κάνουμε να τη δούμε όμως!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 15 Νοέμβριος 2009 - 16:34

#338 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 01:26

+1 to the two previous posts \m/
Akiyama is back in da house biatches X333/

As far as first impressions go, η ατμοσφαιρα ειναι παλι ιδια and it's gonna be great again =w=/
otanoshimi για τη συνεχεια:gotit:

Spoiler:

also

oh and...soundtrack gimme,gimme,gimmeeeee!:nanana:

THISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHISTHIS
:XXX

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#339 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2009 - 20:07

είναι ιδέα μου ή απο το Tokyo Dogs Κάνει παρέλαση το Mei chan no shitsuji?
βασικά έψαχνα να δω κάτι και βρήκα ότι στο Ninkyo helper έχει αρεκτούς ηθοποίους απο το Mei chan...αξίζει να το δω; Βασικά θέλω να το δω επειδή παίζουν τα Takagi twins.

#340 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2009 - 01:14

...Θέλω το OST του Tokyo Dogs like rait nao. Srsly. Μπορεί κανείς να μου το πάρει για τη γιορτή μου;;; >< Είναι τόσο υπέροχο΄μέχρι κι ο μπαμπάς μου που κοντεύει να μας αποκληρώσει με το μίσος του για την Ιαπωνία είπε ότι το OP με τη ροκιά είναι κομματάρα <333 [αν κει το ED με το μισο-αμερικανο-rnb μου τη χάλασε λιγάκι, έτσι κι αλλιώς δεν μ'αρεσουν οι Exile :/ The OP and OST rock in place of both though <333]

...Τί κάστιγκ από μέι-τσαν, και ποιος δεν είναι εκεί μέσα! Μέχρι κι ο αστυνόμος απ' το Ryusei no Kizuna και ένας από τους σεκιουριτάδες στο ROMES, plus η Asami Reina, κι αυτή που κάνει τη μάνα του Oguri κάπου τη ξέρω **** το...!

Erisadesu, το Νinkyo καλό πρέπει να'ναι, αν και προσωπική γνώμη ακόμα δεν έχω, ό,τι άκουγα από όταν το έβλεπε η μικρη μου αδελφή. Young bishies έχει, μαφία έχει, άμα σ'αρέσει να βοηθάς και τα ΚΑΠΗ καλά είσαι χD
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~

#341 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2009 - 02:40

Ξέρεις κάτι... ναι μου αρέσει η φάση του ΚΑΠΗ αφού το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δουλέψω
σε έναν οίκο ευγηρίας, έχω skill στις σχέσεις με την 3η ηλικία.

Είδα λοιπόν 2 επεισόδια και αυτό που έχω να πω είναι :

Αρνητικά του Ninkyo helper
It's not a Johny free drama...
Παιζεί εκείνη η ξινή που δεν χονεύω
Τα Takagi Twins δεν φαίνονται καθόλου
επίσης δεν φαίνετεο ο Osamu ....δεν μπορεί να υπάρχει σήριαλ
με αυτόν και να μην τον δείχνει συνέχεια.
Ο Yuki Jutta δεν χαμογελάει αρκετά

Υπερ του Ninkyo Helper:
Επιτέλους ένας άσχημος Johnys
Να δεις που αυτή την ξινή θα την συμπαθήσω με αυτό τον ρόλο. Μου θυμίζει
την Yankumi και μου αρέσει που είναι τσαμπουκαλού.
παίζει ο Igarashi Shunji, τον οποίο θεωρώ αδικημένο
και ο Yamamoto Yusuke έχει αρκετά μεγάλο ρόλο (και οι δύο παίζουν στη ταινία Rookies).
Εξίσου συχνά βλέπουμε και τον Yuki Jutta που τον συμπαθώ πολύ (όχι τοσο όσο τον Igarashi )
Αυτο το μωρό ειναι απλά απίστευτο....

και τώρα η Ερώτηση μου... Αυτός ο Osamu πάει καλά;
έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα drams που έχω δει και πάνω που πέρνει
πρωταγωνιστικό ρόλο στο Atashichi no Danshi δέχεται ένα τόσο μικρό
ρόλο σε αυτή τη σειρά; (Μήπως επειδή είχε και τα γυρίσματα του Beck?)
και μετά αυή Bocho Mania 09 (NTV, 2009) και
Mama-san Volley de Tsukamaete (NHK, 2009)
τη σειρά τι βλακείες διάλεξε και έκανε;
Αυτές οι δύο σειρές φένονται πολύ βαρετές και αναρωτιέμαι
τις ανέλαβε κανένας;

Πάντως αρκετά συχνά βλέπω άτομα μετά απο πρωαγωνιστικό ρόλο
να παίζουν κομπάρσοι στην επόμενη επιλογή τους...
(κάτι που δεν είδα να κάνει ο Sato Takeru, o Miura Haruma, Mizushima Hiro)
τέτοια αντίδραση μόνο απο Osamu, Shirota Yu, Kaname Jun και Kenta Kiritami
είδα...I wonder why.

Συγνώμη ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? http://wiki.d-addicts.com/Love_at_the_Aegean_Sea
LOL!!!?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 18 Νοέμβριος 2009 - 03:50

#342 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2009 - 03:59

Ξινή λες την Kuroki Meisa? Ούτε εμένα μ'αρέσει, period, αλλά ας είναι μπορεί να το δω τελικά για τον Yusuke, τον Osamu και τη μαφία.

Ο καημένος ο Osamu είναι καλός ηθοποιός γμτ και δεν το εκτιμάνε πολύ...Άλλο τώρα αν δεν ξέρει να επιλέγει τις δουλειές του. Μην ξεχνάς πως σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο και ποιος ξέρει τί είχε στο μυαλό του. Προφανώς κάτι στις ιστορίες θα τον τράβηξε, αλλιώς δεν θα διάλεγε να παίξει. Πάντως τα γυρίσματα τα έκανε μαζί και για το futatsu no spica, plus τα γυρίσματα για το Mama-san είχανε γίνει καλοκαίρι μαζί με τ'άλλα...Σε πόσες δουλειές να τρέχει;;

Συνήθως βάζουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους άτομα ανάλογα με το που απευθύνονται ηλικιακά, σε τί κοινό και ομάδες..όπως κι εδώ άλλωστε. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω αν προσπαθούσαν με το Ninkyo να κάνουν ό,τι κάνουν οι δικοί μας στις γιαγιάδες με τα μεξικάνικα [they're still alive >.>] και χώσανε πάλι τα μπισόνεν όλα μαζί [ναι, κι εμένα μ'αρέσει ο Jutta :)] ...Αλλά γενικά δεν ξέρω, η αδελφή μου μου είπε ότι αν δεν ήταν ο Yabu κι ο Yusuke δεν θα το έβλεπε...Εγώ πάντως αν δεν το δω δεν μιλαω.

Για τους άλλους δεν ξέρω, για τον Osamu το υπερανάλυσα, τώρα ο Shirota μάλλον επειδή τρέχει και με τα Musicals και τα tours των D-boys [χαρά στον σενπάι που τους είναι, μπλιαξ] , έχει και τα personal releases του να σκεφτεί [όταν το είδα μου γύρισαν τα πάνω-κάτω >.>] Τεσπα, αφού αρέσει στις γιαπωνέζες και πουλάει, λογικό είναι το jimusho του να του κάνει overworking και νατον χώνει παντού, ακόμα και για μικρούς ρόλους.

[Ηey, Takeru, Miura and Hiro are really topping actors...xD You can't compare, even if they're so young. Not that Kiritani or Jun are not; I really wonder why they're so off, too...]
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~

#343 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2009 - 22:48

Ξεκίνησα το Garo πριν δύο εβδομάδες και είδα τα 3 πρώτα επεισόδια. Για να πω την αλήθεια στην αρχή μου φάνηκε ψιλομάπα η ηθοποιεία και γενικά το όλο στήσιμο της σειράς. Είπα όμως να την συνεχίσω σιγά σιγά, γιατί άκουγα καλά λόγια και γιατί ήθελα να δω toku εδώ και καιρό. Ε αφού έφτασα στο 5ο επεισόδιο(αυτή τη δευτέρα) η σειρά φεύγει νερό. Δεν ξέρω αν ήταν από την αρχή τόσο καλές,αν τις συνήθισα ή αν βελτιώθηκαν στην πορεία αλλά τόσο οι μάχες όσο και οι ερμηνείες μου αρέσουν πλέον πάρα πολύ. Απλό σενάριο, αλλά με αρκετό μυστήριο,στυλάτοι και συμπαθητικοί χαρακτήρες(αν και ο Zero θα μπορούσε να είναι απειρως πιο cool), Jam project opening και ένα εξαιρετικό soundtrack. Φοβερή σειρά. Κάποια από τα σεναριάκια με τους Horrors θα μπορούσαν να είναι πολύ τρομακτικά, αλλά ξέρεις ότι στο τέλος ο Garo θα τα ξεκοιλιάσει οπότε :hehehe:
Μαθαίνω ετοιμάζεται και ταινία μέσα στο 2010.

#344 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 13:15

παει και το Nynkyo helper Κριμα που ο osamu και τα takagi παίζουν μόνο σε ένα επεισόδιο...

έχετε να προτείνετε καμια καλή κομοδία της τελευταίας χρονια που μπορεί να μου έχει ξεφύγει;

αυτό αξίζει;
http://wiki.d-addicts.com/Saru_Lock

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 19 Νοέμβριος 2009 - 14:19

#345 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 20:44

τα doramata που μου έκλεψαν την καρδιά αυτο το καλοκαίρι : buzzer beat , koishite akuma, orthros no inu !!! τι να πω απλά τέλεια! :canthelp:
τωρα θέλω να δω το καινουριο του miura haruma : samurai high school !!
αν μπορει κάποιος να μου εκφέρει γνώμη για αυτό θα το εκτιμούσα!!!

επίσης.. μήπως είδε κάνεις το sp "hidarime tantei eye?" :kawaii: