Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Kannagi
Posted 20 December 2008 - 03:22
Posted 25 December 2008 - 11:43
OK. Εγω εχω μεινει πισω επειδη το βλεπω απο EnA αλλα και τα releases απο Ayako ειναι μια χαρα.
Κριμα που ειναι μονο 13 επ. Βασικα γιατι δεν γινεται να ειμαι και γω τοσο τυχερος οσο ο Jin να μενει μια Nagi και μενα στο σπιτι μου?
(....well i like president too... yes apart from plain drooler.... glasses moe too)
Posted 31 December 2008 - 22:52

Posted 09 January 2009 - 13:27
Αντιγράφω από το ANN:
The Japanese publisher Ichijinsha has posted an official notice on the health of Eri Takenashi, the creator of the Kannagi manga in Ichijinsha's Monthly Comic Rex magazine. According to the notice, Takenashi had suddenly fallen ill after writing the draft for the manga installment in the December issue of Comic Rex, which shipped on November 9. She was immediately admitted to a hospital and later underwent a successful surgery. She is now recovering and her condition is improving.
After Comic Rex's January issue shipped on December 9, there were reports that Takenashi had put Kannagi on hiatus because of the slander from the fan controversy over a story revelation in the December issue. Ichijinsha's official notice declares those reports as false, as Ichijinsha already emphasized earlier this week. While Takenashi is still in the hospital, Ichijinsha's notice says that she indicates a desire to return to writing.
(source)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 January 2009 - 13:37
κριμα, γτ δεν το βλεπω να συννεχιζεται, και ακομα και να συνεχιστει, εχει γινει σουπα σεναριακα.
Posted 15 January 2009 - 08:44
οσο για τα παραπανω δημοσιευματα, τι να πω...
καπου το παραχεσαν και οι Otaku...
το κοριτσι ειναι καμποσων αιωνων, λογικο να 'χει και προ'ι'στορια...
πλακα πλακα, οι μουρλοι στην Ιαπωνια, πρεπει να ειναι ακομα χειροτεροι απο οτι τους παρουσιαζουν τα ανιμε/μανγκα...
και μαλλον αυτες οι μ@λ@κιες, πρεπει να κανουν μεγαλη ζημια στην ποιοτητα των μελλοντικων παραγωγων...
Posted 14 February 2009 - 08:46
Spoiler: Manga spoiler
Τα μεθεόρτια απλά είναι hilarious, με την καταστροφή των ιδανικών 2D marriages των NEET με την Nagi και την αντίδρασή τους σε αυτό να αποτελεί ίσως σημάδι των καιρών για το που μπορεί να φτάσει η αγαμία...XD
Ι've got to hand it though, το animation σε αυτή την σειρά ήταν πανέμορφο για το είδος και τα λεφτά της...review coming...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 16 July 2009 - 00:37
Πολυ ωρεο ανιμε..αν και δεν με ενθουσιασε το πως τελειωσε..
Καλο απο πολλες πλευρες αν και στην αρχη το περιμενα αλλιως με θεμα "God picks up kiddo" η κατι τετοιο αλλα χερομαι που ηταν οπως ηταν. ^^
Το σπεσιαλ ηταν καλουτσικο, σε στυλ κλασσικου Special
14 επισοδια να περασεις ευχαριστα μια μερουλα βλεποντας ( η 3 ωρες καψιματος)
Αληθεια εχουμε νεα για καποια 2η σεζον? θα τεριαζε μου φενεται μιας κ μπορει να τραβηξει το romance..

Posted 13 September 2009 - 22:00
Μαλλον μια δευτερη σεζον του Kannagi θα αργησει πολυ μιας και δεν θα υπαρχει νεο υλικο για πολυ καιρο,βεβαια το σημαντικο ειναι να ειναι καλα στην υγεια της η γυναικα και να αναρωση γρηγορα ολα τα αλλα ερχονται δευτερα η υγεια πανω απ'ολα.
Posted 14 September 2009 - 00:56

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 14 September 2009 - 01:05
πολυ χλωμο το κοβω για συνεχεια μεσα στα επομενα τρια χρονια.
και πραγματικα, δεν βλεπω και λογο για συνεχεια. σιγα το στορυ στο τελος τελος. οσο για harem-ecchi manga, να φανε και οι κοτες. σιγα μην καθομαστε να περιμενουμε την καθε
Edited by Melkor, 14 September 2009 - 01:23.