Λογω της αποτομης ανακοινωσης μαλλον εμεις κι εμεις θα'μαστε, οποτε ας μην αποθαρρυνεστε οι "ντροπαλοι" που διαβαζετε αυτο το ποστ, ελατε κι εσεις μια βολτα για λιγες ωριτσες, καλα θα περασουμε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 22:12
Λογω της αποτομης ανακοινωσης μαλλον εμεις κι εμεις θα'μαστε, οποτε ας μην αποθαρρυνεστε οι "ντροπαλοι" που διαβαζετε αυτο το ποστ, ελατε κι εσεις μια βολτα για λιγες ωριτσες, καλα θα περασουμε
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 02:08
Η βολτα με το Aoshi-mobil μου ηταν απο τις πιο επικες! Καποιοι το λενε σαραβαλο αλλα τσακ μπαμ μας πηγε στο σταθμο ακομα και με τοσο βαρος *cough* Matu-san & Namida *cough*
Οπως επισης και οι καταρες της σερβιτορας το βραδυ που φυγαμε απο το meeting οταν της ειπα οτι "θα σας ξαναρθουμε!". Να τονισω οτι η σερβιτορα μας εβρισε κιολας (ναι, λιγο απιθανο ομως το εκανε!) οταν ειμασταν επανω, οι κατοικοι της πολυκατοικιας του μαγαζιου μας καναν παρατηρηση οτι καναμε πολλη φασαρια...
Μα φυσικα! Αφου 6 ατομα πιασαμε ο καθενας μερικα απο τα ατομα που ηταν παρευρισκομενα και τα σηκωσαμε στο ταβανι!
Μαλιστα οταν σηκωσαν εμενα ο Adventurer ειπε οτι ειμαι βαρυς! Αμα σε πιασω κακομοιρη μου θα σου κανω τη φωτογραφικη κιμα! :@
Thanks στην Camus, Namida & Matu-san που μας επισκευτηκαν και παιδες... Δεν κανει τιποτα για τα ευχαριστω της παρεας πριν φυγετε απο το σταθμο, the Great Aoshi is satisfied with a thanks (την επομενη απαιτω offering).
Περιμενουμε να μας ξαναερθετε!

The answer lies in a place with a view.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 03:13
Με τη σειρα μου να ευχαριστησω τα μελη του φορουμ που ηρθαν στη σημερινη συναντηση με τον Zauk παρα την αποτομη ειδοποιηση, δηλαδη τους GrimRip, Aoshi, Lily, phm και AnO (αλλοι τοσοι ημασταν αλλα αυτοι δεν ανηκουν σε φορουμ). Zauk, ελπιζω να μην ξεπαγιασες απ'το κρυο στο γηπεδο με το ανοιγμενο σου μπουφαν
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 16 Ιανουάριος 2009 - 14:51
Διορθωση ονοματων
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 10:37
Σόρρυ και για χθες, είμουν down λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων και είμουν ο μαμούχαλος της υπόθεσης.Ομιλητικότατος που είπε και η Lily:emptyonexg1:
Τουλάχιστον κοπανήσαμε λίγο ramen με τον φίλτατο Αoshi και ζεστάθηκε η ψυχούλα μας
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 18:39
Adventurer ενα εχω να σου πω...Στο Γηπεδο ειμανε γυμνος
Επιπλεον εχω να σημειωσω οτι η γκαντεμια μου δεν εχει ορια...
Οσα σας ειπα χτες περι λεοφορειων που σταζουν και χαλασμενων φερμουαρ ερχοντε να αποθεοθουν σημερα...Γυρναμε αθηνα (εχοντας κοιμηθει συνολο 2 ωρες) και παω σπιτι μου επιτελους να ξεραθω...ομως η μανα μου ειχε αλλα σχεδια.Επρεπε να παει να κανει κατι εξετασεις και εγω επρεπε να παω στο μαγαζι να βοηθεισω τον πατερα μου,με αποτελεσμα να φτασω σπιτι πριν απο 10 λεπτα.
Δηλαδη ειμαι 2 μερες με 2 ωρες υπνο και εχω ξελαριγκιαστει στο γηπεδο,και εχω κανει full extra 8ωρο στην δουλεια...Καλο?

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2009 - 11:55
Από όλους όσους ήταν στο Meeting στις που είχαμε ανέβει εμείς, υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να ανέβει φωτογραφία του; Σκέφτομαι να κάνω εγώ αυτή τη φορά το επιλεκτικό ανέβασμα φωτογραφιών, αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι φωτογράφοι της παρέας.
Ο ένας έστειλε κι όλας.
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 22:53
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 18:26
Δεν ξέρψ γιατί αλλά ο Aosi μου φάνηκε λίγο ανέσθητος τον ανεβάσαμε πάνω αλλά αυτός τίποτα ούτε γέλιο ούτε κλάμα ούτε τίποτα. Sorry για το πολύ late post!
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 09:42

The answer lies in a place with a view.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 11:57
Ας πούμε λοιπόν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα Καμάρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε, καλά θα περάσουμε...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 13:19
οεο??? λοιπον καλώς να μας έρθεις να σε ξαναδούμε
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 13:37
Καλα να περασετε εκει πανω...γμτ θελω να ξανα'ρθω αλλα δεν μπορω για πολυ καιρο...

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 17:30
Εμεις καλα θα περασουμε, για σενα δεν ξερωΜιας και θα ανέβω το ΣΚ για κάτι υποχρεώσεις, μου φαίνεται καλή ιδέα να στήσουμε μια συνάντηση, να γνωρίσω και εγώ περσσότερα παιδιά από την Βόρεια πτέρυγα που το έχω άχτι...
Ας πούμε λοιπόν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα Καμάρα. Όσοι πιστοί προσέλθετε, καλά θα περάσουμε...
See you on Sunday.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 02:15
ελπίζω οι υποχρεώσεις σου να πάνε καλα.στοπΜιας και θα ανέβω το ΣΚ για κάτι υποχρεώσεις, μου φαίνεται καλή ιδέα να στήσουμε μια συνάντηση, να γνωρίσω και εγώ περσσότερα παιδιά από την Βόρεια πτέρυγα που το έχω άχτι...
εμείς να δείς τι άχτι έχουμε.πολυύ μεγάλο.στοπ
αφού θα κεράσεις εσύ αυτα που θα πάρουμε,φυσικά και θα περάσουμε καλα.στοπ
εγω πιστός σου δεν είμαι οπότε δεν θα προσέλθω.στοπ και τέλος