Exw kai enan Shaman sto Vashj pou ton parathsa, giati variomoun heal. Exei 3/8 tenstorms kai 5/8 Earthfury nomizw (den eixe vgei AQ kai naxx tote)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
World of Warcraft
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2006 - 18:21
Exw kai enan Shaman sto Vashj pou ton parathsa, giati variomoun heal. Exei 3/8 tenstorms kai 5/8 Earthfury nomizw (den eixe vgei AQ kai naxx tote)
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 19:11
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 17:21
και δε βλέπω το ΤΒC να το διορθώνει... παίζω στον Test Realm. Αυτη τη στιγμή φοράω 5/5 Deathdealer μονο για το bonus. Εχω βρει lvl 67 ΜΠΛΕ με καλυτερα στατς... δλδ ελεος...
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 00:16
Εγώ ήμουνα ο 3ος 60αρης στο Server (επαιζα απο τη πρώτη μέρα που άνοιξε). Μόλις πηγα 60 εκανα gank τα noobakia που προσπαθούσαν να εξπάρουν. Μετα οταν πήγαν καμια 30 ατομα 60, αρχισα να λιώνω BG με το παλιο το συστημα (που σημαίνει 12 ώρες τη μέρα minimum) για να πάρω τα r14 dagger. Τώρα το μαμησαν, το κάθε noobaki κυκλοφορεί με τα r14 οπλάκια και δε θέλει να κάνει κανένας raid, αφου καλύτερα weps βρίσκεις μονο απο C'thun και απο το "δύσκολο" μέρος του Νaxx (δλδ 4hm,KT,saph,Loatheb,Thaddius...) fcuked up itemazation
![]()
και δε βλέπω το ΤΒC να το διορθώνει... παίζω στον Test Realm. Αυτη τη στιγμή φοράω 5/5 Deathdealer μονο για το bonus. Εχω βρει lvl 67 ΜΠΛΕ με καλυτερα στατς... δλδ ελεος...
Yup, στο burning crusade τα αντικείμενα αναβαθμίζονται. ΝΑΙ, υπάρχουν superior καλύτερα από epic.
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2007 - 20:46
Kαι όσο για το TBC, καλό που θα υπάρχουν "πράσινα" και "μπλε" items καλύτερα από τα ήδη υπάρχοντα. Άλλωστε γι'αυτο είναι το expansion..
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2007 - 10:45
Για αυτό το λόγο παράτησα το Wow, το έχουν διαλύσει το παιχνίδι. Το άπειρο update για να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον, τώρα κατέστρεψαν και το PVE αλλά και το PVP(για τους μισούς μόνο, οι άλλοι χαίρονται που παίρνουν τα super-duper-ouaou items πρακτικά χωρίς καθόλου κόπο κι ας μην ξέρουν την τύφλα τους...).
Με το TBC βέβαια θα γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα γιατί θα πρέπει να ξεχάσεις τελείως την ζωή σου. Άπειρες ώρες online και μπορεί και να ψάχνεις guild μετά από λίγο γιατί θα σε διώξουν λόγω inactivity αφου θα είσαι online ΜΟΝΟ 5 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα!
Θα προτιμήσω να πάω στην δουλειά μου σαν άνθρωπος....
Και ναί, είναι λίγο flame το post. Έως πολύ!
Βέβαια, πρίν αρχίσετε, θα πώ πως θα ανανεώσω και πάλι το account μου μετά από 2-3 μήνες απουσίας, για να δώ τί παίζει και να πλακωθούμε με μερικά φιλαράκια

It's Lonely At The Top,
But It's Good To Be The King!!!![]()
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 16:05
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 23:32
btw ειμαι στον (dunemaoul) δεν το εγραψα σωστα
Purgator ειμαι κ αμα ψηθουμε ολοι να αρχισουμε αλοι οι animades
σε εναν server all together αμα ψηνεστε
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 00:40
Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάνω PvP αυτή τη στιγμή είναι γιατί όλοι αυτό κάνουν και κανένας δε θέλει Raids. Αν μπορούσα, θα πήγαινα σε raids. Άλλωστε προτιμώ PvE από PvP. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Προσπάθησα να πάω ZG με random και τι κατάλαβα? Ούτε Venoxis δε ρίξαμε. :Ρ
Kαι όσο για το TBC, καλό που θα υπάρχουν "πράσινα" και "μπλε" items καλύτερα από τα ήδη υπάρχοντα. Άλλωστε γι'αυτο είναι το expansion..Για δες λίγο τι θα μπορείς να πάρεις στο 70. :Ρ
Aυτό δεν λέει τίποτα. Το θέμα είναι να αντέχεις το Outlands όταν θα βγει το BC Και αυτό θα γίνει με μία καλή πανοπλοία. Και εγώ έχω σταματήσει τα raids. Σκέψου το αλλιώς γιατι να κάνεις raid τώρα και να μην περιμένεις το BC όπου θα παίρνεις και Xp από το raid. Όσο για τους noobs που κυκλοφορούν με τα όπλα του rank 14 είναι πολύ καλοί πελάτες γιατί μόνο το όλπλο έχουν που δεν φτάνει. Ποιος θα κάνει μεγαλύτερο damage ο hunter με το epic bow ή ο άλλος με το μπλες τόξο και το +αρκετά agility από την πανοπλοια, και ποιος θα αντέξει ποιο πολύ το damage μιας και η πανοπλοία δίνει ένα σεβαστό ποσό stamina. Οπότε ένα λέω. Bg Bg Bg
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 11:28

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 13:34
φοβούνται server crash πιθανώς <<
μερικά χρήσιμα links για όλους τους wow fanboys+girls.
www.wow-europe.com [official site]
www.ctprofiles.com [inspect other players]
www.curse-gaming.com [addons]
http://www.wowhead.com/?talent=j [talent calculator]
www.wowwiki.com [wikipeia gia wow]
www.thottbot.com [psaxthri 1]
http://wow.allakhazam.com [psaxthri 2]
www.worldofraids.com [raiding news]
www.warcraftmovies.com [videakia gia wow]
http://video.google.com [Edw yparxoun apeira videakia wow gia stream]
www.youtube.com [kai edw exei arketa alla oxi toso polla oso to google]
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2007 - 23:40
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2007 - 00:39

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2007 - 09:25
Άντε τρέχτε Tarren Mill______me: (Igore human mage)
καλό λιώσιμο...!!!
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2007 - 10:28
Ψηθείτε για "Tarren Mill" εγώ μόλις έχω αρχίσει εκεί μέσα κ είμαι 10 lvl human paladin
... Καλά ε οι Σουηδοί βοηθάνε πάρα πολύ!!! Ξέρεις τι είνια ξεκινώντας να σου σκάνε 3G.......
![]()
Άντε τρέχτε Tarren Mill______me: (Igore human mage)
καλό λιώσιμο...!!!
Καλά, τώρα εσύ είσαι mage ή loladin;
Και αποκλείεται να παίξω με alliance...