Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Poll: Horde or Alliance? (85 member(s) have cast votes)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

2. Horde (39 votes [45.88%])

Percentage of vote: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 votes [27.06%])

Percentage of vote: 27.06%

Vote Guests cannot vote

#121 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 13 December 2006 - 18:21

Stokos, Jadenear, Rank 14 Rogue. Twra exw gear 5/5 deathdealer, 1/9 Bonescythe, Maexxnas Fang + Pugio :shutup: :ill: eimai liiiiiigo kamenos.

Exw kai enan Shaman sto Vashj pou ton parathsa, giati variomoun heal. Exei 3/8 tenstorms kai 5/8 Earthfury nomizw (den eixe vgei AQ kai naxx tote)

#122 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 06 January 2007 - 19:11

Χαχα. Εγώ τελικά πήγα 60 πριν λίγο καιρό και επειδή λόγω TBC δε προλαβαίνω να πάω σε raids να πάρω items, το 'χω ρίξει στο pvp. :P Έχω αρχίει να παίρνω τα WL items και συνεχίζω για HWL weapon. :P Λιώσιμο FTW..
Posted Image

#123 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 07 January 2007 - 17:21

Εγώ ήμουνα ο 3ος 60αρης στο Server (επαιζα απο τη πρώτη μέρα που άνοιξε). Μόλις πηγα 60 εκανα gank τα noobakia που προσπαθούσαν να εξπάρουν. Μετα οταν πήγαν καμια 30 ατομα 60, αρχισα να λιώνω BG με το παλιο το συστημα (που σημαίνει 12 ώρες τη μέρα minimum) για να πάρω τα r14 dagger. Τώρα το μαμησαν, το κάθε noobaki κυκλοφορεί με τα r14 οπλάκια και δε θέλει να κάνει κανένας raid, αφου καλύτερα weps βρίσκεις μονο απο C'thun και απο το "δύσκολο" μέρος του Νaxx (δλδ 4hm,KT,saph,Loatheb,Thaddius...) fcuked up itemazation :bye2:

και δε βλέπω το ΤΒC να το διορθώνει... παίζω στον Test Realm. Αυτη τη στιγμή φοράω 5/5 Deathdealer μονο για το bonus. Εχω βρει lvl 67 ΜΠΛΕ με καλυτερα στατς... δλδ ελεος... :sick:

#124 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 08 January 2007 - 00:16

Εγώ ήμουνα ο 3ος 60αρης στο Server (επαιζα απο τη πρώτη μέρα που άνοιξε). Μόλις πηγα 60 εκανα gank τα noobakia που προσπαθούσαν να εξπάρουν. Μετα οταν πήγαν καμια 30 ατομα 60, αρχισα να λιώνω BG με το παλιο το συστημα (που σημαίνει 12 ώρες τη μέρα minimum) για να πάρω τα r14 dagger. Τώρα το μαμησαν, το κάθε noobaki κυκλοφορεί με τα r14 οπλάκια και δε θέλει να κάνει κανένας raid, αφου καλύτερα weps βρίσκεις μονο απο C'thun και απο το "δύσκολο" μέρος του Νaxx (δλδ 4hm,KT,saph,Loatheb,Thaddius...) fcuked up itemazation :bye2:

και δε βλέπω το ΤΒC να το διορθώνει... παίζω στον Test Realm. Αυτη τη στιγμή φοράω 5/5 Deathdealer μονο για το bonus. Εχω βρει lvl 67 ΜΠΛΕ με καλυτερα στατς... δλδ ελεος... :sick:

Yup, στο burning crusade τα αντικείμενα αναβαθμίζονται. ΝΑΙ, υπάρχουν superior καλύτερα από epic.:bleh:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#125 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 08 January 2007 - 20:46

Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάνω PvP αυτή τη στιγμή είναι γιατί όλοι αυτό κάνουν και κανένας δε θέλει Raids. Αν μπορούσα, θα πήγαινα σε raids. Άλλωστε προτιμώ PvE από PvP. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Προσπάθησα να πάω ZG με random και τι κατάλαβα? Ούτε Venoxis δε ρίξαμε. :Ρ

Kαι όσο για το TBC, καλό που θα υπάρχουν "πράσινα" και "μπλε" items καλύτερα από τα ήδη υπάρχοντα. Άλλωστε γι'αυτο είναι το expansion.. :) Για δες λίγο τι θα μπορείς να πάρεις στο 70. :Ρ
Posted Image

#126 Arkan

Arkan

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 09 January 2007 - 10:45

Games του τύπου Dark Age Of Camelot δέν βγαίνουν πια....
Για αυτό το λόγο παράτησα το Wow, το έχουν διαλύσει το παιχνίδι. Το άπειρο update για να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον, τώρα κατέστρεψαν και το PVE αλλά και το PVP(για τους μισούς μόνο, οι άλλοι χαίρονται που παίρνουν τα super-duper-ouaou items πρακτικά χωρίς καθόλου κόπο κι ας μην ξέρουν την τύφλα τους...).
Με το TBC βέβαια θα γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα γιατί θα πρέπει να ξεχάσεις τελείως την ζωή σου. Άπειρες ώρες online και μπορεί και να ψάχνεις guild μετά από λίγο γιατί θα σε διώξουν λόγω inactivity αφου θα είσαι online ΜΟΝΟ 5 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα!:tongue::tongue::tongue:
Θα προτιμήσω να πάω στην δουλειά μου σαν άνθρωπος....
Και ναί, είναι λίγο flame το post. Έως πολύ!
Βέβαια, πρίν αρχίσετε, θα πώ πως θα ανανεώσω και πάλι το account μου μετά από 2-3 μήνες απουσίας, για να δώ τί παίζει και να πλακωθούμε με μερικά φιλαράκια :)

Posted Image
It's Lonely At The Top,
But It's Good To Be The King!!!:king:

#127 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 12 January 2007 - 16:05

http://www.wowtcgdb.com/images/medium/leeroy_jenkins.jpg
Τα σχόλια είναι περιττά νομίζω....

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#128 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 posts

Posted 12 January 2007 - 23:32

Εγω εχει καμια βδομαδα που αρχισα κ καιγομαι καλα!! ><
btw ειμαι στον (dunemaoul) δεν το εγραψα σωστα:
Purgator ειμαι κ αμα ψηθουμε ολοι να αρχισουμε αλοι οι animades
σε εναν server all together αμα ψηνεστε:bleh:
Posted Image

#129 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 15 January 2007 - 00:40

Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάνω PvP αυτή τη στιγμή είναι γιατί όλοι αυτό κάνουν και κανένας δε θέλει Raids. Αν μπορούσα, θα πήγαινα σε raids. Άλλωστε προτιμώ PvE από PvP. Αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Προσπάθησα να πάω ZG με random και τι κατάλαβα? Ούτε Venoxis δε ρίξαμε. :Ρ

Kαι όσο για το TBC, καλό που θα υπάρχουν "πράσινα" και "μπλε" items καλύτερα από τα ήδη υπάρχοντα. Άλλωστε γι'αυτο είναι το expansion.. :) Για δες λίγο τι θα μπορείς να πάρεις στο 70. :Ρ

Aυτό δεν λέει τίποτα. Το θέμα είναι να αντέχεις το Outlands όταν θα βγει το BC Και αυτό θα γίνει με μία καλή πανοπλοία. Και εγώ έχω σταματήσει τα raids. Σκέψου το αλλιώς γιατι να κάνεις raid τώρα και να μην περιμένεις το BC όπου θα παίρνεις και Xp από το raid. Όσο για τους noobs που κυκλοφορούν με τα όπλα του rank 14 είναι πολύ καλοί πελάτες γιατί μόνο το όλπλο έχουν που δεν φτάνει. Ποιος θα κάνει μεγαλύτερο damage ο hunter με το epic bow ή ο άλλος με το μπλες τόξο και το +αρκετά agility από την πανοπλοια, και ποιος θα αντέξει ποιο πολύ το damage μιας και η πανοπλοία δίνει ένα σεβαστό ποσό stamina. Οπότε ένα λέω. Bg Bg Bg

#130 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 15 January 2007 - 11:28

Παιδιά, ποιοι από εσάς θα πάρουν το Burning Crusade και θα συνεχίσουν; Το έχετε προπαραγγείλει ή θα το πάρετε μόλις βγει; Φοβάμαι πως τα αποθέματα θα τελειώσουν πολύ, μα πολύ, γρήγορα πριν ακόμη κυκλοφορήσει...
Posted Image

#131 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 15 January 2007 - 13:34

ηδη η blizzard εχει ανακοινώσει τον περιορισμένο αριθμό αποθεμάτων..
φοβούνται server crash πιθανώς <<

μερικά χρήσιμα links για όλους τους wow fanboys+girls.

www.wow-europe.com [official site]
www.ctprofiles.com [inspect other players]
www.curse-gaming.com [addons]
http://www.wowhead.com/?talent=j [talent calculator]
www.wowwiki.com [wikipeia gia wow]
www.thottbot.com [psaxthri 1]
http://wow.allakhazam.com [psaxthri 2]
www.worldofraids.com [raiding news]
www.warcraftmovies.com [videakia gia wow]
http://video.google.com [Edw yparxoun apeira videakia wow gia stream]
www.youtube.com [kai edw exei arketa alla oxi toso polla oso to google]

#132 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 15 January 2007 - 23:40

Εγώ θα συνεχίσω bc, και να εξαντληθεί δεν πειράζει. Θα πάω full epic. Ένας λόγος περισσότερος.

#133 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 16 January 2007 - 00:39

Κι εγώ μάλλον θα συνεχίσω στο BC. Πρέπει πρώτα να το βρω όμως...
Posted Image

#134 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 posts

Posted 16 January 2007 - 09:25

Ψηθείτε για "Tarren Mill" εγώ μόλις έχω αρχίσει εκεί μέσα κ είμαι 10 lvl human paladin 8)... Καλά ε οι Σουηδοί βοηθάνε πάρα πολύ!!! Ξέρεις τι είνια ξεκινώντας να σου σκάνε 3G....... :

Άντε τρέχτε Tarren Mill______me: (Igore human mage)

καλό λιώσιμο...!!!
Posted Image
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#135 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 16 January 2007 - 10:28

Ψηθείτε για "Tarren Mill" εγώ μόλις έχω αρχίσει εκεί μέσα κ είμαι 10 lvl human paladin 8)... Καλά ε οι Σουηδοί βοηθάνε πάρα πολύ!!! Ξέρεις τι είνια ξεκινώντας να σου σκάνε 3G....... :

Άντε τρέχτε Tarren Mill______me: (Igore human mage)

καλό λιώσιμο...!!!

Καλά, τώρα εσύ είσαι mage ή loladin;:shock:

Και αποκλείεται να παίξω με alliance...:sick: