Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

World of Warcraft

• Please log in to reply
578 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Horde or Alliance? (85 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Horde or Alliance?

1. Alliance (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

2. Horde (39 ψήφοι [45.88%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.88%

3. Και τα 2 δεν εχω προβλημα (23 ψήφοι [27.06%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 27.06%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 22:16

Το power lvl είναι να σε boostαρει ενας μεγαλύτερου lvl σε instance και να ΜΗΝ κανετε παρτυ και να κλέβεις exp δλδ να δίνεις εσύ το πρώτο hit και να το σκοτώνει ο φίλος σου παίρνεις ΟΛΑ τα exp εσύ.Δεν ειναι παράνομο εκτός αν το ζητήσεις απο Chinese farmer να το κάνουν εναντι χρηματικής αμοιβής.

lol, εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω με έναν 60άρη φίλο μου. :hehe: :lol:

Τελικά δεν κάναμε αυτό, γίναμε group... :sleep:

Είμαι 31 τώρα κι ανυπομονώ πολύ να γίνω 32 για να μάθω το αγαπηένο μου PvP spell, το Chain Lightning! :D
Θυμάται κανείς κάποιο μπουντρούμι για το επίπεδό μου περίπου; Χρειάζομαι εξοπλισμό...
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 22:46

Το power lvl είναι να σε boostαρει ενας μεγαλύτερου lvl σε instance και να ΜΗΝ κανετε παρτυ και να κλέβεις exp δλδ να δίνεις εσύ το πρώτο hit και να το σκοτώνει ο φίλος σου παίρνεις ΟΛΑ τα exp εσύ.Δεν ειναι παράνομο εκτός αν το ζητήσεις απο Chinese farmer να το κάνουν εναντι χρηματικής αμοιβής.

Είμαι 31 τώρα κι ανυπομονώ πολύ να γίνω 32 για να μάθω το αγαπηένο μου PvP spell, το Chain Lightning! :D

Και εγώ ανυπομονούσα να πάω 26, για να πάρω το Cone Of Cold.. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 09:23

Η πλάκα είναι να σε boostarei 55 allinace. Χι χι. Πότε θα ξαναβρεθούμε;

#94 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 12:42

Η πλάκα είναι να σε boostarei 55 allinace. Χι χι. Πότε θα ξαναβρεθούμε;

Έλα να κάνουμε κανά Elite παρέα ή να πάμε σε κανά Instance. Αλλιώς, έλα στη πολύ γνωστή σου Ashenvale, και πες στους 40-50άρηδες να μη με τρώνε. :P Έτσι κι αλλιώς honor, δε παίρνουν, 26 lvl είμαι. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 14:34

Έλα να κάνουμε κανά Elite παρέα ή να πάμε σε κανά Instance. Αλλιώς, έλα στη πολύ γνωστή σου Ashenvale, και πες στους 40-50άρηδες να μη με τρώνε. :P Έτσι κι αλλιώς honor, δε παίρνουν, 26 lvl είμαι. :P

Είναι πολύ εκνευριστικοί όσοι το κάνουν αυτό. Μια φορά ήταν ένας μ@$&%ας και με σκότωνε μέσα στο Splintertree Post ακριβώς έξω από το inn και έκανε και camp και με ξανασκότωνε όταν γυρνούσα. Ε, έλεος πια! :despair:

#96 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 15:30

Είναι πολύ εκνευριστικοί όσοι το κάνουν αυτό. Μια φορά ήταν ένας μ@$&%ας και με σκότωνε μέσα στο Splintertree Post ακριβώς έξω από το inn και έκανε και camp και με ξανασκότωνε όταν γυρνούσα. Ε, έλεος πια! :despair:

Nαι, συμφωνώ.. Μια άλλη φορά ήμουν με τον Just Reaper (είναι 55 lvl Night Elf Hunter και εγώ τότε ήμουν 24 lvl Undead Mage) και με βοηθούσε σε ένα Elite Quest στα Stonetalon Mountains. Και εκεί που σκοτωνά και το health μου είχε πάει στο μισό, έρχεται μία 22 lvl, Human Warrior αν θυμάμαι καλά και αρχίζει να με βαράει. Αρχίζω και εγώ και κει που ήταν κάπου στο 15% το health της, βλέπω ξαφνικά να ανεβαίνει... Wtf? Τελικά, είχε και έναν 38 lvl Priest μαζί της... Απότελεσμα? Φυσικά και πέθανα... Φαντάσου δηλαδή να μη με έβλεπαν με τον Reaper μαζί τι θα μου έκαναν.. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 17:42

Nαι, συμφωνώ.. Μια άλλη φορά ήμουν με τον Just Reaper (είναι 55 lvl Night Elf Hunter και εγώ τότε ήμουν 24 lvl Undead Mage) και με βοηθούσε σε ένα Elite Quest στα Stonetalon Mountains. Και εκεί που σκοτωνά και το health μου είχε πάει στο μισό, έρχεται μία 22 lvl, Human Warrior αν θυμάμαι καλά και αρχίζει να με βαράει. Αρχίζω και εγώ και κει που ήταν κάπου στο 15% το health της, βλέπω ξαφνικά να ανεβαίνει... Wtf? Τελικά, είχε και έναν 38 lvl Priest μαζί της... Απότελεσμα? Φυσικά και πέθανα... Φαντάσου δηλαδή να μη με έβλεπαν με τον Reaper μαζί τι θα μου έκαναν.. :P

lol, πολύ τρελή φάση να είσαι horde και να σε βοηθούν alliance! :pinch: Δεν τον έβριζαν οι άλλοι alliance τον δικό σου;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 Helena

Helena

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 17:51

lol, πολύ τρελή φάση να είσαι horde και να σε βοηθούν alliance! :pinch: Δεν τον έβριζαν οι άλλοι alliance τον δικό σου;

Έχει πλάκα. Mπα δε νομίζω να τον έβρισαν. :P Δεν ξέρω κιόλας.. Απλά με σκότωσαν και μετά εξαφανίστηκαν... :P ¶λλωστε, 1 quest ήθελα να κάνω μόνο και αυτό γιατί ήταν 26 Elite και εγώ τότε ήμουν 24 και βαριόμουνα να το αφήσω για μετά και δεν έβρισκα και group.. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2006 - 20:21

Τώρα είμαι 38lvl(Troll Shaman, για όσους δεν το ξέρουν/το ξέχασαν). Ανυπομονώ να πάω 40 για να μπορώ να παίρνω και mail armor! :D
Δε μου λέτε, είμαι Elemental spec, αλλά σκεφτόμουν να αλλάξω σε Enchantment(σημείωση: δε μου αρέσει καθόλου το Enchantment spec XD), γιατί άκουσα ότι κάνεις πολύ ευκολότερο farm... Τι έχετε να μου προτείνετε όσοι ξέρετε από Shamans; Πάντως, τώρα που φτάνω προς το τέλος του Talent Tree έχω πορωθεί άγρια με τα Chain Lightning, ειδικά στο PvP βγάζουν κάτι crits... *ξερογλείφει τους χαυλιόδοντες έτοιμος να φάει μερικά ανθρωπάκια, χεχεχε...*
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2006 - 21:36

Εγω εχω στον Genjuros εναν ταπεινο human warlock 7/8 tier 2 :bleh:
Αλλα αποφασισα το καλοκαιρι να σταματησω να παιζω...
[spoiler:cc2972b2e0]Δεν θελω σχολια τα καταφερα κ δεν παιζω καθολου... :pinch: [/spoiler:cc2972b2e0]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2006 - 23:25

Η Mydyingbride [undead priest 38 lvl στον Dragonmaw] γύρισε σε shadow spec και γαμπιπ και δέρνει στο open PvP... Γύρισα αναγκαστικά γιατί με σφαλιαρώνανε κάθε τρεις και λίγο σε Arathi Highlands και STV... τώρα τρώνε κάτι mind blast ξεγυρισμένα και δεν το ξαναεπιχειρούν... :D

#102 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 12:22

Τελικά μάλλον δε θα αλλάξω spec, αλλά προβληματίζομαι με τα mail armor, που θα μπορώ να φορώ από το 40 και μετά, τα οποία συνήθως δε δίνουν intellect και/ή spirit που χρειάζομαι, καθώς προορίζονται περισσότερο για enchantment shamans που είναι περισσότερο warrior-style shamans. Το θέμα είναι πως χρειάζομαι το επιπλέον armor που προσφέρει το mail, γιατί είμαι αρκετά τρωτός...έχετε να με συμβουλέψετε τπτ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2006 - 14:04

New edition WoW will be released December yeah baby δεν ξέρω αμα το είπατε πιο πριν αλλα το περιμενω με χαρα
I put up my headphones and listen to the deftones

#104 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2006 - 15:03

Για να αγοράσω το WoW:Burning Crusade και να παίζω, θα πρέπει να αγοράσω και το WoW? :? Ή μπορώ να αγοράσω μόνο το Burning Crusade και θα παίζω κανονικά? (σκέφτομαι να αρχίσω)

#105 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2006 - 15:08

Για να αγοράσω το WoW:Burning Crusade και να παίζω, θα πρέπει να αγοράσω και το WoW?

Νομιζω ναι, θες και το WoW... Αλλα για να παιζεις WoW δεν θες και το Burning Crusade, απλα δεν θα εχεις τα extra του...

σκέφτομαι να αρχίσω

Καλο καψιμο... :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα