Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Γνώμες για αγορές hardware

• Please log in to reply
554 replies to this topic

#91 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 April 2009 - 16:46

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέχρι και με Ultrex λούστηκα!:hahaha:
Τίποτα.

Κι εμένα μου έχει παίξει με τα χίλια ζόρια 2 ταινίες 720p αλλά δεν μπορώ να ξοδεύω 1,5 ώρα για να βρω πως θα βάλω τις ρυθμίσεις σε κάθε ταινία, για να δω 1,5 ώρα ταινία!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#92 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 17 April 2009 - 18:34

To playback 720p είναι μια εργασία που αφορά κυρίως την Cpu του εκάστοτε συστήματος. Με την δική σου να είναι χρονισμένη στα 2,4 GHz είσαι στο απολύτως μίνιμουμ σύμφωνα με την Ιντελ για 720ρ. Αν θέλεις μπορώ να σου φέρω δανεική μια 7600 GT για να δούμε αν θα παίξει καλύτερα αλλά πιστεύω ότι θα χρειαστεί να προχωρήσεις και σε υπερχρονισμό για να βεβαιωθείς ότι θα παίζει 720ρ απροβλημάτιστα. ΜΗΝ πάρεις κάρτα πριν κάνουμε αυτές τις δοκιμές για να μην πετάξεις λεφτά τζάμπα!

:tensai:

Edited by clampman17, 17 April 2009 - 20:33.

Posted Image
Courtesy of Kenny!

#93 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 April 2009 - 21:54

OK. Thanks Clampman!
Θα επικοινωνήσω μαζί σου όταν βρω διαθέσιμο χρόνο.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#94 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 19 April 2009 - 06:28

Η εναλλακτικά πάρε κάρτα για να παίζεις και κάνα game αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο :P

πάντως το ffdshow suckarei σε ειτζ ντι rendering, εμένα στο Band of brothers 720p το ένα core αγκομαχούσε και το άλλο έπινε πίνα κολάντα στην αιώρα, με αποτέλεσμα να γίνετε desynch. "\_(-_-)_/"

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#95 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 April 2009 - 07:13

Well its expected, καίει τα κέρατά του για h264 decoding....

Fingo, έχεις θέμα επεξεργαστή. Μπορείς με ταρζανιά να κάνεις μια πρόσφατη AGP κάρτα γραφικών (3450) να
πάρει επ ώμου το video playback, αλλά στην περίπτωσή μας που θέλουμε και formatted subs έχουμε προβληματάκι...

Γνώμη μου είναι να μην δώσεις φράγκο για αναβάθμιση, να εγκαταστήσεις το coreAVC για HD playback (είναι αρκετά πιο γρήγορο από ffdshow) και να
παίξεις μπάλα έτσι.

Έχε επίσης υπόψιν σου, πως μπορείς πλέον αν θέλεις να φτιάξεις με πολύ λίγα λεφτά ένα αθόρυβο-πλήρως αναβαθμίσημο στο μέλλον κατεβαστήρι/HTPC/2nd rig που να σηκώνει 1080p και να μην καίει τπτ σε 24/7 (torrents κτλ κτλ)
. Για παράδειγμα...(κάνει τα πάντα, εκτός από gaming)...

COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP ELITE 335 BLACK
SEASONIC ΤΡΟΦ.350W SS-350ET 80plus APFC
AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX
ASUS M4A78-VM
KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB PC6400 800MHZ VALUE RAM
WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA
SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

300euro

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#96 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 April 2009 - 10:44

Μόλις παρέδωσε πνεύμα το ποντίκι μου , μετά από μόλις τρία χρόνια ταλαιπωρίας και βασανιστηρίων ...

Γι αυτό λοιπόν σκέφτηκα τους πιθανούς αντικαταστάτες του .Δεν με ενοχλεί αν θα είναι ενσύρματο ή ασύρματο , αρκεί να κάνει καλά την δουλειά του. Δηλαδή αρκετό γκέιμινγκ κυρίως φου που σου , και μετά απλές εφαρμογές γραφείου , πχ καμία εργασία για τη σχολή και τέτοια .

Τα πιθανά ποντίκια είναι τα παρακάτω
Ξ ΞµΟιφεΟΞµΞΉΞ±ΞΊΞ¬ : Input Devices : Ποντίκια : Razer Salmosa Gaming 1800 DPI - Plaisio Computers
Ξ ΞµΟιφεΟΞµΞΉΞ±ΞΊΞ¬ : Input Devices : Ποντίκια : Razer Diamondback 3G Earth Green - Plaisio Computers
Και φυσικά , το
Ξ ΞµΟιφεΟΞµΞΉΞ±ΞΊΞ¬ : Input Devices : Ποντίκια : Logitech G9 Laser - Plaisio Computers

Πάντως το παλιό μου ποντίκι το χα πάρει σετ μαζί με το πληκτρολόγιο οπότε σκέφτηκα και την εναλλάκτική επιλογή του πληκτρολόγιο/ποντίκι σε σετ.

Για να ακούω γνώμες...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#97 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 23 April 2009 - 13:18

G9 έχω, και όταν θα έρθει η ώρα να το αλλάξω G9 θα πάρω! Τα χαρακτηριστικά του και οι δυνατότητες προσαρμογής ΑΚΡΙΒΩΣ στα γούστα σου είναι απίστευτες!

:try:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#98 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 April 2009 - 16:24

Το G9 πράγματι κάνει παπάδες. Αν σε βολεύει εργονομικά, μην το σκέφτεσαι ΚΑΝ...:nbleed:

Στον αδερφό μου πάντως έχω αγοράσει αυτό, και έχει πάθει πλάκα. Είναι αρκετά μεγάλο mouse βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βόλευε.

Razer Lachesis 4000 DPI

Επίσης, μια ματιά αξίζουν αυτά τα 2 imo:

Microsoft Habu - Laser Gaming
Mionix Saiph 3200

And then, there is this....

Edited by Dante80, 23 April 2009 - 16:32.

Jh0Lmx3.png

#99 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 24 April 2009 - 19:02

Αν δεν σε ενοχλούν τα ογκώδη ποντίκια τότε πάρε αυτό
Εγώ το πήρα πέρσυ τα Χριστούγεννα μαζί με αυτό το k/b.

Δεν μετάνιωσα στιγμή τα λεφτά μου μέχρι τώρα!:riiight:

Edited by SouLSLayeR, 24 April 2009 - 19:08.

#100 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 25 April 2009 - 23:22

Λοιπόν δεν είμαι 100% αίγουρος ότι είμαι στο σωστό thread αλλά δείτε τι τσίμπησα χθες από public:

Public | Computer | Περιφερειακά | Διάφορα | WD TV WDAVP00BE

Ότι πρέπει για να βλέπεις anime και σειρές σε Lcd tv! Και παίζει από avi μέχρι mkv και mp4! Σε πάρα πολύ καλή ποιότητα! Όποιος έχει ανάλογη tv και θέλει να βλέπει τα βίντεό του σε αυτή ας το τσεκάρει.

Edited by mchasap, 25 April 2009 - 23:28.

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#101 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 April 2009 - 05:04

Φοβερή τιμή φαίνεται για το προϊόν man...2 ερωτήσεις though....:smokingg:

1> Τα ass formatted subs τα δείχνει κανονικά;
2> FLAC 6.1 audio, υποστηρίζει;

Jh0Lmx3.png

#102 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 26 April 2009 - 10:23

Φοβερή τιμή φαίνεται για το προϊόν man...2 ερωτήσεις though....:smokingg:

1> Τα ass formatted subs τα δείχνει κανονικά;
2> FLAC 6.1 audio, υποστηρίζει;

Λοιπόν ass δεν δοκίμασα αλλά όπως φαίνεται εδώ:

[media]http://www.wdc.com/en/products/wdtv/releasenotes/WDTVreleasenotes101.pdf[/media]

Το τελευταίο firmware τους υποστηρίζει. Να σημειωθεί ότι αυτό που αγόρασα εγώ είχε το τελευταίο firmware και δεν χρειάστηκα αναβάθμιση.

Το flac δεν ξέρω τι είναι αλλά στο manual εδώ:

[media]http://www.wdc.com/en/library/wdtv/GRE/UserManual.pdf[/media]

λέει αναλυτικά τι αρχεία και codecs υποστηρίζει και αν κατάλαβα καλά πρέπει να υποστηρίζει και flac.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#103 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 April 2009 - 11:22

@mchasap: Πολυ καλο το εργαλειο!!!
Posted Image

#104 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 26 April 2009 - 11:34

Όντως πολύ καλό.Το μόνο που ξέρω ότι μπορεί να συναγωνιστεί σε χαρακτηριστικά είναι το Popcorn Hour αλλά η τιμή του πρέπει να είναι ακριβότερη (200-250 Ευρώ)...

:drink:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#105 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 26 April 2009 - 12:24

Ένα πράγμα μόνο να ρωτήσω. Επειδή είμαι περίεργος με θέματα ήχου, βλέπω ότι έχει μία οπτική ψηφιακή έξοδο ήχου και μία στερεοφωνική. Βλέποντας ταινίες HD φυσικά θα ήταν λάθος να κάνουμε και συμβιβασμό στον ήχο εφόσον έχουμε ήδη και 5.1 ηχεία. Εγώ όμως που έχω τα 5.1 της logitech τα οποία δεν έχουν οπτική ψηφιακή είσοδο ήχου η οποία και μου δίνει τον πολυκάναλο ήχο, αλλά 3 εισόδους center/sub, front, rear, πως θα μπορούσα να τα συνδέσω για να έχω 5.1 ήχο;
Posted Image