Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γνώμες για αγορές hardware
Posted 26 May 2012 - 21:46
Posted 27 May 2012 - 01:31
Λοιπόν, μετακόμισα και πλέον το pc μου είναι far far away από το ρούτερ ->δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξω ν-μέτρα ethernet δηλαδή. Άρα θέλω κατιτίς για να πιάνει wifi. Κάτι usb σαν αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629813&catid=050500 κάνουν τίποτα; Τι προτείνετε;
Πόσα μέτρα απόσταση, πόσοι τοίχοι ανάμεσα?
Τα usb adapters χωρίς κεραία είναι πολύ αδύναμα για να περάσουν πάνω από 1 τοίχο. Διάλεξε ένα με κεραία, και καλού-κακού πάρε ένα καλώδιο-προέκταση usb για να το τοποθετήσεις εκεί που πιάνει καλύτερα (συνήθως ψηλά).
ΥΓ. Μακριά από Belkin... Δεν υπάρχει πιο μούφα εταιρία για οτιδήποτε.
Posted 27 May 2012 - 09:08
Είναι στο ίδιο δωμάτιο (οπότε δεν παρεμβάλλονται τοίχοι) και σε απόλυτη ευθεία απέχουν 4 μέτρα. Αλλά επειδή είναι σαλόνι, θα πρέπει να το "περπατήσω" περίπου 8 μέτρα μέσα σε κανάλι και α)βαριέμαι, β)βαριέμαι, και, γ)είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Καλά λες για την κεραία.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά!
*η επιλογή του λινκ που παρέθεσα ήταν τυχαία, εννοείται ότι δεν θα πάρω Belkin. Πιο υπερκοστολογημένα προϊόντα
Edit: άσχετο και εκτός χρόνου, αλλά διάβασα το ποστ του Hellraider και είπα να αναφέρω ότι έχω πάρει για τον ίδιο λόγο (manga&ebooks) το Crypto Novapad 8" και έχω να πω ότι είναι πολύ καλό για τη δουλειά του και τα λεφτά του. Έχει εγκατεστημένο το Aldiko και το Moon+ Reader για ebooks, του φορτώνεις το PerfectViewer για τα μάνγκα και είσαι έτοιμος.
Edited by ma_foteini, 27 May 2012 - 09:12.
Posted 27 May 2012 - 09:43
Edit: άσχετο και εκτός χρόνου, αλλά διάβασα το ποστ του Hellraider και είπα να αναφέρω ότι έχω πάρει για τον ίδιο λόγο (manga&ebooks) το Crypto Novapad 8" και έχω να πω ότι είναι πολύ καλό για τη δουλειά του και τα λεφτά του. Έχει εγκατεστημένο το Aldiko και το Moon+ Reader για ebooks, του φορτώνεις το PerfectViewer για τα μάνγκα και είσαι έτοιμος.
Θα δοκιμάσω το Moon+ που δεν ήξερα.
Αν σε βολεύει το online reading, δοκίμασε και το Pocketmanga (έχει και download feature για offline reading). Και φυσικά, το Bakareader για light novels (courtesy of Baka-Tsuki)
Edited by Erebos, 27 May 2012 - 09:47.
Posted 27 May 2012 - 09:55
Το online reading θα ήταν καλή λύση, αλλά τα _κυρίως_ shoujo-ai/yuri που διαβάζω δεν πολύ-κυκλοφορούν στα online-reader-sites. Θα το κατεβάσω όμως κι αυτό να βρίσκεται, ποτέ δεν ξέρεις!
Posted 27 May 2012 - 15:57

Edited by zennith666, 27 May 2012 - 15:58.
Posted 27 May 2012 - 16:18
Λοιπόν νομίζω εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω σχετικά με tablets.Θέλω να μάθω άν τα tablets μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια του facebook.Επειδή ένδιαφέρομαι για δώρο στην αδερφή μου,οπότε πρέπει να παίζουν οπωσδήποτε castleville .Μερικές προτάσεις θα βοηθούσαν τρομερά(είμαι παντελώς άσχετος με τον τομέα των tablets
).
δεν μας ειπες το σημαντικοτερο μεχρι ποσα λεφτα?
χωρις να θελω να κανω διαφημιση ριξε μια ματια σε αυτο
http://www.e-tablet.gr/ οικονομικα κινεζικα tablet δεν ειναι απομιμησεις απλα ειναι κινεζικες μαρκες
η ακομα καλυτερη λυση ειναι να το παραγγελνες απο εξωτερικο
http://www.futeko.com/browse.php?cat=tablet ειναι πολυ πιο φτηνα ακομα και απο το e-tabletgr
αν θες κατι σε επώνυμο το ξανασυζητάμε απλα να ξερεις οτι θα ανεβει πολυ το budget μετα 300++ ευρω
οσο για τα παιχνιδια του fb νομιζω πως δεν θα παίζουν σε tablet δεν ειμαι σιγουρος ομος
αν και εχει τοσα παιχνιδια δωρεαν το android που θα βαρεθει να παιζει!!! https://play.google.com/store
Edited by ...xXx..., 27 May 2012 - 16:27.

Posted 27 May 2012 - 16:27

Edited by zennith666, 27 May 2012 - 16:27.
Posted 27 May 2012 - 16:30

Posted 27 May 2012 - 16:47
Posted 27 May 2012 - 17:56
Posted 27 May 2012 - 20:05
Edited by ma_foteini, 27 May 2012 - 20:06.
Posted 29 May 2012 - 18:56
@ Erebos
Είναι στο ίδιο δωμάτιο (οπότε δεν παρεμβάλλονται τοίχοι) και σε απόλυτη ευθεία απέχουν 4 μέτρα. Αλλά επειδή είναι σαλόνι, θα πρέπει να το "περπατήσω" περίπου 8 μέτρα μέσα σε κανάλι και α)βαριέμαι, β)βαριέμαι, και, γ)είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Καλά λες για την κεραία.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά!
*η επιλογή του λινκ που παρέθεσα ήταν τυχαία, εννοείται ότι δεν θα πάρω Belkin. Πιο υπερκοστολογημένα προϊόνταδεν έχω ξαναδείδιορθώνω, ξέχασα τα καλώδια monster cable (120ευρώ 2μέτρα hdmi? seriously?).
Επίσης μείνε μακριά και από AirTies, καλά αλλά το usb wireless που έχουν δεν παίζει σε Windows 7 64-bit. Πάρε το φτηνότερο που θα βρεις από TP-LINK που έχουν και ξεχωριστή κεραία.
Για tablets δείτε εδώ www.mp4nation.net
Posted 16 August 2012 - 12:29
Έχουμε κάποιους περιορισμούς: Συμβατότητα με Linux 3.x (αυτό αφορά onboard audio/LAN chipsets & GPU), επεξεργαστή μάλλον κάποιο Phenom γιατί λεφτά γιοκ, κάπως future proof και η GPU να υποστηρίζει τουλάχιστον OpenGL 3 & VAAPI/VDPAU.
Posted 16 August 2012 - 12:51
Λοιπόν, επειδή το ντέσκτοπ απεβίωσε εσχάτως και το νετμπουκ με περιορίζει αφάνταστα, και τα οικονομικά είναι χάλια, αποφάσισα να αφήσω τα σχέδια για λαπτοπ για πιο μετά και να φτιάξω ένα ντέσκτοπ, με μπάτζετ γύρω στα 300 ευρώ. Τροφοδοτικό, σιντί, δίσκους κλπ έχουμε. Η μητρική κάηκε και πήρε μαζί της GPU, CPU και μάλλον ραμ. Το θέμα είναι ότι με hardware ελάχιστα ασχολήθηκα, οπότε τα φώτα σας.
Έχουμε κάποιους περιορισμούς: Συμβατότητα με Linux 3.x (αυτό αφορά onboard audio/LAN chipsets & GPU), επεξεργαστή μάλλον κάποιο Phenom γιατί λεφτά γιοκ, κάπως future proof και η GPU να υποστηρίζει τουλάχιστον OpenGL 3 & VAAPI/VDPAU.
Ένα ενδεικτικό combo στα ~ 320. Μπορείς να πέσεις σε phenom+Am3 αν θέλεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα χάνεις το "future proof" (όπως και το SATA3). Επίσης, δεν ξέρω τι απαιτήσεις (gaming) έχεις από την κάρτα γραφικών. Αν είναι μικρές, μπορείς να πας σε onboard στην μητρική ή και σε έναν AMD A8 και με τα λεφτά που γλυτώνεις να βάλεις άλλα 8gig DDR3.
ASUS F1A75 RETAIL
AMD ATHLON II X4 641 BOX
KINGSTON KHX1600C9D3B1K2/8GX 8GB (2X4GB) HYPERX BLU
ASUS GT630-2GD3 2GB PCI-E RETAIL
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.