Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γνώμες για αγορές hardware
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 00:41
Plus, το Starcraft δεν πρόκειται να παίζει ικανοποιητικά σε κανένα από τα 3 που διάλεξες. Το λέει άλλωστε, έχει recommended 8800GTX ή 3870. Ψάξε για κάρτα γραφικών που είπε και ο Nikos1451 πιο πάνω.
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 10:16
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 13:42
Πού θα πηγαίνατε για ένα decent ARM υπολογιστή; Δηλαδή για κάτι που να μην πρέπει να είσαι με το καλάι στο χέρι για να το στήσεις και να μπορείς να έχεις μερικές ελευθερίες των x86, όπως να έχεις μητρική κάρτα που να μην είναι τα πάντα ενσωματωμένα.
Pandaboard (Dual-core OMAP4430, 1GB ram, SDHC support, Ethernet, Wifi, Bluetooth, 2 USB ports, HDMI)
Υπάρχουν και τα πιο οικονομικά μονοπύρηνα Beagleboard.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ltbdDSocIJE[/YOUTUBE]
Θέλω να πάρω και εγώ ένα Panda...

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 16:20
-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:47
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 17:02
ιδιως οταν ειναι να μαθεις στους γονεις σου απο υπολογιστες
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2011 - 00:46
Χεχε... Δυστυχώς όμως όλο και αναβάλλουν την κυκλοφορία, οπότε ψάχνω για κάτι σίγουρο. Το PandaBoard είναι αρκετά δυνατό, σωστό desktop εδώ που τα λέμε. Ίσως κάνω το διάβημα.
Όντως, σχεδόν PC! Εγώ πάντως στη θέση σου θα περίμενα 2-3 βδομαδούλες που λένε θα κάνουν να το βγάλουν. Από την άλλη, δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα από τα δυο...
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 20:13
Μιας και η προηγουμενη οθονη μου καηκε ( 3 πυκνωτες αλλα περασε και στη πλακετα ), ψαχνω μια νεα κατα προτιμηση LED, 23", <=5ms, 60Hz+ στις μαρκες δεν εχω προτιμηση αν και συνηθως επιλεγω LG. Αν εχει και tv tuner / usb hub δε με χαλαει. Συνδεσεις dvi / hdmi.
budget 200-300.
Λιγο που κοιταξα ολες ηταν στα 50Hz ( θα παθω - παρατηρησω τπτ γιατρε; )
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 15:18
Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB
το βρίσκω 90ευρώ πως σας φαίνεται?για backup το θέλω αλλα να αντέχει και ένα μικρό χτύπημα γιατί ο προηγούμενος μου ίσα που μου γλίστρησε, τον πρόλαβα και χτύπησε στη γωνία από ύψος 30εκατοστά και ψόφησε.Μου είπαν οτι οι WD ειναι αξιόπιστοι.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 15:28

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2012 - 03:20
Ψάχνω για φθηνό tablet που η βασική του δουλειά (ποιον κοροϊδεύω δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο) θα ναι να διαβάζω manga.
Αρχικά σκεφτόμουνα kindle.Αλλά λέω αν είναι να δώσω τόσα ας δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω tablet όχι reader.Το e-ink μου είναι αδιάφορο μιας και θα χρησιμοποιηθεί στο σπίτι κυρίως (επομένως το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία).
Με κάμποσο ψάξιμο έχω βρει λύσεις όπως kindle fire και nook color γι'αυτό που ζητάω.Θα προτιμούσα όμως ότι είναι να πάρω να το πάρω από Ελλάδα για να μην παιδευτώ-αγχωθώ.
Τι να κάνω να πάρω Kindle;Να πάρω κάποιο από τα άλλα δύο;Υπάρχει κάποιο κινέζικο που να κάνει τα ίδια πράγματα πιο φθηνά;
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2012 - 04:05
Και σχετικό και με το forum:
Ψάχνω για φθηνό tablet που η βασική του δουλειά (ποιον κοροϊδεύω δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο) θα ναι να διαβάζω manga.
Αρχικά σκεφτόμουνα kindle.Αλλά λέω αν είναι να δώσω τόσα ας δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω tablet όχι reader.Το e-ink μου είναι αδιάφορο μιας και θα χρησιμοποιηθεί στο σπίτι κυρίως (επομένως το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία).
Με κάμποσο ψάξιμο έχω βρει λύσεις όπως kindle fire και nook color γι'αυτό που ζητάω.Θα προτιμούσα όμως ότι είναι να πάρω να το πάρω από Ελλάδα για να μην παιδευτώ-αγχωθώ.
Τι να κάνω να πάρω Kindle;Να πάρω κάποιο από τα άλλα δύο;Υπάρχει κάποιο κινέζικο που να κάνει τα ίδια πράγματα πιο φθηνά;
Στα λεφτά του KF παίρνεις το Archos 70b Internet Tablet που έχει proper android for tablets (Honeycomb), και αν δώσεις κάτι παραπάνω παίρνεις το 80 G9 που έχει IceCream Sandwich.
http://www.engadget.com/2011/12/20/archos-launches-70b-honeycomb-tablet-expected-to-ship-next-mont/
http://www.phonearena.com/phones/ARCHOS-70b-Internet-Tablet_id6766
Archos 80 G9 review -- Engadget
http://www.phonearena.com/phones/ARCHOS-80-G9_id7009
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 10 Μάρτιος 2012 - 04:12
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2012 - 03:04
Στα λεφτά του KF παίρνεις το Archos 70b Internet Tablet που έχει proper android for tablets (Honeycomb), και αν δώσεις κάτι παραπάνω παίρνεις το 80 G9 που έχει IceCream Sandwich.
Archos launches 70b Honeycomb tablet, expected to ship next month for $199 -- Engadget
ARCHOS 70b Internet Tablet specs
Archos 80 G9 review -- Engadget
ARCHOS 80 G9 specs
Α ξέχασα ότι και η Asus σχεδιάζει να βγάλει 4-πύρηνο 7ιντσο tablet στα $200 τον Μάιο-Ιούνιο, οπότε αν θες περιμένεις λίγο.
Google and Asus to combine and forge $199 Nexus tablet | KitGuru
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 19:36