Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Γνώμες για αγορές hardware

• Please log in to reply
554 replies to this topic

#421 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 00:41

Colour-sensitive δουλειά σε laptop του 500άρικου, ξέχνα το. Θέλεις οπωσδήποτε IPS panel και όχι τα φθηνιάρικα TN.

Plus, το Starcraft δεν πρόκειται να παίζει ικανοποιητικά σε κανένα από τα 3 που διάλεξες. Το λέει άλλωστε, έχει recommended 8800GTX ή 3870. Ψάξε για κάρτα γραφικών που είπε και ο Nikos1451 πιο πάνω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#422 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 10:16

Πού θα πηγαίνατε για ένα decent ARM υπολογιστή; Δηλαδή για κάτι που να μην πρέπει να είσαι με το καλάι στο χέρι για να το στήσεις και να μπορείς να έχεις μερικές ελευθερίες των x86, όπως να έχεις μητρική κάρτα που να μην είναι τα πάντα ενσωματωμένα.

#423 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 13:42

Πού θα πηγαίνατε για ένα decent ARM υπολογιστή; Δηλαδή για κάτι που να μην πρέπει να είσαι με το καλάι στο χέρι για να το στήσεις και να μπορείς να έχεις μερικές ελευθερίες των x86, όπως να έχεις μητρική κάρτα που να μην είναι τα πάντα ενσωματωμένα.

Pandaboard (Dual-core OMAP4430, 1GB ram, SDHC support, Ethernet, Wifi, Bluetooth, 2 USB ports, HDMI)
Υπάρχουν και τα πιο οικονομικά μονοπύρηνα Beagleboard.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ltbdDSocIJE[/YOUTUBE]

Θέλω να πάρω και εγώ ένα Panda... :if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#424 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 16:20

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:47

#425 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2011 - 18:36

Raspberry Pi
This is my way of the ninja.

#426 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 16:28

Χεχε... Δυστυχώς όμως όλο και αναβάλλουν την κυκλοφορία, οπότε ψάχνω για κάτι σίγουρο. Το PandaBoard είναι αρκετά δυνατό, σωστό desktop εδώ που τα λέμε. Ίσως κάνω το διάβημα.

#427 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2011 - 17:02

hgmm... πολυ καλες προτασεις παντως
ιδιως οταν ειναι να μαθεις στους γονεις σου απο υπολογιστες

#428 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2011 - 00:46

Χεχε... Δυστυχώς όμως όλο και αναβάλλουν την κυκλοφορία, οπότε ψάχνω για κάτι σίγουρο. Το PandaBoard είναι αρκετά δυνατό, σωστό desktop εδώ που τα λέμε. Ίσως κάνω το διάβημα.

Όντως, σχεδόν PC! Εγώ πάντως στη θέση σου θα περίμενα 2-3 βδομαδούλες που λένε θα κάνουν να το βγάλουν. Από την άλλη, δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα από τα δυο...
This is my way of the ninja.

#429 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 20:13

Λιγη βοηθεια και απο δω περικαλω.

Μιας και η προηγουμενη οθονη μου καηκε ( 3 πυκνωτες αλλα περασε και στη πλακετα ), ψαχνω μια νεα κατα προτιμηση LED, 23", <=5ms, 60Hz+ στις μαρκες δεν εχω προτιμηση αν και συνηθως επιλεγω LG. Αν εχει και tv tuner / usb hub δε με χαλαει. Συνδεσεις dvi / hdmi.

budget 200-300.

Λιγο που κοιταξα ολες ηταν στα 50Hz ( θα παθω - παρατηρησω τπτ γιατρε; )

#430 dysdaimona

dysdaimona

i don't want a title

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 15:18

Μιας και θα πρέπει να πάρω εξωτερικό σκληρό το
Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB

το βρίσκω 90ευρώ πως σας φαίνεται?για backup το θέλω αλλα να αντέχει και ένα μικρό χτύπημα γιατί ο προηγούμενος μου ίσα που μου γλίστρησε, τον πρόλαβα και χτύπησε στη γωνία από ύψος 30εκατοστά και ψόφησε.Μου είπαν οτι οι WD ειναι αξιόπιστοι.

#431 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 15:28

^αν μπορέσεις να βρεις κάποιον samsung m2 χτύπα τον!*

*τρόπος του λέγειν
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2012 - 03:20

Και σχετικό και με το forum:

Ψάχνω για φθηνό tablet που η βασική του δουλειά (ποιον κοροϊδεύω δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο) θα ναι να διαβάζω manga.

Αρχικά σκεφτόμουνα kindle.Αλλά λέω αν είναι να δώσω τόσα ας δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω tablet όχι reader.Το e-ink μου είναι αδιάφορο μιας και θα χρησιμοποιηθεί στο σπίτι κυρίως (επομένως το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία).

Με κάμποσο ψάξιμο έχω βρει λύσεις όπως kindle fire και nook color γι'αυτό που ζητάω.Θα προτιμούσα όμως ότι είναι να πάρω να το πάρω από Ελλάδα για να μην παιδευτώ-αγχωθώ.

Τι να κάνω να πάρω Kindle;Να πάρω κάποιο από τα άλλα δύο;Υπάρχει κάποιο κινέζικο που να κάνει τα ίδια πράγματα πιο φθηνά;

#433 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2012 - 04:05

Και σχετικό και με το forum:

Ψάχνω για φθηνό tablet που η βασική του δουλειά (ποιον κοροϊδεύω δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για τίποτα άλλο) θα ναι να διαβάζω manga.

Αρχικά σκεφτόμουνα kindle.Αλλά λέω αν είναι να δώσω τόσα ας δώσω λίγα παραπάνω και να πάρω tablet όχι reader.Το e-ink μου είναι αδιάφορο μιας και θα χρησιμοποιηθεί στο σπίτι κυρίως (επομένως το ίδιο ισχύει και για την μπαταρία).

Με κάμποσο ψάξιμο έχω βρει λύσεις όπως kindle fire και nook color γι'αυτό που ζητάω.Θα προτιμούσα όμως ότι είναι να πάρω να το πάρω από Ελλάδα για να μην παιδευτώ-αγχωθώ.

Τι να κάνω να πάρω Kindle;Να πάρω κάποιο από τα άλλα δύο;Υπάρχει κάποιο κινέζικο που να κάνει τα ίδια πράγματα πιο φθηνά;

Στα λεφτά του KF παίρνεις το Archos 70b Internet Tablet που έχει proper android for tablets (Honeycomb), και αν δώσεις κάτι παραπάνω παίρνεις το 80 G9 που έχει IceCream Sandwich.

http://www.engadget.com/2011/12/20/archos-launches-70b-honeycomb-tablet-expected-to-ship-next-mont/
http://www.phonearena.com/phones/ARCHOS-70b-Internet-Tablet_id6766
Archos 80 G9 review -- Engadget
http://www.phonearena.com/phones/ARCHOS-80-G9_id7009

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 10 Μάρτιος 2012 - 04:12

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#434 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2012 - 03:04

Στα λεφτά του KF παίρνεις το Archos 70b Internet Tablet που έχει proper android for tablets (Honeycomb), και αν δώσεις κάτι παραπάνω παίρνεις το 80 G9 που έχει IceCream Sandwich.

Archos launches 70b Honeycomb tablet, expected to ship next month for $199 -- Engadget
ARCHOS 70b Internet Tablet specs
Archos 80 G9 review -- Engadget
ARCHOS 80 G9 specs

Α ξέχασα ότι και η Asus σχεδιάζει να βγάλει 4-πύρηνο 7ιντσο tablet στα $200 τον Μάιο-Ιούνιο, οπότε αν θες περιμένεις λίγο.
Google and Asus to combine and forge $199 Nexus tablet | KitGuru
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#435 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 19:36

Λοιπόν, μετακόμισα και πλέον το pc μου είναι far far away από το ρούτερ ->δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξω ν-μέτρα ethernet δηλαδή. Άρα θέλω κατιτίς για να πιάνει wifi. Κάτι usb σαν αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629813&catid=050500 κάνουν τίποτα; Τι προτείνετε;