Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Γνώμες για αγορές hardware

• Please log in to reply
554 replies to this topic

#346 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 09:36

1] Ρε παιδία, αφού δεν έχετε διακόπτη στο modem απλά τραβήξτε το καλώδιο του ρεύματος και ξανασυνδέστε μετά από ένα λεπτό [εκτός κι αν είναι "καρφωμένο"]. Επίσης πλέον από όσο έχω ψάξει η US Robotics έχει σταματήσει την παραγώγη modem ή μάλλον ποιο πιθανό έχουν σταματήσει να τα φέρνουν εδώ. Αν θές κάτι ποιο κοντινό πάρε κάποιο AirTies, Τούρκικα αλλά μοιάζουν σαν interface και ρυθμίσεις. Έχω ένα και δεν έχω κάποιο παράπονο.
rsrGbGx.gif

#347 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2010 - 23:55

Εδώ και μερικές μέρες ψάχνω για καινούργια οθόνη και δεν ξέρω σε πια να καταλήξω, την θέλω κυρίως για photoshop και animation.

Είμαι μεταξύ HP LP2275w που έχει PVA panel και Dell Ultrasharp U2311H, HP zr22w που έχει IPS panel. Το μόνο θέμα που έχω με τις IPS οθόνες είναι ότι έχουν χρόνο απόκρισης 8 ms και φοβάμαι μήπως έχω θέμα με το animation. :unlucky:

Είμαι ανοιχτή αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι καλύτερο που να έχει πάνω κάτω την ίδια τιμή.

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#348 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 00:40

Την Dell χωρίς καν να το σκεφτείς.Η καλύτερη οθόνη στην κατηγορία της.

Εγώ έχω την αντίστοιχη στις 27 inches και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#349 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 00:54

Και η HP στην ίδια κατηγορία, θεωρήτε τοπ. Τα συγκεκριμένα. Η 24 η ίδια έχει H-IPS που είναι καλύτερο απο της αντιστοιχης Dell. Take your pick.

#350 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 14:37

Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω μου λέτε ότι και οι 3 οθόνες είναι εξίσου καλές και απλά είναι καθαρά δική μου επιλογή σε πια θα καταλήξω!?

Όσο αφορά την 24 HP ξεφεύγει λίγο από το budget μου για αυτό όσο καλή και να είναι δεν νομίζω να καταφέρω να την αποκτήσω....:unlucky:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#351 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 18:39

εδω και καιρο σκευτομαι την αγορα αυτου του netbook
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900887
αξιζει ?(για netbook παντα)

#352 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 10:13

εδω και καιρο σκευτομαι την αγορα αυτου του netbook
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900887
αξιζει ?(για netbook παντα)

Αν είναι να πάρεις τώρα κάποιο μην πάρεις το συγκεκριμένο, δεν μπορεί να αναβαθμιστεί η RAM του γιατί από τη "μαμά" του έχει το maximum που μπορεί να πάρει, επίσης 3cell μπατάρια δηλαδή μάλλον κάθε 4 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας θα θες φόρτιση και τέλος επειδή έχω κάνει φορματ και ένα παλιότερο μοντέλο το πληκτρολόγιο είναι μικρούλικο, οπότε αν το θες για σημειώσεις κλπ you will have to ninjatype :P Προσωπικά θα χτυπούσα κάποιο της Toshiba αλλά αν θες να περιμένεις κανά χρόνο που θα αρχίσουν να βγαίνουν περισσότερα netbooks με ION Board για να βλέπεις και σε HD ποιότητα τα anime σου.
rsrGbGx.gif

#353 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 23:07

δλδ τι προτεινεις ? ειχα βρει βεβαια και ενα της dell αλλα βγαινει ποιο ακριβο.
http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7659/Dell-Mini-1012-Atom-N450-1-66GHz-10-1-TFT-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-2-%CE%95%CE%A4%CE%97-%CE%95%CE%93%CE%93%CE%A5%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-mini-netbook

#354 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 09:42

Καλό φαίνεται, αν θες τσέκαρε και κάποιο της Toshiba, τα τελευταία μοντέλα έχουν 6 cell μπαταρία που σύμφωνα με reviews κρατάει 7-8 ώρες, έχει full keyboard που νομίζω είναι το ποιο σημαντικό αν θες να κάνεις δουλεία, μεγάλο touchpad με multitouch, καλύτερη οθόνη και μπορούν να πάρουν και ένα extra dimmaki ram. Βέβαια όλα αυτά με τιμή κάπου στα 300ε. Τέσπα, πάρε όποιο θες απλά νομίζω πρέπει να δώσεις σημασία στη μπαταρία και στο πόσο άνετο είναι το πληκτρολόγιο παρά στην επεξεργαστική δύναμη (που μεταξύ μας δεν υπάρχουν και τρελές διαφορές :P)
rsrGbGx.gif

#355 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2010 - 12:58

μπαα.α.. πιστευω η απαντηση σου με καλυψε. δεν το 8ελω για αμαν και τι τις δουλειες.
απλα ενα να το παιρνω σε κανα ταξιδι και να βλεπω κανα ανιμε. ευχαριστω

#356 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 22:24

hello λπν μου χαλασε η καρτα ηχου και σκεφτομαι να αγορασω μια απο το ιντερνετ αλλα δεν εχω καμμια επαφη με υπολογιστη ποσο κανει μια μετρια καρτα ηχου???? εχω δει καποιες με 20Ε και δεν ξερω αν ειναι καλες....

ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι στο σωστο thread :hot:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 05 Ιανουάριος 2011 - 22:27
Post moved here

Δημοσιευμένη  εικόνα

#357 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 23:22

Εγω παλι θελω να παρω Laser Printer.Εχετε να προτεινετε ωστε να εχω χαμηλο κοστος/σελιδα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#358 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 15:57

Darkness, πάρε οποιαδήποτε με 5.1 της creative.

alxdjo πάρε οποιοδήποτε laser της lexmark!
rsrGbGx.gif

#359 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 16:00

Αξιζουνε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#360 Hazuki

Hazuki