Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?
Started By
Matu-san
, Jul 16 2008 13:53
201 replies to this topic
Posted 20 May 2009 - 18:42
nop δεν τα βλέπω.μόνο την 1η φορά που θα δω το anime κι αν μ'αρέσουν τα κατεβάζω ^^
Posted 20 May 2009 - 18:49

[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]
THE BEST ALCHEMIST EVER.
:mador2:Don't forget it:hehehe:

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 20 May 2009 - 18:57
Εξαρτατε απο το Op/ed.
Αν ειναι καλο (πχ code geass, evangelion,gundam seed, soul eater και αλλα πολλα) το βλεπω καθε φορα, και μερικες φορες το κατεβαζω, αν δε μου αρεσει, skip με τη μια.
Αν ειναι καλο (πχ code geass, evangelion,gundam seed, soul eater και αλλα πολλα) το βλεπω καθε φορα, και μερικες φορες το κατεβαζω, αν δε μου αρεσει, skip με τη μια.
Posted 20 May 2009 - 18:57
Όταν βλέπω ongoing τότε το βλέπω γιατί είναι που είναι ένα 20λεπτο τη βδομάδα ας το απολαύσουμε τουλάχιστον.Σε finished πρέπει να είναι πραγματικά επικό το op για να κάτσω να το δω.
Το ίδιο ισχύει και για τα ed και εννοείται ότι μιλάω σε περίπτωση που μου αρέσουν.
Το ίδιο ισχύει και για τα ed και εννοείται ότι μιλάω σε περίπτωση που μου αρέσουν.
Posted 21 May 2009 - 01:16
Πρεπει να μου αρεσει αρκετα το opening για να το δω και να μη το προσπερασω. To ending ειναι αλλου παπα ευαγγελιο πρεπει να ειναι ασυλλιπτα τρομερο γτ αλλιως προχωράω σε αλλο επεισοδειο.
Posted 29 May 2009 - 09:34
Moνο την 1η φορα που τα ακουω..Αν μου αρεσουν κατεβαζω ολο το album που συμπεριλαμβανονται για να τσεκαρω και το συγκροτημα
Posted 29 May 2009 - 10:36
μονο αμα ειναι καλο το op και αν ειναι το κατεβαζω μετα και το ακουω. Τα end σχεδον ποτε βαριεμαι να τα βλεπω.
[SIGPIC]
[/SIGPIC]

Posted 30 May 2009 - 21:59
Εγω τα βλεπω για να παρω μια γνωμη για το anime,αν μαρεσουν τα κατεβαζω και περιμενω τα καινουργια openings.
Posted 06 June 2009 - 08:56
μονο το opening και μονο την πρωτη φορα
αν αλλαξει το βλεπω αλλα παλι την πρωτη φορα μονο
αν αλλαξει το βλεπω αλλα παλι την πρωτη φορα μονο
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...
Posted 04 November 2009 - 11:39
Μονο την πρωτη φορα τα βλεπω,βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσης και καμια φορα κολλαω με ενα τραγουδι(συνηθως στο op)και το βλεπω συνεχως(honey and clover,Gunslinger Girl, Mushi-shi, Bokurano κ.α.)ενω μερικες φορες το κατεβαζω και το ακουω συνεχεια.
Posted 04 November 2009 - 15:30
συνηθως δεν τα βλεπω...
μονο αν καποιο ειναι καλο μπορει να το δω και να το κατεβασω!
μονο αν καποιο ειναι καλο μπορει να το δω και να το κατεβασω!
Posted 04 November 2009 - 16:14
Οταν βλεπω απανωτα επεισοδεια θα κατσω να τα δω μονο οταν εχει καινουρια. Αν και υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις που το βλεπω ακομα κι αν εχω αγωνια για το επομενο επεισοδειο οπως μερικα απο το ΟΡ και το πρωτο (και μοναδικο μεχρι στιγμης) του FT.
Devils don't ask favors from God
Posted 04 November 2009 - 16:43
Οταν ξεκιναω να βλεπω καινουριο ανιμε τοτε την πρωτη φορα θα κατσω να τα δω.Αν μου αρεσουν αρκετα,καθομαι κ τα βλεπω σε ολα τα επεισοδια.Αν δεν μου αρεσουν τοτε τα προσπερναω κατευθειαν.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."
Posted 04 November 2009 - 23:27
Την πρώτη φορά τα βλέπω πάντα, μετά αν με αρέσουν τα βλέπω κάθε φορά.(σε μερικά προσπαθώ να μάθω και τους στίχους)