Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Princess Ai
Started By
Erisadesu
, Ιούν 30 2008 19:22
23 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 22:09
Πριν μερικούς μήνες, τρεις αγαπημένες μου φίλες και μου έκαναν δώρο για τα γενέθλια μου από έναν τόμο. Ουσιαστικά αυτό είναι και το πρώτο μάνγκα που διάβασα.
Την Courtney Love πάντως την ήξερα και όταν είδα το ονομά της ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο.
Τελικά την ιστορία την διάβασα μία και έξω, και τους τρεις τόμους δηλαδή, γύρω στο Πάσχα.
Μου άρεσε αρκετά και η Ai αλλά ακόμα περισσότερο ο Κεντ! Βρήκα τα σκίτσα υπέροχα και ιδιαίτερα τα ρούχα της Ai καταπληκτικά. Το σενάριο πάντως θα μπορούσε να είναι και καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα ή δεν το διασκέδασα.
Την Courtney Love πάντως την ήξερα και όταν είδα το ονομά της ενθουσιάστηκα ακόμα περισσότερο.
Τελικά την ιστορία την διάβασα μία και έξω, και τους τρεις τόμους δηλαδή, γύρω στο Πάσχα.
Μου άρεσε αρκετά και η Ai αλλά ακόμα περισσότερο ο Κεντ! Βρήκα τα σκίτσα υπέροχα και ιδιαίτερα τα ρούχα της Ai καταπληκτικά. Το σενάριο πάντως θα μπορούσε να είναι και καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα ή δεν το διασκέδασα.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 11:11
Απλά ένα από τα πιο καλογραμμένα manga κομικ....
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 00:56
παιδια εμενα δεν μου αρεσε καθολου, το παρατησα μετα το 1ο τευχος, κ αν και διαβασα μερος του 2ου δεν εχω καν διαθεση οχι να το αγορασω αλλα ουτε να το διαβασω απο scanlation
γενικα αν κ το art ητανε καλο δεν μου αρεσε η υποθεση, ητανε κοινοτυπη και λιγακι σαν παραμυθακι για παιδια (οκ μπορει να εχει τα dark σημεια αλλα αναφερομαι στο ολο feeling και τον τροπο αφηγησης)
και τελος παντων η πρωταγωνιστρια ΕΙΝΑΙ η Love κ μου φαινεται..ουφ πολυ "εγω εγω εγω" απο μερους της (παρ ολο που την συμπαθω πολυ)
παντως οπως ειπα το art ειναι respect
γενικα αν κ το art ητανε καλο δεν μου αρεσε η υποθεση, ητανε κοινοτυπη και λιγακι σαν παραμυθακι για παιδια (οκ μπορει να εχει τα dark σημεια αλλα αναφερομαι στο ολο feeling και τον τροπο αφηγησης)
και τελος παντων η πρωταγωνιστρια ΕΙΝΑΙ η Love κ μου φαινεται..ουφ πολυ "εγω εγω εγω" απο μερους της (παρ ολο που την συμπαθω πολυ)
παντως οπως ειπα το art ειναι respect

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 01:00
Χμμμμ εγω παλι δεν τη συμπαθω καθολου!Το mαnga το τελειωσα αλλα αυτη την τυπισσα δεν την παω με τιποτα...
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 19:54
Ωραίο manga... Αναρωτιέμαι τι περιμένουν για να το κάνουν anime, αλλά τέπσα...
Ο Τακέσι είναι ο αγαπημένος μου! Λατρεύω τα τατουάζ του! Και ο Καζ είναι πολύ γλύκας, ειδικά στον δεύτερο τόμο!
Ο Τακέσι είναι ο αγαπημένος μου! Λατρεύω τα τατουάζ του! Και ο Καζ είναι πολύ γλύκας, ειδικά στον δεύτερο τόμο!
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic6837_1.gif[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2008 - 20:28
Μακαρι να βγει σε ανιμε !!!
Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 01:17
Μακαρι να βγει σε ανιμε !!!
Εδώ κι ενάμιση χρόνο που έχω διαβάσει το princess Ai την ίδια ελπίδα έχω, αλλά... Ευτυχώς που δεν είμαι πορωμένη πια...
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic6837_1.gif[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:40
Μακαρι να βγει σε ανιμε!!!Θα το δω οποσδηποτε!!!!
Οντωσ ο Τακεσι ειναι τελειος αλλα ο Νορα ειναι ο ΘΕΟΣ!!!!
Οντωσ ο Τακεσι ειναι τελειος αλλα ο Νορα ειναι ο ΘΕΟΣ!!!!
I will always know that you love me....
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 01:14
Δημιουργοί : Courtney Love, Ai Yazawa, Misaho Kujiradou
Εκδόσεις Τokyopop
volumes : 3 (Vol 1: Destitution,Vol 2: Lumination,Vol 3: Evolution)
Preview :
3 Volumes γεμάτα μουσική, γεμάτα Courtney Love, όταν είδα το όνομά της
να φιγουράρει σε αυτά τον διμιουργών ήξερα οτι αυτή η ιστορία θα μου
αρέσει, η Πριγκίπισσα Αι θα μπορούσε να είναι η ίδια η Courtney.
βασικα ειναι το επομενο που θα αγορασω μετα απο αυτο που διαβαζω τωρα. το οποιο ειναι ακομα ενα της Anubis και ειναι το Jibun Jinshin.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity