Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Princess Ai

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 June 2008 - 19:22

Posted Image

Δημιουργοί : Courtney Love, Ai Yazawa, Misaho Kujiradou
Εκδόσεις Τokyopop
volumes : 3 (Vol 1: Destitution,Vol 2: Lumination,Vol 3: Evolution)

Preview :

Anubis: Η Αϊ περιπλανιέται χαμένη στους κρύους κι επικίνδυνους δρόμους του Τόκιο.
Σε αυτό τον αφιλόξενο κόσμο, καλείται να συνθέσει στοιχεία για την ταυτότητά της,
να ανακαλύψει το λόγο που βρίσκεται στη Γη και να φέρει στο φως το μυστικό
του μικρού καρδιόσχημου κουτιού που κουβαλάει μαζί της.
Οι ελπίδες της αναπτερώνονται όταν βρίσκεται στο δρόμο της ο νεαρός
Κεντ, που της προσφέρει βοήθεια... και πιθανόν πολύ περισσότερα.
Μα οι δυνάμεις της αγάπης και του χάους την κυκλώνουν απειλητικά...

As TOKYOPOP's first Japanese-American co-publishing venture,
Princess Ai is an interesting story with an equally interesting story behind it.
Though started in the United States, Princess Ai was brought to fruition in Japan.
Despite the difficulties that come with working in different languages,
different cultures, and different time zones, this book still became a hit in both countries.
~Rob Tokar, Editor

3 Volumes γεμάτα μουσική, γεμάτα Courtney Love, όταν είδα το όνομά της
να φιγουράρει σε αυτά τον διμιουργών ήξερα οτι αυτή η ιστορία θα μου
αρέσει, η Πριγκίπισσα Αι θα μπορούσε να είναι η ίδια η Courtney.

#2 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 30 June 2008 - 19:39

πολυ καλο!!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#3 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 30 June 2008 - 20:55

μμμ σημερα αγορασα τον πρωτο τομο της princess ai στα ελληνικα! αντε να δουμε τι λεει!!!!!!!!!

#4 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 30 June 2008 - 20:59

Εχω διαβασει τον πρωτο τομο και τον τριτο.Μια χαρα ηταν αλλα δεν με ξετρελανε καθολου.

#5 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 July 2008 - 13:44

Έχω διαβάσει τους δύο πρώτους τόμους. Μου άρεσε αρκετά. Το σχέδιο ήταν πολύ καλό, τα ρούχα και τα τραγούδια φοβερά, οι χαρακτήρες χαριτωμένοι. Πέρα απ'αυτά, το σενάριο δε με ενθουσίασε αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο κακό ώστε να καταστρέφει το σύνολο.

Ο Κεντ πάντως είναι τέλειος. :wooi2:

15fkk04.jpg

#6 deathnote_13

deathnote_13

Fighting Dreamer...

• Members
  • 1 posts

Posted 07 July 2008 - 17:38

Έχω αγοράσει και τα τρία tankoubon από τη σειρά και μπορώ να πω ότι είναι πολύ συμπαθητική ιστοριούλα!:wooi2:Αυτό που με ξετρέλανε όμως ήταν το ντύσιμο των χαρακτήρων και η φανερότατη ροκ διάθεση όλης της πλοκής!Το goth lolly στυλ, οι ροκ ρυθμοί και ο πόλεμος μεταξύ ανθρώπων-αγγέλων δένουν απίστευτα με την μαγεία που χρησιμοποιείται στην ιστορία!!Πολύ καλό!!:tensai:
So you're an angel meant to walk down here...Posted Image

#7 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 July 2008 - 08:56

από τα σχόλια σας καταλαβαίνω ότι δεν έχετε ιδέα ποια είναι η Cortney love έτσι ? Αν την γνωρίζατε όλα αυτά θα τα είχατε δεδομένα :P

#8 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 08 July 2008 - 17:14

well κάτι έχω ακούσει νομίζω ότι είναι μια διάσημη τραγουδίστρια...... θα σε γελάσω κιόλας! και ότι εμπνευστηκαν το μανγκα από αυτήν και στην ουσία είναι η ίδια....:nosey:
Έχω διαβασει όλα τα μάνγκα τα πείρα στα ελληνικά και μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο ωραία love-story! θα μπορούσαν όμως να το είχαν συνεχίσει με ξενέρωσε το τέλος!!!:sigh2: ( ξετρελάθηκα βέβαια με το στυλ της κοπέλας και γενικότερα μου άρεσε ο σχεδιασμός! και όλο το story φυσικά!):wooi2:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#9 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 09 July 2008 - 12:31

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ προσωπικά έπαθα την πλάκα μου.. Μου άρεσε πάρα πολύ αν και εγώ πιστεύω ότι λίγο ακόμη δε θα έβλαπτε.. Εν πάσει περιπτώσει όπως και να έχει ξετρελάθηκα
με το συγκεκριμένο, manga που αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν το πρώτο που διάβασα (είμαι ανάμεσα σε αυτό και το immortal rain - να είναι καλά μια κοπέλα που με χορηγεί)..

BE AGAINST YOUR FATE!!!

#10 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 09 July 2008 - 12:52

Δεν ξέρω ποια είναι!!!:himitsu::orly:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#11 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 July 2008 - 13:13

Η γυναίκα του Κερτ Κομπέιν δεν ήτανε? :hmmm:

15fkk04.jpg

#12 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 09 July 2008 - 14:37

Ηταν το πρωτο μανγκα που διαβασα και μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα!!!Το ντυσιμο και το στυλ των αγγελων ηταν πραγματικα απιθανο!!:wooi2: Η Ai διαβασα πως ειναι το alter ego της Courtney Love.Κατα τη γνωμη μου προκειται για πολυ καλη δουλεια!
Posted ImageI will always know that you love me....

#13 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 12 July 2008 - 01:20

Το ειχα διαβασει και μου αρεσε.Δεν ειναι αριστουργηματικο αλλα εχει ενδιαφερον. Σε ο.τι αφορα τη σχεση της ιστοριας με την Love (την οποια απεχθανομαι για πολλους λογους) παραθετω το εξης αποσπασμα απο το περιοδικο Akasuki σε ενα review για το συγκεκριμενο manga :
''Ειναι γεγονος οτι η ιστορια της Princess Ai αποτελει τη διαφοροποιημενη εκδοχη της ιστοριας της Courtney Love. Αλλωστε ai στα ιαπωνικα (love στα αγγλικα) σημαινει αγαπη.Σε μικρη ηλικια η Love βρεθηκε μακρια απο το σπιτι της, σε μια μεγαλη και αγνωστη πολη, οπου ζουσε τραγουδωντας σε διαφορα κλαμπ (ενα απο αυτα μαλιστα περιλαμβανε και στριπτιζ στο προγραμμα του, οπως και στο πρωτο κλαμπ οπου εργαζεται η princess Ai). Επιπλεον ο νεαρος και μυστηριωδης Kent θυμιζει σαφως τον Kurt Cobein , τον αδικοχαμενο συζυγο της Love και τραγουδιστη των Nirvana. Τελος το καρδιοσχημο κουτακι (heart shaped box) που εχει παντα μαζι της η Ai και διαδραματιζει σημαντικο ρολο στην ιστορια ειναι ο τιτλος ενος απο τα πιο γνωστα τραγουδια των Nirvana.Η ιδια η Courtney Love αλλωστε (που εχει ζησει στην Ιαπωνια και ειναι λατρης της Ιαπωνικης κουλτουρας ) εχει δηλωσει και οτι η Princess Ai μοιαζει με το alter ego της , απλως σε εναν φανταστικο κοσμο.''

αυτααα :deadga6:

#14 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 July 2008 - 08:53

νομίζω ότι δεν θα έκανα ποτε σύγκριση τn ζωής τnς love με την ai, ok κάποια στοιχεια μπορεί να είναι ομοια αλλα δεν νομίζω ότι η Ai είναι τόσο κάφρος όσο η Love.
well.. αν όλη η σειρά όμως είναι σαν τι ζωή τις love τότε είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτική η συνεχεια.

#15 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 17 July 2008 - 14:56

Μπαινοντας στο site της tokyopop, βρηκα αυτα τα 2 μανγκα που κυκλοφορησαν μετα απο τα τρια volume της σειρας princess Ai.
Posted Image

Princess Ai: Ultimate Edition Volume 1
The fans can't get enough of the diva of Ai-Land whose story unfolds in this gorgeous three-volume bind-up with bonus content!

Posted Image

Princess Ai of Ai-Land: The Comic Strip Collection Volume 1

Princess Ai is about to turn 13--and she's as sassy, hilarious, and charming as ever!

Long before her adventures in the bestselling manga trilogy, Princess Ai had to cope with the pressure of becoming a teen! In these laugh-out-loud adventures, take a madcap journey with the young Ai as she navigates a ruthless teenage landscape of majestic pageants, homeschool studyhalls, crash diets and volunteer service. But just give our young Princess Ai a guitar, and she will be sure to rock the party! She's got an overprotective King for a dad, a hyperactive Dougen for a pet and a tutor who's also her best friend—and a great role model until she turns into the Groupie from Hell at their first rock concert…

For the first time ever, gathered here--uncut and in full color—is the entire outrageous first year of the Princess Ai of Ai-Land Sunday comic strip feature. This collection also includes daily color strips that have never before been seen in print!

Στην Ελλαδα αραγες θα φτασουν ποτε?
Βρηκα κι αλλο ενα.
Posted Image

Princess Ai: Rumors from the Other Side Volume 1
Who would dare print trashy rumors, innuendo and bald-faced lies about international rock diva Princess Ai? TOKYOPOP would! Ai is an outspoken, outrageous, controversial celebrity (with wings!), so it wasn't hard to find incredible stories from people who love her, hate her and love to hate her. Brought to you by Misaho Kujiradou and TOKYOPOP's top talent, these 12 all-new spurious stories take a totally twisted view of Princess Ai and her friends!

Edited by Animesuki, 17 July 2008 - 15:03.