Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιο πιστευετε οτι θα ειναι το τελος του one piece;

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
195 replies to this topic

#166 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2011 - 15:19

Σκέφτηκα νέο τέλος! Ψοφάνε όλοι!και μένουν μόνο Mugiwaras και οι Μαυρογέννιδες!
μετά από μάχες μαχών ανάμεσα στα μέλη των πληρωμάτων μένουν όρθιοι μόνο οι Mugiwaras και ο Teach!και του ορμάνε όλοι μαζί και τον κάνουν κομματάκια και και και του σπάνε τα μούτρα και και και..... να μάθει να πουλάει ψευτομαγκές στον μεγάλο Whitebeard! Φυσικά ο Blackbeard δεν πεθαίνει όρθιος! Καταρρέει σαν τους δίδυμους πύργους και ύστερα τρώει και ένα Giganto Axe και μένει 10 μέτρα κάτω από την γη!

Αυτά~ :thatsit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2011 - 22:11

Ωραίος, αλλά περιμένω να κάνει κάτι πιο σπέσιαλ για φινάλε. Να γίνει ας πούμε ο Luffy Pirate King και να τον εκτελέσουν σαν τον Roger και να ξεκινήσει καινούργια Pirate era.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2011 - 22:57

μεχρι να ερθει το τελος ο Οντα θα εχει πεθανει και μεις θα ειμαστε με οικογενειες.

οντοπικ. ο θησαυρος θα ειναι οι περιπετειες του μεχρι εκεινη τη στιγμη

#169 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2011 - 01:25

Όταν θα τελειώσει το one piece πραγματικά δεν θα το πιστεύω οτι όντως τέλειωσε...:P

Πιστεύω μέχρι τότε ο Luffy θα έχει γίνει pirate king και θα έχει βρει και το one piece. Οι άλλοι επίσης θα εκπληρώσουν τους στόχους τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2011 - 10:05

μεχρι να ερθει το τελος ο Οντα θα εχει πεθανει και μεις θα ειμαστε με οικογενειες.

Δεν ξέρω αν τότε θα έχει πεθάνει ο Odacchi, πάντως εμείς σύγουρα θα είμαστε με οικογένειες! "Πάλι μικυμάους διαβάζεις, μπαμπά;!!!!!" :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 ionakos

ionakos

...........

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2011 - 14:45

εγω πιστευω πιστευω πως δεν θα παλεψει με τον shanks (τουαχιστον για το one piece) γιατι μεχρι τοτε ο luffy θα ειναι πολυ δυνατος εχει haki και φανταζομαι πολυ δυνατες τεχνικες...

#172 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2011 - 11:29

Εγω πιστευω οτι στο τελος ο luffy θα πολεμησει με τον blackbeard.....ο zoro θα πολεμησει τον shanks γιατι ειναι swordmans.......το one piece πιστευω θα ειναι ολα τα αγαπιμενα πραγματα του gol d roger και του crew του καθως μακαρι να εχει και το βιβλιο που εχουν ολοι οι πειρατες με τις περειπετιες τους........:byejg9:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#173 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2011 - 12:54

δεν είναι τόσο τέλος όσο επιθυμία

Σκέφτομαι να έχουν μαζευτεί οι Marines στα HQ και να περιμένουν την άφιξη του Pirate King (το λόγο δε το ξέρω απλά λέω τι θέλω) και ενώ αρχίζει να φαίνεται το Thousand Sunny οι ναυτικοί να πανικοβάλλονται και ξαφνικά από πίσω να εμφανιστούν και άλλα πλοία προς έκπληξη και των Straw Hats ...τα οποία να είναι οι Fishman Pirates o Crocodile και άλλα κτήνοι και να ακολουθήσουν epic διάλογοι του στυλ :

Luffy: Crocodile !!! What are you doing here ?!
Crocodile: i am the one who gonna kill you in the future Straw Hat not these bastards....so i wont let you die today..

Admiral Smoker: Heh...(γελάκια)

Marines: This is Jinbe ...and the Fishman Pirates...what are they doing here!?!?!!??
Luffy: Hihihihi

Marines: what are we going to do....Admira Coby???

και άλλα τέτοια και από πίσω να παίζει το Gomu Gomu Bazooka και το the very very very strongest. Απλά φανταστείτε το !!:if:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vhCQ6jQIgeQ[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=dAJsr9sH0OU&feature=related[/media]και να κατεβεί ο Luffy με το πλήρωμα και να αουστεί αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=4lMHvP3O11M&feature=related

#174 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2011 - 13:20

Όταν θα τελειώσει το one piece πραγματικά δεν θα το πιστεύω οτι όντως τέλειωσε...:P

Εγώ ακόμα δεν πιστεύω οτι συνεχίζεται ακάθεκτο :P. Όσο για το τέλος του δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα μιας και είναι απρόβλεπτο. Όσο για τις οικογένειες που θα έχουμε αποκτήσει μέχρι να τελειώσει :lol:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#175 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 02:40

Εγω παλι νομιζω μεχρι το τελος ισως εχουν αλλαξει και αλλο πλοιο,και νομιζω οτι στο τελος θα δειχνει το καθενα(απο το πληρωμα)στο νησι του να συνεχιζει την καθημερηνοτητα του ως βετερανοι πλεον και ο καθενας να εχει πραγματοποιησει το ονειρο του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#176 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 18:06

Εγω παλι νομιζω μεχρι το τελος ισως εχουν αλλαξει και αλλο πλοιο,και νομιζω οτι στο τελος θα δειχνει το καθενα(απο το πληρωμα)στο νησι του να συνεχιζει την καθημερηνοτητα του ως βετερανοι πλεον και ο καθενας να εχει πραγματοποιησει το ονειρο του.

Δε νομίζω να ξαναλλάξουν πλοίο, μόνο και μόνο επειδή το όνειρο του Franky είναι το πλοίο του να γυρίσει όλον τον κόσμο με το πλήρωμα του Luffy πάνω. Αν αλλάξουν, το όνειρο του Franky θα μείνει ανεκπλήρωτο. Άρα πιστεύω πως μέχρι το τέλος αυτό το πλοίο θα έχουν... ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 18:53

ολοι ξερουμε οτι ο coby 8α πιασει το λουφφυ στο τελος :oo: και πιστευω 8α χουμε τπτ, gol roger style ending αλλα τεσπα :P τωρα απο μαχες....λογικα 8α χουμε zoro vs mihawk , luffy vs blackbeard, τωρα για τον Shanks, δν το κοβω να γινει μαχη, τουλαχιστον οχι με luffy :P
αλλα ολο και καμια καλη μαχη με καπιο yonku 8α χουμε μεχρι τοτε :P το tresure τωρα καμια ακιροτητα 8α νε κ 8α γελαμε, αλλα οκ XDD
και πλοιο ουτε εγω νομιζω ν'αλλαξουνε, εξαλου οντος, ο franky το φτιαχε με τη προοπτικη και το ονειρο να ειναι τ πλοιο π 8α κανει το luffy P.king :3
フカフカ

#178 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 19:26

Να πω την αληθεια ειμαι ακομα στο Archipelago και δεν ξερω στη πορεια στο Νεο Κοσμο τη θα συναντησουν.Συμφωνω οτι ειναι το ονειρο του και εχει πολλοι περισσοτερους τροπους το Sunny να δραπετευει απο το Merry.Αλλα μην ξεχναμε οτι και ο Ussop ειχε τη Merry σαν κατι πολυ πολιτιμο και εντελοι αποχεραιτησαν τη Merry.Το λεω με την Προοπτικη οτι στο Νεο Κοσμο θα συναντησουν πολυ πιο δυσκολους εχθρους.

Ghost Prince δεν νομιζω οτι ο Cobby να πιασει το Luffy,γιατι πρωτον ο Luffy ειναι πολυ πιο δυνατος και δευτερον υποτιθεται ειναι φιλοι.Δεν νομιζω οτι να παραδωσει ετσι στεγνα στους Marines.
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!

#179 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 19:39

δεν νομιζω οτι ο Cobby να πιασει το Luffy,γιατι πρωτον ο Luffy ειναι πολυ πιο δυνατος και δευτερον υποτιθεται ειναι φιλοι.Δεν νομιζω οτι να παραδωσει ετσι στεγνα στους Marines.

υπο8εση κανω....το κοβω ομος...να γινει τπτ σα τον roger με τον garp :P οχι οτι 8α τον νικησει σε battle, ο coby δε νομιζω να φτασει το luffy ποτε σε δυναμη :hihi2:
τωρα για το πλοιο τι να σ πω xDD δυσκολο το βλεπω :P
フカフカ

#180 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2011 - 20:00

υπο8εση κανω....το κοβω ομος...να γινει τπτ σα τον roger με τον garp :P οχι οτι 8α τον νικησει σε battle, ο coby δε νομιζω να φτασει το luffy ποτε σε δυναμη :hihi2:
τωρα για το πλοιο τι να σ πω xDD δυσκολο το βλεπω :P

Ναι ρε φιλε ολοι υποθεσεις κανουμε.Μπορει να γινει κατι τετοιο σαν τον G.Roger,αλλα αν θυμασαι στο πρωτο opening που εχει 2 σπαθια στο λαιμο του,δεν νομιζω στη περιπτωση του luffy στο ενα σπαθι να ειναι ο Cobby.Θα τον μισησω παρα πολυ.

Οσο για το πλοιο το πιο πιθανον ειναι να μην αλλαξουν,αλλα και εγω κανω μια υποθεση τρελη
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!