Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#1471 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 May 2009 - 11:25

Εντάξει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν αρχίσει να μου την σπάνε :

1) ΑΝ νικήσει ο Hitsugaya την Halibel τότε απλά ολόκληρο το arc των arrancar είναι completely fail. Ολόκληρο. Δεν μπορεί να είναι ετσι το τέλος της 3ης δυνατότερης εσπάντα ! Χωρίς να έχουμε δει καμια super επίθεση της και χάνοντας απο έναν απο τους πιο αδύναμους captain.

Τουλάχιστον, βλέποντας τα μάτια της στην τελευταία σκηνή πριν παγώσει, δεν φαίνονται και τόσο σοκαρισμένα. Απο αυτό και μόνο αλλά και απο την λογική (που πρέπει να καταριφθεί για να χάσει έτσι η Χαριμπελ.) πιστέυω πως η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη.

2) Με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός πως ο Κούμπο έχει κάνει τον πρώην badass Barragan να φαίνεται γελοιός. Κάθεται και κυνηγά τον Ομαέντα και παίζει μαζί του ρίχνοντας του αργά death breath αντί να τον καθαρίσει στο δευτερόλεπτο ; Ημαρτον. Ελπίζω όπως και στην μάχη του Hitsugaya να μην νικήσει η Soifon. Θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξενέρα.

Το chapter είναι καλό αλλά εξαρτάται το που θέλει να το πάει ο συγγραφέας. Please don't kill the Segunda and the Tres that easily, damnit !

#1472 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 29 May 2009 - 14:08

Εδώ έβαλε ολόκληρο Ichigo να νικάει τον Kenpachi και τον Byakuya και τον Grimmjow.Στο να βάλει τον Toshirou να κεδίσει τη Halibel θα κολλήσει?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1473 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 May 2009 - 14:10

nice chapter, περίεργος μου άρεσε πολύ :P αν και με κουράζει όπως έχω πει που έχει 3 μάχες σύγχρονος

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1474 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 May 2009 - 14:13

Φωνάξτε τα μίντια, η μούρη της Χάλι-μπελάς άλλαξε έκφραση! OMG!:terror2: Θα σπάσει η μάσκα μορφιάς καλέ, πρόσεχε...!

LOL, ε λοιπόν, ο Toushiro μπορεί να γίνει και ο πιο badass captain έτσι και αναπτυχθούν εντελώς οι δυνάμεις του. Τον βλέπω να παίρνει τη θέση του παππού στη Gotei 13... που σημαίνει ότι περιμένω να τα τινάξει ο παππούς μέχρι το τέλος. Πάντως, κι εγώ τη βλέπω τη Χάλι στο επόμενο chapter να ουρλιάζει σα να τη ποναέι το ζνύχι και να σπάει τον πάγο απ΄τα νεύρα της. Hell hath no wrath as a woman scorned.

Εγώ προσωπικά δεν εκπλήσσομαι που ο Barragan φαίρεται σα χαζός. Για την ακρίβεια, εάν φερόταν έξυπνα θα ήταν σοκ. Από την αρχή είδαμε ότι είχε ΤΗΝ έπαρση (παρά το μυαλό) και είναι λογικό ένας τέτοιος τύπος να αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι του γάτου και του ποντικού με τον Omaeda. :calm:

Περιμένω πώς και πώς το Ban Kai της Soi Fon.

Posted Image

#1475 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 May 2009 - 14:17

Οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου νομιζω οτι αποτελει κα8αρη ενδειξη προτωτυπιας απο πλευρας tite kubo το συγκεκριμενο αρκ και γενικοτερα πλεον η ολη κατευ8υνση του bleach.Οι επι8εσεις ειναι ολες ιδιες πλεον με διαφορετικα εφφεκτ(εχουμε δει πλεον yumichika-kulrlhorne-toyshiro)πραγμα που δειχνει ποσο εχει πεσει εντελως ο μανγκακα.
Επιμενω και λεω οτι η χαλλιμπελ δεν νικη8ηκε απο τον σοτα τοσιρο του οποιου το χρυσουλι μου ακομα αναπτυσσει τις δυναμεις του(αχου το μωλε)και απλα ολα αυτα γινονται για να ικανοποιη8ουν οι απανταχουν fangirls kai fanboys αφου απο την στιγμη ατομα με μεγαλυτερο reiatsu οπως πχ ο Ichigo δεν μπορουσαν να αγγιξουν εσπαντα μεγλυτερου αρι8μου οπως ο ulqi και 8α νικησει εδω το νουμερο 3...Μη λεμε και οτι 8ελουμε.
Σχετικα το μονο ενδιαφερον κομματι περα απο τα ομορφους σχεδιασμους ειναι οτι κατι επιτελους παιζει με την σοιφον αφου φαινεται προβληματισμενη προς τη χρηση του bankai της και αυτο με βαζει για λιγο σε ενδιαφερον .Ελπιζω να μην γινει παλι κατι ακυρο και δουμε καμια α8λια μαχη αν και στο bleach δεν εχω μεγαλες ελπιδες πλεον.

ΥΓ Να κανουμε ενα ερανο και να στειουλε τα λεφτα στον kubo για να μην σταματησει να μας δειχνει στα chapter τον omaeda.Πραγματικα ειναι η καλυτερη δουλεια του σε ολο αυτο το αρκ και ευχομαι να συνεχισει να του δινει air time:congrats:

Posted Image

#1476 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 29 May 2009 - 14:32

Τι άλλο θα δούμε ακόμα απο τον κοντό???!!!! :kill4u::kill4u::kill4u:
Spoiler:

Πάμε πακέτο με την Soifon xD :P . Πωωωω ο Omaeda δίνει ρέστα!!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#1477 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2009 - 15:02

το chapter ηταν FAIL.

Ακους εκει το μπασμενο που τις ειχε φαει απο τον Luppi να νικησει την espada 3.......τι μλκιες ειναι αυτες?Εδω ο vizard ichigo ειχε φαει της χρονιας του απο τον ulquiorra unreleased, και ο πιο noob captain παει να νικησει την hallibel?

Seriously kubo GTFO.

qzMHWHd.png

#1478 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 29 May 2009 - 18:27

ΟMG! H Soifon εχει bankai! Ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν ειχε!
Badass Toshirou... :P

Posted Image

#1479 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 29 May 2009 - 23:24

ΟMG! H Soifon εχει bankai! Ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν ειχε!
Badass Toshirou... :P

Μάλλον θαφτιάχνει καμιά σφιγκοφωλιά ,γιαυτό τίληξε ολόκληρο το κτήριο και έχει τον baragan από πάνω....:drink:

#1480 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 May 2009 - 23:27

Που ξερεις, μπορει να θελει να τυλιξει και δευτερο κτιριο και να φιαξει καταπελτη, για να εκτοξευεσει το bankai της, παρεα με τον omaeda:oo:

qzMHWHd.png

#1481 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 May 2009 - 23:29

Εμένα αυτή η τεχνική του Hitsugaya μου άρεσε. Δεν ξέρω αλλά αυτο το chapter μου φάνηκε αρκετά καλά ζωγραφισμένο. Τα καρε τα οποία είχαν μόνο γραμμές ήταν λίγα σχετικά. XDDD

Και αφού η Hallibell έγινε το επόμενο προιον του Captain Iglo έχω να πω ότι ο Οmaeda απλά δίνει ρέστα. Ήταν το κλου του chapter πολύ απλά. Και μόνο οι φάτσες που έκανε ήταν διασκεδαστικότατες.

All in all ένα αρκετά διασκεδαστικό chapter.

#1482 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 29 May 2009 - 23:42

Οσον αφορα τον hitsugaya.Μετα τις τελευταιες μαχες (Lupi) υπηρξε σκληρη προπονηση για να ανεβει το επιπεδο τους.Ναι μεν χρησιμοποιει το μπανκαι του πολυ συχνα, αλλα ποτε δεν εχει δειξει διαφορες κινησεις.Τοσον καιρο κραταγε τις δυναμεις του γτ απλα δεν μπορει να τις ελεγξει.Παντως ο kubo εχει κανει πολλα για να μας προιδεασει για αυτον τον καπταιν και τις δυνατοτητες του,μην λεμε οτι θελουμε.Ολοι λενε οτι εχει το δυνατοτερο ice type zanpakuto και μην ξεχναμε οτι τον gin σχεδον τον νικησε στις shinaki μορφες στο soul society arc.Οποτε καλυτερα να μην γινεται συγκριση συμφωνα με παλαιοτερες μαχες.

#1483 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 May 2009 - 23:50

εμενα αντίθετος η κίνηση του hitsugaya μου άρεσε πολύ, παρα πολύ. το θέμα είναι πως δεν βγάζει νόημα να κερδίσει. αλλα ok, μετά από τόσα αλλα που έχουμε δει δεν μου φαίνεται και ΤΌΣΟ περίεργο :P το πως θα νικήσει η σόι φον είναι το περίεργο θα έλεγα.
ο hitsugaya όσο και να το παλεύει είναι ο πιο αδύναμος captain. και μονο που βρίσκετε εκεί είναι θέμα fangirlismu περισσότερο από τίποτα άλλο. ένας maiyuri θα βοηθούσε πολύ περισσότερο

#1484 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 29 May 2009 - 23:57

ολοι το λενε και πραγματικα δεν το εχω καταλαβει.πως συμπεραινετε οτι ειναι ο πιο αδυναμος καπταιν???

#1485 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 May 2009 - 00:00

είναι ο νεότερος, δεν έχει μάθει να κουμαντάρει τέλεια το zanpakuto του και τέλος όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι. ποιος σου φαίνεται πιο αδύναμος? ο byakuya? η μήπως ο ukitake? υπάρχει περίπτωση να είναι stronger από τον komamura βεβαια αλλα δεν έχει ιδιαίτερη διαφορα