Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 May 2009 - 11:25
1) ΑΝ νικήσει ο Hitsugaya την Halibel τότε απλά ολόκληρο το arc των arrancar είναι completely fail. Ολόκληρο. Δεν μπορεί να είναι ετσι το τέλος της 3ης δυνατότερης εσπάντα ! Χωρίς να έχουμε δει καμια super επίθεση της και χάνοντας απο έναν απο τους πιο αδύναμους captain.
Τουλάχιστον, βλέποντας τα μάτια της στην τελευταία σκηνή πριν παγώσει, δεν φαίνονται και τόσο σοκαρισμένα. Απο αυτό και μόνο αλλά και απο την λογική (που πρέπει να καταριφθεί για να χάσει έτσι η Χαριμπελ.) πιστέυω πως η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη.
2) Με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός πως ο Κούμπο έχει κάνει τον πρώην badass Barragan να φαίνεται γελοιός. Κάθεται και κυνηγά τον Ομαέντα και παίζει μαζί του ρίχνοντας του αργά death breath αντί να τον καθαρίσει στο δευτερόλεπτο ; Ημαρτον. Ελπίζω όπως και στην μάχη του Hitsugaya να μην νικήσει η Soifon. Θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξενέρα.
Το chapter είναι καλό αλλά εξαρτάται το που θέλει να το πάει ο συγγραφέας. Please don't kill the Segunda and the Tres that easily, damnit !
Posted 29 May 2009 - 14:08
Posted 29 May 2009 - 14:10

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 29 May 2009 - 14:13

LOL, ε λοιπόν, ο Toushiro μπορεί να γίνει και ο πιο badass captain έτσι και αναπτυχθούν εντελώς οι δυνάμεις του. Τον βλέπω να παίρνει τη θέση του παππού στη Gotei 13... που σημαίνει ότι περιμένω να τα τινάξει ο παππούς μέχρι το τέλος. Πάντως, κι εγώ τη βλέπω τη Χάλι στο επόμενο chapter να ουρλιάζει σα να τη ποναέι το ζνύχι και να σπάει τον πάγο απ΄τα νεύρα της. Hell hath no wrath as a woman scorned.
Εγώ προσωπικά δεν εκπλήσσομαι που ο Barragan φαίρεται σα χαζός. Για την ακρίβεια, εάν φερόταν έξυπνα θα ήταν σοκ. Από την αρχή είδαμε ότι είχε ΤΗΝ έπαρση (παρά το μυαλό) και είναι λογικό ένας τέτοιος τύπος να αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι του γάτου και του ποντικού με τον Omaeda.

Περιμένω πώς και πώς το Ban Kai της Soi Fon.
Posted 29 May 2009 - 14:17
Επιμενω και λεω οτι η χαλλιμπελ δεν νικη8ηκε απο τον σοτα τοσιρο του οποιου το χρυσουλι μου ακομα αναπτυσσει τις δυναμεις του(αχου το μωλε)και απλα ολα αυτα γινονται για να ικανοποιη8ουν οι απανταχουν fangirls kai fanboys αφου απο την στιγμη ατομα με μεγαλυτερο reiatsu οπως πχ ο Ichigo δεν μπορουσαν να αγγιξουν εσπαντα μεγλυτερου αρι8μου οπως ο ulqi και 8α νικησει εδω το νουμερο 3...Μη λεμε και οτι 8ελουμε.
Σχετικα το μονο ενδιαφερον κομματι περα απο τα ομορφους σχεδιασμους ειναι οτι κατι επιτελους παιζει με την σοιφον αφου φαινεται προβληματισμενη προς τη χρηση του bankai της και αυτο με βαζει για λιγο σε ενδιαφερον .Ελπιζω να μην γινει παλι κατι ακυρο και δουμε καμια α8λια μαχη αν και στο bleach δεν εχω μεγαλες ελπιδες πλεον.
ΥΓ Να κανουμε ενα ερανο και να στειουλε τα λεφτα στον kubo για να μην σταματησει να μας δειχνει στα chapter τον omaeda.Πραγματικα ειναι η καλυτερη δουλεια του σε ολο αυτο το αρκ και ευχομαι να συνεχισει να του δινει air time:congrats:
Posted 29 May 2009 - 14:32

Πάμε πακέτο με την Soifon xD

Posted 29 May 2009 - 15:02
Ακους εκει το μπασμενο που τις ειχε φαει απο τον Luppi να νικησει την espada 3.......τι μλκιες ειναι αυτες?Εδω ο vizard ichigo ειχε φαει της χρονιας του απο τον ulquiorra unreleased, και ο πιο noob captain παει να νικησει την hallibel?
Seriously kubo GTFO.
Posted 29 May 2009 - 18:27
Badass Toshirou...

Posted 29 May 2009 - 23:24
ΟMG! H Soifon εχει bankai! Ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν ειχε!
Badass Toshirou...
Μάλλον θαφτιάχνει καμιά σφιγκοφωλιά ,γιαυτό τίληξε ολόκληρο το κτήριο και έχει τον baragan από πάνω....

Posted 29 May 2009 - 23:27
Posted 29 May 2009 - 23:29
Και αφού η Hallibell έγινε το επόμενο προιον του Captain Iglo έχω να πω ότι ο Οmaeda απλά δίνει ρέστα. Ήταν το κλου του chapter πολύ απλά. Και μόνο οι φάτσες που έκανε ήταν διασκεδαστικότατες.
All in all ένα αρκετά διασκεδαστικό chapter.
Posted 29 May 2009 - 23:42
Posted 29 May 2009 - 23:50

ο hitsugaya όσο και να το παλεύει είναι ο πιο αδύναμος captain. και μονο που βρίσκετε εκεί είναι θέμα fangirlismu περισσότερο από τίποτα άλλο. ένας maiyuri θα βοηθούσε πολύ περισσότερο
Posted 29 May 2009 - 23:57
Posted 30 May 2009 - 00:00