Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#901 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 16:43

Bleach 347: The Lust (Full Summary)

Spoiler:

#902 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 18:28

Bleach 347 "The Lust"

Spoiler:

Eιναι τελειωμενος ο Ichigo.Μονο με κανενα τρελο Power up και παλι ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#903 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 18:59

Spoiler:

qzMHWHd.png

#904 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 09:17

Πραγματικα ειναι ενα καλο chapter βλεπουμε επιτελους τον ulqi κυριολεκτικα να εχει κανει τον ichigo με τα αιματα ο οποιος παρεπιπτοντως εφτασε ετσι με 1 cero και 3-4 ακομα κινησεις.....Παραξενευτηκα βεβαια που τον ειδα να μην νοιω8ει απο την δικη του μερια και να λεει ουτως η αλλως ηξερα οτι δε σε εχω αλλα σε πολεμαω ετσι κι αλλιως και παραλληλα ειδαμε για πρωτη φορα τον ulqiorra να χανει για λιγο την ψυχραιμια του και να προσπα8ει να αποδειξει στον ichigo το ποσο ματαιοδοξος ειναι και για αυτο να αρχισει να μεταμορφωνεται σε κατι αλλο.Δυστυχως νομιζω οτι το τελος αυτης της μαχης 8α ειναι ακυρο γτ ουτως η αλλως δεν υπηρχε σωτηρια πριν για τον ichigo ποσο μαλλον τωρα....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#905 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 09:21

καιρο ειχα να δω τοσο καλο chapter.

ο ulqi respect, σκουπισε το πατωμα με τον φραουλιαρη :)

και το νεο του release ηταν πολυ καλο.

qzMHWHd.png

#906 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 10:21

Πολύ καλό Chapter. Πραγματικά.

Καλά, ο Ουλκιόρα είναι θεός. Τέτοιο σάπισμα στο ξύλο δεν έχει ξαναφάει ο Ichigo ούτε απο τον Kenpachi. Όλα δείχνουν πως oi 4 πρώτοι είναι Vastrolorde. Δεν εξηγήται αλλιώς αυτή η διαφορα δύναμης. Και σκεφτείται πως υπάρχουν ακόμα 3 καλύτεροι απο τον Ουλκιόρα (Αντίο Σόιφον και Χιτσουγκάγια). Δηλαδή ο Άιζεν σε τι επίπεδο βρίσκεται ?

Το νέο realease του Ulquiorra τα σπάει. Very creepy.

#907 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:41

Λοιπόν, θα το πω κι ας με δείρετε: Ο Ulquiorra μου φέρνει σε Pein από το Naruto με αυτό το "I'll show you true despair/pain/anger/whatever". Έχει καταντήσει κλισέ ατάκα αυτήν την εποχή, πια! Κάτι πιο πρωτότυπο, ευχαριστώ.

Πάντως, o Ulquiorra σαν της πλήστρας τον κόπανο τον έκανε τον Ichigo! Πα-πα, ξύλο... :oo:

Και θα εξομολογηθώ κάτι: όταν είδα την καινούρια μορφή του Ulquiorra ένοιωσα κι εγώ τον τίτλο του chapter... lust... ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ...:nbleed::nbleed: Τί υπέρτατο, imba μωρό έγινες βρε Ulquiorra μου...! Είμαι fangirl τώρα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#908 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 13:52

Tea-chan get in line i saw Ulquiorra first!!!!!! :oo: Και ναι το δεύτερο release είναι πραγματικά τέλειο :wooi2:

Κατά τ άλλα ένα so so chapter. Δεν λέω ωραίο το σκούπισμα του Ulquiorra με τον ichigo (btw του ξέφυγε ένα σημείο από το Las noches πάνω δεξιά) αλλά το στυλάκι του Ichigo "μου έχει αλλάξει τα φώτα, ετοιμάζεται να μου τα αλλάξει ακόμη περισσότερο και εγώ για κάποιον λόγο ΞΕΡΩ οτι θα νικήσω στο τέλος επειδή το θέλω" μου την έσπασε... Too many dragonball referrences - ιδίως το σκίσιμο του μανδύα, έτσι και στο dragonball γδυνόντουσαν λίγο λίγο- (and i hate dragonball)...

#909 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:11

πολυ καλο το chapter!
αν και το παρατραβηξε ο Mangaka με τον απεθαντο ichigo!!!

ulqui rulez!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#910 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:25

και αυτό που πραγματικά μου έκανε υπέρτατη εντύποση στο τσάπτερ είναι αυτό που κανείς δεν σχολίασε.....

Bleach 347 page 05 | One Manga

αυτή η σελλίδα,ο ισίντα μιλάει σαν εκφωνιτής...δεν είναι η σκέψεις που εχει εκείνη την στιγμή..είναι σαν να μιλάει από το μέλλον... "δεν μπορούσα να πω όχι".."ήταν αρκετά εύκολο να μεντέψω τι μου ζητούσε" "εμέσος θα το μετάνιωνα"...
είναι φανερό πως κάνει αφήγηση,αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πωςκάτι άσχημο θα γίνει και αυτό που διαβάζαμε τώρα μπορεί να είναι 2 πράγματα...
1: ο ισιντα θυμάται εκείνη την σκηνή και βλέπει το λάθος του πολύ στο μέλλον
2: ο ισίντα θυμάται εκείνη την σκηνή, την στιγμή που πεθένει για να σωσει τον ίτσιγκο...

κάτι μου λέει πως θα είναι το 2ο....γιατι σίγουρα μιλάει σε παρελθοντικό χρόνο....

Το τσάπτερ καλό ήταν,ο φράουλας είναι άχρηστος,ο ουλκιόρα είνα θεός,θέλω να τον σπάσει κιάλο στο ξύλο...με παραξένεψε επίσης που ο ουλκιόρα τελικά είχε επιλεκτικό ριλίζ....τελικά η υπομονλη του ίτσιγκο σπάει @@....δεν εξηγήτε αλιώς,αυτή είναι η δυναμή του!! χαχαχα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#911 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:59

Τα σπασε το chapter!!!Ο Ulquiorra ειναι πραγματικα τελειος!!!!Ποσο πιο δυνατος μπορει να γινε τωρα :S!!!

Ps:Stark releasing = Blue screen "Please restart the manga"

#912 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 15:29

Καλα στο νεο του release o Ulquiorra ειναι σαν τον Merlin Manson...Παντως ειναι σαφως καλυτερο απο την προηγουμενη αηδια.Seirie μη λες τετοια κ με τρομαζεις ρε:P Ishida ftw!!! Παντως εγω νομιζω οτι πεφτει τρελο love story με τον Ishida και την Orichime οχι μονο εδω αλλα και απο το Soul Society arc οταν ειχαν χωριστει και ο Ishida ηταν μαζι με την Orichime. Εγω παντως θελω να πιστευω πως ολα αυτα τα σκεφτεται ο Ishida την ωρα π μιλαει στην Orichime.Τωρα για τον Ichigo τησ delongee δεν μπορω να πω τιποτα μια χαρα το σκουπησε και το dome και τον τελευταιο οροφο(Για παραθυρα κανει??) αν και η υπομονη του και η πιστη του δεν εχει εκνευρισει μονο τον Ulquiorra απ οτι φαινεται,που για πρωτη φορα εχασε την ψυχραιμια του, αλλα και εμας.Αντε ψοφα να τελειωνουμε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#913 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 16:15

Καλα στο νεο του release o Ulquiorra ειναι σαν τον Merlin Manson...Παντως ειναι σαφως καλυτερο απο την προηγουμενη αηδια.

+1 και γω το ίδιο σκέφτηκα όταν το είδα:hahaha::hahaha::hahaha:.
Το θεματάκι με τον Ίσιντα και μένα μου κανε εντύπωση και αναρωτήθηκα γιατί έβαλε ο mangaka εσωτερικό μονόλογο.Αν είναι αυτό που λέει ο seirios πραγματικά θα είναι μια καταπληκτική ανατροπή.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#914 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 18:10

Αυτό με τον Ισίντα και το παρελθοντικό χρόνο :

"Ι would immidiately regret agreeing" - Δεν πίστευω πως θα πάθει κάτι αυτός, αλλά η Orihime. Της τρέφει μια συμπάθεια απο το SS arc. Επίσης η Orihime είχε και πολλούς διαλόγους με τον Ulquiorra, κυρίως για τους φίλους της και τα συναισθήματα. Γενικά και με τους 3 εμπλέκεται με κάποιον τρόπο συναισθηματικά/ψυχολογικά. Να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια.

Πραγματικά ανυπομονώ να δω την συνέχεια. Το chapter έφτασε σε ποιότητα αυτά της SS arc imo.

ΥΓ : Κοιτάξτε την εικόνα στην μέση. Είναι λες και τον προσκυνά.
[media]http://img56.onemanga.com/mangas/00000003/000147052/10.jpg[/media]

ΥΓ 2 : Διαβάστε τα 7 τελευταία chapters και δείτε πραγματικά πως το pace είναι πολύ καλό.

#915 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 18:20

Αυτό με τον Ισίντα και το παρελθοντικό χρόνο :

"Ι would immidiately regret agreeing" - Δεν πίστευω πως θα πάθει κάτι αυτός, αλλά η Orihime. Της τρέφει μια συμπάθεια απο το SS arc. Επίσης η Orihime είχε και πολλούς διαλόγους με τον Ulquiorra, κυρίως για τους φίλους της και τα συναισθήματα. Γενικά και με τους 3 εμπλέκεται με κάποιον τρόπο συναισθηματικά/ψυχολογικά. Να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια.

Συμφωνώ με αυτό. Η Orihime, αν μη τί άλλο, είναι ο κύριος θηλυκός χαρακτήρας των "καλών", μιας και αυτή είναι η δεσποσύνη που πρέπει να σωθεί, γύρω από αυτήν άρχισαν τα πράγματα να εξελίσσονται, κ.τ.λ. πρέπει με κάποιο τρόπο να εμπλακεί στη μάχη για να γίνει η στιγμή αυτή ο καταλύτης της στην όλη ιστορία.

Λέτε να έχουμε ξανά κανένα θάνατο κοπελιάς για τον πρωταγωνιστή; :oo:

Και μιας και ξαναδιάβασα το chapter... ο Ulquiorra έχει βαμμένα χείλια!:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα