πηρα την αποφαση να το ξαναρχισω...και μολις το τελειωσα!!!
τι να πω;
αισχος! εχει χαλασει παρα πολυ(και γι' αυτο το ειχα σταματησει)
το ''τραβηξε ''παρα πολυ με τις βαρετες μαχες!!!!
παλι καλα που εμφανιστηκε ο ulquiorra και εχει αρχισει να γινεται πιο ενδιαφερον.....
δυστυχώς φιλε μου έτσι είναι. το bleach μας έχει απογοήτευση όλους, και αν όχι όλους τότε τους περισσοτερους. αλλα όπως βλέπεις του δίνουμε και άλλοι ευκαιρία και το διαβάζουμε μέχρι τέλους μήπως και φτιάξει (απίθανο XD)
Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω την Iristella, και δεν το στέλνω σε pm μήπως θέλουν να μάθουν και άλλοι, :
Το συγκεκριμένο thread είναι για να συζητάμε μόνο για το τελευταίο (και προηγούμενα) chapters ή μπορούμε να γράφουμε και για θεωρίες/απόψεις/προβλέψεις για το τι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια ? Ρωτάω για να αποφύγουμε πιθανόν spam.
πιστεύω πως σε αυτό το thread θα έπρεπε να μιλάμε και για θεωρίες/απόψεις/προβλέψεις εφόσον δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο thread και είναι ανούσιο το να φτιαχτεί ένα.
Για το μάτι που λές/λέτε.
Ο Kubo έχει το συνήθειο να ξεχνάει οπότε τέτοιους απολογισμούς θα μπορέσουμε να τους κάνουμε μόνο αν έχει τελειώσει η σειρά.
Το μάτι είναι απλά ένας μεγάλος κακός για μας αυτή την στιγμή...
Τεσπά, συνεχίζω να ελπίζω ότι το Bleach θα τελειώσει σύντομα (στην επόμενη 2ετία) γιατί έχει κουράσει όσο τίποτα άλλο. Ας το τελειώσει με τιμή και όχι απογοητεύοντας τους fan...
θα συμφωνήσω απόλυτος με τον ridelub. ο TK έχει βάλει παρα πόλους χαρακτήρες και στο τέλος καταντάει να μην εξηγεί τίποτα για μερικούς. ελπίζω βεβαια σιγά sgia να το κάνει και αυτό αλλα η σειρά δεν θα έπρεπε να γίνει berserk (να την τελειώσω εγώ όχι τα εγγόνια μου

)