Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#781 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 21:44

ty for the translation kaiser-san :D
δεν πιστεύω να πέθανε ο yammy Ο_Ο impossible να πεθάνει και άλλος named χαρακτήρας τόσο νωρίς. ελπίζω όμως να μην ξαναεμφανιστεί. θα ήταν κουραστικό αν δεν τελειωσε το θέμα με αυτόν.
ο ishida πιο cool από ποτε και όλα χάρη στον Mayuri-samaaa <3

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#782 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 23:03

Καλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πε8ανε ο yami αν ηταν τοσο ευκολο να ψοφησει απο μια βομβα και απο 1 βελος τοτς να παι στα κομματια ουτε για φιλλερ χαρακτηρας δε 8α αξιζε-εμενα αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι οτι ο κουμπο συνεχιζει με την τακτικη των πολυ αποτομων power up που με κανουν να ξενερωνω ακομα πιο πολυ με το bleach-αν ειδα καλα λεει σε μια φαση ραγιζει το σπα8ι του ulqiorra ενω 2 ωρες πριν δεν μπορουσε καν να τον αγγιξει....τα επιπλεον σχολια δικα σας

Δημοσιευμένη  εικόνα

#783 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 11:12

ακριβώς όπως στο spoiler :D bravo black Kaiser :D το chapter βγήκε στο one-μάγκα. όπως eiπα και προηγούμενος αν ο yammy γυρίσει θα είναι pain in the ass. επιτέλους θα δούμε την αληθινή δύναμη του Ulqui,πράγμα αρκετά ευχάριστο

ο κουμπο συνεχιζει με την τακτικη των πολυ αποτομων power up που με κανουν να ξενερωνω ακομα πιο πολυ με το bleach-αν ειδα καλα λεει σε μια φαση ραγιζει το σπα8ι του ulqiorra ενω 2 ωρες πριν δεν μπορουσε καν να τον αγγιξει....τα επιπλεον σχολια δικα σας

+100000
το έχει ξανακάνει και σε άλλες στιγμές και είναι πολύ ενοχλητικό =/

#784 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 13:32

Ωραίο chapter. Συμφωνώ με τους παραπάνω πως το powere-up του Ichigo είναι λίγο απότομο. Ελπίζω να δικαιολογηθεί κάπως στην συνέχεια (πχ ο Χίτσιγκο) και να μην είναι απλά "για να νικήσει ο πρωταγωνιστής και να συνεχιστεί η ιστορία". Εξάλλου, εγώ είμαι υπέρ της ενδυνάμωσης του πρωταγωνιστή γιατί αλλιώς δεν θα είχε νόημα η συμμετοχή του στον πόλεμο που γίνεται.

Ο Ισίντα ωραίος. Τώρα μαθαίνουμε που βρισκόταν όλη αυτήν την ώρα. Αν ο Yammi έχει πεθάνει (που δεν το νομίζω) τότε είναι ο μόνος που έχει νικήσει espada τόσο γρήγορα. Να δούμε τώρα τι θα κάνει με την Οριχίμε (ξέρουμε ότι έτρεφε συναισθήματα γι'αυτήν.) Μια ιδέα είναι να κατευθυνθούν στην αίθουσα του θρόνου για να βρούν την hyogyoku ?

Για την επικείμενη μάχη έχω να πω πως η ιδέα να παλέψουν στο σκοτάδι εκτός του LN dome μου άρεσε. Και ο Ούλκιορα κάνει release. Παρόλο που μερικοί το θεωρούν "γρήγορο" εγώ το βλέπω σαν λογική κίνηση. Ο Ούλκι καταλαβαίνει πως ο vizard ichigo είναι πιο ισχυρός απο αυτόν και κάνει release. Απλή λογική. Γιατί δηλαδή, πρέπει να της φάει πρώτα για να καταλάβει (βλέπε Νοίτρα)

ΥΓ : Έχω το προαίσθημα, το release του Ουλκιόρα είναι δράκος.

ty for the translation kaiser-san

Ευχαριστώ φίλε the.flame.alchemist όμως δεν έχω κάνει εγώ την μετάφραση. Απλό κόπυ πέιστ είναι απο ξένο σάιτ. :)

#785 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 13:44

Το chapter πολυ καλο αν και μερικες σελιδες με ξενερωσαν, οπως το ραγισμα του σπαθιου του ulqi, που το θεωρω εντελως ηλιθιο (2 ωρες πριν ουτε που το χρειαζοταν), και επισης στη τελευταια σελιδα, με φοντο το φεγγαρι δε θα του επεφτε ο κολος του Kubo να την σχεδιαζε λιγο καλυτερα, ελεος τοσο μαματη σκηνη, θα μπορουσε να αποτυπωθει πολυ καλυτερα.

Ο yammi απο τη στιγμη που εχει ονομα αποκλειετε να πεθανε τοσο γρηγορα, bleach βλεπουμε μη το ξεχναμε.

ΥΓ : Έχω το προαίσθημα, το release του Ουλκιόρα είναι δράκος.

actually

His name is possibly a reference to "El Que Llora" in Spanish, meaning "he who cries."

The handle is green and the guard has two curved extensions from its shorter sides, giving it an eye-like appearance

-wikipedia
+τις σκιες κατω απο τα ματια, και το πρασινο τους χρωμα (ιδιο με αυτο της λαβης του zanpaktu)
αρα μαλλον κατι που εχει σχεση με ματια θα ειναι

Spoiler:

qzMHWHd.png

#786 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 14:12

Καλή θεωρία. Να προσθέσω πως και το μάτι του Ουλκιόρα "βλέπει τα πάντα" όπως είχε πει ο ίδιος. Επομένως το θέμα "μάτι παίζει 99%"

To ότι έχει να κάνει με τα μάτια δεν αποκλείει να είναι δράκος. Δεν λένε στις ιστορίες πως το βλέμμα των δράκων πάντα μάγευε ; Εξάλλου κοίτα λίγο το κράνος. Θυμίζει πολύ κέρατο δράκου.

Τέσπα θα δούμε

ΥΓ : Για το όνομα λένε πως ο ΤΚ είχε ονοματίσει τους εσπάντα με βάση αρχιτέκτονες

His first name comes from Patricia Urquiola, an architect, and his last from Father Hubert Schiffer, a survivor from the atomic bombing of Hiroshima, which is Tite Kubo's home town.

Other examples : Luis Barragan, Nicholas Grimshaw, Alejandro Zaera Polo

ΥΓ 2 : Τι να κάνουμε, είμαστε bleachoφιλοί. Υπάρχουν και χειρότερα όμως. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος κάπου που θα φωνάζει την γάτα του Yoruichi-chan...:frozen:

#787 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 16:29

Καλο chap to 344.Οπως ειχα πει ο Yammi δε κολλαει στη μαχη κι ετσι ο Ishida τον εστειλε για βρουβες!!Finally η μαχη γινεται καλυτερη.Και τελος, επιτελους μια μαχη που κραταει πανω απο 2 chapters!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#788 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 19:52

αντε να δουμε καιο ουλκιορρα τι ψαρια πιανει ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#789 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 22:36

Δεν μ'άρεσε το chapter μόνο και μόνο γιατί το έκοψε στο καλύτερο σημείο...
Δείξε ρε λίγο Ουλκίορα να ρθουμε να στανιάρουμε...τι μας το κρατάς?για έκπληξη?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#790 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 22:44

ωραιο το chap αλλα παλι μ'εκνευρισε τρελα οτι για 10000 φορα ο Ishida παρουσιαζεται ως ο πιο cool τυπος στον κοσμο του Bleach
ελεος δηλαδη :oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#791 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 00:09

Εμένα μου άρεσε το chapter. Nαι συμφωνώ όταν κάθεσαι να σκεφτείς κάποιες λεπτομέρειες ψιλοεκνευρίζεσαι αλλά αν μη τι άλλο, και humour είχε , δράση είχε και σε γενικές γραμμές πέρασα ευχάριστα και απροβλημάτιστα τα 10 λεπτά που μου πήρε να το διαβάσω.

Βέβαια εκεί που είχε ανέβει η αγωνία στο κατακόρυφο και μου το έκοψαν πάνω στο καλύτερο (για εδώ και πολλάαα πολλάαααα chapters σημείο) έφαγα την φρίκη της ζωής μου.:Crying2:
.............................................................................................................................................

In any case να σας πληροφορήσω ότι το thread θα περάσει από σταδιακό καθάρισμα από την αρχή μέχρι την τελευταία σελίδα (yeap masochistic tendencies are over 9000:bahhh:) oπότε αν κάποιοι δείτε λιγότερα post στο post count σας πιθανόν να προέρχονται από εδώ.:gotit:

#792 Airi-Akuma

Airi-Akuma

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 00:37

Εγώ πιστεύω πως ο Ulquiorra είναι φίδι...
Τα μάτια του μου θυμίζουν φίδι... αλλά και δράκος δεν είναι κακή ιδέα.
Θα φανεί στο επόμενο chapter.

#793 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 12:44

δν 3ερω για τον ulqiorra αλλα σχετικα με τιν μαχη με τους captains τι λετε να γινει ?
ο λουλουδατος πολεμαει με τον n1 espada και ο aizen με tousen και gin ειναι κλεισμενοι
μεσα στιν φυλακη του γερου
εκει εχει πολλα ερωτιματικα οχι η μαχη του ichigo με τον ulqi
εκει ξερουμε οτι ο βασικος προταγωνιστης θα νικισει (ichigo)

#794 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:20

δν 3ερω για τον ulqiorra αλλα σχετικα με τιν μαχη με τους captains τι λετε να γινει ?
ο λουλουδατος πολεμαει με τον n1 espada και ο aizen με tousen και gin ειναι κλεισμενοι
μεσα στιν φυλακη του γερου
εκει εχει πολλα ερωτιματικα οχι η μαχη του ichigo με τον ulqi
εκει ξερουμε οτι ο βασικος προταγωνιστης θα νικισει (ichigo)

κοιτα λογικα οι captains θα ητηθουνε απο τους espada.Ειναι και η διαφορα δυναμης ,δεν ειναι λογικο ο χιπης και ο φυματικος να νικησουν τον stark, ουτε ο hitsugohan την Halibel (αυτος βεβαια εχει Plotkai, ειναι διαφορετικο) ,και ειναι και το γεγονος οτι πρεπει να εμφανιστουν και οι vizards-urahara gang.Με λιγα λογια εχουμε πολλους καλους,γυρω στους 17, και μολις 6 κακους.Τωρα πιστευω οτι οι stark-baragan θα νικησουν τους καπαιτανιους, αλλα θα χασουν απο vizards.
Οι Gin-tousen ειναι αμελητεα ποσοτητα, τους θεωρω τους πιο αδυναμους captains , και απο τη μεχρι τωρα δυναμη τους που εχουμε δει, αλλα και απο το γεγονος οτι ο ιδιος ο kenpatchi τους ειχε χαρακτηρισει ως οι μονοι captains που φοβουνται τον θανατο

he correctly singles out Kaname Tōsen and Gin Ichimaru as the only captains who are afraid to die

- wikipedia

και αυτο νομιζω λεει πολλα

Τωρα οσο για τον aizen, ε εκει παμε στα δυσκολα.Λογικα θα ελευθερωθει μολις νικηθουνε οι espada και θα παιξει ξυλο με τον Old man-yama

qzMHWHd.png

#795 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:35

εμενα το θέμα με τον εζέν τον Gin και τον αράπη με τσαντίζει αφάνταστα. γιατί να είναι φυλακισμένοι? το bleach όλο και θυμίζει περισσότερο κάνα soul calibur που σε περιμένουν η αντίπαλη ένας ένας σε κάθε stage και δεν στην πέφτουν όλη μαζί όπως είναι το normal στον πόλεμο.

ο λουλουδατος

δεν ειναι λογικο ο χιπης και ο φυματικος να νικησουν τον stark

προσπαθώ να αγνοήσω τις προσβολές στον καλύτερο μου χαρακτήρα τις σειράς και προχωράω στο θέμα μας. αυτά τα 2 "σκουπίδια" όπως φαίνεται να τα αποκαλείται, είναι η 2 καλύτεροι captains μετά τον γερο. όπως είχαμε δει και στο soul society arc το λέει σε κάποιο σημείο ακριβώς πως ο shunsui και ο ukitake είναι η πιο αρχαίοι και οι πιο δυνατοί μετά τον γερο.
επιπλέον είναι η μονοι shinigami που έχουν 2 σπαθιά, ειδικά ο shunsui που έχει και στο unreleased form 2 σπαθιά.
τα παλικαρια είτε σας αρέσουν είτε όχι είναι παντοδύναμα, πιο δυνατά από τον byakuya που όλοι αγαπάνε, πιο δυνατοί από τον zaraki που όλοι αγαπάνε. άλλος τρόπος για να το καταλάβουμε αυτό είναι πως μέχρι ακόμα και τώρα δεν έχουμε δει ούτε τι κάνουν η released forms τους στο shikai, ποσο μάλλον στο bankai. το να μην δείχνει από την αρχή τις δύναμης τους είναι ακριβώς για αυτόν τον λόγο, γιατί είναι πολύ δυνατοί , γιατί αν έπεφτε ο shunsui στον φράουλα θα τον είχε φάει ζωντανό.
όσον αφορά την μάχη ως stark (ο 2ros καλύτερος μου χαρακτήρας XD) τι να πω, θα μπορούσε να νικήσει και αυτός αλλα δεν το βλέπω. ο shunsui δεν έχει δείξει ούτε μια κίνηση ακόμα και δεν παίζει να φύγει με την πρώτη μάχη, παίζει να φύγει πιο μετά. πιο λογικό μου φαίνεται να χάσει κάνας hitsugaya προς το παρόν...