Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#676 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 January 2009 - 10:35

Σιγά μη τη σφάξει. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει... στο Μπλιτς!

#677 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 10:38

Ε καποια στιγμη 8α γινει και αυτο αν και το bleach ειναι καλυμενο αφου οι νεκροι δινουν τισ μαχες:tensai::hahaha:

Posted Image

#678 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 posts

Posted 16 January 2009 - 10:45

Και εγω αυτο λεω οτι οι δυναμεις του ichi ειναι επειδη χρεισιμοποιει τις δυναμους απο το hollow αν θυμαστε ετσι δεν ειχε πει και ο chad οτι αισθανετε σαν το σπιτι του εκει , κατι τετιο πυστευω εκανε τον ichi να "δυναμωσει" !!!!

Tεσπα ενα καλο chapter για μενα (και ναι το ειχα πει οτι θα παρεμβει η orihime "more or less" ) !!!
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#679 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 January 2009 - 10:48

Αnw ένα αρκετά καλό κεφάλαιο για τα δεδομένα του Bleach του τελευταίου καιρού.

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά δεν πιστεύω ότι ο Ulquiorra είχε ποτέ κάποιον σκοπό να σφάξει την Οrihime. Κάτι άλλο σχεδιάζε ο Aizen γι αυτήν από ότι συμπεραίνουμε από τα λόγια του Ulqui προς τον Ichigo και από αυτά που λένε τα Arrancars που προσπαθούν να επιτεθούν πισωπλατα στην Inoue. Προβλέπω ότι η εξέλιξή της θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα αν με τον Α ή Β τρόπο παρουσιάσει μια "κακή" πλευρά.

Κατά τ άλλα Ulquiorra awsomness FTW... My fangirl sensors are tingling. Human or not όταν είδα το τσαντισμένο του ύφος η πρώτη μου σκέψη ήταν "ichigo is officialy screwed". Και φυσικά ακόμη δεν έχουμε δει καν το release του ενώ ο Ichigo ¨εχει δώσει πάνω κάτω τον καλύτερό του εαυτό.

Στο τέλος όμως δεν είμαι σίγουρη κατα πόσο παρενέβη η Inoue ή πετάχτηκαν τπτ κομμάτια από κανα μάρμαρο or smth.

#680 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 10:50

λολ ρε σεις ποιες δυναμεις απο hollow?Αφου δε φοραει τη μασκουλα ο hichigo(ο οποιος θα επρεπε να ηταν ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ πρωταγωνιστης, μαζι με τον ken-chan) δεν κανει τπτ.

Και οσο για τις κινησεις που διαβαζει.......Στη πρωτη τους μαχη η μονη κινηση που εκανε ο ulqi ηταν μια κλοτσια και ενα cero, τωρα πως σκατα τα απεκρουει ολλα, τι διαβαζει το κολοζωο, αφου καμια απο τις κινησεις του δεν εχει ξαναδει, προλαβε και τον ψυχολογισε απο μια κλοτσια που εφαγε?????

Κατά τ άλλα Ulquiorra awsomness FTW... My fangirl sensors are tingling

aye, αδικειτε ο καημενος ο Ulqi, espada1 επρεπε να ηταν, οχι 4......

#681 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 16 January 2009 - 11:43

Επειδή το έχω κάνει drop από τα pillars αν κατάλαβα καλά ο Ichigo παίζει στα ίσα τον Ulquiorra ?? Και ο Kubo προσπαθεί να το αποδείξει κιόλας ??.... Οκ... Καλά έχω κάνει δηλαδή....

Posted Image

#682 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 11:47

Επειδή το έχω κάνει drop από τα pillars αν κατάλαβα καλά ο Ichigo παίζει στα ίσα τον Ulquiorra ?? Και ο Kubo προσπαθεί να το αποδείξει κιόλας ??.... Οκ... Καλά έχω κάνει δηλαδή....

yeap στα ολοισια.Διαβασε το λιγο το Chapter και θα δεις και μονος σου, τετοιες επιδειξεις ηρωικης βλακειας mangaka δε πρεπει να χανονται.
Η αληθεια ειναι οτι το bleach εχει ανεβει λιγο απο την εποχη των pillars, (μη φανταστεις καμια τρομαχτικη ανοδο, κατι ψιλα), αλλα ισως αξιζει να το ξαναποιασεις

qzMHWHd.png

#683 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 16 January 2009 - 11:58

Άλλο τέλος ήθελα να δώ για τον αγαπημένο μου από το Bleach δεν ξέρω αν θα επιζήσει το pc (πληκτρολόγια κλπ.) από το θυμό μου αν δω κάτι τέτοιο :roar:
Άλλα ίσως σπαταλήσω 5 λεπτά από το βαρύ μου πρόγραμμα να δω τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής.

Posted Image

#684 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 January 2009 - 12:11

Αρκετά καλό chapter.
H μάχη του Ιτσιγκο με τον Ούλκιρα εξελίσεται καλά. Θα πιάσει αρκετά chapters (όπως του Grimmjow) χωρίς να γίνει βαρετή το οποίο είναι σημαντικό. Ελπίζω επίσης να μάθουμε και κάποια πράγματα για τον Ουλκίορα.

Πιστεύω πάντως πως ότι θα κάνουν τα 2 αράνκαρ (Λολι/Μενόλι wtf?)θα έχει σχέση με αυτό που είπε ο Ulquiorra πως η Orihime είναι στο πλευρό των Espada. Μάλλον θέλουν να σώσουν την Orihime απο τον έλεγχο του Αίζεν(?). Πιστέυω ότι θα υπάρξει ένα twist εκεί πέρα.

Τέσπα. Ulquiorra ftw.

yeap στα ολοισια.Διαβασε το λιγο το Chapter και θα δεις και μονος σου, τετοιες επιδειξεις ηρωικης βλακειας mangaka δε πρεπει να χανονται.
Η αληθεια ειναι οτι το bleach εχει ανεβει λιγο απο την εποχη των pillars, (μη φανταστεις καμια τρομαχτικη ανοδο, κατι ψιλα), αλλα ισως αξιζει να το ξαναπιασεις

Υπερβάλεις ότι είναι στα "ολόισια". Λίγο θύμωσε ο Ulquiorra και θα τον κάρφωνε στην πλάτη χωρίς την παρέμβαση της Orihime. Στο επόμενο θα βγάλει την μάσκα ο Ίτσιγκο. Εξάλλου δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά στην δύναμη τους.

Το Bleach είναι πολύ καλύτερο τώρα απο το arc με τα pillars.

aye, αδικειτε ο καημενος ο Ulqi, espada1 επρεπε να ηταν, οχι 4......

Νούμερο 1 έπρεπε να ήταν ο Barragan-sama. Ποιος Stark και αηδίες...:stubborn:

#685 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 16 January 2009 - 12:31

...Εξάλλου δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά στην δύναμη τους...

Δεν είναι μεγάλη? Αλλιώς μα τα έδειξε στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα... Ότι να ναι...

Posted Image

#686 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 16 January 2009 - 12:50

Δεν είναι μεγάλη? Αλλιώς μα τα έδειξε στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα... Ότι να ναι...

Bleach 193 page 20 | One Manga

Κουχ...κούχ...Κάτω δεξί πάνελ.

#687 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 January 2009 - 12:52

Για κάποιο λόγο μόνο οι βασικοί δυναμώνουνε με ταχύτητα φωτός και ποτέ οι υπόλοιποι. Άντε, ο Ρέντζι να ήταν η εξαίρεση.

#688 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 January 2009 - 13:59

Βασικα ο kubo λεει απλα το εξης.Οσο ο ichigo χρησιμοποιει τις δυναμεις του αλογου(λαικιστι hollow)γινεται καλυτερος στο να αντιμετωπιζει hollow.Αυτο βεβαια σημαινει οτι 8α επρεπε να γινοταν πιο ευαλωτος στους σινιγκαμι που τα κυνηγανε αλλα δε βαριεσαι bleach ειναι αυτο ξυλο και παλι ξυλο
Οσο για την κακη πλευρα της innoue λετε να παιχτει κανει σκηνικο στυλ χ-μεν3 οπου η jin ειχε αναπτυξει διχασμενη προσωπικοτητα με τη δευτερη να 8ελει να καταστρεψει τα παντα

Posted Image

#689 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 January 2009 - 14:50

Ε πρεπει να ειμαι προφητης οταν ειχα πει σε προηγουμενο post οτι αρχιζει να μαθαινει πως να πολεμαει espada, και μου ειπατε πως η διαφορα ειναι στα ρουχα, οτι οι captains φορανε μαυρα και οι espada ασπρα... αλλα τσιμπατε ολοι για να μαθετε γτ οσοι με αμφισβητουν στο τελος κ βγαινουν λαθος:fromabove:

Spoiler:

#690 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 January 2009 - 14:58

Ήταν πολύ χαζό για να το σκεφτούμε. Συγνώμη, είχες δίκιο. Περιμέναμε ο Κούμπο να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο.