Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 16 January 2009 - 10:35
Posted 16 January 2009 - 10:38

Posted 16 January 2009 - 10:45
Tεσπα ενα καλο chapter για μενα (και ναι το ειχα πει οτι θα παρεμβει η orihime "more or less" ) !!!
Posted 16 January 2009 - 10:48
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά δεν πιστεύω ότι ο Ulquiorra είχε ποτέ κάποιον σκοπό να σφάξει την Οrihime. Κάτι άλλο σχεδιάζε ο Aizen γι αυτήν από ότι συμπεραίνουμε από τα λόγια του Ulqui προς τον Ichigo και από αυτά που λένε τα Arrancars που προσπαθούν να επιτεθούν πισωπλατα στην Inoue. Προβλέπω ότι η εξέλιξή της θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα αν με τον Α ή Β τρόπο παρουσιάσει μια "κακή" πλευρά.
Κατά τ άλλα Ulquiorra awsomness FTW... My fangirl sensors are tingling. Human or not όταν είδα το τσαντισμένο του ύφος η πρώτη μου σκέψη ήταν "ichigo is officialy screwed". Και φυσικά ακόμη δεν έχουμε δει καν το release του ενώ ο Ichigo ¨εχει δώσει πάνω κάτω τον καλύτερό του εαυτό.
Στο τέλος όμως δεν είμαι σίγουρη κατα πόσο παρενέβη η Inoue ή πετάχτηκαν τπτ κομμάτια από κανα μάρμαρο or smth.
Posted 16 January 2009 - 10:50
Και οσο για τις κινησεις που διαβαζει.......Στη πρωτη τους μαχη η μονη κινηση που εκανε ο ulqi ηταν μια κλοτσια και ενα cero, τωρα πως σκατα τα απεκρουει ολλα, τι διαβαζει το κολοζωο, αφου καμια απο τις κινησεις του δεν εχει ξαναδει, προλαβε και τον ψυχολογισε απο μια κλοτσια που εφαγε?????
Κατά τ άλλα Ulquiorra awsomness FTW... My fangirl sensors are tingling
aye, αδικειτε ο καημενος ο Ulqi, espada1 επρεπε να ηταν, οχι 4......
Posted 16 January 2009 - 11:43
Posted 16 January 2009 - 11:47
Επειδή το έχω κάνει drop από τα pillars αν κατάλαβα καλά ο Ichigo παίζει στα ίσα τον Ulquiorra ?? Και ο Kubo προσπαθεί να το αποδείξει κιόλας ??.... Οκ... Καλά έχω κάνει δηλαδή....
yeap στα ολοισια.Διαβασε το λιγο το Chapter και θα δεις και μονος σου, τετοιες επιδειξεις ηρωικης βλακειας mangaka δε πρεπει να χανονται.
Η αληθεια ειναι οτι το bleach εχει ανεβει λιγο απο την εποχη των pillars, (μη φανταστεις καμια τρομαχτικη ανοδο, κατι ψιλα), αλλα ισως αξιζει να το ξαναποιασεις
Posted 16 January 2009 - 11:58

Άλλα ίσως σπαταλήσω 5 λεπτά από το βαρύ μου πρόγραμμα να δω τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής.
Posted 16 January 2009 - 12:11
H μάχη του Ιτσιγκο με τον Ούλκιρα εξελίσεται καλά. Θα πιάσει αρκετά chapters (όπως του Grimmjow) χωρίς να γίνει βαρετή το οποίο είναι σημαντικό. Ελπίζω επίσης να μάθουμε και κάποια πράγματα για τον Ουλκίορα.
Πιστεύω πάντως πως ότι θα κάνουν τα 2 αράνκαρ (Λολι/Μενόλι wtf?)θα έχει σχέση με αυτό που είπε ο Ulquiorra πως η Orihime είναι στο πλευρό των Espada. Μάλλον θέλουν να σώσουν την Orihime απο τον έλεγχο του Αίζεν(?). Πιστέυω ότι θα υπάρξει ένα twist εκεί πέρα.
Τέσπα. Ulquiorra ftw.
yeap στα ολοισια.Διαβασε το λιγο το Chapter και θα δεις και μονος σου, τετοιες επιδειξεις ηρωικης βλακειας mangaka δε πρεπει να χανονται.
Η αληθεια ειναι οτι το bleach εχει ανεβει λιγο απο την εποχη των pillars, (μη φανταστεις καμια τρομαχτικη ανοδο, κατι ψιλα), αλλα ισως αξιζει να το ξαναπιασεις
Υπερβάλεις ότι είναι στα "ολόισια". Λίγο θύμωσε ο Ulquiorra και θα τον κάρφωνε στην πλάτη χωρίς την παρέμβαση της Orihime. Στο επόμενο θα βγάλει την μάσκα ο Ίτσιγκο. Εξάλλου δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά στην δύναμη τους.
Το Bleach είναι πολύ καλύτερο τώρα απο το arc με τα pillars.
aye, αδικειτε ο καημενος ο Ulqi, espada1 επρεπε να ηταν, οχι 4......
Νούμερο 1 έπρεπε να ήταν ο Barragan-sama. Ποιος Stark και αηδίες...

Posted 16 January 2009 - 12:31
...Εξάλλου δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά στην δύναμη τους...
Δεν είναι μεγάλη? Αλλιώς μα τα έδειξε στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα... Ότι να ναι...
Posted 16 January 2009 - 12:50
Δεν είναι μεγάλη? Αλλιώς μα τα έδειξε στο παρελθόν και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα... Ότι να ναι...
Bleach 193 page 20 | One Manga
Κουχ...κούχ...Κάτω δεξί πάνελ.
Posted 16 January 2009 - 12:52
Posted 16 January 2009 - 13:59
Οσο για την κακη πλευρα της innoue λετε να παιχτει κανει σκηνικο στυλ χ-μεν3 οπου η jin ειχε αναπτυξει διχασμενη προσωπικοτητα με τη δευτερη να 8ελει να καταστρεψει τα παντα
Posted 16 January 2009 - 14:50

Posted 16 January 2009 - 14:58