Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#631 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2008 - 19:54

Αν κατάλαβα καλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ichigo και αυτό το οποίο προσπαθεί να μας περάσει ο mangaka είναι ότι η δύναμή του αυξάνεται όχι από την άποψη ποσότητας reiatsu αλλά από την άποψη fighting experience. Μέσα από κάθε μάχη ο Ichigo μαθαίνει να διαχειρίζεται καλύτερα τις δυνατότητες του και να ελέγχει καλύτερα το Reiatsu του γι αυτο και θεωρητικά δυναμώνει. Τουλάχιστον εγώ μόνο έτσι μπορώ να το δικαιολογήσω.

Έτσι ακριβώς είναι. Κλασική φάση στα περισσότερα σούνεν. Αν και το πιο κλασικό είναι να δυναμώνει απλά με το να τρώει ξύλο και εκεί που είναι κιμάς, να σηκώνεται 10 φορές δυνατότερος για να προστατέψει τους φίλους του.

Όταν εκπαιδεύεται και μαθαίνει νέες τεχνικές να το καταλάβω. Αλλά έτσι απότομα ρε παιδάκι μου δε λέει.

#632 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 December 2008 - 20:04

Κοίτα θα ήταν υπερβολικά dense o Ichi αν μετά από τόσες μάχες με τόσους αντιπάλους δεν ξεσήκωνε και καμία καινούρια κίνηση. Εχει δηλωθεί από την αρχή ότι το προβλημα του δεν είναι η ποσοτητα του Reiatsu του αλλά η ικανότητα του να το διαχειρίζεται και να το αξιοποιεί. Μην ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για έναν εκπαιδευμένο Shinigami ούτε του διδάχτηκαν κάποια πράγματα στο ειδικό σχολείο στην Soul Society και απλά ότι μαθαίνει το μαθαίνει μέσα από την εμπειρία (ο καλύτερος εξάλλου τροπος για να μάθεις κατι ειναι να το νιώσεις στο πετσί σου ne?). Θεωρήτικά αυτό αφήνει περιθώρια για πολύ μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον. Δεν είναι εντελως σε φάση πχ Dragonball που ένας εντελώς ανεπτυγμένος χαρακτήρας αποκτά αναιτια Level up (sorry dragonball fans).Τουλάχιστον σε αυτό το σημείο μπορώ να βρω μια λογική.

#633 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2008 - 20:14

Ας αποδεχτούμε και ότι είναι prodigy από γεννησιμιού του και σε έναν μήνα έφτασε να πολεμάει ισάξια καπετανέους και είμαστε μια χαρά. Συνεχίζουμε...

#634 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 30 December 2008 - 21:01

Λοιπόν λοιπόν να ουμ....

Αρχικά κάτι που αρχίζω να πιστεύω ότι ο κούμπο προσπαθεί να δείξει αλλά το κάνει με λάθος τρόπο όσων αφορά τα powers.
Το πίστευα καιρό και αυτά που είπε ο ουλκιόρα στον ίτσιγκο με κάνανε να το πιστεύω ακόμα περισσότερο..

Αρχικά ένα παράδειγμα....
Σκεφτείτε ότι πάτε τώρα και ρίχνετε μια γροθιά με όλη σας την δύναμη στον τοίχο...
1: Η γροθιά δε θα είναι με όλη σας την δύναμη στην πραγματικότητα γιατί στην ουσία φοβάστε τον πόνο και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να κάνετε στην ουσία...

2: Δε θα δοκιμάσετε ξανά μετά από την πρώτη φορά,γιατί ο πόνος και η λογική είναι τα 2 επικρατέστερα συναισθήματα...ακόμα και αν το επιχειρήσετε θα είναι πολύ πιο αδύναμη και άτσαλη από την πρώτη γροθιά...

Τώρα φανταστείτε ότι είστε εν βρασμό ψυχής,σε μια κατάσταση "ή όλα η τίποτα" και το επικρατέστερο συναίσθημα είναι η αγανάκτηση.
Σε αυτή την περίπτωση Η γροθιά που θα ρίξετε θα είναι 2 φορές δυνατότερη από την προηγούμενη και σίγουρα δεν θα καταλάβετε καθόλου πόνο.
Σε αυτήν την περίπτωση βρίσκεσαι σε κατάσταση τρομερής υπερέντασης και έχουν υπερδιεργιθεί όλες σας οι αισθήσεις και κατ επέκταση τα αντανακλαστικά σας κ.ο.κ....

Πιστεύω λοιπόν πως ο κούμπο κάτι τέτοιο έχει στο μυαλό του...δηλαδή τίποτα παραπάνω από μια πολύ φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση....

Το πρόβλημα του κούμπο πιστεύω πως είναι ότι το περνάει λάθος και λέγοντας αυτά ο ουλκιόρα πέρα από το ότι "χτυπούσε τον ίτσιγκο εκεί που πονάει",ήταν ίσως μια προσπάθεια του κούμπο να μας δείξει ότι στην ουσία ο ουλκιόρα ψυχολόγησε τον ίτσιγκο,δλδ ότι κατάλαβε την υπερένταση που βρίσκεται και ότι αυτή ευθύνεται που η "δύναμή" του έχει μεγαλώσει....

Ενυ γουευ........
Το τσάπτερ δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο...
Ο Ουλκιόρα για άλλη μια φορά δίνει ρεσιτάλ...
Και ο Ίτσιγκο επ'άξια κερδίζει ΞΑΝΑ το κοδικό όνομα ICHIGOHAN!
Posted Image
Spoiler:

#635 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 30 December 2008 - 23:01

θελω να δω TRAINING αν δω αυτο θα δεχτω τα παντα...
το ξερουμε απο την αρχη οι ο Ιτσιγκο ηταν Quick learner
ακομα και οταν εκανε training για Bankai με τον Ζανγκετσου,
θυμασται οτι η Yoruichi και ο Zangetsu (και ο Ουραχαρα πιο πριν) ειπαν οτι μεσα απο τη μαχη ο Ιτσιγκο μαθενε να μαχεται πολυ γρηγορα...εμενα αυτο με ικανοποιουσε
μου αρκουσε σαν δικαιολογια για το power up αργοτερα...
και ασε που στα πρωτα power ups ο κουμπο καπως τα δικαιλογουσε...Π.Χ - να ξερεις το ονομα του σπαθιου...η να πιστευεις στο σπαθι και να πολεματε μαζί...

τεσπα το θεμα ειναι οτι η μαχη που γντ τωρα ειναι ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ...γτ ο Ulquiorra αν θελει το τελειωνει σε μια σελιδα το μανγκα, αυτη τη στιγμη...

τσπ τι να λεμε τωρα εδω τα 11 sec limit εγιναν 40 λεπτα μεσα σε 3 επς...

Posted Image

#636 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2008 - 23:15

Και φυσικά, ποιός μπορεί να ξεχάσει το ότι αντί να κάνουνε κατευθείαν Μπανκάι και να τελειώνουνε σε 2 δεύτερα, όλοι τρώνε μισή ώρα σε ψευτο-τραμπουκισμούς και απλές σπαθιές χωρίς κανέναν λόγο (πέρα από το να τραβήξουνε την ιστορία και να μας τα κάνουνε ούμπαλα)

#637 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 31 December 2008 - 00:12

Έλεος ρε παιδιά με το power-up. Που να νικούσε δηλαδή ο Ίτσιγκο, θα είχε πέσει το φόρουμ. Ποιος είπε ότι ο Ιτσι είναι άνετα και χαλαρά με τον Ulquiorra. Εγώ βλέπω τον Ulquiorra να πολεμά λες και βαριέται. Και μια χαρά βελτιώνεται ο πρωταγωνιστής.

Και στην τελική αν βελτιωνόταν σιγά-σιγά δεν θα είχε νόημα γιατί τελικά θα ήταν πολύ αδύναμος για να παίξει καποιο ρόλο στην επικέιμενη μάχη.

In any case μου αρέσει πολύ και η ψυχολογική βία που ασκεί ο Ulquiorra στον Ichigo. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει κάτι με την Inoue Και πολύ απλά προσπαθεί να του σπάσει τα νεύρα. Αν πραγματικά ήταν μία από αυτούς δεν θα ετοιμαζόταν να την σκοτώσει κάτι chapters πιο πριν.

Σωστός ο φίλ... η φίλη. Μεγάλη διαφορά επιπέδου του Ουλκίορα με τον Grimmjow.Ενώ και οι δυο είναι πολοί καλοί μάχητες ο ένας μπορεί ταυτόχρονα να αναλύει καταστάσεις σε στιγμές πέσης και να πολεμά τον αντίπαλο και με το μυαλό. Πέρα απο την μάχη έχουμε και μια δέυτερη μάχη, παιχνίδι στο μυαλό που παίζει ο #4.

Το Hogyoku μετατρέπει σινιγάμηδες σε βυζαρδέους;

Εγώ νομίζω όχι. Ο Aizen μετέτρεψε σε vizards τα παλικάρια χωρίς να έχει την hyogyoku. H πέτρα μπορεί να μετατρέψει τα hollows σε arrancar μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

#638 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 December 2008 - 00:24

Γιατί έχω την αίσθηση ότι το Hogyoku είναι ένα έργο το οποίο δημιουργήθηκε από τον Urahara και ο Aizen καμία σχέση δεν είχε με αυτό? Αυτο το οποίο χρησιμοποίησε ο Aizen στους Visards περισσότερο σαν μια μορφή ιού μου φάνηκε παρά σαν κάτι το οποίο είχε επίδραση σε έναν επιλεγμένο στόχο. Αρκεί να δει κανείς την διαφορά ανάμεσα στις μεταμορφώσεις του Turn back the pendulum και σε αυτήν που είδαμε όταν το ζαβό arrancar (το αγαπημένο του Tousen εννοώ) δημιουργήθηκε.

Κοινώς συμφωνώ και επαυξάνω με όσα λέει ο Black Kaiser από πάνω και βάζω και ένα αντίστοιχο παραδειγμα για να δούμε την διαφορά.

#639 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 31 December 2008 - 00:35

Πωω τα manga πανε κούτσα κούτσα(ΒΖΙΙΙιιιιιιιι.....ν, σαλιγκαρι μας εκανε προσπεραση!!!):oo:
Εδω ο zaraki επαιζε ισα με τον espada 5 , ο ichigo δν θα ηταν αυτος που θα επαιζε στα ισα με τον espada 4? μηπως θελετε να πειτε οτι ο zaraki ειναι ισα και ομοια με τον ichigo?νομιζω ή o ichigo ειχε κερδισει τον zaraki με απλο zanpuktou?
Anyway αυτη ειναι η κανονικη δυναμη του KUROSAKI ICHIGO:chigau: ULQUIRRA PREPARE YOURSELF!

A!!και σε σχεση με αυτο που του την λεει ο ulquiorra σε σχεση με την orihime πιστευω οτι δν το κανει για να τον ρποκαλεσει αλλα για να μαθει για τα ανθρωπινα συναισθηματα!!!γτ αν θυμαστε αναρωτιοτανε για τις ανθρωπινες καρδιες, και επειδη ο ulquiorra δν εχει νοημα στη ζωη του πιστευει πως αν αποκτησει ανθρωπινα συναισθηματα θα βρει το πραγματικο νοημα στη ζωη (μην το σχολιασετε, ξερετε ποση ωρα μου πηρε να το φιλοσοφησω???):drink:

#640 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 31 December 2008 - 07:13

Εγώ νομίζω όχι. Ο Aizen μετέτρεψε σε vizards τα παλικάρια χωρίς να έχει την hyogyoku. H πέτρα μπορεί να μετατρέψει τα hollows σε arrancar μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Aizen με καποιο τροπο Η τους ξυπνησε το inner hollow τους η δεν ειχαν inner hollow και αυτος οπως ειπε και η Iristella τους εβαλε καποιο virus...(δεν εχουν ολοι οι Shinigami inner Hollow μονο αυτοι που απεκτησαν Death gods power the same way Ichigo did αρα το 2ρο ειναι κ το ποιο πιθανο)
To Ηogyoku δεν ηταν του Αιζεν...ο Ουραχαρα μεσα απο τα δικα του πειραματα το δημιούργησε
για να σπασει τa Boundaries between Hollows and Shinigami.
Ομως δεν ειχε χρονο να το τεσταρει πρωτα γτ οι αλλοι ειχαν ιδι ξεκινησει τη Hollow Transformation κ αναγκαστηκα ο Χιρακο και οι αλλοι εγιναν τα πρωτα πειραματοζωα
Eκει εγιναν Vaizard απο τον Ουραχαρα για να τους σωσει τη ζωη και οχι απο τον Αιζεν...

Posted Image

#641 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 posts

Posted 06 January 2009 - 21:13

Ρε παιδια νομιζω οτι εχουμε ξεχασει κατι (ι ετσι νομιζω) ... το εχει αναφερει νομιζω τρεις φορες μερικοι απο τους ανκαπαρ(δεν θυμαμαι ποιοι) ειπαν οτι <εμεις επιλεξαμε να ειμαστε αθανατοι .... >

1ον. για να το ειπαν αυτο συμενει οτι ηταν ανθρωποι μιας και οι shinigami και τα holows ειναι αθανατα ...

2ον. αν εχερεσεις τον grimjow δεν εχει δειξει οι αλλοι πως ακριβος ηταν πριν παρουν τιν πετρα (αν θυμαμαι καλά) .

Οσον αφορα την μαχι του Ichigo απο τιν αρχει του μανγα μας δειχνει οτι ο Ichigo εχει απιστευτη δυναμη και απλα δεν μπορει να την κοντρολαρι αν παρεις αυτο στο μυαλο σου εξιγει γιατι καθε φορα ειναι δυνατοτερος !!! (επισεις πιστευω οτι ο Ulqi θα νικαει τον Ichigo και μολις παει να τον αποτελιοσει θα μπει στιν μεσι η orihime και με το καινουτγιο της reject (αυτο που εκανε στον ichigo χωρις να το ξερει) θα τον νικησει (τον Ulqi παντα) ..

τεσπα αυτα πειστευω τουλαχιστον !!!
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#642 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 January 2009 - 11:59

(επισεις πιστευω οτι ο Ulqi θα νικαει τον Ichigo και μολις παει να τον αποτελιοσει θα μπει στιν μεσι η orihime και με το καινουτγιο της reject (αυτο που εκανε στον ichigo χωρις να το ξερει) θα τον νικησει (τον Ulqi παντα)

:oo:Αυτο θα ειναι το πιο ξενερωτο που θα μπορει να γινει !!!!:deadga6:

#643 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 07 January 2009 - 12:32

οχι το πιο ξενερωτο ειναι να ξαναβγαλει τους πρωταγωνιστες για αλλα 800 κεφαλαια..

Καλα εγω βασικα ο Τοσιρο θελω να δω τι θα κανει γτ νταξει αν δεν εχει παρει κανα power up στο ενδιαμεσο, θα τις φαει καλα. Και δε θελω γτ ειναι μικρουλης :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#644 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 January 2009 - 12:32

Κάτι άσχετο με τα παραπάνω αλλά πάντα το είχα απορία.

Αφού οι shinigami και τα hollow θεωρητικά είναι ήδη νεκροί πως γίνεται να ξαναπεθάνουν;:oo:

Και που πάνε όταν πεθαίνουν;:hmmm:

Επίσης πρέπει επιτέλους να δούμε κανά θάνατο καλού γιατί έχει αρχίσει και καταντάει βαρετό να μη πεθαίνει κανείς.Βέβαια τι να κάνουμε δε μπορούν όλα τα shounen να είναι σαν το Naruto:kakaka:

Posted Image

#645 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 07 January 2009 - 23:40

οχι το πιο ξενερωτο ειναι να ξαναβγαλει τους πρωταγωνιστες για αλλα 800 κεφαλαια..

Καλα εγω βασικα ο Τοσιρο θελω να δω τι θα κανει γτ νταξει αν δεν εχει παρει κανα power up στο ενδιαμεσο, θα τις φαει καλα. Και δε θελω γτ ειναι μικρουλης :P

Ο κυριος Hitsugaya το παιζει πως ειναι καποιος και οτι ειναι ηρεμος αλλα τωρα να δουμε τι θα κανει
Εγω παντως θελω να τις φαει γερα!