Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#616 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 December 2008 - 03:12

Δεντρο-αρρανκαρέος... Τι άλλο θα δούμε πάλι... Μα στην τύχη κοιτάει ο Κούμπο για να βρει releses πια;

μηπως τα περνει απο τα pokemon?Και εκει υπηρχε δεντρο,χταποδι,πανθηρας κλπ κλπ.

τωρα με το chapter με εχει φαι πραγματικα η αγωνια να δω τι επιπεδα θα χτυπησει η ηλι8ιοτητα του kubo, να δω πως θα φαει ο φραουλιτσας τον ulquiorra

qzMHWHd.png

#617 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 30 December 2008 - 07:01

Ρε δεν πιστευω να ειναι τοσο μαλ*** ο κουμπο...
μαλλον θα χασουν οι καπταινς απο τους 3 Εσπαντα (Ηitsugaya θα χασει 100%)..
ο Ιτσιγκο απο τον Ulquiorra και με την βοηθεια τον Vaizard θα την γλυτωσουν ολοι.
μετα η θα γινει μαχη Vaizard vs Espada η θα φυγουν μαζοι με τον Ichigo για νεο training με την Orihime στα χερια.

μπορει να μην ειναι το καλυτερο σεναριο...αλλα πιστευω ειναι πιο καλο απο το να δω ενα Hitsugaya να ριχνει το Espada 3 την στιγμη που δεν μπορουσε να νικησει πριν λιγο καιρο ενα Fracion και εναν Ιτσιγκο που πριν 5 ωρες με Full power Getsuga εσκιζε μανικια και αυτα με το ζορι...

Posted Image

#618 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2008 - 11:12

Πράγματι, αν δεν σκάσουν μύτη οι Βυζαρδαίοι θα είναι πολύ αίσχος να νικήσουνε τους Εσπαδαίους μόνοι τους.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς το κόβουνε οι Βυζαρδαίοι να είναι η zero division;

#619 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 30 December 2008 - 18:15

Ωραίο chapter το τελευταίο. Η μάχη του Ιτσιγκο με τον Ουλκίορα ήταν πολύ ωραία και πολύ καλά σχεδιασμένη ! Αλλά απλά ο mr#4 είναι ανώτερος. Ο Ιτσιγκο στο τέλος του επόμενου θα βγάλει την μάσκα.

Ανυπομονώ για την συνέχεια.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς το κόβουνε οι Βυζαρδαίοι να είναι η zero division;

Δεν παίζει. Η zero division υπήρχε οταν οι vizards ήταν ακόμα κανονικοί σινιγκάμι. Δεν θυμάσαι το TTPB arc ?

Ο Barragan είναι ο 2. Απλά δεν μας έδειξε το νούμερο του γιατί είναι πολύ περίφανος για να δεχτεί ότι είναι #2 ( background για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα). Ο Rudobon είναι απλός αρχηγός των exequias. Τίποτα παραπάνω γι'αυτό και θα τον νικήσει η Rukia.

#620 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 December 2008 - 19:06

Ο Rudobon είναι απλός αρχηγός των exequias. Τίποτα παραπάνω γι'αυτό και θα τον νικήσει η Rukia.

eh καλά το ότι θα νικήσει η Rukia είναι το μόνο σίγουρο. το important είναι να μην φαΐ ξύλο και την σώσει τελευταία στιγμή κάποιος άλλος, αυτό το πράγμα που έχει ήδη γίνει αμέτρητες φορές έχει αρχίσει να με κουράζει

φαίνεται cool αυτός ο τυπάς πάντως :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#621 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2008 - 19:09

Παιδιά, επειδή δεν διαβάζω πλέον εντατικά και προσεκτικά όλα τα κεφάλαια, η Ρούκια πως και δεν πέθανε / θεραπεύτηκε μετά την μάχη με τον no. 9 ;

#622 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 December 2008 - 19:12

Παιδιά, επειδή δεν διαβάζω πλέον εντατικά και προσεκτικά όλα τα κεφάλαια, η Ρούκια πως και δεν πέθανε / θεραπεύτηκε μετά την μάχη με τον no. 9 ;

με κλασικό ηλίθιο τρόπο, ενώ όλη νομίζαμε πως ήταν νεκρή (εγώ είχα καραποροθει όταν ήταν "dead") μαθαίνουμε πως είναι ζωντανή αλλά almost dead. πάει ο αράπης ο espada να την σκοτώσει και εκεί που πάει να την σφάξει έρχεται ο byakuya και μπλα μπλα

a ναι, θεραπεύτηκε έτσι από τον Hanatarou, αυτό το σκουπιδάκι τις 4τη division

#623 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 30 December 2008 - 19:13

Ήταν ετοιμοθάνατη όταν ήρθε και την έσωσε ο αδερφός της απο τον #7( τον μάυρο espada με τα μάτια), remember ? Η vice-captain της Unohana την γιάτρεψε μετά το τέλος της μάχης.

#624 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 30 December 2008 - 19:17

Παιδιά, επειδή δεν διαβάζω πλέον εντατικά και προσεκτικά όλα τα κεφάλαια

Κατα τα αλλα ομως τα σχολιαζεις ανελλιπως,απλα ελεος:uhh:

#625 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 30 December 2008 - 19:24

Έχω κάποιες παρατηρήσεις:
Μου φαίνεται ή ο Ulqi ρίχνει μπηχτές στον Ιτσιγκο για την Ορίχιμε?:tensai:
Πως μπόρεσε ο Ulqi να ρίξει τα μούτρα του και παραμερίζοντας τη σνομπ συμπεριφορά του να τραβήξει το σπαθί για να πολεμήσει τον Ιτσιγκο?:bahhh:
Και τέλος
μου φαίνεται πάλι ή ο Kubo προσπαθεί απο τώρα να δικαιολογήσει το γεγονός οτι ο Ιτσιγκο θα κερδίσει τον Ulqi επειδη έγινε πιο δυνατός απο την μάχη με τον ένα και μοναδικό Grimmjow?:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#626 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 December 2008 - 19:33

Έχω κάποιες παρατηρήσεις:
Μου φαίνεται ή ο Ulqi ρίχνει μπηχτές στον Ιτσιγκο για την Ορίχιμε?:tensai:
Πως μπόρεσε ο Ulqi να ρίξει τα μούτρα του και παραμερίζοντας τη σνομπ συμπεριφορά του να τραβήξει το σπαθί για να πολεμήσει τον Ιτσιγκο?:bahhh:
Και τέλος
μου φαίνεται πάλι ή ο Kubo προσπαθεί απο τώρα να δικαιολογήσει το γεγονός οτι ο Ιτσιγκο θα κερδίσει τον Ulqi επειδη έγινε πιο δυνατός απο την μάχη με τον ένα και μοναδικό Grimmjow?:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:

heh ναι, ο kubo φαίνεται έχει κάνει τον κόσμο του bleach σαν RPG η hack'n slash. επειδή έσφαξε τον grimjaw υποτίθεται τώρα ο ichigo πήρε lvl και παραπάνω life και κάνα stat η κίνηση :Σ omfg μου φαίνεται τελείως ηλίθιο :|

όσο για τον ulqui απ ότι φαίνεται θα του την λέει μέχρι κάποια στιγμή που θα τον τσαντίσει και εκείνος θα πέσει σε Barbarian Rage και θα τα κάνει ****** εκεί πέρα :P

#627 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 30 December 2008 - 19:37

απογοητευση το 340...
ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ...αλλα...ο Ιτσιγκο σε Μπανκαι χωρις μασκα να παιζει χαλαρα ξυλο με τον Νο.4 ΚΑΙ με σπαθι unsheathed και να αντεχει κ το Cero μεσα στα μουτρα...δλδ οκ ελεος ρε κουμπο...ουτε saiyan να ηταν,τετοιο power boost μετα απο μαχη...

το Καλο ειναι οτι ο Ulquiorra δεν εβγαλε το χερι του απο την τσεπη καθολου με εξαιρεση το Cero που εκανε...

και τελος...αυτο που ειπε ο Ulquiorra με προβληματισε "She is one of us,taking her back is meaningless,it was Aizens decision" ΛΕΩ εγω τωρα..λετε να χρησιμοποιείσαι ο Αιζεν πανω στην Οριχιμε το Hogyoku?
αν και λογικα αυτο δουλευει μονο σε Shinigami και Ηollows...αλλα δεν ξερουμε ολες του της δυνατοτητες...

Posted Image

#628 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 December 2008 - 19:39

Το Hogyoku μετατρέπει σινιγάμηδες σε βυζαρδέους;

#629 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 30 December 2008 - 19:41

Το Hogyoku μετατρέπει σινιγάμηδες σε βυζαρδέους;

ναι
και Hollows σε αρρανκαρεους

Posted Image

#630 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 December 2008 - 19:42

I liked the chapter!!! Η μάχη Ichigo vs Ulquiorra είναι πραγματικά απίστευτη. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο απέδωσαν τον Ulquiorra. Cool και ψύχραιμος σε όλη την διάρκεια της μάχης ακόμη και όταν ο Ichigo έκανε κάτι το οποίο δεν περίμενε. Aυτή η μάχη animated θα πρέπει να έχει καταπληκτική χορογραφία. Αναφορικά με τον αρχηγό των exequias κάτι μου λέει ότι θα την δυσκολέχει κομματάκι την Rukia και ότι ενδεχομένως κρύβει κάποιους άσσους στο κλαδί εεε μανίκι του ηθελα να πω. In any case μου αρέσει πολύ και η ψυχολογική βία που ασκεί ο Ulquiorra στον Ichigo. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει κάτι με την Inoue Και πολύ απλά προσπαθεί να του σπάσει τα νεύρα. Αν πραγματικά ήταν μία από αυτούς δεν θα ετοιμαζόταν να την σκοτώσει κάτι chapters πιο πριν. Περα από το γεγονός ότι ο Aizen δεν θα έκανε τπτ στην Inoue που θα μπορούσε να επηρεάσει τις δυνάμεις της για όσον καιρό του ήταν χρήσιμη. Πολύ καλό σκεπτικό και ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα του Ulquiorra να προσπαθεί να κάμψει το μεγαλύτερο ατού του IChigo. Κατάλαβε ποια είναι η κινητήρια δυναμή του (η αγάπη για τους φίλους του δλδ) και προσπαθεί να του λυγίσει το ηθικό (αν και αυτό υπονοεί ότι κατα βάθος τον φοβάται).

Αν κατάλαβα καλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ichigo και αυτό το οποίο προσπαθεί να μας περάσει ο mangaka είναι ότι η δύναμή του αυξάνεται όχι από την άποψη ποσότητας reiatsu αλλά από την άποψη fighting experience. Μέσα από κάθε μάχη ο Ichigo μαθαίνει να διαχειρίζεται καλύτερα τις δυνατότητες του και να ελέγχει καλύτερα το Reiatsu του γι αυτο και θεωρητικά δυναμώνει. Τουλάχιστον εγώ μόνο έτσι μπορώ να το δικαιολογήσω.