Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#601 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 11:54

Το οτι δε βγαινουν ολα με στεγνα μαθηματικα το σκεφτηκατε?
Παρτε παραδειγμα το ποδοσφαιρο, αν μια ομαδα κερδισει την κυπελουχο του CL δε παει να πει οτι εχει και την υπολοιπη Ευρωπη χαλαρα
Ετσι γινεται με οτιπηποτε περιλαμβανει ανθρωπινες ενεργειες, διοτι ο ανθρωπος δεν ειναι μηχανη να αποδιδει παντα το ιδιο
Ποσο μαλλον στα fiction series που τα πραγματα ειναι πιο απροβλεπτα
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#602 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 12:17

Και μακάρι να ήταν τα ανιμέ και τα μάνγκα απρόβλεπτα σαν την κανονική ζωή. Αυτό θα ίσχυε αν υπήρχαν στάνταρ στατιστικά στο Μπλιτς (που δεν υπάρχουν γιατί ο σούπερ του σήμερα είναι ο λούλης του αύριο) και αν υπήρχε στρατηγική σε κάθε μάχη που δικαιολογούσε κάθε νίκη γιατί έγινε όπως έγινε (που στο Μπλιτς υπάρχει ως έναν μικρό βαθμό αλλά αυτό δε δικαιολογεί τα στιγμιαία power-up).

#603 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 12:34

προφανως aizen+ichimaru+tousen+espada>captains αλλα aizen+ichimaru+tousen+espada<captains+ichgigo
ετσι λυνουν ανισωσεις!!!

:uhh:
sora kun....πες μου σε παρακαλώ τα θες και τα λες?
από που και ως που ο φράουλας έχει τους εσπαντα?
απλά πληροφοριακά για να ξέρεις.

Ulqiora>Ichigo
Hallibel>Ichigo
Baraga>Ichigo
Stark>Ichigo
Ichimaru> Ichigo
Toushen>Ichigo
Aizen>Ichigo

Κατά πάσα πιθανότητα όλοι αυτοί που σου μόλις σου είπα έχουν τον ουλκιόρα και τον γκρίμτζο μία σφαλιάρα...ο ίτσιγκο αν μη τι άλο είναι χειρότερος από τον ουλκιόρα..άρα ποσες σφαλιάρες λες να έχουν τον ίτσιγκο?0,5????0,2???

μη τα χάνουμε λίγο επειδή είναι προταγωνιστής του μαμάει όλους..και εγώ τον συμπαθώ τον ίτσιγκο....μην παρεξηγηθώ..αλλά είπαμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#604 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 12:40

Το ζητημα ειναι οτι στη δεδομενη χρονικη στιμγη ο ichigo ειναι στα down του.Εχει γυρισει απο μια μαχη οπου η ινουε δεν τονε χει γιατρεψει και πολεμαει με 1 εχ8ρο που χωρις να κανει release απεκρουσε την πιο δυνατη του κινηση απο zero point σημειο χωρις να πα8ει τπ παρα 1 σκισιμο της στολης του.Απο κει και περα power up ο ichigo δε νομιζω να μπορει να μα8ει αφου τη συγκεκριμενη χρονικη στιμγη ο zangetsu ειναι αποροφημενος απο τη hollow πλευρα του ichigo που δεν νομιζω να καιγεται να του μα8ει κατι καινουργιο...Αμα ηταν ο γερακος μεσα στο σπα8ι κατι να βλεπαμε αλλα απο το "αλογο" δε νομιζω να παρει τπ αλλο μιας και ο hollow δεν ειναι τοσο προ8υμος να διδαξει

Δημοσιευμένη  εικόνα

#605 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2008 - 13:02

Ulqiora>Ichigo
Hallibel>Ichigo
Baraga>Ichigo
Stark>Ichigo
Ichimaru> Ichigo
Toushen>Ichigo
Aizen>Ichigo

Έννοια σου και με τα μαγικά του Κούμπο, τον Ουλκιόρα τον έχει νικήσει στα τρια επόμενα κεφάλαια. Και θα σκάσει μύτη εκεί που οι Εσπαδαίοι τους έχουνε τσακίσει όλους και θα τους νικήσει κι αυτούς χάρη στην Kubo ex Machina. Και θα φυσήξει την μύτη του και ο Άιζεν θα πέσει τέζα. Και θα έρθουνε να τον ευχαριστήσουνε όλες οι κοπελιές του Μπλιτς και ... θα τα κάνει πάνω του, σε αυτό δε βελτιώνεται ποτέ.

#606 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 03:09

340 pic (δν χανετε κ τπτ :P xd )

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από †Soul_Eater†: 28 Δεκέμβριος 2008 - 03:16

Δημοσιευμένη  εικόνα

#607 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 04:49

Kαι κλασσικα ο Ichigo φτύνει αίμα και ο Ulquiorra αγναντεύει αμέριμνος..... Πραγματικά έχω μεγάλη απορία να δω πως θα γυρίσει η μάχη....:hahaha:

Αχ παρακαλάω να αναλάβει δράση ο Hichi η λατρεία μου (H(ollow) ichi that is) γιατί με τον φράουλα έχω ψιλοβαρεθεί την ζωή του. Οκ , Bankai, Getsuga tenzou, hollow mask αυτά τα έχουμε δεί και δεν τον συγκινούν τον Ulqui ιδιαίτερα... Κάποιος πρέπει να μάθει στον Ichi πως πραγματικά χρησιμοποιούν ένα Ban kai

Ηint......

Spoiler:

(hichi ακούς? Για σένα λέω:wooi2:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 28 Δεκέμβριος 2008 - 05:08

#608 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 13:12

Kαι κλασσικα ο Ichigo φτύνει αίμα και ο Ulquiorra αγναντεύει αμέριμνος..... Πραγματικά έχω μεγάλη απορία να δω πως θα γυρίσει η μάχη....:hahaha:

Αχ παρακαλάω να αναλάβει δράση ο Hichi η λατρεία μου (H(ollow) ichi that is) γιατί με τον φράουλα έχω ψιλοβαρεθεί την ζωή του. Οκ , Bankai, Getsuga tenzou, hollow mask αυτά τα έχουμε δεί και δεν τον συγκινούν τον Ulqui ιδιαίτερα... Κάποιος πρέπει να μάθει στον Ichi πως πραγματικά χρησιμοποιούν ένα Ban kai

Ηint......

Spoiler:

(hichi ακούς? Για σένα λέω:wooi2:)

το παραλήρημα ενός fan girl!:hahaha:

μακάρι να δούμε τον σιροσακι! αχχχ τα σπαει!!!:burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#609 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 16:09

Bleach 340 (2 New Pics):

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#610 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 17:09

Πολυ κουβεντα βλεπω sta spoiler...μαλον ο Κουμπο σκοπευει να φερει τους Vaizards
να σωσουν τον Ichigo...

Απο κει και περα power up ο ichigo δε νομιζω να μπορει να μα8ει αφου τη συγκεκριμενη χρονικη στιμγη ο zangetsu ειναι αποροφημενος απο τη hollow πλευρα του ichigo

@Kelbron
Ο Ζανγγετσου δεν ειναι μερος του Hollow Ichigo πια

τοτε ο H.Ichigo ειχε "επαναστατισει" και για να παρει τον ελεγχο απο τον Ichigo
ξεκινησε απο την πηγη δυναμης του (Ζανγκετσου)...τα καταφερε γτ ο Ιτσιγκο δεν ηταν αρκετα δυνατος,τωρα ομως που ο Ιτσιγκο εχει τον H.ichigo υπο τον ελεγχο του
πηγη δυναμης του ειναι πρωτα ο Ζανγκετσου και μετα ο Hollow με λιγα λογια κανει αυτος κουμαντο και ο Hollow ειναι μερος του Ζανγκετσου....αρα αυτο που λες δν στεκει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#611 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 18:32

Spoiler:

#612 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 18:39

Spoiler:

lol δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Kubo θα βάλει αηδίες. ο Aroniero τι ήταν δηλαδή? φενετε έχει βάλει τόσους χαρακτήρες που δεν ξέρει πια τι να κάνει.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#613 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 09:27

Εγω οπως και ολοι μας πιστευω λιγο η πολυ εχουμε απογοητευτει απο το Bleach τελευταια...
ειχα 2 χρονια να δω το Soul society arc και ειπα να αρχισω παλι Bleach απο την αρχη μεχρι το επ 60 εκει γτ δν εχω τπτ να δω...εχω δει μεχρι το επ 19 κ το βλεπω χαλαρα και το ευχαριστιεμαι...και αναρωτιεμαι πως ενα ανιμε/μανγκα τοσο ωραιο, καταφεραν πρωτα οι υπευθυνοι του ανιμε και μετα ο Ιδιος ο Κουμπο στο μανγκα, να του ριξουν τοσο πολυ το επιπεδο...κριμα δλδ:if:...και η ιστορια εκει στην αρχη με τη μαμα του Ichigo ηταν πολυ καλη...κ τα αστεια ηταν πετυχημενα...
τσπ αυτο ηθελα να πω,μπορει να μην ενδιαφερει κανενα απλα το ειπα επειδή μου εκανε εντυπωση & επειδη δν εχω τπτ καλυτερο να κανω:yawn2:

Εντιτ: το ποσταρα στο μανγκα τοπικ επειδη ανεφερα το μανγκα και στο Ανιμε τοπικ δεν θα ηθελα να τους πω "Το Bleach sux στη συνεχεια."

Δημοσιευμένη  εικόνα

#614 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 11:11

Έλα papous, είπαμε, η δημοσιότητα βαράει κατακέφαλα και μετά από λίγο ο κόσμος σε προτιμάει ότι χαζομάρα κι αν πασάρεις. Γιατί νομίζεις ότι 40 χρόνια έχουμε δικομματισμό στην Ελλάδα, παρόλα τα κουλά που κάνουνε οι δύο τρανοί; Ή γιατί 15 χρόνια τώρα βγαίνουνε ασταμάτητα Power Rangers ή Pokemon αν και απλά αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια; Η φήμη βλέπεις.

Και τώρα μια θεωρία συνομοσίας μου. Σκεφτήκατε μήπως το δεντρο-άρρανκαρ είναι ο no.2 και ο παππούς στον θρόνο ένας άσχετος;

#615 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2008 - 16:45

Έλα papous, είπαμε, η δημοσιότητα βαράει κατακέφαλα και μετά από λίγο ο κόσμος σε προτιμάει ότι χαζομάρα κι αν πασάρεις. Γιατί νομίζεις ότι 40 χρόνια έχουμε δικομματισμό στην Ελλάδα, παρόλα τα κουλά που κάνουνε οι δύο τρανοί; Ή γιατί 15 χρόνια τώρα βγαίνουνε ασταμάτητα Power Rangers ή Pokemon αν και απλά αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια; Η φήμη βλέπεις.

Και τώρα μια θεωρία συνομοσίας μου. Σκεφτήκατε μήπως το δεντρο-άρρανκαρ είναι ο no.2 και ο παππούς στον θρόνο ένας άσχετος;

τέλια ιδέα!!!!!! πλάκα πλάκα όλοι οι αλλοι αρανκαρ έχουν δείξει το νούμερο τους εκτος απο αφτους τους δυο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.