Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#586 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 December 2008 - 04:02

σκευτήτε όμως ξαφνικά ο ίτσιγκο να χάσει από τον ουλκιόρα....ουαου...αυτό θα ήταν ανατροπη:if:

Αυτο σκευτομουν και εγω τωρα!
Γιατι να μη ρεζιλευτει ο ασχετος για ακομη μια φορα?????
Η ακομα καλυτερα, αφου οσο ξυλο και να τρωει, μυαλο δε βαζει, γιατι να μη πεθανει???
:P

qzMHWHd.png

#587 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 26 December 2008 - 12:36

Εγω πιστευω θα μαθει καμια σουπερ ντουπερ επιθεση απο τον Ζανγκετσου
η κανα Cero απο τον Hitchigo...αλλα και παλι....τσπ τι να πεις...παμε για Super Bankai?:burningbe3:

Posted Image

#588 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 26 December 2008 - 13:43

Έχω την εντύπωση πως ότι κι αν συμβεί, έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο κορεσμού που δε θα μας αρέσει, ότι κι αν είναι. Βασικά θα το καταφχαριστιώμουνα να ψοφούσε ο Φράουλας ή οι τοπ Εσπάδες να λιανίζανε όλους τους καπετανέους. Αλλά αυτό είναι τόσο λιπόψυχο που σιγά μη γίνει (αν και πραγματικά θα τραβούσε πάλι το ενδιαφέρον).

#589 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 26 December 2008 - 14:31

Έχω την εντύπωση πως ότι κι αν συμβεί, έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο κορεσμού που δε θα μου αρέσει, ότι κι αν είναι.

Fixed.Βεβαια εχω την εντυπωση πως οτι και αν συμβει,θα συνεχισεις να μας ζαλιζεις:smokingg:

#590 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 26 December 2008 - 15:09

δεν εχει τσαπτερ αυτη τη βδομαδα παιδες?

#591 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 December 2008 - 15:26

Γενικά chapter θα έχουμε αυτή την βδομάδα, απλά θα αργήσει.

Έχουν βγει spoilers για Naruto και Οne Piece, αλλά για Bleach δεν υπάρχουν ούτε καν spoilers. Aπ' ότι φαίνεται ή δεν ήταν double το προηγούμενο issue οπότε υπάρχει κανονικά περιοδικό αυτήν την εβδομάδα (άρα και ch) ή έγινε leaked το περιοδικό και θα πάρουμε chapter μια εβδομάδα νωρίτερα.
(για μένα εξακολουθεί να παίζει το δεύτερο αν και οι πηγές δηλώνουν το πρώτο).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#592 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 26 December 2008 - 15:54

Kαι εγω ξυπνησα ενθουσιασμενος να διαβασω τα σημερινα manga μ ,ειχα ενθουσιαστει που εδειξε επιτελους ichigo μετα απο 15 περιπου manga, μπαινω στο onemanga.com να δω την επικη μαχη ichigo vs ulquiorra και....:fromabove:ξενερωσα δν ειχει βγει το γαμ***** το manga

#593 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 December 2008 - 16:44

Τουλάχιστον βγήκε το spoiler.
We are back in HM

Bleach 340: The Antagonizer

Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#594 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 December 2008 - 17:39

Κάθισα και διάβασα αυτές τις μέρες όλα τα chapter(εκτός αυτών με τα flashback που θα τα διαβάσω σήμερα).

Το μόνο πράγμα που άξιζε ήταν τα βυζιά της Halibel:knock-knock:

Posted Image

#595 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 26 December 2008 - 17:41

:Ο η Rukia εναντίον εκείνου του τυπά! normally δεν μπορεί να τον νικήσει πιστεύω αλλα γιατί κάτι μου λέει πως θα τον ξεσκίσει. αυτός λογικά θα έπρεπε να είναι δυνατός, είχε κάποιο αξίωμα αυτός και η team του έτσι δεν είναι?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#596 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 December 2008 - 18:49

καλουτσικο φαινετε απο το spoiler :P

qzMHWHd.png

#597 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 December 2008 - 01:18

πφφφ παντα στο Bleach αναρωτιομουν κατι.Γιατι ο αιζεν μπηκε σε ολων αυτο τον κοπο να υπνωτισει τη soul society και δεν τους εσφαζε απλα ολλους,μυστικα και ωραια, σε assasination style?Εδω διαλυσε hitsu-komamura-ichigo σε δευτερολεπτα, για να μη μιλησω για το turn the pendelum που εβγαλε εκτος 5 captains....Αρα συμπαιρενουμε οτι
aizen+tousen+gin <10 captains. (1)
Αλλα ο aizen διοικει τους espada που σημαινει οτι aizen+tousen+gin>10 espada. (2)
λογικη συνεπεια των (1),(2) ειναι οτι 10 espada<10 captains το οποιο ειναι ατοπο,διοτι ο aizen δεν εξεφρασε αγωνια για την καταληξη της μαχης 6 captain vs 3 espada (συμπεριλαμβανομενου και του οτι οι espada πανω απο το νουμερο 6 ειναι ανωτεροι η ισαξιοι των περισσοτερων captain,μιασ και o grim διαλυσε τον βλακα ο οποιος ειναι Captain lvl οταν αυτος δεν ειχε μασκα)

Με λιγα λογια, τι γινετε σε αυτη τη σειρα????

qzMHWHd.png

#598 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 December 2008 - 01:50

Με λίγα λόγια ότι να ναι.

Ανάλογα πως θα ξυπνήσει το πρωί που είναι να γράψει την υπόθεση παρακάτω ο Kubo:frozen:

Posted Image

#599 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 27 December 2008 - 01:54

προφανως aizen+ichimaru+tousen+espada>captains αλλα aizen+ichimaru+tousen+espada<captains+ichgigo
ετσι λυνουν ανισωσεις!!!

#600 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 December 2008 - 09:26

aizen+ichimaru+tousen+espada+captains+ichgigo < Kubo. End of problem.
Και κλασικά, ο Φράουλας δια μαγείας τρώει ξύλο από τους κακούς και την δεύτερη φορά που τα βάζει μαζί τους αμπρακατάμπρα είναι δυνατότερος από αυτούς.