Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#5986 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2015 - 00:49

Από την αρχή του arc κομπάρσοι ήταν όλοι αυτοί που είναι μαζεμένοι στο δωμάτιο τώρα πλην του kyuraku και του aizen άντε με μεγάλη επιείκεια και του urahara αν θεωρήσουμε πως το να δούμε τον φράουλα να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον ishida ήταν κάποιας σημασίας, οπότε καλά κάνει και τους εκμηδενίζει μπας και δούμε τίποτα "ουσίας" μια ώρα αρχύτερα. Και είδες και τι good guy που είναι ο Aizen? Αντί να περιμένουμε 200 chapter να ξανανέβουνε οι φίλοι στο παλάτι με τα πόδια, θα τους το φέρει ο ίδιος μπαμ και κάτω να τελειώνουμε :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 04 Απρίλιος 2015 - 00:49

#5987 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2015 - 14:12

Loved it. Οι συζητήσεις μεταξύ των χαρακτήρων έδωσαν λιγάκι πνοή σε αυτό το κεφάλαιο. Μακάρι να δούμε έπειτα και Grimmjow, Harribel, Neliel και όσους arrancar έχουν παραμείνει και να πάμε για μια all-out τελευταία μάχη όλων των ειδών στη σειρας με τον Ywach και τους Elite του.

#5988 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2015 - 15:55

Κεφάλαιο άξιο σχολιασμού μετά από τόσο καιρό. Το πρόσωπο του Αηζεν όταν μαθαίνει ότι ο Μαγιουρι κατασκεύασε τα δεσμά του με κάνει βέβαιο ότι ο επιστήμονας θα θανατωθεί αμέσως μόλις ελευθερωθεί ο κρατούμενος.

Η προδοσία κάποιων στερνιτερς ήταν αναμενόμενη αλλά ανούσια, μόλις ο αρχηγός τους το μάθει θα τους αφαιρέσει όλη τους τη δύναμη. Ή πρέπει να πεθάνουν πρώτα για να γίνει αυτό; Στη τελική πρέπει να το είχε προβλέψει αυτό αλλά δεν το θεώρησε μεγάλη απειλή για να καθαρίσει τους μελλοντικούς προδότες προαιρετικά αφού η όποια ζημιά θα προκαλούσαν θα ήταν μικρότερο της ωφέλιμης υπηρεσίας τους.

Καλό που μετά από καιρό θα δούμε και τον Κιορακου να παλεύει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 09 Απρίλιος 2015 - 15:56

#5989 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2015 - 21:03

Ωραιο chapterακι!

Εγω παντως ανυπομονω να ελευθερωθει ο Aizen!Δεν αντεχω αλλη αναμονη! :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5990 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 18:50

Είχα να διαβάσω το manga από τον Δεκέμβριο, οπότε μέσα σε αυτούς τους 5 μήνες έχουν γίνει σημεία και τέρατα :P

Ξενέρωσα, πάντως, που ο yasfjhsafgdjhA-bach "κέρδισε" τον τύπο με το μούσι μέσα σε τόσα λίγα chapters και με τέτοιον wtf τρόπο; Δηλαδή επειδή απόκτησε 3 κόρες το μάτι του, σημαίνει ότι η δύναμη που πήγε να τον κάνει τοστ αναιρέθηκε;

Μετά, δεν περίμενα ότι ο ukitake θα ήταν αυτός που, έστω για λίγο, θα αναλάμβανε την σταθεροποίηση του κόσμου, κρατώντας τον soul king στη... θέση του :hahaha:

Και τώρα ήρθε ο Aizen και έδεσε το γλυκό (μας πρήζουν και ο black kaiser με τον itachi akatsuki, τι άλλο θέλουμε! :P ). Για να πω την αμαρτία μου, αν και από τους πιο badass/δυνατούς/κλπ χαρακτήρες του manga, εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα. Τον βαριέμαι :P

#5991 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 19:31

[...] yasfjhsafgdjhA-bach [...]

:P

Και τώρα ήρθε ο Aizen και έδεσε το γλυκό (μας πρήζουν και ο black kaiser με τον itachi akatsuki, τι άλλο θέλουμε! :P ). Για να πω την αμαρτία μου, αν και από τους πιο badass/δυνατούς/κλπ χαρακτήρες του manga, εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα. Τον βαριέμαι :P

oMJmG5w_700wa_0.gif

Say whaaaaat...? Προσωπικά τα τελευταία πέντε χρόνια διάβαζα Bleach μόνο για το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει ο Aizen... Όπως και πολλοί άλλοι, κρίνοντας από τις αντιδράσεις και σε αυτό το forum όπως και σε άλλα. Αν το χειριστεί καλά (αυτό είναι ένα άλλο θέμα...), έχουμε να περιμένουμε γαμάτα chapters.

Γενικότερα, είμαι πεπεισμένος ότι στην περίπτωση του Aizen ο Kubo ακολούθησε την ίδια συνταγή με το θάνατο του Byakuya (είδε ότι ο θάνατός του εξόργισε τα fangirls του, οπότε τον έφερε πίσω). Με τον Aizen άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει -με το να τον κάνει unkillable και να τον φυλακίσει-, ώστε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι για να ξαναπιάσει το ενδιαφέρον αναγνωστών που βαρέθηκαν την ζωή τους... Και ενώ στην περίπτωση του Byakuya με ενόχλησε, στην περίπτωση του Aizen δεν παραπονιέμαι γι' αυτόν τον Kubo-ισμό.

Όπως και να 'χει, είναι γεγονός ότι ο Kubo δεν γράφει τόσο καλές μάχες πλέον (βλέπε Zaraki vs. Gremmy), και το pacing είναι ό,τι να 'ναι (πόσα chapters θα κάνουν πια για να φτάσουν στο Royal Palace;). Kubo, get your shit together...

#5992 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 19:32

Και τώρα ήρθε ο Aizen και έδεσε το γλυκό (μας πρήζουν και ο black kaiser με τον itachi akatsuki, τι άλλο θέλουμε! :P ).

tumblr_m4cphrWT2s1qjiur9o1_500.gif

#5993 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2015 - 21:03

Για να πω την αμαρτία μου, αν και από τους πιο badass/δυνατούς/κλπ χαρακτήρες του manga, εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα. Τον βαριέμαι :P

giphy.gif

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 10 Απρίλιος 2015 - 21:05

#5994 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2015 - 01:24

Θυμαμαι με περιφανεια τοτε που προτογνωριζαμε τους squad leaders και ελεγα πως οι πιο ενδιαφεροντες μου φαινονται ο Kyoraku και ο Aizen. Πλεον ειναι το ζουμι στο ζητημα πλοκη στο bleach (ενταξει στις μαχες καταλαβαινεται, Kenpachi και ξερο ψωμι). Σε κατωτερα ποιοτικα chapters (γενικα ο φραουλας εδω και παααρα πολυ καιρο δε φερνει και καμια ποιοτητα παρα ανακυκλωνει το ιδιο μαχητικο μοτιβο), το manga απεκτησε ενδιαφερον.
Αχ και το ξαναφτιαχνες ρε Kubo..

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#5995 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2015 - 13:38

Holy shit στο τελευταιο chapter!!!!!
GRIMMJOW IS BACKKKKKKKKKKK :8):  :8):  :8):

#5996 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2015 - 13:47

Το περιμέναμε καιρό τώρα gia to Grimmjow,λίγο πιο γρήγορα ρε Kubo το story!!!!

2008ipman01.jpg

#5997 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2015 - 14:08

GRIIIIIIIIIIIIIIIIIMMJOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW, OMG YES!!!!!

Aizen και Grimmjow, αυτο το μανγκα χρειαζεται ενα αξιοπρεπες τελος και θα ειναι κομπλε στα ματια μου.

#5998 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2015 - 17:28

Youtube Video

Αυτό έγινε πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα :congrats:

#5999 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2015 - 21:18

Και εγω ρε φιλε, αργοτερα το περιμενα...Εκπληξουλα!!!!!

#6000 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2015 - 00:38

το hype για τον trashjow ποτε δεν το καταλαβα. ο μονος που ηταν αξιολογος ηταν ο Ulquiorra.