[...] yasfjhsafgdjhA-bach [...]

Και τώρα ήρθε ο Aizen και έδεσε το γλυκό (μας πρήζουν και ο black kaiser με τον itachi akatsuki, τι άλλο θέλουμε!
). Για να πω την αμαρτία μου, αν και από τους πιο badass/δυνατούς/κλπ χαρακτήρες του manga, εγώ ποτέ δεν τον χώνεψα. Τον βαριέμαι 
Say whaaaaat...? Προσωπικά τα τελευταία πέντε χρόνια διάβαζα Bleach μόνο για το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει ο Aizen... Όπως και πολλοί άλλοι, κρίνοντας από τις αντιδράσεις και σε αυτό το forum όπως και σε άλλα. Αν το χειριστεί καλά (αυτό είναι ένα άλλο θέμα...), έχουμε να περιμένουμε γαμάτα chapters.
Γενικότερα, είμαι πεπεισμένος ότι στην περίπτωση του Aizen ο Kubo ακολούθησε την ίδια συνταγή με το θάνατο του Byakuya (είδε ότι ο θάνατός του εξόργισε τα fangirls του, οπότε τον έφερε πίσω). Με τον Aizen άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει -με το να τον κάνει unkillable και να τον φυλακίσει-, ώστε να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι για να ξαναπιάσει το ενδιαφέρον αναγνωστών που βαρέθηκαν την ζωή τους... Και ενώ στην περίπτωση του Byakuya με ενόχλησε, στην περίπτωση του Aizen δεν παραπονιέμαι γι' αυτόν τον Kubo-ισμό.
Όπως και να 'χει, είναι γεγονός ότι ο Kubo δεν γράφει τόσο καλές μάχες πλέον (βλέπε Zaraki vs. Gremmy), και το pacing είναι ό,τι να 'ναι (πόσα chapters θα κάνουν πια για να φτάσουν στο Royal Palace;). Kubo, get your shit together...