http://www.mangapanda.com/bleach/567
It's out^
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 12:13
Πολύ χαίρομαι που βλέπουμε και πάλι την Rukia σε δράση, it's been a while! Μου αρέσει επίσης που αν και αυτή έχει ice zanpakuto ο τρόπος λειτουργίας του είναι τελείως διαφορετικός από του Toshiro.
Και εγώ πιστεύω πάντως πως λογικά ο As Nodt δεν είναι ακόμα νεκρός. Το σχέδιο του πάντως είναι φοβερό. Super creepy βλέμα
Επίσης μιας και δεν είχα σχολιάσει τα προηγούμενα chapter, καλή δουλεία με το νεο bankai του Renji. Του έδωσε επιτέλους κάτι πιο πρακτικό για μάχη από έναν γιγαντιαίο μπαμπουδένιο δράκο!
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 12:21
παιδια καλησπερα δεν διαβαζω το μανγκα,ετσι λοιπον θα ηθελα να μου πει καποιος,αν τελικα ισχυει οτι αυτο ειναι το τελευταιο αρκ.και επισης θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνορηζει αν συνεχισουν το ανιμε,,,ενταξει μπορει να ειχε φιλερ πολα και μαπα,αλλα πρεπει να συνεχηστει ανηκει και αυτο στα μεγαλα σονεν μαζι με hxh one piece naruto που παιζοντε τωρα,δεν ανεφερα saint seyia omega και toriko μιας και ειναι ποιο νεα,,,,ειναι κριμα να γυρησει το fairy tail και να μην το συνεχισουν αυτο,,, η θα παει παρεα με gantz berserk claymor hitman reborn beelzebub d gray man soul eater kai polaalla,sory αν κουρασα και ειναι λαθος που ρωτησα εδω
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 12:29
Hello! Θα ήταν καλύτερα να το ποστάρεις αυτές τις ερωτήσεις στην Γενική Συζήτηση μιας και αυτό το thread αφορά 100% τις τελευταίες εξελίξεις στο manga.
Για την συνέχεια της anime σειράς δεν έχει ακουστεί κάτι και δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Το Bleach είναι μεγάλο και δημοφιλές franchise και λογικά κάποια στιγμή θα το συνεχίσουν, αλλά αυτό αποτελεί εκτίμηση και όχι γνώση. Και ναι, είναι το τελευταίο arc!
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 12:31
σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου και συγνωμη για την λαθος αναρτηση
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 14:20
Meh... μετά την θεόχαζη μάχη του Renji, έχουμε τώρα την θεόχαζη μάχη της Rukia.
Long live the mighty Sternritters που χάνουν απο shikai...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 05 Φεβρουάριος 2014 - 14:21
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 15:43
Long live the mighty Sternritters που χάνουν απο shikai...
Βασικά μέχρι τώρα θαρρώ πως ούτε ένας Sternritter δεν έχει πεθάνει μονάχα από το shikai κάποιου shinigami. Όλοι από bankai πέσανε Οπότε πιστεύω ούτε και η Rukia θα τον καταφέρει μόνο με shikai.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 15:52
Εξωτικό chapter, μαθαίνουμε ότι η Rukia δεν είναι ζωντανή. Φυσικά και δεν είναι ζωντανή είναι shinigami. Η ικανότητα του Nodt έπρεπε να πιάνει μόνο σε ανθρώπους ή τέλος πάντων οργανικά όντα. Άλλο ένα από τα αμέτρητα plot holes.
Επίσης εδώ η Ρουκια κάνει Aizen face http://i6.mangapanda.com/bleach/566/bleach-4749217.jpg
φαινόταν ήδη ότι θα νικήσει από αυτό και μόνο.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 17:16
Sashi-burida nā, Rukia-chan
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 18:05
Επίσης εδώ η Ρουκια κάνει Aizen face http://i6.mangapanda.com/bleach/566/bleach-4749217.jpg
φαινόταν ήδη ότι θα νικήσει από αυτό και μόνο.
Όσο πάει σε συμπαθώ όλο κι περισσότερο.
Το plothole δεν έχει να κάνει πως το ability του As Nodt δεν θα έπρεπε να πιάνει σε shinigami, ας δεχτούμε πως όταν κάνει λόγο για "ζωντανό" εννοεί για οτιδήποτε έχει καρδιά που χτυπάει ακόμα και αν το σώμα+εγκέφαλος του είναι από reishi και όχι από σάρκα. Αν η Ρούκια είναι εξολοκλήρου παγωμένη, πως μπορεί το σώμα της να κάνει την παραμικρή κίνηση και πως μπορεί ο εγκέφαλος της δίνει οδηγίες στα μέλη της; Δηλαδή πήρε όλα τα "καλά" του να είναι το σώμα της παγωμένο (δεν νιώθει τίποτα από φόβο) και κανένα μειονέκτημα από αυτό. Θα μπορούσε απλά ο Kubo να πει πως η Ρούκια πάγωσε το κομμάτι του εγκεφάλου της που έχει να κάνει με τα συναισθήματα και να τελείωνε όλη η υπόθεση. Το συγκεκριμένο ability όμως δεν βγάζει νόημα ούτε με τις σταθερές που κυριαρχούν στον κόσμο του Bleach. Asspull 100% δηλαδή.
Τέλος, Οσάμαμπουργκ, εκτός αν ο TK θέλει να τελειώνει, δεν νομίζω πως ο As Nodt είναι νεκρός. Είναι πολύ ιδιαίτερος Sternritten για να πεθάνει από ένα απλό shikai και μάλιστα μόλις μετά από 1 chapter. Μέχρι και η μάχη του Renji πιο πολυ κράτησε. Λογικά είτε θα ηττηθεί από bankai της Rukia είτε θα τον κανονίσει ο Byakuya. Πιθανολογώ πως είναι πιο πιθανό το πρώτο μιας και έχω την εντύπωση πως τον Byakuya +Kenpachi τους φιλάει για δυνατότερες μάχες.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2014 - 22:49
Μέχρι το προηγούμενο κεφάλαιο νόμιζα πως δεν την έπιανε ο φόβος γιατί είχε ξεπεράσει το φόβο του θανάτου πριν την εκτέλεση, αλλά όχι, η Ρούκια είναι καταψύκτης! Τι να πει κανείς;
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2014 - 00:36
Τέλος, Οσάμαμπουργκ, εκτός αν ο TK θέλει να τελειώνει, δεν νομίζω πως ο As Nodt είναι νεκρός. Είναι πολύ ιδιαίτερος Sternritten για να πεθάνει από ένα απλό shikai και μάλιστα μόλις μετά από 1 chapter. Μέχρι και η μάχη του Renji πιο πολυ κράτησε. Λογικά είτε θα ηττηθεί από bankai της Rukia είτε θα τον κανονίσει ο Byakuya. Πιθανολογώ πως είναι πιο πιθανό το πρώτο μιας και έχω την εντύπωση πως τον Byakuya +Kenpachi τους φιλάει για δυνατότερες μάχες.
Για αυτό είπα "χάνουν" και όχι "πεθαίνουν". Ακόμα και το να δυσκολεύει έναν Sternritter ένα πουθενάδικο shikai, είναι κατά την γνώμη μου ανεπίτρεπτο όταν οι τύποι έχουν παρουσιαστεί τόσο δυνατοί και ανίκητοι. Μου άρεσε πολύ η μάχη του Komamura εναντίον της Bambietta γιατί, πέρα του ότι ήταν διπλό KO, δεν υποτίμησε την Bambietta σαν αντίπαλο και ο Komamura πήγε πραγματικά over the top για να έρθει ισοπαλία.
Η όλη φάση με τον Mask πριν και τον As τώρα είναι αισχρή. Ο TK χρησιμοποιεί απλώς ηλίθια plot haxes και asspulls για να νικησουν από το πουθενά οι πρωταγωνιστές του, ενώ οι δευτερέυοντες χαρακτήρες απλώς υπάρχουν για να τρώνε ξύλο τελείως από το πουθενά, μόνο και μόνο για να φανούν πιο γαμιάδες οι πρωταγωνιστές.
Όσο για το Volstandig του As, θα το δούμε όπως "είδαμε" το Volstandig του Cang Du και του BG-9 ή θα το δούμε για να πεθάνει ένα τσάπτερ μετά; Volstandig is Resureccion all over again... Εάν δεις το Volstandig κάποιου, είσαι σίγουρος ότι θα πεθάνει/χάσει στο επόμενο τσάπτερ.
Edit: Γκρινιάζω γιατί, πραγματικά, η όλη φάση είχε (και πιστεύω ότι ακόμα έχει) απίστευτη προοπτική αλλά ο Kubo φαίνεται ότι έχει αρχίσει να την πετάει από το παράθυρο για να σερβίρει πάλι φτηνές σονενιές. Είναι σαν να να μην έμαθε τίποτα από το χάλι του Fake Karakura.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 06 Φεβρουάριος 2014 - 00:47
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2014 - 15:36
Για αυτό είπα "χάνουν" και όχι "πεθαίνουν". Ακόμα και το να δυσκολεύει έναν Sternritter ένα πουθενάδικο shikai, είναι κατά την γνώμη μου ανεπίτρεπτο όταν οι τύποι έχουν παρουσιαστεί τόσο δυνατοί και ανίκητοι. Μου άρεσε πολύ η μάχη του Komamura εναντίον της Bambietta γιατί, πέρα του ότι ήταν διπλό KO, δεν υποτίμησε την Bambietta σαν αντίπαλο και ο Komamura πήγε πραγματικά over the top για να έρθει ισοπαλία.
Η όλη φάση με τον Mask πριν και τον As τώρα είναι αισχρή. Ο TK χρησιμοποιεί απλώς ηλίθια plot haxes και asspulls για να νικησουν από το πουθενά οι πρωταγωνιστές του, ενώ οι δευτερέυοντες χαρακτήρες απλώς υπάρχουν για να τρώνε ξύλο τελείως από το πουθενά, μόνο και μόνο για να φανούν πιο γαμιάδες οι πρωταγωνιστές.
Εγώ σε αυτό δεν θα συμφωνήσω κυρίως στον συσχετισμό δυνάμεων που περιγράφεις. Γιατί πιστεύω σε αυτό το θέμα ο Kubo έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά μέχρι τώρα. Σε κανένα κομμάτι δεν παρουσιάστηκαν οι Sternritter σαν φοβερά δυνατότεροι των captains πόσο μάλλον ανίκητοι. Κατά κύρια βάση είναι ισάξιοι με ελαφρές διακυμάνσεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα για ποιον μιλάμε.
Κατά την διάρκεια του πρώτου invasion φάνηκε μια μεγάλη διαφορά δύναμης μεταξύ τους αλλά υπήρχε ένα πολύ βασικός λόγος για αυτό. Κανένας captain δεν μπορούσε να πολεμήσει με το bankai του (για να μην πω ότι τα χρησιμοποιούσαν και εναντίον τους). Οπότε ήτανε απολύτως λογικό να βλέπουμε να τους παίρνουνε παραμάζομα. Σαν να είχες 2 ισάξιους αντίπαλους που ο ένας πολεμάει στο 100% και ο άλλος στο 50%. Και αυτό φάνηκε και σε άλλο σημείο του πρώτου invasion. Θυμήσου τον Kenpachi. Ήτανε ο μοναδικός shinigami που μπορούσε να πολεμήσει στην κανονική του (captain level) δύναμη και πριν πέσει από τον Bach σκότωσε 2-3 sternritters στον δρόμο του. Οκ είναι κτήνος ο Kenpachi ( ) αλλά εκτός αυτού έδειξε από τότε πως δεν υπάρχει φοβερή διαφορά δυνάμεων.
Και αυτό ακριβός φαίνεται και τώρα στο δεύτερο invasion. Κανένα sternritter δεν έχω δει να δυσκολευτεί πραγματικά ή να έχει χάσει από πουθενάδικα shikai.. Όλοι οι captains που έχουν πολεμήσει έως τώρα έχουνε παλέψει full power με τα bankai τους. Και δεν είναι μόνο ο Komamura που βγήκε Κ.Ο. Όλοι όσοι πολεμήσανε με κάποιον sternritter για να τον κερδίσουν, αυτή την στιγμή είναι εντελώς νοκ άουτ. Komamura, Toshiro, Soi Fon, Kensei, Rose, Shinji κτλ. Οπότε ναι, σε αυτό το θέμα ο kubo νομίζω τα έχει παρουσιάσει αρκετά σωστά
Συμφωνώ όμως σε αυτό που λες για τον Renji και την Rukia. Και μάλλον με αυτούς τα έχεις πιο πολύ και για το πόσο δυνατότερους από ότι ξέραμε τους βλέπουμε τώρα. Well νομίζω ο Kubo είχε δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για αυτούς τους 2 όταν τους πήρε πάνω στα παλάτια. Τώρα καλός ή κακός προσωπικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Πάντως κατά την γνώμη μου έχουμε δει σίγουρα χειρότερα power up παλιότερα από τον Kubo. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μια λογική! Πήρε 2 vice-captain level χαρακτήρες, τους έβαλε να προπονηθούν/εκπαιδευτούν από τους 5 δυνατότερους shinigami και τους επέστρεψε σε captain level επίπεδο
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 09:36
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2014 - 10:18
Μάχη copy paste του Zommari. Αντικατέστησε το κακό, τους άλλαξε τα ρούχα, άλλαξε background κι έτοιμο το chapter.