[fanboy on] Εκει που ειπε "..δουλευει μονο για οσους εχουν bankai", περιμενα πανελ με τον Zaraki και την Unohana (για να φανει οτι ζει και ειναι ετοιμη να kick ass) να αγγιζουν τα "φασολια" τους αλλα δεν μου εκανε τη χαρη ο Kubo [fanboy off]
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2013 - 00:00
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2013 - 01:28
Εμενα μου φανηκε περιεργο που εδειξε τον χοντρουλη. Εχει κι αυτος Bankai η ειναι για την Sui Feng και απλα έριξε το χαπι διπλα του?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 09 Οκτώβριος 2013 - 01:29
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 11:11
http://www.mangapanda.com/bleach/553
Toshiro is back and cooler than ever before! Η σελίδα με τον hyourinmaru ήτανε όλα τα λεφτά όπως και το φινάλε. Δεν νομίζω να μπορέσανε να τους βγάλουνε τόσο εύκολα νοκ άουτ αλλά σίγουρα ξεκίνησε δυνατά η αντεπίθεση. Πολύ πιθανόν να δούμε σύντομα να χρησιμοποιούν τις Vollstandig μορφές τους..
Πως ήτανε έτσι ο BG9? Σαν κατσαρίδα έμοιαζε..
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 12:24
Η πλάστιγγα της μάχης προσωρινά μόνο γέρνει υπέρ των captains επειδή έχουν το στοιχείο της έκπληξης. Ακριβώς ό,τι είχε γίνει και όταν οι κουινσι είχαν κλέψει για πρώτη φορά τα bankais. Αφού ο άλλος με τα πολλά άκρα κατάλαβε τί έγινε, είναι θέμα χρόνου πριν μοιραστεί τη πληροφορία με τους συμμάχους του.
Βέβαια τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουν hollowfied bankais, είδαμε τον Χιτσου με υπολείμματα μάσκας.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 16:00
Fail... πραγματικά fail... To arc ξεφούσκωσε τόσο απότομα και με τόσο άσχημο τρόπο μέσα σε 18 σελίδες που δεν είναι καν αστείο. Ήλπιζα σε κάτι διαφορετικό από τους Sternritters να ψοφάνε μονόχιτοι από τα bankais. Α ρε Kubo, τίποτα δεν έμαθες από το κράξιμο που έφαγες για το Arrancar arc τελικά, έτσι;
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 16:39
Fail... πραγματικά fail... To arc ξεφούσκωσε τόσο απότομα και με τόσο άσχημο τρόπο μέσα σε 18 σελίδες που δεν είναι καν αστείο. Ήλπιζα σε κάτι διαφορετικό από τους Sternritters να ψοφάνε μονόχιτοι από τα bankais. Α ρε Kubo, τίποτα δεν έμαθες από το κράξιμο που έφαγες για το Arrancar arc τελικά, έτσι;
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός! Πιστεύεις στα αλήθεια δηλαδή ότι θα έχουν πεθάνει έτσι οι sternritters? Σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω την συνέχεια, αλλά νομίζω είναι κλασικό cliffhanger του kubo όπως έχει κάνει ήδη 2 φορές στα περασμένα chapters με τον toshiro και τον bazz-b. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι θα βγούνε σίγουρα τραυματισμένοι αλλά πλήρως μάχιμοι. Και κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσουν να πολεμάν στην full δύναμή τους.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 17:43
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός!
Πιστεύεις στα αλήθεια δηλαδή ότι θα έχουν πεθάνει έτσι οι sternritters?
Τι έχουμε δει στην σειρά μέχρι στιγμής που να υποδηλώνει ότι δεν θα πεθάνουν απλώς "έτσι"; Starrk, Barragan, Zommari, Szayel, Aaroniero, (ακόμα και η Unohana, τώρα που το καλοσκέφτομαι), όλοι τους πέθαναν "έτσι", απλώς επειδή "έπρεπε" να πεθάνουν...
Μακάρι να έχει όντως διορθωθεί ο Kubo, μπας και δούμε επιτέλους καμιά μάχη της προκοπής, αν και τα δύο τελευταία chapters βρωμοκοπάνε plot hax.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Οκτώβριος 2013 - 17:51
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 17:57
Και Yamamoto...
Αυτό το οποίο θα ήθελα σε αυτό το κομμάτι θα ήταν περισσότερο να δω τα ζόρια και κανά bankai κάποιου captain που δεν έχουμε δει τόσο εν δράσει, πχ κάποιου Vizard.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 18:29
Τι έχουμε δει στην σειρά μέχρι στιγμής που να υποδηλώνει ότι δεν θα πεθάνουν απλώς "έτσι"; Starrk, Barragan, Zommari, Szayel, Aaroniero, (ακόμα και η Unohana, τώρα που το καλοσκέφτομαι), όλοι τους πέθαναν "έτσι", απλώς επειδή "έπρεπε" να πεθάνουν...
Μακάρι να έχει όντως διορθωθεί ο Kubo, μπας και δούμε επιτέλους καμιά μάχη της προκοπής, αν και τα δύο τελευταία chapters βρωμοκοπάνε plot hax.
Vollständig, Osama. Μην ξεχνάς πως όλοι οι Espada ηττήθηκαν αφού έδειξαν τα release τους. Όσο δεν βλέπουμε Sternritters στη Vollständig form τους, δεν τους βλέπω να πεθαίνουν ακόμη.
Τώρα για τα άλλα παραδείγματα που ανέφερες, ε προφανώς θα πέθαιναν μιας και είναι οι κακοί της υπόθεσης. Από την στιγμή που ο δημιουργός της πλοκής έκρινε πως οι shinigami θα νικήσουν στον πόλεμο εναντίον των arrancar, τότε δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να κρατήσει ζωντανούς τους περισσότερους espada. Μόνο για την Unohana συμφωνώ πως πέθανε "έτσι". O Yamamoto έπρεπε να πεθάνει, ειδάλλως όλη η πρώτη invasion των Quincy στην Soul Society θα ήταν για το τίποτα, ουσιαστικά.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 19:01
Vollständig, Osama. Μην ξεχνάς πως όλοι οι Espada ηττήθηκαν αφού έδειξαν τα release τους. Όσο δεν βλέπουμε Sternritters στη Vollständig form τους, δεν τους βλέπω να πεθαίνουν ακόμη.
Τώρα για τα άλλα παραδείγματα που ανέφερες, ε προφανώς θα πέθαιναν μιας και είναι οι κακοί της υπόθεσης. Από την στιγμή που ο δημιουργός της πλοκής έκρινε πως οι shinigami θα νικήσουν στον πόλεμο εναντίον των arrancar, τότε δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να κρατήσει ζωντανούς τους περισσότερους espada. Μόνο για την Unohana συμφωνώ πως πέθανε "έτσι". O Yamamoto έπρεπε να πεθάνει, ειδάλλως όλη η πρώτη invasion των Quincy στην Soul Society θα ήταν για το τίποτα, ουσιαστικά.
Το είχα ξεχάσει αυτό. Έχω την εντύπωση ότι το περάσαν και λιγάκι στη ζούλα, οπότε δεν είχα δώσει την δέουσα προσοχή. Όπως και να έχει, ναι, τότε σίγουρα δεν ήρθε η ώρα τους ακόμα.
(disclaimer: το παρακάτω δεν αποτελεί γκρίνια αλλά απορία προς συζήτηση)
Το άλλο μπορεί να θεωρείται δεδομένο από τους πιο τακτικούς fan της σειράς, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω, πραγματικά. Σύμφωνοι, ήταν οι κακοί. Αλλά γιατί απαραίτητα να πεθάνουν και όχι "απλώς" να χάσουν και να υποχωρήσουν; Δεν θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για το τελευταίο arc της σειράς εάν περισσότεροι Espada ήταν ζωντανοί και ο πόλεμος τώρα είχε μια πιο three pronged μορφή; Εννοώ, ειδικά τους Barragan και Starrk, που υποτίθεται ότι ήταν τα δύο δυνατότερα hollows της ύπαρξης, η τελική εντύπωση που μου σχηματίστηκε ήταν ότι τους εμφάνισε μόνο και μόνο για να τους σκοτώσει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Οκτώβριος 2013 - 19:07
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 19:07
Είναι τέτοια η δομή του Hueco Mundo που ακόμα και αν πέθαναν ισχυροί αρανκαρς, αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν νέοι. Και κάτι μου λέει ότι η λεγόμενη εσπαντα δεν ήταν τα δυνατότερα hollows, απλά ήταν τα hollows που κατάφερε να «πείσει» ο Άιζεν να τον ακολουθήσουν.
Επομένως δεν με πειράζει που τους έβαλε να πεθάνουν ο Κουμπο, άνετα αναδεικνύονται άλλοι αλλά αποκλείεται να συμμετέχουν στη διαμάχη. Αισθάνομαι ότι στον κόσμο τους είναι ο καθένας για τον εαυτό του.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 19:28
Το άλλο μπορεί να θεωρείται δεδομένο από τους πιο τακτικούς fan της σειράς, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω, πραγματικά. Σύμφωνοι, ήταν οι κακοί. Αλλά γιατί απαραίτητα να πεθάνουν και όχι "απλώς" να χάσουν και να υποχωρήσουν; Δεν θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για το τελευταίο arc της σειράς εάν περισσότεροι Espada ήταν ζωντανοί και ο πόλεμος τώρα είχε μια πιο three pronged μορφή; Εννοώ, ειδικά τους Barragan και Starrk, που υποτίθεται ότι ήταν τα δύο δυνατότερα hollows της ύπαρξης, η τελική εντύπωση που μου σχηματίστηκε ήταν ότι τους εμφάνισε μόνο και μόνο για να τους σκοτώσει.
Ο μόνος λόγος που οι arrancars πήγαν σε πόλεμο και αποτέλεσαν αντίπαλη πλευρά των shinigami, ήταν ο Aizen. Έχει αναφερθεί πως λόγω αυτού του τύπου συγκροτήθηκαν οι Espada ως ομάδα σε μια χαώδη κοινωνία όπως αυτή στο Hueco Mundo, όπου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Από την στιγμή που ο Kubo ήθελε να τελειώσει το Hougyoku arc και τον Aizen ως αντίπαλο, δεν βλέπω πως στη συνέχεια θα μπορούσαν οι Arrancar να αποτελέσουν τρίτο πόλο ακόμα και αν τα δυνατότερα μέλη τους είχαν επιζήσει. Πέρα από αυτό, οι 3-sided πόλεμοι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν μιας και καταλήγουν σε συμμαχίες και 2-sided στο τέλος. Είναι κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο να γράψει κάποιος τέτοιο πόλεμο και ακόμα και στην πραγματική ζωή, ελάχιστες είναι τέτοιου είδους συρράξεις.
Νομίζω πως μιας και ο ρόλος των arrancar έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ τελευταία, πιστεύω πως οι Stark, Barragan & co ήταν πράγματι οι δυνατότεροι εκεί πέρα. Μην ξεχνάμε πως ο τελευταίος ήταν ο Βασιλιάς του Hueco Mundo, προτού έρθει ο Aizen και τον κανονίσει. Γενικά οι arrancars ό,τι είχαν να το δώσουν στη πλοκή το έδωσαν και τώρα μένει απλά να δούμε μερικούς από αυτούς να γυρνάνε και να βοηθάνε τους shinigami. (Grimmjow πχ)
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2013 - 22:11
Πάντως, το τελικό μοτίβο του Kubo είναι πάντα να εμφανίζει αντιπάλους πιο ισχυρούς από τον "καλό" και μετά να τους καταποντίζει. Υποτίθεται πως τα Vasto Lorde ήταν είτε εξίσου είτε πιο ισχυρά από τους captains, και πως η Arrancarοποίησή τους θα τα ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο, αλλά η Halibel πχ πήγε άκλαφτη απέναντι στον half-captain, half-γατάκι.
Επίσης ο Barragan, ως βασιλιάς του Hueco Mundo, μάλλον ήταν πράγματι ο ισχυρότερος εκεί πέρα, ή κοντά σε ό,τι ισχυρότερο υπάρχει εκεί πέρα. Αλλά λόγω ιδιότητας. Τώρα όμως, στο Hueco Mundo έχουν πάει οι Quincies. More on that later in the manga.
Ο Yamamoto, και στο rescue arc, και στη fake Karakura, μας είχε δείξει πως έχει ένα πανίσχυρο σπαθί. Είχε βγάλει μερικές φλόγες, είχε παίξει λίγα μπουνίδια, είχε κάνει ένα τρελιάρικο Kido. Τώρα που έρχεται η ώρα των παλιών εχθρών του, κάνει ένα Bankai, δείχνει 2 3 επιθέσεις και πάει. Χωρίς καν να τα βάλει με τον σωστό αντίπαλο. Πολύ φτηνός τρόπος για να ξεκάνεις τον πανίσχυρο ενώ έχουμε δει, ξαναδεί, ξαναματαδεί και τώρα ξαναβλέπουμε τον ζουμπά. Ο Byakuya επίσης έχει κυριολεκτικά αναστηθεί 2 φορές. Άντε!
Εκείνη η ψυχή ο Άιζεν τι να γίνεται;
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2013 - 12:36
http://www.mangapanda.com/bleach/555
Ε, ε, έρχεται!
Λόρενς της Αραβίας φαίνεται να είναι το καινούργιο look του Ichigo. Ι kinda like it. Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι κατά βάση λευκή και όχι μαύρη όπως των άλλων shinigami. Θυμίζει περισσότερο royal guard. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο..